Процедура закупівлі оголошена 26.12.2025 14:00. Дата останніх змін - 26.12.2025 14:00
ДК 021:2015 – 15110000-2 М'ясо (М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589)
| Ідентифікатор закупівлі | UA-2025-12-26-008968-a | |
| ID | ed892571c76245c29bd75c1a85700c54 | |
| Ідентифікатор плану | UA-P-2025-12-26-010095-a |
Очікувана вартість закупівлі
1`181`856.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Закупівельник (Проводить закупівлю)
| Найменування замовника | Державне некомерційне підприємство "Національний інститут раку" | |
| Очікувана вартість закупівлі | 1`181`856.00 Гривня (з ПДВ) | |
| Процедура закупівлі | Запит (ціни) пропозицій | |
| Вид предмету закупівлі: | Закупівля товарів |
Закупівля оголошена
26.12.25
Подання пропозицій
до 31.12.25
Залишилось 4 дні. Поспішайте взяти учаcть! Поспішайте взяти участь!
Умови оплати згідно із договором
| Подія | Поставка товару | |
| Тип оплати | Післяплата | |
| Розмір оплати (ВАЖЛИВО: Загальна сума умов оплати повинна бути рівна 100%) | 100% | |
| Період | 14 календарні дні |
Специфікація закупівлі
| 1) |
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 03022, Україна, Київська область, м. Київ, вул.Здановської Юлії, 33/43
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Умови поставки: М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 4000 кілограм
|
Тендерна документація
![]() |
Проект договору
Шаблон Проєкт Договору (Харчування).docx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 26.12.2025 14:00
Версія документу від: 26.12.2025 14:00
ID: a51750da04e449d18d3e4c46cc64a9c1
|
![]() |
Повідомлення про закупівлю
sign.p7s
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 26.12.2025 14:00
Версія документу від: 26.12.2025 14:00
ID: 9bfafc6b01054600a159fbfb2e655c51
|
Параметри тендеру
▼Опис критеріїв
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Посилання на законодавство
Підтверджується, що
Відповідність стандарту: ДСТУ 4589
Термічний стан: охолоджене
Частина: м'якоть без кістки
Вид: яловичина
|
Дати та строки
| Дата публікації | 26.12.2025 14:00 | |
| Початок періоду прийому пропозицій | 26.12.2025 14:00 | |
| Кінцевий строк подання тендерних пропозицій | 31.12.2025 10:00 | |
| Дата початку аукціону | очікується |
Закупівельник (Проводить закупівлю)
| Найменування замовника | Державне некомерційне підприємство "Національний інститут раку" |
| Код в ЄДРПОУ / ІПН | 02011976 |
| Юридична адреса | 03032, Україна, м. Київ, м. Київ, вул.Здановської Юлії, 33/43 |
