Процедура закупівлі оголошена 25.12.2025 16:02. Дата останніх змін - 25.12.2025 16:02
код ДК 021:2015 - 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (Хліб з пшеничного борошна, в упаковці; Хліб з суміші житнього і пшеничного борошна, в упаковці) -
| Ідентифікатор закупівлі | UA-2025-12-25-012435-a | |
| ID | 956ee11404314ffb9e2212fbeecf34de |
Очікувана вартість закупівлі
945`800.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь
Хліб пшеничний, вищого ґатунку (в упаковці). Форма виробів має бути правильною, скоринка – без великих тріщин і підривів. Забарвлення скоринки: від золотисто-жовтого до темно-коричневого, залежно від виду виробів. М’якушка хліба має бути гарно пропечена, еластична, не крихка, рівномірно розпушена. Хліб пшеничний, повинен бути випечений з борошна тільки вищого ґатунку. Смак і запах мають бути характерними для кожного виду виробів. Вони не повинні бути надмірно солоні, кислі або з гірким присмаком і залежать від сорту борошна, з якого вироблений хліб, рецептури, тобто вмісту солі, цукру, жиру, технології приготування виробів. Споживча упаковка (поштучно): поліетиленовий пакет/плівка, на етикетці має бути зазначено умови зберігання та термін придатності. Хліб має бути свіжим. Хліб житньо-пшеничний (в упаковці). Поверхня гладка/шорохувата, без тріщин, м’якуш пропечений. Форма овальна/продовгувато-овальна. Колір: від світло-жовтого до світло-коричневого/коричневого, без підгорілості. Споживча упаковка (поштучно): поліетиленовий пакет/плівка, на етикетці має бути зазначено умови зберігання та термін придатності. Хліб має бути свіжим.
Закупівельник (Проводить закупівлю)
| Найменування замовника | КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "МІСЬКА ЛІКАРНЯ ЕКСТРЕНОЇ ТА ШВИДКОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ" ЗАПОРІЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ | |
| Очікувана вартість закупівлі | 945`800.00 Гривня (з ПДВ) | |
| Процедура закупівлі | Запит (ціни) пропозицій |
Закупівля оголошена
25.12.25
Подання пропозицій
до 30.12.25
Залишилось 3 дні. Поспішайте взяти учаcть! Поспішайте взяти участь!