Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 26.12.2025 22:52. Дата останніх змін - 26.12.2025 22:52

М'якоть без кістки свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, вакуумне пакування; Філе куряче, заморожене, перша категорія, ДСТУ 3143; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143, вакуумне пакування

Ідентифікатор закупівлі UA-2025-12-26-015969-a  
ID ce0b4762388e4e91acf544811bfba6ee  
Ідентифікатор плану UA-P-2025-12-26-017163-a  
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Поставка Товару здійснюється Постачальником протягом строку дії цього Договору окремими партіями на підставі заявок Замовника (телефоном, факсом, або листом на електронну пошту) з зазначенням необхідних найменувань та кількості Товару в межах Специфікації до Договору, виходячи з фінансових можливостей та виробничих потреб Замовника

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ № 59 ВІННИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ"  
Очікувана вартість закупівлі 588`390.00 Гривня (з ПДВ)  
Процедура закупівлі Запит (ціни) пропозицій  
Вид предмету закупівлі: Закупівля товарів  
Закупівля оголошена
26.12.25
Подання пропозицій
до 31.12.25
Залишилось 3 дні. Поспішайте взяти учаcть! Поспішайте взяти участь!

Умови оплати згідно із договором

Подія Поставка товару  
Опис Замовник здійснює оплату Постачальнику за фактично поставлений Товар на підставі виставленої видаткової накладної протягом 90 календарних днів з моменту отримання Товару.  
Тип оплати Післяплата  
Розмір оплати (ВАЖЛИВО: Загальна сума умов оплати повинна бути рівна 100%) 100%  
Період 90 календарні дні  

Специфікація закупівлі

1)
М'якоть без кістки свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 21030, Україна, Вінницька область, м.Вінниця, Політехнічна,16
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Умови поставки: Поставка Товару здійснюється Постачальником протягом строку дії цього Договору окремими партіями на підставі заявок Замовника (телефоном, факсом, або листом на електронну пошту) з зазначенням необхідних найменувань та кількості Товару в межах Специфікації до Договору, виходячи з фінансових можливостей та виробничих потреб Замовника
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 130 кілограм
2)
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, вакуумне пакування
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 21030, Україна, Вінницька область, м.Вінниця, Політехнічна,16
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Умови поставки: Поставка Товару здійснюється Постачальником протягом строку дії цього Договору окремими партіями на підставі заявок Замовника (телефоном, факсом, або листом на електронну пошту) з зазначенням необхідних найменувань та кількості Товару в межах Специфікації до Договору, виходячи з фінансових можливостей та виробничих потреб Замовника
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 800 кілограм
3)
Філе куряче, заморожене, перша категорія, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 21030, Україна, Вінницька область, м.Вінниця, Політехнічна,16
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Умови поставки: Поставка Товару здійснюється Постачальником протягом строку дії цього Договору окремими партіями на підставі заявок Замовника (телефоном, факсом, або листом на електронну пошту) з зазначенням необхідних найменувань та кількості Товару в межах Специфікації до Договору, виходячи з фінансових можливостей та виробничих потреб Замовника
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 130 кілограм
4)
Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143, вакуумне пакування
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 21030, Україна, Вінницька область, м.Вінниця, Політехнічна,16
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Умови поставки: Поставка Товару здійснюється Постачальником протягом строку дії цього Договору окремими партіями на підставі заявок Замовника (телефоном, факсом, або листом на електронну пошту) з зазначенням необхідних найменувань та кількості Товару в межах Специфікації до Договору, виходячи з фінансових можливостей та виробничих потреб Замовника
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 1200 кілограм

Тендерна документація

Проект договору
Проект договору м'ясо.docx
Завантажено в ЦБД Prozorro: 26.12.2025 22:48
Версія документу від: 26.12.2025 22:48
ID: 8c4db5c95a694f7e98ad214032e68b32
Повідомлення про закупівлю
sign.p7s
Завантажено в ЦБД Prozorro: 26.12.2025 22:52
Версія документу від: 26.12.2025 22:52
ID: 52f47f89818a4535869258ea19cd3fa6

Параметри тендеру

Опис критеріїв

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі М'якоть без кістки свинна, заморожена, Г
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Характеристики не суперечать: ГСТУ 46.019
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 26.12.2025
Термічний стан: заморожене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 26.12.2025
Частина: м'якоть без кістки
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 26.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Критерій відноситься до предмету закупівлі М'якоть без кістки свинна, охолоджена, Д
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Вид пакування: вакуумне
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 26.12.2025
Характеристики не суперечать: ДСТУ 4590
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 26.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 26.12.2025
Частина: м'якоть без кістки
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 26.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Філе куряче, заморожене, перша категорія
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Категорія: перша
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 26.12.2025
Наявність кісток Очікуване значення: ні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 26.12.2025
З шкірою Очікуване значення: ні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 26.12.2025
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 26.12.2025
Термічний стан: заморожене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 26.12.2025
Частина: філе
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 26.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Критерій відноситься до предмету закупівлі Філе куряче, охолоджене, перша категорія
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Вид пакування: вакуумне
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 26.12.2025
Категорія: перша
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 26.12.2025
Наявність кісток Очікуване значення: ні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 26.12.2025
З шкірою Очікуване значення: ні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 26.12.2025
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 26.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 26.12.2025
Частина: філе
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 26.12.2025

Дати та строки

Дата публікації 26.12.2025 22:52  
Початок періоду прийому пропозицій 26.12.2025 22:52  
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій 31.12.2025 09:00  
Дата початку аукціону очікується  

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ № 59 ВІННИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ"  
Код в ЄДРПОУ / ІПН 24901104  
Юридична адреса 21030, Україна, Вінницька область, м.Вінниця, вул. Політехнічна, будинок 16