М’ясо (код ДК 021:2015 -15110000-2 М’ясо)
| Ідентифікатор закупівлі | UA-2024-09-19-014085-a | |
| ID | a26b7f52cb8f4a16ae6dc696e82057d7 | |
| Ідентифікатор плану | UA-P-2024-09-19-018207-a |
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Закупівельник (Проводить закупівлю)
| Найменування замовника | ВИШНІВСЬКИЙ АКАДЕМІЧНИЙ ЛІЦЕЙ № 1 ВИШНЕВОЇ МІСЬКОЇ РАДИ БУЧАНСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ | |
| Очікувана вартість закупівлі | 350`000.00 Гривня (з ПДВ) | |
| Процедура закупівлі | Запит (ціни) пропозицій | |
| Вид предмету закупівлі: | Закупівля товарів |
Умови оплати згідно із договором
| Подія | Поставка товару | |
| Тип оплати | Післяплата | |
| Розмір оплати (ВАЖЛИВО: Загальна сума умов оплати повинна бути рівна 100%) | 100% | |
| Період | 30 календарні дні |
Специфікація закупівлі
| 1) |
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Київська область
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2024
Умови поставки: Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 1300 кілограм
|
| 2) |
М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Київська область
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2024
Умови поставки: Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 300 кілограм
|
| 3) |
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Київська область
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2024
Умови поставки: Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 200 кілограм
|
| 4) |
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Київська область
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2024
Умови поставки: Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 80 кілограм
|
Тендерна документація
![]() |
Проект договору
Проект_договору_та порядок зміни його умов.doc
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 19.09.2024 17:30
Версія документу від: 19.09.2024 17:30
ID: 56345007d35d4a53a0e3838d8b0b6e08
|
![]() |
Повідомлення про закупівлю
sign.p7s
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 19.09.2024 17:58
Версія документу від: 19.09.2024 17:58
ID: bf1791cd1cb747239d96824286e1add9
|
Параметри тендеру
▼Опис критеріїв
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Посилання на законодавство
Підтверджується, що
Наявність кісток : ні
З шкірою : ні
Відповідність ДСТУ 3143 : Так
Термічний стан: охолоджене
Частина: філе
|
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Посилання на законодавство
Підтверджується, що
Наявність кісток : ні
З шкірою : Так
Відповідність ДСТУ 3143 : Так
Термічний стан: охолоджене
Частина: м'ясо стегна
|
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Посилання на законодавство
Підтверджується, що
Відповідність стандарту: ДСТУ 4589
Термічний стан: охолоджене
Частина: м'якоть без кістки
Вид: яловичина
|
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Посилання на законодавство
Підтверджується, що
Відповідність стандарту: ДСТУ 4590
Термічний стан: охолоджене
Частина: м'якоть без кістки
|
Дати та строки
| Дата публікації | 19.09.2024 17:58 | |
| Початок періоду прийому пропозицій | 19.09.2024 17:58 | |
| Кінцевий строк подання тендерних пропозицій | 24.09.2024 00:00 | |
| Дата початку аукціону | очікується |
Закупівельник (Проводить закупівлю)
| Найменування замовника | ВИШНІВСЬКИЙ АКАДЕМІЧНИЙ ЛІЦЕЙ № 1 ВИШНЕВОЇ МІСЬКОЇ РАДИ БУЧАНСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ |
| Код в ЄДРПОУ / ІПН | 37606428 |
| Юридична адреса | 08133, Україна, Київська область, м. Вишневе, вул. Освіти, буд. 9 |
Реєстр пропозицій
Протокол розкриття
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
