Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 27.12.2025 12:06. Дата останніх змін - 27.12.2025 12:06

М'ясо (Лопатка свинна без кістки; Філе індички; Четвертина задня куряча, Філе куряче) (код ДК 021:2015:15110000-2 М'ясо (куряче філе, четвертина задня куряча- 15112130-6 Курятина, свинна лопатка без кістки - 15113000-3 Свинина, філе індички- 15112120-3 Індичатина))

Ідентифікатор закупівлі UA-2025-12-27-000959-a  
ID e8b0b722e2264a128e9606d1f832c7e4  
Ідентифікатор плану UA-P-2025-12-27-000955-a  
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

поставка партіями щосереди згідно заявок замовника

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника ВІДДІЛ ОСВІТИ БОРЗНЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ  
Очікувана вартість закупівлі 1`110`860.00 Гривня (з ПДВ)  
Процедура закупівлі Запит (ціни) пропозицій  
Вид предмету закупівлі: Закупівля товарів  
Закупівля оголошена
27.12.25
Подання пропозицій
до 31.12.25
Залишилось 3 дні. Поспішайте взяти учаcть! Поспішайте взяти участь!

Умови оплати згідно із договором

Подія Поставка товару  
Тип оплати Післяплата  
Розмір оплати (ВАЖЛИВО: Загальна сума умов оплати повинна бути рівна 100%) 100%  
Період 30 календарні дні  

Специфікація закупівлі

1)
Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Чернігівська область, с. Кинашівка, вул. Світанкова, 1 а, с. Миколаївка вул. Набережна, 1 с. Шаповалівка, вул. Свято-Миколаївська, 9, с. Оленівка, вул. Шевченка, 93 с. Ядути , вул. Сіверська, 70 , м. Борзна, вул. Шевченка, 13, вул. Міжнародна, 32 а, вул. Богдана Хмельницького, 3
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Умови поставки: поставка партіями щосереди згідно заявок замовника
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 2231 кілограм
2)
Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Чернігівська область, с. Кинашівка, вул. Світанкова, 1 а, с. Миколаївка вул. Набережна, 1 с. Шаповалівка, вул. Свято-Миколаївська, 9, с. Оленівка, вул. Шевченка, 93 с. Ядути , вул. Сіверська, 70 , м. Борзна, вул. Шевченка, 13, вул. Міжнародна, 32 а, вул. Богдана Хмельницького, 3
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Умови поставки: поставка партіями щосереди згідно заявок замовника
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 400 кілограм
3)
Філе індички, охолоджене, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Чернігівська область, с. Кинашівка, вул. Світанкова, 1 а, с. Миколаївка вул. Набережна, 1 с. Шаповалівка, вул. Свято-Миколаївська, 9, с. Оленівка, вул. Шевченка, 93 с. Ядути , вул. Сіверська, 70 , м. Борзна, вул. Шевченка, 13, вул. Міжнародна, 32 а, вул. Богдана Хмельницького, 3
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Умови поставки: поставка партіями щосереди згідно заявок замовника
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 130 кілограм
4)
Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Чернігівська область, с. Кинашівка, вул. Світанкова, 1 а, с. Миколаївка вул. Набережна, 1 с. Шаповалівка, вул. Свято-Миколаївська, 9, с. Оленівка, вул. Шевченка, 93 с. Ядути , вул. Сіверська, 70 , м. Борзна, вул. Шевченка, 13, вул. Міжнародна, 32 а, вул. Богдана Хмельницького, 3
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Умови поставки: поставка партіями щосереди згідно заявок замовника
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 2655 кілограм

Тендерна документація

Проект договору
Проєкт Договір М'ясо 12-2025.docx
Завантажено в ЦБД Prozorro: 27.12.2025 12:03
Версія документу від: 27.12.2025 12:03
ID: b23eca76f965415e841cac007ada2fd0
Повідомлення про закупівлю
sign.p7s
Завантажено в ЦБД Prozorro: 27.12.2025 12:06
Версія документу від: 27.12.2025 12:06
ID: 41386226ac794cb9904466252a71626f

Параметри тендеру

Опис критеріїв

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Філе куряче, охолоджене, перша категорія
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Категорія: перша
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.12.2025
Наявність кісток Очікуване значення: ні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.12.2025
З шкірою Очікуване значення: ні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.12.2025
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.12.2025
Частина: філе
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТ
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.12.2025
Частина: четвертина задня
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Філе індички, охолоджене, ДСТУ 3143
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.12.2025
Частина: філе
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Лопатка свинна без кістки, охолоджена, Д
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Характеристики не суперечать: ДСТУ 4590
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.12.2025
Частина: лопатка без кістки
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 27.12.2025

Дати та строки

Дата публікації 27.12.2025 12:06  
Початок періоду прийому пропозицій 27.12.2025 12:06  
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій 31.12.2025 00:00  
Дата початку аукціону очікується  

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника ВІДДІЛ ОСВІТИ БОРЗНЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ  
Код в ЄДРПОУ / ІПН 43440981  
Юридична адреса 16400, Україна, Чернігівська область, Ніжинський район місто Борзна, ВУЛИЦЯ ПАНТЕЛЕЙМОНА КУЛІША будинок 107