Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 21.12.2025 16:04. Дата останніх змін - 21.12.2025 16:19

Овочі і фрукти.

Ідентифікатор закупівлі UA-2025-12-21-000980-a  
ID ca2af80f2ca9483cb065b6cd46c9dc6f  
Ідентифікатор плану UA-P-2025-12-21-001138-a  
Очікувана вартість закупівлі
183`000.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (ЯСЛА-САДОК) КОМБІНОВАНОГО ТИПУ "МАЛЯТКО" БРОВАРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ  
Очікувана вартість закупівлі 183`000.00 Гривня (з ПДВ)  
Процедура закупівлі Запит (ціни) пропозицій  
Вид предмету закупівлі: Закупівля товарів  
Закупівля оголошена
21.12.25
Подання пропозицій
до 24.12.25
Торги відмінено
21.12.25

Умови оплати згідно із договором

Подія Поставка товару  
Тип оплати Післяплата  
Розмір оплати (ВАЖЛИВО: Загальна сума умов оплати повинна бути рівна 100%) 100%  
Період 15 робочі дні  

Специфікація закупівлі

1)
Капуста білоголова свіжа
Класифікація за ДК 021:2015: 03220000-9 - Овочі, фрукти та горіхи
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Київська область, Бровари, пров.Корольова,10
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 600 кілограм
2)
Морква свіжа
Класифікація за ДК 021:2015: 03220000-9 - Овочі, фрукти та горіхи
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Київська область, Бровари, пров.Корольова,10
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 600 кілограм
3)
Буряк столовий
Класифікація за ДК 021:2015: 03220000-9 - Овочі, фрукти та горіхи
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Київська область, Бровари, пров.Корольова,10
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 400 кілограм
4)
Цибуля ріпчаста свіжа
Класифікація за ДК 021:2015: 03220000-9 - Овочі, фрукти та горіхи
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Київська область, Бровари, пров.Корольова,10
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 500 кілограм
5)
Огірки свіжі
Класифікація за ДК 021:2015: 03220000-9 - Овочі, фрукти та горіхи
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Київська область, Бровари, пров.Корольова,10
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 100 кілограм
6)
Помідори (томати) свіжі
Класифікація за ДК 021:2015: 03220000-9 - Овочі, фрукти та горіхи
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Київська область, Бровари, пров.Корольова,10
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 80 кілограм
7)
Перець солодкий свіжий
Класифікація за ДК 021:2015: 03220000-9 - Овочі, фрукти та горіхи
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Київська область, Бровари, пров.Корольова,10
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 50 кілограм
8)
Часник свіжий
Класифікація за ДК 021:2015: 03220000-9 - Овочі, фрукти та горіхи
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Київська область, Бровари, пров.Корольова,10
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 5 кілограм
9)
Гарбузи продовольчі свіжі
Класифікація за ДК 021:2015: 03220000-9 - Овочі, фрукти та горіхи
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Київська область, Бровари, пров.Корольова,10
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 30 кілограм
10)
Капуста цвітна свіжа
Класифікація за ДК 021:2015: 03220000-9 - Овочі, фрукти та горіхи
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Київська область, Бровари, пров.Корольова,10
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 50 кілограм
11)
Капуста червоноголова
Класифікація за ДК 021:2015: 03220000-9 - Овочі, фрукти та горіхи
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Київська область, Бровари, пров.Корольова,10
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 30 кілограм
12)
Кріп свіжий
Класифікація за ДК 021:2015: 03220000-9 - Овочі, фрукти та горіхи
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Київська область, Бровари, пров.Корольова,10
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 20 кілограм
13)
Корінь селери
Класифікація за ДК 021:2015: 03220000-9 - Овочі, фрукти та горіхи
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Київська область, Бровари, пров.Корольова,10
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 5 кілограм
14)
Петрушка молода свіжа
Класифікація за ДК 021:2015: 03220000-9 - Овочі, фрукти та горіхи
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Київська область, Бровари, пров.Корольова,10
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 5 кілограм
15)
Яблука свіжі
Класифікація за ДК 021:2015: 03220000-9 - Овочі, фрукти та горіхи
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Київська область, Бровари, пров.Корольова,10
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 600 кілограм
16)
Банани свіжі
Класифікація за ДК 021:2015: 03220000-9 - Овочі, фрукти та горіхи
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Київська область, Бровари, пров.Корольова,10
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 250 кілограм
17)
Груші свіжі
Класифікація за ДК 021:2015: 03220000-9 - Овочі, фрукти та горіхи
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Київська область, Бровари, пров.Корольова,10
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 200 кілограм
18)
Мандарини свіжі
Класифікація за ДК 021:2015: 03220000-9 - Овочі, фрукти та горіхи
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Київська область, Бровари, пров.Корольова,10
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 130 кілограм
19)
Апельсини свіжі
Класифікація за ДК 021:2015: 03220000-9 - Овочі, фрукти та горіхи
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Київська область, Бровари, пров.Корольова,10
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 230 кілограм
20)
Лимони свіжі
Класифікація за ДК 021:2015: 03220000-9 - Овочі, фрукти та горіхи
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Київська область, Бровари, пров.Корольова,10
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 40 кілограм
21)
Виноград свіжий столовий
Класифікація за ДК 021:2015: 03220000-9 - Овочі, фрукти та горіхи
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Київська область, Бровари, пров.Корольова,10
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 120 кілограм

