Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 16.12.2025 19:57. Дата останніх змін - 16.12.2025 19:57

М'ясо

Ідентифікатор закупівлі UA-2025-12-15-024593-a  
ID 26020ec12519440f93b0962a9552d365  
Ідентифікатор плану UA-P-2025-12-15-030015-a  
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Згідно умов договору

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ СПОРТУ» ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ»  
Очікувана вартість закупівлі 3`456`600.00 Гривня (з ПДВ)  
Процедура закупівлі Запит (ціни) пропозицій  
Вид предмету закупівлі: Закупівля товарів  
Закупівля оголошена
16.12.25
Подання пропозицій
до 19.12.25
Залишилось 2 дні. Поспішайте взяти учаcть! Поспішайте взяти участь!

Умови оплати згідно із договором

Подія Поставка товару  
Тип оплати Післяплата  
Розмір оплати (ВАЖЛИВО: Загальна сума умов оплати повинна бути рівна 100%) 100%  
Період 30 календарні дні  

Специфікація закупівлі

1)
М'якоть без кістки яловича, заморожена, ГСТУ 46.019
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 49033, Україна, Дніпропетровська область, Дніпро, Квартальна,39
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Умови поставки: Згідно умов договору
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 3500 кілограм
2)
Свинина тазостегнова, без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 49033, Україна, Дніпропетровська область, Дніпро, Квартальна,39
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Умови поставки: Згідно умов договору
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 2000 кілограм
3)
Філе куряче, заморожене, перша категорія, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 49033, Україна, Дніпропетровська область, Дніпро, Квартальна,39
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Умови поставки: Згідно умов договору
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 2800 кілограм
4)
Курчата-бройлери тушки, заморожені, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 49033, Україна, Дніпропетровська область, Дніпро, Квартальна,39
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Умови поставки: Згідно умов договору
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 6000 кілограм
5)
Стегно куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 49033, Україна, Дніпропетровська область, Дніпро, Квартальна,39
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Умови поставки: Згідно умов договору
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 1000 кілограм
6)
Печінка яловича, заморожена
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 49033, Україна, Дніпропетровська область, Дніпро, Квартальна,39
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2026
Умови поставки: Згідно умов договору
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 500 кілограм

Тендерна документація

Проект договору
ПРОЕКТ ДОГОВОРУ 2026 м'ясо.docx
Завантажено в ЦБД Prozorro: 16.12.2025 19:56
Версія документу від: 16.12.2025 19:56
ID: 8927babf7c1844bc8f65a691d7b757f9
Повідомлення про закупівлю
sign.p7s
Завантажено в ЦБД Prozorro: 16.12.2025 19:57
Версія документу від: 16.12.2025 19:57
ID: 3c60be15a5da42bbbb44db543ccccabe

Параметри тендеру

Опис критеріїв

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі М'якоть без кістки яловича, заморожена,
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність стандарту: ГСТУ 46.019
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 15.12.2025
Термічний стан: заморожене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 15.12.2025
Частина: м'якоть без кістки
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 15.12.2025
Вид: яловичина
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 15.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Свинина тазостегнова, без кістки, заморо
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Характеристики не суперечать: ГСТУ 46.019
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 15.12.2025
Термічний стан: заморожене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 15.12.2025
Частина: тазостегнова, без кістки
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 15.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Філе куряче, заморожене, перша категорія
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Категорія: перша
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 15.12.2025
Наявність кісток Очікуване значення: ні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 15.12.2025
З шкірою Очікуване значення: ні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 15.12.2025
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 15.12.2025
Термічний стан: заморожене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 15.12.2025
Частина: філе
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 15.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Курчата-бройлери тушки, заморожені, ДСТУ
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 15.12.2025
Термічний стан: заморожене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 15.12.2025
Частина: курчата-бройлери тушки
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 15.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Стегно куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
З шкірою Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 15.12.2025
Наявність кісток Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 15.12.2025
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 15.12.2025
Термічний стан: заморожене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 15.12.2025
Частина: стегно
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 15.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Печінка яловича, заморожена
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Термічний стан: заморожене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 15.12.2025
Частина: печінка
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 15.12.2025
Вид: яловичина
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 15.12.2025

Дати та строки

Дата публікації 16.12.2025 19:57  
Початок періоду прийому пропозицій 16.12.2025 19:57  
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій 19.12.2025 00:00  
Дата початку аукціону очікується  

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ СПОРТУ» ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ»  
Код в ЄДРПОУ / ІПН 04544524  
Юридична адреса 49033, Україна, Дніпропетровська область, м. Дніпро, вул. Квартальна, 39