М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
| Ідентифікатор закупівлі | UA-2025-01-17-009574-a | |
| ID | 78412b64392b4c309298342b745c471b | |
| Ідентифікатор плану | UA-P-2025-01-17-012556-a |
Деталізований CPV код (у т.ч. для лотів) та його назва 15111100-0 Яловичина; 15113000-3 Свинина;15112130-6 Курятина. Поставка партіями на підставі заявки Замовника, до 31.12.2025 року. Обсяг кожної партії визначається Замовником залежно від фактичної потреби.
Закупівельник (Проводить закупівлю)
| Найменування замовника | КУ "Комунальна установа Сумська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №7 імені Максима Савченка Сумської міської ради" | |
| Очікувана вартість закупівлі | 692`000.00 Гривня (з ПДВ) | |
| Процедура закупівлі | Запит (ціни) пропозицій | |
| Вид предмету закупівлі: | Закупівля товарів |
Умови оплати згідно із договором
| Подія | Поставка товару | |
| Тип оплати | Післяплата | |
| Розмір оплати (ВАЖЛИВО: Загальна сума умов оплати повинна бути рівна 100%) | 100% | |
| Період | 30 календарні дні |
Специфікація закупівлі
| 1) |
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 40020, Україна, Сумська область, місто Суми, вулиця Лесі Українки, будинок 23
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2025
Умови поставки: Деталізований CPV код (у т.ч. для лотів) та його назва 15111100-0 Яловичина; 15113000-3 Свинина;15112130-6 Курятина.
Поставка партіями на підставі заявки Замовника, до 31.12.2025 року. Обсяг кожної партії визначається Замовником залежно від фактичної потреби.
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 300 кілограм
|
| 2) |
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 40020, Україна, Сумська область, місто Суми, вулиця Лесі Українки, будинок 23
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2025
Умови поставки: Деталізований CPV код (у т.ч. для лотів) та його назва 15111100-0 Яловичина; 15113000-3 Свинина;15112130-6 Курятина.
Поставка партіями на підставі заявки Замовника, до 31.12.2025 року. Обсяг кожної партії визначається Замовником залежно від фактичної потреби.
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 1000 кілограм
|
| 3) |
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 40020, Україна, Сумська область, місто Суми, вулиця Лесі Українки, будинок 23
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2025
Умови поставки: Деталізований CPV код (у т.ч. для лотів) та його назва 15111100-0 Яловичина; 15113000-3 Свинина;15112130-6 Курятина.
Поставка партіями на підставі заявки Замовника, до 31.12.2025 року. Обсяг кожної партії визначається Замовником залежно від фактичної потреби.
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 1600 кілограм
|
| 4) |
Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 40020, Україна, Сумська область, місто Суми, вулиця Лесі Українки, будинок 23
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2025
Умови поставки: Деталізований CPV код (у т.ч. для лотів) та його назва 15111100-0 Яловичина; 15113000-3 Свинина;15112130-6 Курятина.
Поставка партіями на підставі заявки Замовника, до 31.12.2025 року. Обсяг кожної партії визначається Замовником залежно від фактичної потреби.
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 600 кілограм
|
Тендерна документація
![]() |
Проект договору
Проєкт договора м'ясо.rtf
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 17.01.2025 13:36
Версія документу від: 17.01.2025 13:36
ID: 28574b0927374420a01ac0552d9ea701
|
![]() |
Повідомлення про закупівлю
sign.p7s
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 17.01.2025 13:58
Версія документу від: 17.01.2025 13:58
ID: 9fcddb516f544dbb8b5792b68eae1905
|
Параметри тендеру
▼Опис критеріїв
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Посилання на законодавство
Підтверджується, що
Відповідність стандарту: ДСТУ 4589
Термічний стан: охолоджене
Частина: м'якоть без кістки
Вид: яловичина
|
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Посилання на законодавство
Підтверджується, що
Відповідність стандарту: ДСТУ 4590
Термічний стан: охолоджене
Частина: м'якоть без кістки
|
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Посилання на законодавство
Підтверджується, що
Наявність кісток Очікуване значення: ні
З шкірою Очікуване значення: ні
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
Термічний стан: охолоджене
Частина: філе
|
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Посилання на законодавство
Підтверджується, що
З шкірою Очікуване значення: Так
Наявність кісток Очікуване значення: Так
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
Термічний стан: охолоджене
Частина: стегно
|
Дати та строки
| Дата публікації | 17.01.2025 13:58 | |
| Початок періоду прийому пропозицій | 17.01.2025 13:58 | |
| Кінцевий строк подання тендерних пропозицій | 22.01.2025 13:30 | |
| Дата початку аукціону | очікується |
Закупівельник (Проводить закупівлю)
| Найменування замовника | КУ "Комунальна установа Сумська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №7 імені Максима Савченка Сумської міської ради" |
| Код в ЄДРПОУ / ІПН | 21108486 |
| Юридична адреса | 40020, Україна, Сумська область, Суми, вул.Лесі Українки 23 |
Реєстр пропозицій
Протокол розкриття
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