Тендерна документація

Проект договору
Проект договору продукти харчування.doc
Завантажено в ЦБД Prozorro: 21.12.2025 16:02
Версія документу від: 21.12.2025 16:02
ID: a12f0647c4d34f74add614e971d8aab5
Повідомлення про закупівлю
sign.p7s
Завантажено в ЦБД Prozorro: 21.12.2025 16:04
Версія документу від: 21.12.2025 16:04
ID: 74ad5468154f435989ebc1753e25696f

Параметри тендеру

Опис критеріїв

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Капуста білоголова свіжа
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність ДСТУ 7037 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Строк достигання: пізньостигла
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Товарний сорт: перший
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Морква свіжа
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність ДСТУ 7035 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Товарний сорт: перший
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Буряк столовий
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність ДСТУ 7033 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Діаметр коренеплоду: 5-10 см
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Товарний сорт: перший
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Цибуля ріпчаста свіжа
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Цибуля ріпчаста рання Очікуване значення: ні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Характеристики не суперечать ДСТУ 3234 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Найбільший поперечний діаметр: від 5 см
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Товарний сорт: вищий
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Огірки свіжі
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність ДСТУ 3247 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Діаметр плоду: не більше 5,5 см
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Розмір плоду: середньоплідні (до 25 см)
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Тип вирощування: тепличні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Помідори (томати) свіжі
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Колір: рожевий
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Відповідність ДСТУ 3246 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Діаметр плоду: не менше 6 см
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Вид плоду: великоплідні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Тип вирощування: тепличні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Перець солодкий свіжий
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність ДСТУ 2659 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Розмір плоду: діаметр не менше 4 см
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Сорт: округлої форми
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Часник свіжий
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність ДСТУ 3233 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Розмір цибулин за поперечним діаметром: не менше 40 мм
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Товарний сорт: вищий
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Гарбузи продовольчі свіжі
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність ДСТУ 3190 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Діаметр плоду: не менше 12 см
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Вид сорту: з видовженою формою
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Капуста цвітна свіжа
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність ДСТУ 3280 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Товарний сорт: перший
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Капуста червоноголова
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність ДСТУ 4154 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Товарний сорт: перший
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Кріп свіжий
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність ДСТУ 8624 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Довжина рослин: не менше 10 см
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Товарний сорт: перший
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Корінь селери
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність ДСТУ 289 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Діаметр коренеплоду: не менше 40 мм
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Петрушка молода свіжа
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність ДСТУ 6010 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Довжина рослини: не менше 10 см
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Різновид: листкова
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Критерій відноситься до предмету закупівлі Яблука свіжі
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Характеристики не суперечать ДСТУ: ДСТУ 8133
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Вид: рожеві види плодів
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Діаметр плоду за найбільшим поперечним діаметром: не менше 70 мм
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Товарний сорт: вищий
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Термін достигання: пізньостиглі
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Банани свіжі
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Діаметр плоду: не більше 4 см
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Розмір плодів: не менше 20 см
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Колір (на момент реалізації): зелений
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Ґатунок: перший
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Груші свіжі
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність ДСТУ 8326 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Діаметр плоду: не менше 70 мм
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Товарний сорт: вищий
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Термін достигання: пізньостиглі
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Мандарини свіжі
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Відсутність мерзлих та підморожених плодів Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Діаметр плоду: не менше 3,8 см
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Колір (на момент реалізації): від світло-помаранчевого до помаранчевого
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Апельсини свіжі
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Характеристики не суперечать ДСТУ ЕЭК ООН FFV-14:2007 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Сорт: вищий
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Відсутність мерзлих та підморожених плодів Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Діаметр плоду: не менше 5 см
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Колір (на момент реалізації): від світло-помаранчевого до помаранчевого
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Лимони свіжі
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Характеристики не суперечать ДСТУ ЕЭК ООН FFV-14:2007 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Сорт: вищий
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Діаметр плоду: не менше 4 см
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Колір (на момент реалізації): від світло-зеленого до жовтого
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Відсутність мерзлих та підморожених плодів Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Виноград свіжий столовий
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність ДСТУ 2438 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025
Товарний сорт: перший
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 21.12.2025

Дати та строки

Дата публікації 21.12.2025 16:04  
Початок періоду прийому пропозицій 21.12.2025 16:04  
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій 24.12.2025 12:00  
Дата початку аукціону очікується  

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (ЯСЛА-САДОК) КОМБІНОВАНОГО ТИПУ "МАЛЯТКО" БРОВАРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ  
Код в ЄДРПОУ / ІПН 25772034  
Юридична адреса 07400, Україна, Київська область, м. Бровари, пров. Корольова, буд. 10