Процедура закупівлі оголошена 25.02.2024 16:51. Дата останніх змін - 01.03.2024 17:22
М’ясо (Окіст свинний без кістки,охолоджений; Стегно без кістки яловиче, охолоджене; Філе куряче, охолоджене; Гомілка куряча, охолоджена; Легені яловичі, заморожені, Язик яловичий, заморожений, Печінка куряча, заморожена, Серце куряче, заморожене;Серце свинне, заморожене) Код ДК 021:2015-15110000-2 –«М’ясо".
| Ідентифікатор закупівлі | UA-2024-02-25-000437-a | |
| ID | 95dffc9f672c4a7398721f474d9b80bf | |
| Ідентифікатор плану | UA-P-2024-02-25-000165-b |
Очікувана вартість закупівлі
740`000.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь
1. Товари повинні відповідати показникам якості та безпеки, які встановлюються законодавством України та діючим стандартам ДСТУ, ГОСТ. 2. Тара та упаковка для поставки товару повинна бути виготовлені з матеріалів, дозволених для використання в Україні. 3. Учасник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством. 4. Всі поставлені товари повинні відповідати вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР, нормативно-технічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації. Упаковка та тара повинні забезпечувати якість товару при перевезенні та зберіганні. 5. Для підтвердження якості товару при постачанні кожна партія повинна супроводжуватись документом про якість та безпеку. 6. Мінімальний термін придатності товару на момент поставки Замовнику повинен складати не менше 80% до загального терміну зберігання. 7. Товар поставляється партіями у відповідності до заявки. Кількість, асортимент товарів узгоджується перед поставкою чергової партії. Транспортування – за рахунок постачальника. Місце поставки: 48733, вул.Осередок, 27, с.Більче-Золоте, Чортківський р-н, Тернопільська обл.
Закупівельник (Проводить закупівлю)
| Найменування замовника | КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "БІЛЬЧЕ-ЗОЛОТЕЦЬКА ОБЛАСНА ЛІКАРНЯ РЕАБІЛІТАЦІЇ ІМЕНІ В.Г. ВЕРШИГОРИ" ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ | |
| Очікувана вартість закупівлі | 740`000.00 Гривня (з ПДВ) | |
| Процедура закупівлі | Запит (ціни) пропозицій | |
| Вид предмету закупівлі: | Закупівля товарів |
Закупівля оголошена
25.02.24
Подання пропозицій
до 28.02.24
Кваліфікація переможця
з 28.02.24
Пропозиції розглянуті
з 28.02.24
Завершена
01.03.24
Специфікація закупівлі
| 1) |
Легені яловичі, заморожені, 1 кг
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 48733, Україна, Тернопільська область, c.Більче-Золоте, вул.Осередок,27
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2024
Умови поставки: 1. Товари повинні відповідати показникам якості та безпеки, які встановлюються законодавством України та діючим стандартам ДСТУ, ГОСТ.
2. Тара та упаковка для поставки товару повинна бути виготовлені з матеріалів, дозволених для використання в Україні.
3. Учасник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством.
4. Всі поставлені товари повинні відповідати вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР, нормативно-технічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації. Упаковка та тара повинні забезпечувати якість товару при перевезенні та зберіганні.
5. Для підтвердження якості товару при постачанні кожна партія повинна супроводжуватись документом про якість та безпеку.
6. Мінімальний термін придатності товару на момент поставки Замовнику повинен складати не менше 80% до загального терміну зберігання.
7. Товар поставляється партіями у відповідності до заявки. Кількість, асортимент товарів узгоджується перед поставкою чергової партії. Транспортування – за рахунок постачальника. Місце поставки: 48733, вул.Осередок, 27, с.Більче-Золоте, Чортківський р-н, Тернопільська обл.
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 300 кілограм
|
| 2) |
Гомілка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143, 1 кг
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 48733, Україна, Тернопільська область, c.Більче-Золоте, вул.Осередок,27
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2024
Умови поставки: 1. Товари повинні відповідати показникам якості та безпеки, які встановлюються законодавством України та діючим стандартам ДСТУ, ГОСТ.
