Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 22.12.2025 16:36. Дата останніх змін - 22.12.2025 16:36

ДК 021:2015:15540000-5- сирні продукти (Сир кисломолочний 9%; Сир твердий 50%, ДСТУ 6003/ДСТУ 4421)

Ідентифікатор закупівлі UA-2025-12-22-020174-a  
ID dfc83615975c447cbe0650637ba28fe1  
Ідентифікатор плану UA-P-2025-12-22-024414-a  
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Поставка товарів здійснюється до 31 грудня 2026 р, партіями по потребі, згідно замовлення, яке передається постачальнику напередодні поставки. Місце поставки (передачі) товарів - Підпорядковані управлінню освіти заклади по м. Конотоп, с. Підлипне (окремо в кожен заклад). Продукція, що постачається в заклади освіти повинна відповідати показникам якості безпеки, які встановлюються законодавством України та діючим стандартам якості, вимогам державних стандартів, а також іншій нормативно-технічній документації. Товар повинен бути придатним для приготування страв дитячого харчування. В заклади освіти забороняється завозити недоброякісний товар або товар з терміном придатності, що минув. Водії та особи, що супроводжують продукти в дорозі і виконують вантажно-розвантажувальні роботи повинні бути в спецодязі та мати медичну книжку з результатами проходження обов’язкових медичних оглядів. Постачальник самостійно проводить розвантажувальні роботи в заклади освіти. Поставка товару здійснюється безпосередньо в кожен заклад окремо, автотранспортом Учасника, невеликими партіями, у відповідності до заявки замовника в підпорядковані управлінню освіти заклади по м. Конотоп, с. Підлипне (окремо в кожен заклад). При поставці товару Постачальник зобов’язаний одночасно з товарно-транспортними накладними надати Покупцю повний комплект завірених належним чином копій усіх супроводжувальних документів на товар, що підтверджують його походження, безпечність, якість, інформацію про відсутність ГМО (Експертні висновки (протоколи), декларацію виробника), документи повинні відповідати вимогам державних стандартів. Постачальник при поставці товару повинен надати: - на виконання вимог статті 25 Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" копію експлуатаційного дозволу виробника на здійснення діяльності, пов’язаної з виробництвом та/або зберіганням харчових продуктів тваринного походження. Постачальники, які провадять діяльність, що не вимагає отримання експлуатаційного дозволу, зобов’язані надати підтвердження реєстрації потужностей, які використовуються на будь-якій стадії виробництва та/або обігу харчових продуктів з посиланням на особистий реєстраційний номер у Державному реєстрі потужностей операторів ринку. - позитивний Акт складений за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного контролю (інспектування) стосовно додержання операторами ринку вимог законодавства про харчові продукти та корми, здоров’я та благополуччя тварин; - позитивний Акт складений за результатами державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах HACCP; - довідку в довільній формі з зазначенням інформації про наявність обладнання та матеріально-технічної бази (з обов’язковим зазначенням інформації про потужності (складські приміщення)), які пристосовані для виробництва або зберігання, та відповідають вимогам санітарного законодавства. - довідку в довільній формі щодо наявності власного (або орендованого) спеціалізованого транспортного засобу (транспортних засобів), яким буде здійснюватися постачання товару. - копія документа, що підтверджує проведення дезінфекції транспортного засобу (транспортних засобів), яким буде здійснюватися поставка товару або копію санітарного паспорту на транспортний засіб (транспортні засоби). Товар повинен мати маркування, дату виготовлення на підприємстві, термін реалізації, умови зберігання, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт. У разі виникнення нагальної потреби, поставка продукції може бути змінена в залежності від реальних потреб у межах одного календарного дня від дати замовлення, за погодженням. Продукція повинна транспортуватися у спеціалізованому транспорті з дотриманням вимог відповідного холодового режиму. Автотранспорт повинен проходити періодичну дезінфекцію у відповідності з вимогами чинного законодавства. Умови поставки: 1.Виключно в обсягах, зазначених у заявках навчальних закладів, які підпорядковані Замовнику;поставка не пізніше одного робочого дня з моменту одержання відповідної заявки від закладів освіти, які підпорядковані Замовнику. 2. Товар має постачатися з терміном придатності і не менше 90% загального терміну зберігання. На етикетці повинна бути нанесена інформація, яка містить назву виробника, дату виготовлення, умови зберігання та терміни придатності до споживання.

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника Управління освіти Конотопської міської ради Сумської області  
Очікувана вартість закупівлі 1`776`164.40 Гривня (з ПДВ)  
Процедура закупівлі Запит (ціни) пропозицій  
Вид предмету закупівлі: Закупівля товарів  
Закупівля оголошена
22.12.25
Подання пропозицій
до 25.12.25
Завершується сьогодні Поспішайте взяти участь!

