Процедура закупівлі оголошена 22.12.2025 10:59. Дата останніх змін - 22.12.2025 10:59
Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
| Ідентифікатор закупівлі | UA-2025-12-22-005051-a | |
| ID | e06b2486f00c450ea1ead94096349997 | |
| Ідентифікатор плану | UA-P-2025-12-22-005448-a |
Очікувана вартість закупівлі
589`425.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь
Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Закупівельник (Проводить закупівлю)
| Найменування замовника | ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (ЯСЛА-САДОК) № 33 "КРИСТАЛИК" ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ | |
| Очікувана вартість закупівлі | 589`425.00 Гривня (з ПДВ) | |
| Процедура закупівлі | Запит (ціни) пропозицій | |
| Вид предмету закупівлі: | Закупівля товарів |
Закупівля оголошена
22.12.25
Подання пропозицій
до 26.12.25
Залишилось 2 дні. Поспішайте взяти учаcть! Поспішайте взяти участь!
Умови оплати згідно із договором
| Подія | Поставка товару | |
| Тип оплати | Післяплата | |
| Розмір оплати (ВАЖЛИВО: Загальна сума умов оплати повинна бути рівна 100%) | 100% | |
| Період | 30 календарні дні |
Специфікація закупівлі
| 1) |
Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 76006, Україна, Івано-Франківська область, м. Івано-Франківськ, вул. Вовчинецька, 198В
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 01.01.2026 - 31.12.2026
Умови поставки: Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 330 кілограм
|
| 2) |
Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 76006, Україна, Івано-Франківська область, м. Івано-Франківськ, вул. Вовчинецька, 198В
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 01.01.2026 - 31.12.2026
Умови поставки: Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 325 кілограм
|
| 3) |
Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 76006, Україна, Івано-Франківська область, м. Івано-Франківськ, вул. Вовчинецька, 198В
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 01.01.2026 - 31.12.2026
Умови поставки: Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 1900 кілограм
|
Тендерна документація
![]() |
Проект договору
Проект договору м'ясо.docx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 22.12.2025 10:57
Версія документу від: 22.12.2025 10:57
ID: 785b72cb63174c8ba8966faf88f428c4
|
![]() |
Повідомлення про закупівлю
sign.p7s
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 22.12.2025 10:59
Версія документу від: 22.12.2025 10:59
ID: 700e21351e8144aeaa3bc3efdfa1cebe
|
Параметри тендеру
▼Опис критеріїв
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Посилання на законодавство
Підтверджується, що
Характеристики не суперечать: ДСТУ 4590
Термічний стан: охолоджене
Частина: лопатка без кістки
|
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Посилання на законодавство
Підтверджується, що
Відповідність стандарту: ДСТУ 4589
Термічний стан: охолоджене
Частина: лопатка без кістки
Вид: яловичина
|
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Посилання на законодавство
Підтверджується, що
Категорія: перша
Наявність кісток Очікуване значення: ні
З шкірою Очікуване значення: ні
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
Термічний стан: охолоджене
Частина: філе
|
Дати та строки
| Дата публікації | 22.12.2025 10:59 | |
| Початок періоду прийому пропозицій | 22.12.2025 10:59 | |
| Кінцевий строк подання тендерних пропозицій | 26.12.2025 08:00 | |
| Дата початку аукціону | очікується |
Закупівельник (Проводить закупівлю)
| Найменування замовника | ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (ЯСЛА-САДОК) № 33 "КРИСТАЛИК" ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ |
| Код в ЄДРПОУ / ІПН | 20559070 |
| Юридична адреса | 76006, Україна, Івано-Франківська область, місто Івано-Франківськ, вул. Вовчинецька, 198В |