2. Тара та упаковка для поставки товару повинна бути виготовлені з матеріалів, дозволених для використання в Україні.
3. Учасник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством.
4. Всі поставлені товари повинні відповідати вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР, нормативно-технічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації. Упаковка та тара повинні забезпечувати якість товару при перевезенні та зберіганні.
5. Для підтвердження якості товару при постачанні кожна партія повинна супроводжуватись документом про якість та безпеку.
6. Мінімальний термін придатності товару на момент поставки Замовнику повинен складати не менше 80% до загального терміну зберігання.
7. Товар поставляється партіями у відповідності до заявки. Кількість, асортимент товарів узгоджується перед поставкою чергової партії. Транспортування – за рахунок постачальника. Місце поставки: 48733, вул.Осередок, 27, с.Більче-Золоте, Чортківський р-н, Тернопільська обл.
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 500 кілограм
|
| 3) |
Язик яловичий, заморожений, 1 кг
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 48733, Україна, Тернопільська область, c.Більче-Золоте, вул.Осередок,27
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2024
Умови поставки: 1. Товари повинні відповідати показникам якості та безпеки, які встановлюються законодавством України та діючим стандартам ДСТУ, ГОСТ.
2. Тара та упаковка для поставки товару повинна бути виготовлені з матеріалів, дозволених для використання в Україні.
3. Учасник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством.
4. Всі поставлені товари повинні відповідати вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР, нормативно-технічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації. Упаковка та тара повинні забезпечувати якість товару при перевезенні та зберіганні.
5. Для підтвердження якості товару при постачанні кожна партія повинна супроводжуватись документом про якість та безпеку.
6. Мінімальний термін придатності товару на момент поставки Замовнику повинен складати не менше 80% до загального терміну зберігання.
7. Товар поставляється партіями у відповідності до заявки. Кількість, асортимент товарів узгоджується перед поставкою чергової партії. Транспортування – за рахунок постачальника. Місце поставки: 48733, вул.Осередок, 27, с.Більче-Золоте, Чортківський р-н, Тернопільська обл.
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 300 кілограм
|
| 4) |
Печінка куряча, заморожена, ДСТУ 3143, 1 кг
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 48733, Україна, Тернопільська область, c.Більче-Золоте, вул.Осередок,27
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2024
Умови поставки: 1. Товари повинні відповідати показникам якості та безпеки, які встановлюються законодавством України та діючим стандартам ДСТУ, ГОСТ.
2. Тара та упаковка для поставки товару повинна бути виготовлені з матеріалів, дозволених для використання в Україні.
3. Учасник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством.
4. Всі поставлені товари повинні відповідати вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР, нормативно-технічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації. Упаковка та тара повинні забезпечувати якість товару при перевезенні та зберіганні.
5. Для підтвердження якості товару при постачанні кожна партія повинна супроводжуватись документом про якість та безпеку.
6. Мінімальний термін придатності товару на момент поставки Замовнику повинен складати не менше 80% до загального терміну зберігання.
7. Товар поставляється партіями у відповідності до заявки. Кількість, асортимент товарів узгоджується перед поставкою чергової партії. Транспортування – за рахунок постачальника. Місце поставки: 48733, вул.Осередок, 27, с.Більче-Золоте, Чортківський р-н, Тернопільська обл.
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 600 кілограм
|
| 5) |
Серце куряче, заморожене, 1 кг
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 48733, Україна, Тернопільська область, c.Більче-Золоте, вул.Осередок,27
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2024
Умови поставки: 1. Товари повинні відповідати показникам якості та безпеки, які встановлюються законодавством України та діючим стандартам ДСТУ, ГОСТ.
2. Тара та упаковка для поставки товару повинна бути виготовлені з матеріалів, дозволених для використання в Україні.
3. Учасник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством.
