Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 21.01.2019 11:59. Дата останніх змін - 31.01.2019 10:35

Послуги у сфері поводження з радіоактивними, токсичними, медичними та небезпечними відходами (90520000-8 кремація біологічних відходів) -

Ідентифікатор закупівлі UA-2019-01-21-000235-a  
ID af248089d9064c9d81b106c3723a09ef  
Загальна очікувана вартість закупівлі
24`600.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

№ з/п Найменування послуги Одиниця виміру Кількість 1 Вивезення та утилізація шляхом кремації специфічних біологічних відходів контейнери (пакети) 30 9. Медико - технічні характеристики № з/п Найменування послуги Вимоги до предмету закупівлі 1 Вивезення та утилізація шляхом кремації специфічних біологічних відходів - Забір та знешкодження виконавцем шляхом кремації (спалювання) – специфічних біологічних відходів, що виникають у результаті медичного обстеження та при виконанні дослідницьких робіт до місця кремації. - Забезпечення утилізації медичних відходів - Надання транспортувальної тари виконавцем (спеціальні п/е контейнери (пакети) – до 50 л) - Вивіз небезпечних відходів згідно накопиченню.

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника КМКЛ6  
Загальна очікувана вартість закупівлі 24`600.00 Гривня (з ПДВ)  
Процедура закупівлі Спрощені закупівлі  
Метод оцінки тендерних пропозицій учасників Оцінка тендерних пропозицій учасників за найменшою пропозицією  
Закупівля оголошена
21.01.19
Період уточнень
до 22.01.19
Подання пропозицій
до 23.01.19
Кваліфікація переможця
з 23.01.19
Пропозиції розглянуті
з 24.01.19
Завершена
31.01.19
22.01.2019, 10:29
кваліфікаційні вимоги
Загальне запитання щодо оголошення
Доброго дня, шановний замовнику!
Надайте, будь ласка, роз'яснення, чому форма цінова пропозиція складена для закупівлі товарів, хоча предметом закупівлі є Послуги з кремації біологічних відходів? Чому кваліфікаційні вимоги не складені у відповідності до чинного законодавства в сфері поводження з небезпечними відходами, у відповідності до вимог Наказу МОЗ №325 від 08.06.2015?
Згідно п.17-18 Наказу МОЗ №325 передбачено знешкодження медичних відходів категорії В:
п 17. Термічне знешкодження відходів категорії В може здійснюватись децентралізованим способом (інсинератори або інші установки термічного знешкодження, що призначені для застосування з цією метою). Термічне знешкодження відходів категорії В може здійснюватися централізованим способом.
п.18. Патологоанатомічні та органічні операційні відходи категорії В (органи, тканини) підлягають кремації (спалюванню).

Просимо відкорегувати кваліфікаційну вимогу щодо наявності ліцензії на провадження певного виду господарської діяльності, яка може допустити будь-кого до виконання послуг з кремації біологічних відходів без відповідного дозвільного виду діяльності по ліцензії.
Просимо вкласти вимогу з конкретикою щодо даного предмету закупівлі:
• Копія Ліцензії Міністерства екології та природніх ресурсів України на поводження з небезпечними відходами (збирання, зберігання, знешкодження) (або копія наказу про видачу ліцензії).

Крім того, просимо внести вимогу щодо наявності відповідного сертифікованого обладнання (з підтверджуючими документами), оскільки пунктом 20 Наказу МОЗ передбачено:
20. Відходи категорії В після знезараження передаються на підприємства, що мають ліцензію на здійснення операцій у сфері поводження з небезпечними відходами та мають відповідне сертифіковане обладнання.

Для дотримання ліцензійних умов провадження господарської діяльності з перевезення пасажирів, небезпечних вантажів та небезпечних відходів автомобільним транспортом також необхідно внести кваліфікаційні вимоги щодо перевезення небезпечних відходів та спецтранспорту, а саме:
• копія Ліцензії Державної служби України з безпеки на транспорті (УКРТРАНСБЕЗПЕКА) (або витягу) на перевезення небезпечних вантажів та небезпечних відходів;
• довідку про наявність спецтранспорту для перевезення небезпечних відходів з документальним підтвердженням (техпаспорт та свідоцтво про допущення транспортних засобів до перевезення небезпечних вантажів);
• копія свідоцтва про підготовку водія небезпечних вантажів,
• копія свідоцтва про підготовку уповноваженого з питань безпеки перевезень небезпечних вантажів.


Просимо внести відповідні зміни до оголошення про закупівлю для забезпечення дотримання ліцензійних вимог та чинного законодавства.
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 22.01.2019, 10:50)
Доброго Дня! Зміни було внесено