Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 23.12.2025 15:40. Дата останніх змін - 23.12.2025 15:40

М'ясо

Ідентифікатор закупівлі UA-2025-12-23-016753-a  
ID 7d9cd78bbc8f4366b59e6ee406562671  
Ідентифікатор плану UA-P-2025-12-23-018287-a  
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ПРИЛУЦЬКИЙ НАВЧАЛЬНО-РЕАБІЛІТАЦІЙНИЙ ЦЕНТР" ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ  
Очікувана вартість закупівлі 214`000.00 Гривня (з ПДВ)  
Процедура закупівлі Запит (ціни) пропозицій  
Вид предмету закупівлі: Закупівля товарів  
Закупівля оголошена
23.12.25
Подання пропозицій
до 26.12.25
Залишилось 2 дні. Поспішайте взяти учаcть! Поспішайте взяти участь!

Умови оплати згідно із договором

Подія Поставка товару  
Опис ДК 021:2015 – 15110000-2 - М'ясо (філе куряче, заморожене(перша категорія ДСТУ 3143); стегно без кістки яловиче, заморожене(ГСТУ 46.019); печінка яловича, заморожена; свинина тазостегнова, без кістки, заморожена(ГСТУ 46.019)  
Тип оплати Післяплата  
Розмір оплати (ВАЖЛИВО: Загальна сума умов оплати повинна бути рівна 100%) 100%  
Період 7 банківські дні  

Специфікація закупівлі

1)
Свинина тазостегнова, без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М'ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 17500, Україна, Чернігівська область, Прилуки, вул. Стуса Василя, будинок 1-А
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 01.01.2026 - 31.12.2026
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 270 кілограм
2)
Стегно без кістки яловиче, заморожене, ГСТУ 46.019
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М'ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 17500, Україна, Чернігівська область, Прилуки, вул. Стуса Василя, будинок 1-А
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 01.01.2026 - 31.12.2026
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 200 кілограм
3)
Печінка яловича, заморожена
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М'ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 17500, Україна, Чернігівська область, Прилуки, вул. Стуса Василя, будинок 1-А
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 01.01.2026 - 31.12.2026
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 80 кілограм
4)
Філе куряче, заморожене, перша категорія, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М'ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 17500, Україна, Чернігівська область, Прилуки, вул. Стуса Василя, будинок 1-А
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 01.01.2026 - 31.12.2026
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 450 кілограм

Тендерна документація

Проект договору
Договір м'ясо.docx
Завантажено в ЦБД Prozorro: 23.12.2025 15:35
Версія документу від: 23.12.2025 15:35
ID: 03201cc2d99e48519e192b9c15922d74
Повідомлення про закупівлю
sign.p7s
Завантажено в ЦБД Prozorro: 23.12.2025 15:40
Версія документу від: 23.12.2025 15:40
ID: 1be5196550d64839984475023a1f4eb2

Параметри тендеру

Опис критеріїв

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Свинина тазостегнова, без кістки, заморо
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Частина: тазостегнова, без кістки
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Термічний стан: заморожене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Характеристики не суперечать: ГСТУ 46.019
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Стегно без кістки яловиче, заморожене, Г
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність стандарту: ГСТУ 46.019
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Частина: стегно без кістки
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Вид: яловичина
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Термічний стан: заморожене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Печінка яловича, заморожена
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Частина: печінка
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Термічний стан: заморожене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Вид: яловичина
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Філе куряче, заморожене, перша категорія
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Термічний стан: заморожене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Категорія: перша
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Частина: філе
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
З шкірою Очікуване значення: ні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025
Наявність кісток Очікуване значення: ні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 23.12.2025

Дати та строки

Дата публікації 23.12.2025 15:40  
Початок періоду прийому пропозицій 23.12.2025 15:40  
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій 26.12.2025 00:00  
Дата початку аукціону очікується  

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ПРИЛУЦЬКИЙ НАВЧАЛЬНО-РЕАБІЛІТАЦІЙНИЙ ЦЕНТР" ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ  
Код в ЄДРПОУ / ІПН 05266352  
Юридична адреса 17500, Україна, Чернігівська область, Прилуки, вул. Стуса Василя, будинок 1-А