Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 25.12.2025 15:02. Дата останніх змін - 25.12.2025 15:02

М’ясо (філе куряче, яловичина, свинина) за кодом Єдиного закупівельного словника ДК 021:2015 15110000-2 М’ясо

Ідентифікатор закупівлі UA-2025-12-25-010879-a  
ID 0deb46f434f84dbf8a036f4fb77b69b9  
Ідентифікатор плану UA-P-2025-12-25-012565-a  
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ЗАПОРІЗЬКИЙ ОБЛАСНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ ЛІЦЕЙ АЛЬТА ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ  
Очікувана вартість закупівлі 263`800.00 Гривня (з ПДВ)  
Процедура закупівлі Запит (ціни) пропозицій  
Вид предмету закупівлі: Закупівля товарів  
Закупівля оголошена
25.12.25
Подання пропозицій
до 30.12.25
Залишилось 2 дні. Поспішайте взяти учаcть! Поспішайте взяти участь!

Умови оплати згідно із договором

Подія Поставка товару  
Опис Оплата здійснюється шляхом безготівкового переказу на поточний рахунок Постачальника, зазначений у реквізитах Постачальника в Договорі на підставі видаткової накладної протягом 10 робочих днів. У разі затримки бюджетного фінансування, розрахунок здійснюється впродовж семи робочих днів з моменту отримання Замовником бюджетного призначення на фінансування закупівлі на свій рахунок. Розрахунки за цим Договором здійснюються відповідно до підпункту 2 пункту 19 «Порядку виконання повноважень Державною казначейською службою в особливому режимі в умовах воєнного стану», затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 09.06.2021 року № 590 (зі змінами та доповненнями) в національній валюті України гривні у безготівковій формі шляхом перерахування належних до сплати сум коштів на поточний рахунок Постачальника, що вказаний у цьому Договорі. Замовник здійснює оплату у межах отриманого бюджетного фінансування.  
Тип оплати Післяплата  
Розмір оплати (ВАЖЛИВО: Загальна сума умов оплати повинна бути рівна 100%) 100%  
Період 10 робочі дні  

Специфікація закупівлі

1)
Курятина
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 69096, Україна, Запорізька область, ЗАПОРІЖЖЯ, м. Запоріжжя, вулиця Краєвидна, 1а
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 420 кілограм
2)
Яловичина тазостегнова, без кістки, охолоджена, сорт перший, ДСТУ 4426
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 69096, Україна, Запорізька область, ЗАПОРІЖЖЯ, м. Запоріжжя, вулиця Краєвидна, 1а
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 300 кілограм
3)
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 69096, Україна, Запорізька область, ЗАПОРІЖЖЯ, м. Запоріжжя, вулиця Краєвидна, 1а
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 160 кілограм

Тендерна документація

Проект договору
Мясо.docx
Завантажено в ЦБД Prozorro: 25.12.2025 15:01
Версія документу від: 25.12.2025 15:01
ID: a5d56e9a6766481dad5ebcbc3c9e9030
Повідомлення про закупівлю
sign.p7s
Завантажено в ЦБД Prozorro: 25.12.2025 15:02
Версія документу від: 25.12.2025 15:02
ID: aad6f65558d143148cbb779e83fe4982

Параметри тендеру

Опис критеріїв

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Курятина
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Частина: філе
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 25.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 25.12.2025
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 25.12.2025
З шкірою Очікуване значення: ні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 25.12.2025
Наявність кісток Очікуване значення: ні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 25.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Яловичина тазостегнова, без кістки, охол
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Вид: яловичина
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 25.12.2025
Частина: тазостегнова, без кістки
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 25.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 25.12.2025
Сорт: перший
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 25.12.2025
Відповідність стандарту: ДСТУ 4426
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 25.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі М'якоть без кістки свинна, охолоджена, Д
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Частина: м'якоть без кістки
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 25.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 25.12.2025
Характеристики не суперечать: ДСТУ 4590
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 25.12.2025

Дати та строки

Дата публікації 25.12.2025 15:02  
Початок періоду прийому пропозицій 25.12.2025 15:02  
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій 30.12.2025 12:00  
Дата початку аукціону очікується  

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ЗАПОРІЗЬКИЙ ОБЛАСНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ ЛІЦЕЙ АЛЬТА ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ  
Код в ЄДРПОУ / ІПН 20509042  
Юридична адреса 69096, Україна, Запорізька область, ЗАПОРІЖЖЯ, вулиця Краєвидна, будинок 1-а