4. Всі поставлені товари повинні відповідати вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР, нормативно-технічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації. Упаковка та тара повинні забезпечувати якість товару при перевезенні та зберіганні.
5. Для підтвердження якості товару при постачанні кожна партія повинна супроводжуватись документом про якість та безпеку.
6. Мінімальний термін придатності товару на момент поставки Замовнику повинен складати не менше 80% до загального терміну зберігання.
7. Товар поставляється партіями у відповідності до заявки. Кількість, асортимент товарів узгоджується перед поставкою чергової партії. Транспортування – за рахунок постачальника. Місце поставки: 48733, вул.Осередок, 27, с.Більче-Золоте, Чортківський р-н, Тернопільська обл.
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 300 кілограм
|
| 6) |
Серце свинне, заморожене, 1 кг
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 48733, Україна, Тернопільська область, c.Більче-Золоте, вул.Осередок,27
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2024
Умови поставки: 1. Товари повинні відповідати показникам якості та безпеки, які встановлюються законодавством України та діючим стандартам ДСТУ, ГОСТ.
2. Тара та упаковка для поставки товару повинна бути виготовлені з матеріалів, дозволених для використання в Україні.
3. Учасник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством.
4. Всі поставлені товари повинні відповідати вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР, нормативно-технічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації. Упаковка та тара повинні забезпечувати якість товару при перевезенні та зберіганні.
5. Для підтвердження якості товару при постачанні кожна партія повинна супроводжуватись документом про якість та безпеку.
6. Мінімальний термін придатності товару на момент поставки Замовнику повинен складати не менше 80% до загального терміну зберігання.
7. Товар поставляється партіями у відповідності до заявки. Кількість, асортимент товарів узгоджується перед поставкою чергової партії. Транспортування – за рахунок постачальника. Місце поставки: 48733, вул.Осередок, 27, с.Більче-Золоте, Чортківський р-н, Тернопільська обл.
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 300 кілограм
|
| 7) |
Стегно без кістки яловиче, охолоджене, ДСТУ 4589, 1 кг
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 48733, Україна, Тернопільська область, c.Більче-Золоте, вул.Осередок,27
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2024
Умови поставки: 1. Товари повинні відповідати показникам якості та безпеки, які встановлюються законодавством України та діючим стандартам ДСТУ, ГОСТ.
2. Тара та упаковка для поставки товару повинна бути виготовлені з матеріалів, дозволених для використання в Україні.
3. Учасник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством.
4. Всі поставлені товари повинні відповідати вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР, нормативно-технічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації. Упаковка та тара повинні забезпечувати якість товару при перевезенні та зберіганні.
5. Для підтвердження якості товару при постачанні кожна партія повинна супроводжуватись документом про якість та безпеку.
6. Мінімальний термін придатності товару на момент поставки Замовнику повинен складати не менше 80% до загального терміну зберігання.
7. Товар поставляється партіями у відповідності до заявки. Кількість, асортимент товарів узгоджується перед поставкою чергової партії. Транспортування – за рахунок постачальника. Місце поставки: 48733, вул.Осередок, 27, с.Більче-Золоте, Чортківський р-н, Тернопільська обл.
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 1000 кілограм
|
| 8) |
Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 48733, Україна, Тернопільська область, c.Більче-Золоте, вул.Осередок,27
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2024
Умови поставки: 1. Товари повинні відповідати показникам якості та безпеки, які встановлюються законодавством України та діючим стандартам ДСТУ, ГОСТ.
2. Тара та упаковка для поставки товару повинна бути виготовлені з матеріалів, дозволених для використання в Україні.
3. Учасник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством.
4. Всі поставлені товари повинні відповідати вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР, нормативно-технічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації. Упаковка та тара повинні забезпечувати якість товару при перевезенні та зберіганні.
5. Для підтвердження якості товару при постачанні кожна партія повинна супроводжуватись документом про якість та безпеку.
6. Мінімальний термін придатності товару на момент поставки Замовнику повинен складати не менше 80% до загального терміну зберігання.
