Процедура закупівлі оголошена 22.12.2025 16:10. Дата останніх змін - 22.12.2025 16:10
ДК 021:2015, код 15110000-2 М'ясо (CPV) (Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143; Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589; Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг)
| Ідентифікатор закупівлі | UA-2025-12-22-018743-a | |
| ID | 47d1dd0d9eec4d90beb6030042567178 | |
| Ідентифікатор плану | UA-P-2025-12-22-022970-a |
Очікувана вартість закупівлі
4`635`000.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь
Строк (термін) поставки (передачі) Товару становить – щоденно на підставі заявок Покупця. При кожній поставці товару Постачальник повинен надати копії документів, що засвідчують якість та безпечність товару (посвідчення (сертифікат, паспорт, тощо) якості, або декларація виробника, де вказується дата виготовлення, або висновки Державної санітарно-епідеміологічної служби чи інші документи, що передбачені чинним законодавством України. Місце поставки (передачі) товарів: вул. Клінічна, 1, продуктовий склад, м. Тернопіль, 46002. Поставка Товару здійснюється транспортом та за рахунок Постачальника. Розвантаження здійснюється представниками Постачальника в продуктовому складі Покупця. Розвантажувальні роботи виконують особи, які супроводжують товар у дорозі. Постачальник несе відповідальність за збереження цілісності та якості товару при транспортуванні до моменту передачі Товару Покупцю згідно видаткової накладної.
Закупівельник (Проводить закупівлю)
| Найменування замовника | Комунальне некомерційне підприємство "Тернопільська обласна клінічна лікарня" Тернопільської обласної ради | |
| Очікувана вартість закупівлі | 4`635`000.00 Гривня (з ПДВ) | |
| Процедура закупівлі | Запит (ціни) пропозицій | |
| Вид предмету закупівлі: | Закупівля товарів |
Закупівля оголошена
22.12.25
Подання пропозицій
до 25.12.25
Залишилось 1 день Поспішайте взяти участь!
Умови оплати згідно із договором
| Подія | Поставка товару | |
| Тип оплати | Післяплата | |
| Розмір оплати (ВАЖЛИВО: Загальна сума умов оплати повинна бути рівна 100%) | 100% | |
| Період | 15 календарні дні |
Специфікація закупівлі
| 1) |
Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 46002, Україна, Тернопільська область, м.Тернопіль, вул. Клінічна, 1, продуктовий склад
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Умови поставки: Строк (термін) поставки (передачі) Товару становить – щоденно на підставі заявок Покупця. При кожній поставці товару Постачальник повинен надати копії документів, що засвідчують якість та безпечність товару (посвідчення (сертифікат, паспорт, тощо) якості, або декларація виробника, де вказується дата виготовлення, або висновки Державної санітарно-епідеміологічної служби чи інші документи, що передбачені чинним законодавством України. Місце поставки (передачі) товарів: вул. Клінічна, 1, продуктовий склад, м. Тернопіль, 46002. Поставка Товару здійснюється транспортом та за рахунок Постачальника. Розвантаження здійснюється представниками Постачальника в продуктовому складі Покупця. Розвантажувальні роботи виконують особи, які супроводжують товар у дорозі.
Постачальник несе відповідальність за збереження цілісності та якості товару при транспортуванні до моменту передачі Товару Покупцю згідно видаткової накладної.
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 2700 кілограм
|
| 2) |
Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 46002, Україна, Тернопільська область, м.Тернопіль, вул. Клінічна, 1, продуктовий склад
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Умови поставки: Строк (термін) поставки (передачі) Товару становить – щоденно на підставі заявок Покупця. При кожній поставці товару Постачальник повинен надати копії документів, що засвідчують якість та безпечність товару (посвідчення (сертифікат, паспорт, тощо) якості, або декларація виробника, де вказується дата виготовлення, або висновки Державної санітарно-епідеміологічної служби чи інші документи, що передбачені чинним законодавством України. Місце поставки (передачі) товарів: вул. Клінічна, 1, продуктовий склад, м. Тернопіль, 46002. Поставка Товару здійснюється транспортом та за рахунок Постачальника. Розвантаження здійснюється представниками Постачальника в продуктовому складі Покупця. Розвантажувальні роботи виконують особи, які супроводжують товар у дорозі.
Постачальник несе відповідальність за збереження цілісності та якості товару при транспортуванні до моменту передачі Товару Покупцю згідно видаткової накладної.
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 8000 кілограм
|
| 3) |
Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 46002, Україна, Тернопільська область, м.Тернопіль, вул. Клінічна, 1, продуктовий склад
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Умови поставки: Строк (термін) поставки (передачі) Товару становить – щоденно на підставі заявок Покупця. При кожній поставці товару Постачальник повинен надати копії документів, що засвідчують якість та безпечність товару (посвідчення (сертифікат, паспорт, тощо) якості, або декларація виробника, де вказується дата виготовлення, або висновки Державної санітарно-епідеміологічної служби чи інші документи, що передбачені чинним законодавством України. Місце поставки (передачі) товарів: вул. Клінічна, 1, продуктовий склад, м. Тернопіль, 46002. Поставка Товару здійснюється транспортом та за рахунок Постачальника. Розвантаження здійснюється представниками Постачальника в продуктовому складі Покупця. Розвантажувальні роботи виконують особи, які супроводжують товар у дорозі.
Постачальник несе відповідальність за збереження цілісності та якості товару при транспортуванні до моменту передачі Товару Покупцю згідно видаткової накладної.
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 5400 кілограм
|
Тендерна документація
![]() |
Проект договору
Проект договору Мясо.docx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 22.12.2025 16:09
Версія документу від: 22.12.2025 16:09
ID: 156d76aa3649430694b1f6ccfe52ee86
|
![]() |
Повідомлення про закупівлю
sign.p7s
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 22.12.2025 16:10
Версія документу від: 22.12.2025 16:10
ID: 551e4dc1805a4ba29df31c77afa270ba
|
Параметри тендеру
▼Опис критеріїв
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Посилання на законодавство
Підтверджується, що
Категорія: перша
Наявність кісток Очікуване значення: ні
З шкірою Очікуване значення: ні
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
Термічний стан: охолоджене
Частина: філе
|
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Посилання на законодавство
Підтверджується, що
Відповідність стандарту: ДСТУ 4589
Термічний стан: охолоджене
Частина: лопатка без кістки
Вид: яловичина
|
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Посилання на законодавство
Підтверджується, що
Характеристики не суперечать: ДСТУ 4590
Термічний стан: охолоджене
Частина: лопатка без кістки
|
Дати та строки
| Дата публікації | 22.12.2025 16:10 | |
| Початок періоду прийому пропозицій | 22.12.2025 16:10 | |
| Кінцевий строк подання тендерних пропозицій | 25.12.2025 07:00 | |
| Дата початку аукціону | очікується |
Закупівельник (Проводить закупівлю)
| Найменування замовника | Комунальне некомерційне підприємство "Тернопільська обласна клінічна лікарня" Тернопільської обласної ради |
| Код в ЄДРПОУ / ІПН | 02001311 |
| Юридична адреса | 46002, Україна, Тернопільська область, м. Тернопіль, вул. Клінічна, 1 |
