Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 17.01.2025 13:58. Дата останніх змін - 27.01.2025 09:26

М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143

Ідентифікатор закупівлі UA-2025-01-17-009574-a  
ID 78412b64392b4c309298342b745c471b  
Ідентифікатор плану UA-P-2025-01-17-012556-a  
Очікувана вартість закупівлі
692`000.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Деталізований CPV код (у т.ч. для лотів) та його назва 15111100-0 Яловичина; 15113000-3 Свинина;15112130-6 Курятина. Поставка партіями на підставі заявки Замовника, до 31.12.2025 року. Обсяг кожної партії визначається Замовником залежно від фактичної потреби.

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника КУ "Комунальна установа Сумська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №7 імені Максима Савченка Сумської міської ради"  
Очікувана вартість закупівлі 692`000.00 Гривня (з ПДВ)  
Процедура закупівлі Запит (ціни) пропозицій  
Вид предмету закупівлі: Закупівля товарів  
Закупівля оголошена
17.01.25
Подання пропозицій
до 22.01.25
Кваліфікація переможця
з 22.01.25
Пропозиції розглянуті
з 22.01.25
Завершена
27.01.25

Умови оплати згідно із договором

Подія Поставка товару  
Тип оплати Післяплата  
Розмір оплати (ВАЖЛИВО: Загальна сума умов оплати повинна бути рівна 100%) 100%  
Період 30 календарні дні  

Специфікація закупівлі

1)
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 40020, Україна, Сумська область, місто Суми, вулиця Лесі Українки, будинок 23
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2025
Умови поставки: Деталізований CPV код (у т.ч. для лотів) та його назва 15111100-0 Яловичина; 15113000-3 Свинина;15112130-6 Курятина. Поставка партіями на підставі заявки Замовника, до 31.12.2025 року. Обсяг кожної партії визначається Замовником залежно від фактичної потреби.
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 300 кілограм
2)
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 40020, Україна, Сумська область, місто Суми, вулиця Лесі Українки, будинок 23
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2025
Умови поставки: Деталізований CPV код (у т.ч. для лотів) та його назва 15111100-0 Яловичина; 15113000-3 Свинина;15112130-6 Курятина. Поставка партіями на підставі заявки Замовника, до 31.12.2025 року. Обсяг кожної партії визначається Замовником залежно від фактичної потреби.
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 1000 кілограм
3)
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 40020, Україна, Сумська область, місто Суми, вулиця Лесі Українки, будинок 23
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2025
Умови поставки: Деталізований CPV код (у т.ч. для лотів) та його назва 15111100-0 Яловичина; 15113000-3 Свинина;15112130-6 Курятина. Поставка партіями на підставі заявки Замовника, до 31.12.2025 року. Обсяг кожної партії визначається Замовником залежно від фактичної потреби.
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 1600 кілограм
4)
Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 40020, Україна, Сумська область, місто Суми, вулиця Лесі Українки, будинок 23
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2025
Умови поставки: Деталізований CPV код (у т.ч. для лотів) та його назва 15111100-0 Яловичина; 15113000-3 Свинина;15112130-6 Курятина. Поставка партіями на підставі заявки Замовника, до 31.12.2025 року. Обсяг кожної партії визначається Замовником залежно від фактичної потреби.
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 600 кілограм

Тендерна документація

Проект договору
Проєкт договора м'ясо.rtf
Завантажено в ЦБД Prozorro: 17.01.2025 13:36
Версія документу від: 17.01.2025 13:36
ID: 28574b0927374420a01ac0552d9ea701
Повідомлення про закупівлю
sign.p7s
Завантажено в ЦБД Prozorro: 17.01.2025 13:58
Версія документу від: 17.01.2025 13:58
ID: 9fcddb516f544dbb8b5792b68eae1905

Параметри тендеру

Опис критеріїв

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Критерій відноситься до предмету закупівлі М'якоть без кістки яловича, охолоджена,
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність стандарту: ДСТУ 4589
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 17.01.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 17.01.2025
Частина: м'якоть без кістки
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 17.01.2025
Вид: яловичина
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 17.01.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Критерій відноситься до предмету закупівлі М'якоть без кістки свинна, охолоджена, Д
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність стандарту: ДСТУ 4590
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 17.01.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 17.01.2025
Частина: м'якоть без кістки
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 17.01.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Критерій відноситься до предмету закупівлі Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Наявність кісток Очікуване значення: ні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 17.01.2025
З шкірою Очікуване значення: ні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 17.01.2025
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 17.01.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 17.01.2025
Частина: філе
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 17.01.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Критерій відноситься до предмету закупівлі Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
З шкірою Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 17.01.2025
Наявність кісток Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 17.01.2025
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 17.01.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 17.01.2025
Частина: стегно
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 17.01.2025

Дати та строки

Дата публікації 17.01.2025 13:58  
Початок періоду прийому пропозицій 17.01.2025 13:58  
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій 22.01.2025 13:30  
Дата початку аукціону очікується  

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника КУ "Комунальна установа Сумська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №7 імені Максима Савченка Сумської міської ради"  
Код в ЄДРПОУ / ІПН 21108486  
Юридична адреса 40020, Україна, Сумська область, Суми, вул.Лесі Українки 23  

Реєстр пропозицій

Дата і час розкриття 22.01.2025 13:30
Учасник
Початкова пропозиція
Остаточна пропозиція
Документи пропозиції
1
690`000.00
Гривня з ПДВ
2
465`000.00
Гривня з ПДВ
3
461`000.00
Гривня з ПДВ
4
472`600.00
Гривня з ПДВ
5
522`000.00
Гривня з ПДВ

Протокол розкриття

Учасник
Остаточна пропозиція
Статус
Документи
1
461`000.00
Гривня з ПДВ

М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг

0.00 без ПДВ

М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг

0.00 без ПДВ

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг

0.00 без ПДВ

Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг

0.00 без ПДВ
Переможець
22.01.2025 14:33
2
465`000.00
Гривня з ПДВ

М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг

0.00 без ПДВ

М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг

0.00 без ПДВ

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг

0.00 без ПДВ

Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг

0.00 без ПДВ
Не розглядався
3
472`600.00
Гривня з ПДВ

М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг

0.00 без ПДВ

М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг

0.00 без ПДВ

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг

0.00 без ПДВ

Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг

0.00 без ПДВ
Не розглядався
4
522`000.00
Гривня з ПДВ

М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг

0.00 без ПДВ

М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг

0.00 без ПДВ

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг

0.00 без ПДВ

Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг

0.00 без ПДВ
Не розглядався
5
690`000.00
Гривня з ПДВ

М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг

0.00 без ПДВ

М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг

0.00 без ПДВ

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг

0.00 без ПДВ

Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг

0.00 без ПДВ
Не розглядався

Повідомлення про намір укласти договір

Учасник
Остаточна пропозиція
Дата та час публікації
ФОП "РЄЗНІКОВ СЕРГІЙ СЕРГІЙОВИЧ"
Код ЄДРПОУ: 3334917736
461`000.00
Гривня з ПДВ
22.01.2025
14:33

Укладені договори

Номер договору
6
Дата підписання
27.01.2025
Дата початку дії
27.01.2025
Дата завершення дії
31.12.2025
Ціна договору
461`000.00 Гривня з ПДВ
Ціна договору без ПДВ
461`000.00 Гривня