Умови оплати згідно із договором

Подія Поставка товару  
Тип оплати Післяплата  
Розмір оплати (ВАЖЛИВО: Загальна сума умов оплати повинна бути рівна 100%) 100%  
Період 30 робочі дні  

Специфікація закупівлі

1)
Сир кисломолочний 9%
Класифікація за ДК 021:2015: 15540000-5 - Сирні продукти
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 41615, Україна, Сумська область, м.Конотоп, с.Підлипне, підпорядковані заклади освіти
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Умови поставки: Поставка товарів здійснюється до 31 грудня 2026 р, партіями по потребі, згідно замовлення, яке передається постачальнику напередодні поставки. Місце поставки (передачі) товарів - Підпорядковані управлінню освіти заклади по м. Конотоп, с. Підлипне (окремо в кожен заклад). Продукція, що постачається в заклади освіти повинна відповідати показникам якості безпеки, які встановлюються законодавством України та діючим стандартам якості, вимогам державних стандартів, а також іншій нормативно-технічній документації. Товар повинен бути придатним для приготування страв дитячого харчування. В заклади освіти забороняється завозити недоброякісний товар або товар з терміном придатності, що минув. Водії та особи, що супроводжують продукти в дорозі і виконують вантажно-розвантажувальні роботи повинні бути в спецодязі та мати медичну книжку з результатами проходження обов’язкових медичних оглядів. Постачальник самостійно проводить розвантажувальні роботи в заклади освіти. Поставка товару здійснюється безпосередньо в кожен заклад окремо, автотранспортом Учасника, невеликими партіями, у відповідності до заявки замовника в підпорядковані управлінню освіти заклади по м. Конотоп, с. Підлипне (окремо в кожен заклад). При поставці товару Постачальник зобов’язаний одночасно з товарно-транспортними накладними надати Покупцю повний комплект завірених належним чином копій усіх супроводжувальних документів на товар, що підтверджують його походження, безпечність, якість, інформацію про відсутність ГМО (Експертні висновки (протоколи), декларацію виробника), документи повинні відповідати вимогам державних стандартів. Постачальник при поставці товару повинен надати: - на виконання вимог статті 25 Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" копію експлуатаційного дозволу виробника на здійснення діяльності, пов’язаної з виробництвом та/або зберіганням харчових продуктів тваринного походження. Постачальники, які провадять діяльність, що не вимагає отримання експлуатаційного дозволу, зобов’язані надати підтвердження реєстрації потужностей, які використовуються на будь-якій стадії виробництва та/або обігу харчових продуктів з посиланням на особистий реєстраційний номер у Державному реєстрі потужностей операторів ринку. - позитивний Акт складений за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного контролю (інспектування) стосовно додержання операторами ринку вимог законодавства про харчові продукти та корми, здоров’я та благополуччя тварин; - позитивний Акт складений за результатами державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах HACCP; - довідку в довільній формі з зазначенням інформації про наявність обладнання та матеріально-технічної бази (з обов’язковим зазначенням інформації про потужності (складські приміщення)), які пристосовані для виробництва або зберігання, та відповідають вимогам санітарного законодавства. - довідку в довільній формі щодо наявності власного (або орендованого) спеціалізованого транспортного засобу (транспортних засобів), яким буде здійснюватися постачання товару. - копія документа, що підтверджує проведення дезінфекції транспортного засобу (транспортних засобів), яким буде здійснюватися поставка товару або копію санітарного паспорту на транспортний засіб (транспортні засоби). Товар повинен мати маркування, дату виготовлення на підприємстві, термін реалізації, умови зберігання, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт. У разі виникнення нагальної потреби, поставка продукції може бути змінена в залежності від реальних потреб у межах одного календарного дня від дати замовлення, за погодженням. Продукція повинна транспортуватися у спеціалізованому транспорті з дотриманням вимог відповідного холодового режиму. Автотранспорт повинен проходити періодичну дезінфекцію у відповідності з вимогами чинного законодавства. Умови поставки: 1.Виключно в обсягах, зазначених у заявках навчальних закладів, які підпорядковані Замовнику;поставка не пізніше одного робочого дня з моменту одержання відповідної заявки від закладів освіти, які підпорядковані Замовнику. 2. Товар має постачатися з терміном придатності і не менше 90% загального терміну зберігання. На етикетці повинна бути нанесена інформація, яка містить назву виробника, дату виготовлення, умови зберігання та терміни придатності до споживання.
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 5986 кілограм
2)
Сир твердий 50%, ДСТУ 6003/ДСТУ 4421
Класифікація за ДК 021:2015: 15540000-5 - Сирні продукти
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 41615, Україна, Сумська область, м.Конотоп, с.Підлипне, підпорядковані заклади освіти
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Умови поставки: Поставка товарів здійснюється до 31 грудня 2026 р, партіями по потребі, згідно замовлення, яке передається постачальнику напередодні поставки. Місце поставки (передачі) товарів - Підпорядковані управлінню освіти заклади по м. Конотоп, с. Підлипне (окремо в кожен заклад). Продукція, що постачається в заклади освіти повинна відповідати показникам якості безпеки, які встановлюються законодавством України та діючим стандартам якості, вимогам державних стандартів, а також іншій нормативно-технічній документації. Товар повинен бути придатним для приготування страв дитячого харчування. В заклади освіти забороняється завозити недоброякісний товар або товар з терміном придатності, що минув. Водії та особи, що супроводжують продукти в дорозі і виконують вантажно-розвантажувальні роботи повинні бути в спецодязі та мати медичну книжку з результатами проходження обов’язкових медичних оглядів. Постачальник самостійно проводить розвантажувальні роботи в заклади освіти. Поставка товару здійснюється безпосередньо в кожен заклад окремо, автотранспортом Учасника, невеликими партіями, у відповідності до заявки замовника в підпорядковані управлінню освіти заклади по м. Конотоп, с. Підлипне (окремо в кожен заклад). При поставці товару Постачальник зобов’язаний одночасно з товарно-транспортними накладними надати Покупцю повний комплект завірених належним чином копій усіх супроводжувальних документів на товар, що підтверджують його походження, безпечність, якість, інформацію про відсутність ГМО (Експертні висновки (протоколи), декларацію виробника), документи повинні відповідати вимогам державних стандартів. Постачальник при поставці товару повинен надати: - на виконання вимог статті 25 Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" копію експлуатаційного дозволу виробника на здійснення діяльності, пов’язаної з виробництвом та/або зберіганням харчових продуктів тваринного походження. Постачальники, які провадять діяльність, що не вимагає отримання експлуатаційного дозволу, зобов’язані надати підтвердження реєстрації потужностей, які використовуються на будь-якій стадії виробництва та/або обігу харчових продуктів з посиланням на особистий реєстраційний номер у Державному реєстрі потужностей операторів ринку. - позитивний Акт складений за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного контролю (інспектування) стосовно додержання операторами ринку вимог законодавства про харчові продукти та корми, здоров’я та благополуччя тварин; - позитивний Акт складений за результатами державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах HACCP; - довідку в довільній формі з зазначенням інформації про наявність обладнання та матеріально-технічної бази (з обов’язковим зазначенням інформації про потужності (складські приміщення)), які пристосовані для виробництва або зберігання, та відповідають вимогам санітарного законодавства. - довідку в довільній формі щодо наявності власного (або орендованого) спеціалізованого транспортного засобу (транспортних засобів), яким буде здійснюватися постачання товару. - копія документа, що підтверджує проведення дезінфекції транспортного засобу (транспортних засобів), яким буде здійснюватися поставка товару або копію санітарного паспорту на транспортний засіб (транспортні засоби). Товар повинен мати маркування, дату виготовлення на підприємстві, термін реалізації, умови зберігання, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт. У разі виникнення нагальної потреби, поставка продукції може бути змінена в залежності від реальних потреб у межах одного календарного дня від дати замовлення, за погодженням. Продукція повинна транспортуватися у спеціалізованому транспорті з дотриманням вимог відповідного холодового режиму. Автотранспорт повинен проходити періодичну дезінфекцію у відповідності з вимогами чинного законодавства. Умови поставки: 1.Виключно в обсягах, зазначених у заявках навчальних закладів, які підпорядковані Замовнику;поставка не пізніше одного робочого дня з моменту одержання відповідної заявки від закладів освіти, які підпорядковані Замовнику. 2. Товар має постачатися з терміном придатності і не менше 90% загального терміну зберігання. На етикетці повинна бути нанесена інформація, яка містить назву виробника, дату виготовлення, умови зберігання та терміни придатності до споживання.
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 1745 кілограм

