Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 23.12.2025 15:47. Дата останніх змін - 23.12.2025 15:47

М’ясо - за кодом ДК 021:2015 – 15110000-2 (М'ясо)

Ідентифікатор закупівлі UA-2025-12-23-017057-a  
ID 971edb50279b49dfb433bdcabca9844a  
Ідентифікатор плану UA-P-2025-12-23-017930-a  
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника АТ "ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО"  
Очікувана вартість закупівлі 1`780`000.00 Гривня (без ПДВ)  
Процедура закупівлі Запит (ціни) пропозицій  
Вид предмету закупівлі: Закупівля товарів  
Закупівля оголошена
23.12.25
Подання пропозицій
до 26.12.25
Залишилось 1 день Поспішайте взяти участь!

Умови оплати згідно із договором

Подія Поставка товару  
Тип оплати Післяплата  
Розмір оплати (ВАЖЛИВО: Загальна сума умов оплати повинна бути рівна 100%) 100%  
Період 20 календарні дні  

Специфікація закупівлі

1)
Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Хмельницька область, вул. Гетьмана Мазепи, буд. 2, м. Хмельницький, 29000 та с. Жилинці, Хмельницький район, 32131
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 400 кілограм
2)
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Хмельницька область, вул. Гетьмана Мазепи, буд. 2, м. Хмельницький, 29000 та с. Жилинці, Хмельницький район, 32131
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 100 кілограм
3)
Печінка яловича, охолоджена
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Хмельницька область, вул. Гетьмана Мазепи, буд. 2, м. Хмельницький, 29000 та с. Жилинці, Хмельницький район, 32131
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 300 кілограм
4)
Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Хмельницька область, вул. Гетьмана Мазепи, буд. 2, м. Хмельницький, 29000 та с. Жилинці, Хмельницький район, 32131
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 400 кілограм
5)
Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Хмельницька область, вул. Гетьмана Мазепи, буд. 2, м. Хмельницький, 29000 та с. Жилинці, Хмельницький район, 32131
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 2200 кілограм
6)
Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Хмельницька область, вул. Гетьмана Мазепи, буд. 2, м. Хмельницький, 29000 та с. Жилинці, Хмельницький район, 32131
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 4500 кілограм

Тендерна документація

Проект договору
5. Проєкт договору.doc
Завантажено в ЦБД Prozorro: 23.12.2025 15:40
Версія документу від: 23.12.2025 15:40
ID: 6e3e268a218f4b12bc8b45c8ecfa917f
Повідомлення про закупівлю
sign.p7s
Завантажено в ЦБД Prozorro: 23.12.2025 15:47
Версія документу від: 23.12.2025 15:47
ID: 3fede7a9994d4fe8818e41dcf93724d6

Параметри тендеру

Опис критеріїв

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Корейка свинна без кістки, охолоджена, Д
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Характеристики не суперечать: ДСТУ 4590
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Частина: корейка без кістки
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі М'якоть без кістки яловича, охолоджена,
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність стандарту: ДСТУ 4589
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Частина: м'якоть без кістки
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Вид: яловичина
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Печінка яловича, охолоджена
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Частина: печінка
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Вид: яловичина
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
З шкірою Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Наявність кісток Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Частина: стегно
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Філе куряче, охолоджене, перша категорія
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Категорія: перша
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Наявність кісток Очікуване значення: ні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
З шкірою Очікуване значення: ні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Частина: філе
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Окіст свинний, без кістки, охолоджений,
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Характеристики не суперечать: ДСТУ 4590
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Частина: окіст без кістки
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025

Дати та строки

Дата публікації 23.12.2025 15:47  
Початок періоду прийому пропозицій 23.12.2025 15:47  
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій 26.12.2025 12:00  
Дата початку аукціону очікується  

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника АТ "ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО"  
Код в ЄДРПОУ / ІПН 22767506  
Юридична адреса Україна