Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 14.09.2018 14:23. Дата останніх змін - 15.11.2018 12:19

Послуги рекрутингових агенцій щодо пошуку персоналу -

Ідентифікатор закупівлі UA-2018-09-14-001942-c  
ID 166b64050baf4fcfa7a8f1c897400a91  
Очікувана вартість закупівлі
22`000`000.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника ПАТ "Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України"  
Очікувана вартість закупівлі 22`000`000.00 Гривня (з ПДВ)  
Розмір мінімального кроку пониження ціни 110`000.00 Гривня  
Загальний розмір забезпечення тендерних пропозиції 110`000.00 Гривня  
Процедура закупівлі Відкриті торги з публікацією англійською мовою  
Метод оцінки тендерних пропозицій учасників Оцінка тендерних пропозицій учасників за найменшою пропозицією  
Закупівля оголошена
14.09.18
Період уточнень
до 06.10.18
Період оскаржень
до 12.10.18
Подання пропозицій
до 16.10.18
Прекваліфікація
з 16.10.2018
Оскарження прекваліфікації
до 31.10.2018
Аукціон
02.11.18
Кваліфікація переможця
з 02.11.18
Пропозиції розглянуті
02.11.18
Завершена
15.11.18
04.10.2018, 17:26. ID: UA-2018-09-14-001942-c.c1
Вимога (Скарга)
Запит за роз'ясненням щодо тендерної документації
У відповідності до п.ІІ.1 Тендерної документації, звертаємося до Вас за роз'ясненням щодо тендерної документації. Підтверджуємо свою згоду на оприлюднення запитання в електронній системі Prozorro, і очікуємо на відповідь протягом трьох робочих днів з дня їх оприлюднення:

1. Просимо роз’яснити поняття «Відкриті торги з публікацією англійською мовою». Чим такі торги відрізняються від звичайних відкритих торгів і що мають знати Учасники тендеру до початку аукціону?

2. Просимо Вас підтвердити обов’язковість для даного тендеру гарантійного забезпечення Учасниками шляхом надання банківської гарантії у розмірі 110 000 грн.

3. Згідно Додатку 4 (гарантійний лист про відповідність технічним критеріям), кожний Учасник письмово гарантує відповідність своєї пропозиції характеристикам предмета закупівлі. Чим саме забезпечується гарантія відповідності? Яким чином з боку Замовника перевіряється відповідність учасника з професійної точки зору?

4. Також просимо надати роз’яснення, чи буде забезпечена попередня перевірка надання тендерного забезпечення (передкваліфікація) з метою запобігання допуску до аукціону учасників, які не виконали дану умову участі у тендері.

5. Відповідно до п. І.7. документи у складі тендерної пропозиції на мовах, що відрізняються від української та російської, надаються «з автентичним перекладом». Просимо Вас:
а) прокоментувати необхідність нотаріально завіреного підпису перекладача на такому перекладі.
б) підтвердити обов’язковість перекладу всіх документів українською мовою.

6. Згідно Додатку 7, пропозиція вимагає підтвердити наявність офісів в інших країнах. Задля запобігання різночитання, просимо підтвердити обов’язковість документального підтвердження офісів окремо у Європі, окремо у Азії, окремо у Південній Америці, та окремо у Північній Америці.

7. У додатку 7, з метою підтвердження наявності та підтримки корпоративних зв’язків компанії-учасника з офісами в інших країнах та глобальною мережею в цілому пропонуємо включити обов’язковість надання відповідного Договору (наприклад, Ліцензійний договір).

8. Відповідно до п.1.2 додатку 7 Учасник надає лист в довільній формі з роз’ясненням структури корпоративних відносин між офісами в юрисдикціях, зазначених в таблиці 1. На нашу думку, з метою уніфікації даних усіх Учасників тендеру, лист має бути складений відповідно до певних критеріїв (а не в довільній формі), включаючи зокрема:
а) структуру корпоративних відносин;
б) список країн;
в) характер відносин між офісами в межах глобальної мережі компаній, закріплений юридично та документально підтверджений керуючим органом мережі.
Також вважаємо, що такий лист має гарантувати співпрацю з повним дотриманням європейського законодавства з питання захисту персональних даних іноземних кандидатів (GDPR). Це надасть змогу отримати розуміння, яким чином Учасник гарантує участь інших офісів в ході проекту, яким чином буде задіяна мережа, як буде захищена конфіденційність замовника і збережені персональні дані кандидатів. Лист має бути підписаний уповноваженою особою з офісу керуючої компанії або штаб-квартири, від керуючої особи – СЕО, Фінансового директора, Операційного директора або корпоративного секретаря з посиланням на інформацію на власному корпоративному сайті або інші відкриті джерела.

9. Згідно Додатку 7 для документального підтвердження наявності досвіду виконання аналогічного договору та наявності працівників відповідної кваліфікації ми вважаємо необхідним надавати перелік співробітників інших офісів міжнародної мережі, а саме з вказаних офісів у таблиці 1, що мали такі проекти, з переліком проектів та клієнтів, а також з наданням відповідних персональних рекомендаційних листів від вказаних клієнтів.

10. Відповідно до таблиці 3 додатку 7, Учасник має надавати лист-відгук у довільній формі. Задля забезпечення рівноправності Учасників пропонуємо конкретизувати:
а) листи подаються з обов’язковим перекладом українською мовою
б) мають бути підписані уповноваженим керівником компанії-замовника
в) мають бути завірені печаткою компанії у разі її наявності.

11. Відповідно до Додатку 7, Учасник має надати документальне підтвердження належним чином облаштованих офісів: «На підтвердження наявності офісів, що зазначені вище, в складі тендерної пропозиції Учасника додаються витяги з реєстру (у т.ч. електронного реєстру) або свідоцтва про реєстрацію філії, представництва, дочірньої компанії, материнської компанії, інших афілійованих осіб* (афілійовані особи - юридичні/а особи/а, стосовно яких Учасник здійснює контроль або які/а здійснюють/є контроль над Учасником чи які разом із Учасником перебувають під контролем іншої особи) або інших осіб (особи, з якими Учасник має договірні відносини, зокрема договір про франчайзинг або асоціацію, інше об’єднання підприємств, і які представлені на ринку рекрутингових послуг під одним комерційним брендом) відповідно до переліку, наведеного в Таблиці 1, офіційні документи, обов’язково видані уповноваженою установою, що підтверджують такий факт.».
Враховуючи дану вимогу, просимо підтвердити обов’язковість надання офіційних документів, виданих уповноваженою установою, та підтвердження факту співпраці з переліченими офісами. З нашого досвіду з інших аналогічних міжнародних пошуків з управлінського рівня зокрема для Приватбанку, а також з пошуку незалежних членів Наглядової ради для Укрпошти, для забезпечення максимально ефективного пошуку, критично важливим є зобов’язання (commitment) відповідних офісів на співпрацю. Пропонуємо включити ці документи в тендерну документацію як обов’язкові.
Відкликано
04.10.2018 17:26
04.10.2018, 17:35. ID: UA-2018-09-14-001942-c.c2
Вимога (Скарга)
Звернення за роз'ясненням щодо умов тендерної документації
У відповідності до п.ІІ.1 Тендерної документації, звертаємося до Вас за роз'ясненням щодо тендерної документації. Список питань знаходиться у підкріпленому файлі.
Замовником було розглянуто пропозиції та зауваження до тендерної документації на закупівлю "Послуги рекрутингових агенцій щодо пошуку персоналу". Рішення щодо кожного питання наведено в файлі.
Відповідь замовника: 09.10.2018 14:33
Тип відповіді: Відхилено
Не задоволена