Тендерна документація

Проект договору
Проєкт договору.docx
Завантажено в ЦБД Prozorro: 22.12.2025 16:35
Версія документу від: 22.12.2025 16:35
ID: fa37afbfb20d43e18f7887566c76df7b
Повідомлення про закупівлю
sign.p7s
Завантажено в ЦБД Prozorro: 22.12.2025 16:36
Версія документу від: 22.12.2025 16:36
ID: f402bda3fbfc4fdfbdfdce061f47a6a0

Параметри тендеру

Опис критеріїв

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Сир кисломолочний 9%
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Безлактозний Очікуване значення: ні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 22.12.2025
Відповідність ДСТУ 4554 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 22.12.2025
Добавки Очікуване значення: ні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 22.12.2025
Масова частка жиру Очікуване значення: 9 відсоток
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 22.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Сир твердий 50%, ДСТУ 6003/ДСТУ 4421
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Безлактозний Очікуване значення: ні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 22.12.2025
Характеристики не суперечать ДСТУ 6003 (ДСТУ 4421): так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 22.12.2025
Добавки: без добавок
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 22.12.2025
Масова частка жиру від: 50 - 50 відсоток
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 22.12.2025

Дати та строки

Дата публікації 22.12.2025 16:36  
Початок періоду прийому пропозицій 22.12.2025 16:36  
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій 25.12.2025 08:00  
Дата початку аукціону очікується  

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника Управління освіти Конотопської міської ради Сумської області  
Код в ЄДРПОУ / ІПН 02147902  
Юридична адреса 41615, Україна, Сумська область, м. Конотоп, вул.Дудаєва Джохара , 12