Процедура закупівлі оголошена 27.12.2025 12:06. Дата останніх змін - 27.12.2025 12:06
М'ясо (Лопатка свинна без кістки; Філе індички; Четвертина задня куряча, Філе куряче) (код ДК 021:2015:15110000-2 М'ясо (куряче філе, четвертина задня куряча- 15112130-6 Курятина, свинна лопатка без кістки - 15113000-3 Свинина, філе індички- 15112120-3 Індичатина))
| Ідентифікатор закупівлі | UA-2025-12-27-000959-a | |
| ID | e8b0b722e2264a128e9606d1f832c7e4 | |
| Ідентифікатор плану | UA-P-2025-12-27-000955-a |
Очікувана вартість закупівлі
1`110`860.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь
поставка партіями щосереди згідно заявок замовника
Закупівельник (Проводить закупівлю)
| Найменування замовника | ВІДДІЛ ОСВІТИ БОРЗНЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ | |
| Очікувана вартість закупівлі | 1`110`860.00 Гривня (з ПДВ) | |
| Процедура закупівлі | Запит (ціни) пропозицій | |
| Вид предмету закупівлі: | Закупівля товарів |
Закупівля оголошена
27.12.25
Подання пропозицій
до 31.12.25
Залишилось 3 дні. Поспішайте взяти учаcть! Поспішайте взяти участь!
Умови оплати згідно із договором
| Подія | Поставка товару | |
| Тип оплати | Післяплата | |
| Розмір оплати (ВАЖЛИВО: Загальна сума умов оплати повинна бути рівна 100%) | 100% | |
| Період | 30 календарні дні |
Специфікація закупівлі
| 1) |
Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Чернігівська область, с. Кинашівка, вул. Світанкова, 1 а, с. Миколаївка вул. Набережна, 1 с. Шаповалівка, вул. Свято-Миколаївська, 9, с. Оленівка, вул. Шевченка, 93 с. Ядути , вул. Сіверська, 70 , м. Борзна, вул. Шевченка, 13, вул. Міжнародна, 32 а, вул. Богдана Хмельницького, 3
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Умови поставки: поставка партіями щосереди згідно заявок замовника
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 2231 кілограм
|
| 2) |
Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Чернігівська область, с. Кинашівка, вул. Світанкова, 1 а, с. Миколаївка вул. Набережна, 1 с. Шаповалівка, вул. Свято-Миколаївська, 9, с. Оленівка, вул. Шевченка, 93 с. Ядути , вул. Сіверська, 70 , м. Борзна, вул. Шевченка, 13, вул. Міжнародна, 32 а, вул. Богдана Хмельницького, 3
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Умови поставки: поставка партіями щосереди згідно заявок замовника
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 400 кілограм
|
| 3) |
Філе індички, охолоджене, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Чернігівська область, с. Кинашівка, вул. Світанкова, 1 а, с. Миколаївка вул. Набережна, 1 с. Шаповалівка, вул. Свято-Миколаївська, 9, с. Оленівка, вул. Шевченка, 93 с. Ядути , вул. Сіверська, 70 , м. Борзна, вул. Шевченка, 13, вул. Міжнародна, 32 а, вул. Богдана Хмельницького, 3
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Умови поставки: поставка партіями щосереди згідно заявок замовника
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 130 кілограм
|
| 4) |
Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Чернігівська область, с. Кинашівка, вул. Світанкова, 1 а, с. Миколаївка вул. Набережна, 1 с. Шаповалівка, вул. Свято-Миколаївська, 9, с. Оленівка, вул. Шевченка, 93 с. Ядути , вул. Сіверська, 70 , м. Борзна, вул. Шевченка, 13, вул. Міжнародна, 32 а, вул. Богдана Хмельницького, 3
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Умови поставки: поставка партіями щосереди згідно заявок замовника
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 2655 кілограм
|
Тендерна документація
![]() |
Проект договору
Проєкт Договір М'ясо 12-2025.docx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 27.12.2025 12:03
Версія документу від: 27.12.2025 12:03
ID: b23eca76f965415e841cac007ada2fd0
|
![]() |
Повідомлення про закупівлю
sign.p7s
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 27.12.2025 12:06
Версія документу від: 27.12.2025 12:06
ID: 41386226ac794cb9904466252a71626f
|
Параметри тендеру
▼Опис критеріїв
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Посилання на законодавство
Підтверджується, що
Категорія: перша
Наявність кісток Очікуване значення: ні
З шкірою Очікуване значення: ні
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
Термічний стан: охолоджене
Частина: філе
|
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Посилання на законодавство
Підтверджується, що
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
Термічний стан: охолоджене
Частина: четвертина задня
|
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Посилання на законодавство
Підтверджується, що
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
Термічний стан: охолоджене
Частина: філе
|
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Посилання на законодавство
Підтверджується, що
Характеристики не суперечать: ДСТУ 4590
Термічний стан: охолоджене
Частина: лопатка без кістки
|
Дати та строки
| Дата публікації | 27.12.2025 12:06 | |
| Початок періоду прийому пропозицій | 27.12.2025 12:06 | |
| Кінцевий строк подання тендерних пропозицій | 31.12.2025 00:00 | |
| Дата початку аукціону | очікується |
Закупівельник (Проводить закупівлю)
| Найменування замовника | ВІДДІЛ ОСВІТИ БОРЗНЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ |
| Код в ЄДРПОУ / ІПН | 43440981 |
| Юридична адреса | 16400, Україна, Чернігівська область, Ніжинський район місто Борзна, ВУЛИЦЯ ПАНТЕЛЕЙМОНА КУЛІША будинок 107 |
