Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 10.12.2025 14:23. Дата останніх змін - 10.12.2025 14:24

Кухонне обладнання для навчально-практичного центру «Харчових технологій» (проєкт: «Модернізація майстерень і лабораторій закладів професійної освіти»). Код ДК 021:2015 39310000- 8 Обладнання для закладів громадського харчування -

Ідентифікатор закупівлі UA-2025-12-10-013164-a  
ID 9a601a1eb3ec4ae3ac1ba69d5b5a4d5f  
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника ЗП(ПТ)О "Броварський професійний коледж"  
Загальна очікувана вартість закупівлі 197`773.00 Гривня (з ПДВ)  
Процедура закупівлі Відкриті торги з особливостями  
Метод оцінки тендерних пропозицій учасників Оцінка тендерних пропозицій учасників за найменшою пропозицією  
Закупівля оголошена
10.12.25
Період уточнень
до 15.12.25
Період оскаржень
до 15.12.25
Подання пропозицій
до 18.12.25
Залишилось 8 днів Поспішайте взяти участь!
Аукціон
18.12.25
Інформація про моніторинг закупівлі органами державного фінансового контролю відсутня