Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 19.12.2025 16:22. Дата останніх змін - 19.12.2025 16:22

М’ясо (лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590; четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143; філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143; печінка куряча, заморожена, ДСТУ 3143)

Ідентифікатор закупівлі UA-2025-12-19-020980-a  
ID dda714a0a24c4482be1279e34f3743b0  
Ідентифікатор плану UA-P-2025-12-19-024064-a  
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО СУМСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ "ОБЛАСНА СПЕЦІАЛІЗОВАНА ЛІКАРНЯ У М.ГЛУХІВ"  
Очікувана вартість закупівлі 585`000.00 Гривня (з ПДВ)  
Процедура закупівлі Запит (ціни) пропозицій  
Вид предмету закупівлі: Закупівля товарів  
Закупівля оголошена
19.12.25
Подання пропозицій
до 25.12.25
Залишилось 4 дні. Поспішайте взяти учаcть! Поспішайте взяти участь!

Умови оплати згідно із договором

Подія Поставка товару  
Тип оплати Післяплата  
Розмір оплати (ВАЖЛИВО: Загальна сума умов оплати повинна бути рівна 100%) 100%  
Період 10 банківські дні  

Специфікація закупівлі

1)
Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М'ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 41400, Україна, Сумська область, Глухів, вул. Інститутська, 3
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 01.01.2026 - 31.12.2026
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 1400 кілограм
2)
Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М'ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 41400, Україна, Сумська область, Глухів, вул. Інститутська, 3
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 01.01.2026 - 31.12.2026
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 800 кілограм
3)
Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М'ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 41400, Україна, Сумська область, Глухів, вул. Інститутська, 3
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 01.01.2026 - 31.12.2026
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 200 кілограм
4)
Печінка куряча, заморожена, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М'ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 41400, Україна, Сумська область, Глухів, вул. Інститутська, 3
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 01.01.2026 - 31.12.2026
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 980 кілограм

Тендерна документація

Проект договору
Проект договору поставки м'ясо.doc.docx
Завантажено в ЦБД Prozorro: 19.12.2025 16:21
Версія документу від: 19.12.2025 16:21
ID: 3eb61fc38333467ea9c8f32ca7a73406
Повідомлення про закупівлю
sign.p7s
Завантажено в ЦБД Prozorro: 19.12.2025 16:22
Версія документу від: 19.12.2025 16:22
ID: d265afddcf244581a708292c0b034f77

Параметри тендеру

Опис критеріїв

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Лопатка свинна без кістки, охолоджена, Д
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Частина: лопатка без кістки
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 19.12.2025
Характеристики не суперечать: ДСТУ 4590
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 19.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 19.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТ
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 19.12.2025
Частина: четвертина задня
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 19.12.2025
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 19.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Філе куряче, охолоджене, перша категорія
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 19.12.2025
Частина: філе
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 19.12.2025
Категорія: перша
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 19.12.2025
Наявність кісток Очікуване значення: ні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 19.12.2025
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 19.12.2025
З шкірою Очікуване значення: ні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 19.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Печінка куряча, заморожена, ДСТУ 3143
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Частина: печінка
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 19.12.2025
Термічний стан: заморожене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 19.12.2025
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 19.12.2025

Дати та строки

Дата публікації 19.12.2025 16:22  
Початок періоду прийому пропозицій 19.12.2025 16:22  
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій 25.12.2025 00:00  
Дата початку аукціону очікується  

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО СУМСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ "ОБЛАСНА СПЕЦІАЛІЗОВАНА ЛІКАРНЯ У М.ГЛУХІВ"  
Код в ЄДРПОУ / ІПН 23297623  
Юридична адреса 41400, Україна, Сумська область, Глухів, ВУЛИЦЯ ІНСТИТУТСЬКА, будинок 3