Філе куряче, м'якоть без кістки свинна, м'якоть без кістки яловича.
| Ідентифікатор закупівлі | UA-2025-12-20-002110-a | |
| ID | 44f99c08381c474f9fe75b39c6318e67 | |
| Ідентифікатор плану | UA-P-2025-12-20-002065-a |
Учасник забезпечує постачання та розвантаження товару своїми силами і за свій рахунок до комори Замовника. Постачання здійснюється дрібними партіями у кількості відповідно до заявок Замовника. Періодичність постачання залежить від строку придатності предмету закупівлі. Предмет закупівлі постачається у автотранспорті з дотриманням санітарних вимог, в тому числі щодо сумісності продуктів харчування. При поставці кожна партія товару супроводжується: декларацією виробника, протоколом випробування, якісним посвідченням, сертифікатом якості та товарно–транспортною накладною.
Закупівельник (Проводить закупівлю)
| Найменування замовника | ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (ЯСЛА-САДОК) КОМБІНОВАНОГО ТИПУ "МАЛЯТКО" БРОВАРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ | |
| Очікувана вартість закупівлі | 293`500.00 Гривня (з ПДВ) | |
| Процедура закупівлі | Запит (ціни) пропозицій | |
| Вид предмету закупівлі: | Закупівля товарів |
Умови оплати згідно із договором
| Подія | Поставка товару | |
| Тип оплати | Післяплата | |
| Розмір оплати (ВАЖЛИВО: Загальна сума умов оплати повинна бути рівна 100%) | 100% | |
| Період | 15 робочі дні |
Специфікація закупівлі
| 1) |
Курятина
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Київська область, Бровари, пров.Корольова,10
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Умови поставки: Учасник забезпечує постачання та розвантаження товару своїми силами і за свій рахунок до комори Замовника.
Постачання здійснюється дрібними партіями у кількості відповідно до заявок Замовника. Періодичність постачання залежить від строку придатності предмету закупівлі.
Предмет закупівлі постачається у автотранспорті з дотриманням санітарних вимог, в тому числі щодо сумісності продуктів харчування.
При поставці кожна партія товару супроводжується: декларацією виробника, протоколом випробування, якісним посвідченням, сертифікатом якості та товарно–транспортною накладною.
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 900 кілограм
|
| 2) |
Свинина
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Київська область, Бровари, пров.Корольова,10
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Умови поставки: Учасник забезпечує постачання та розвантаження товару своїми силами і за свій рахунок до комори Замовника.
Постачання здійснюється дрібними партіями у кількості відповідно до заявок Замовника. Періодичність постачання залежить від строку придатності предмету закупівлі.
Предмет закупівлі постачається у автотранспорті з дотриманням санітарних вимог, в тому числі щодо сумісності продуктів харчування.
При поставці кожна партія товару супроводжується: декларацією виробника, протоколом випробування, якісним посвідченням, сертифікатом якості та товарно–транспортною накладною.
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 250 кілограм
|
| 3) |
Яловичина
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Київська область, Бровари, пров.Корольова,10
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Умови поставки: Учасник забезпечує постачання та розвантаження товару своїми силами і за свій рахунок до комори Замовника.
Постачання здійснюється дрібними партіями у кількості відповідно до заявок Замовника. Періодичність постачання залежить від строку придатності предмету закупівлі.
Предмет закупівлі постачається у автотранспорті з дотриманням санітарних вимог, в тому числі щодо сумісності продуктів харчування.
При поставці кожна партія товару супроводжується: декларацією виробника, протоколом випробування, якісним посвідченням, сертифікатом якості та товарно–транспортною накладною.
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 100 кілограм
|
Тендерна документація
![]() |
Проект договору
Проект договору продукти харчування.doc
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 20.12.2025 18:49
Версія документу від: 20.12.2025 18:49
ID: 721ab14122654edcaedee3681094ba7c
|
![]() |
Повідомлення про закупівлю
sign.p7s
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 20.12.2025 18:50
Версія документу від: 20.12.2025 18:50
ID: 5432a720949f4a7f888047ed1badc454
|
Параметри тендеру
▼Опис критеріїв
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Посилання на законодавство
Підтверджується, що
Вид пакування: вакуумне
Категорія: перша
Наявність кісток Очікуване значення: ні
З шкірою Очікуване значення: ні
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
Термічний стан: охолоджене
Частина: філе
|
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Посилання на законодавство
Підтверджується, що
Вид пакування: вакуумне
Характеристики не суперечать: ДСТУ 4590
Термічний стан: охолоджене
Частина: м'якоть без кістки
|
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Посилання на законодавство
Підтверджується, що
Вид пакування: вакуумне
Відповідність стандарту: ДСТУ 4589
Термічний стан: охолоджене
Частина: м'якоть без кістки
Вид: яловичина
|
Дати та строки
| Дата публікації | 20.12.2025 18:51 | |
| Початок періоду прийому пропозицій | 20.12.2025 18:51 | |
| Кінцевий строк подання тендерних пропозицій | 24.12.2025 12:00 | |
| Дата початку аукціону | очікується |
Закупівельник (Проводить закупівлю)
| Найменування замовника | ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (ЯСЛА-САДОК) КОМБІНОВАНОГО ТИПУ "МАЛЯТКО" БРОВАРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ |
| Код в ЄДРПОУ / ІПН | 25772034 |
| Юридична адреса | 07400, Україна, Київська область, м. Бровари, пров. Корольова, буд. 10 |
Реєстр пропозицій
Протокол розкриття
Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143, вакуумне пакування, 1 кг
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, вакуумне пакування, 1 кг
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, вакуумне пакування, 1 кг
Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143, вакуумне пакування, 1 кг
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, вакуумне пакування, 1 кг
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, вакуумне пакування, 1 кг
Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143, вакуумне пакування, 1 кг
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, вакуумне пакування, 1 кг
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, вакуумне пакування, 1 кг
Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143, вакуумне пакування, 1 кг
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, вакуумне пакування, 1 кг
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, вакуумне пакування, 1 кг
Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143, вакуумне пакування, 1 кг
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, вакуумне пакування, 1 кг
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, вакуумне пакування, 1 кг
Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143, вакуумне пакування, 1 кг
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, вакуумне пакування, 1 кг
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, вакуумне пакування, 1 кг