7. Товар поставляється партіями у відповідності до заявки. Кількість, асортимент товарів узгоджується перед поставкою чергової партії. Транспортування – за рахунок постачальника. Місце поставки: 48733, вул.Осередок, 27, с.Більче-Золоте, Чортківський р-н, Тернопільська обл.
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 1000 кілограм
|
| 9) |
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 48733, Україна, Тернопільська область, c.Більче-Золоте, вул.Осередок,27
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2024
Умови поставки: 1. Товари повинні відповідати показникам якості та безпеки, які встановлюються законодавством України та діючим стандартам ДСТУ, ГОСТ.
2. Тара та упаковка для поставки товару повинна бути виготовлені з матеріалів, дозволених для використання в Україні.
3. Учасник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством.
4. Всі поставлені товари повинні відповідати вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР, нормативно-технічній документації, встановленим санітарно-гігієнічним нормам, нормам стандартизації і сертифікації. Упаковка та тара повинні забезпечувати якість товару при перевезенні та зберіганні.
5. Для підтвердження якості товару при постачанні кожна партія повинна супроводжуватись документом про якість та безпеку.
6. Мінімальний термін придатності товару на момент поставки Замовнику повинен складати не менше 80% до загального терміну зберігання.
7. Товар поставляється партіями у відповідності до заявки. Кількість, асортимент товарів узгоджується перед поставкою чергової партії. Транспортування – за рахунок постачальника. Місце поставки: 48733, вул.Осередок, 27, с.Більче-Золоте, Чортківський р-н, Тернопільська обл.
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 1000 кілограм
|
Тендерна документація
![]() |
Проект договору
Проект договору.docx
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 25.02.2024 16:49
Версія документу від: 25.02.2024 16:49
ID: a1254d1c4c644368a467c5e5878d8980
|
![]() |
Повідомлення про закупівлю
sign.p7s
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 25.02.2024 16:51
Версія документу від: 25.02.2024 16:51
ID: 05a7bd016a4645d4963a3ba39fe587ac
|
Параметри тендеру
▼Опис критеріїв
|
Технічні характеристики предмета закупівлі
Легені яловичі, заморожені, 1 кг
Технічні характеристики
Термічний стан: заморожене
Частина: легені
Вид: яловичина
|
|
Технічні характеристики предмета закупівлі
Гомілка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143, 1 кг
Технічні характеристики
З шкірою : Так
Наявність кісток : Так
Відповідність ДСТУ 3143 : Так
Термічний стан: охолоджене
Частина: гомілка
|
|
Технічні характеристики предмета закупівлі
Язик яловичий, заморожений, 1 кг
Технічні характеристики
Термічний стан: заморожене
Частина: язик
Вид: яловичина
|
|
Технічні характеристики предмета закупівлі
Печінка куряча, заморожена, ДСТУ 3143, 1 кг
Технічні характеристики
Відповідність ДСТУ 3143 : Так
Термічний стан: заморожене
Частина: печінка
|
|
Технічні характеристики предмета закупівлі
Серце куряче, заморожене, 1 кг
Технічні характеристики
Термічний стан: заморожене
Частина: серце
|
|
Технічні характеристики предмета закупівлі
Серце свинне, заморожене, 1 кг
Технічні характеристики
Термічний стан: заморожене
Частина: серце
|
|
Технічні характеристики предмета закупівлі
Стегно без кістки яловиче, охолоджене, ДСТУ 4589, 1 кг
Технічні характеристики
Відповідність стандарту: ДСТУ 4589
Термічний стан: охолоджене
Частина: стегно без кістки
Вид: яловичина
|
|
Технічні характеристики предмета закупівлі
Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг
Технічні характеристики
Відповідність стандарту: ДСТУ 4590
Термічний стан: охолоджене
Частина: окіст без кістки
|
|
Технічні характеристики предмета закупівлі
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Технічні характеристики
Наявність кісток : ні
З шкірою : ні
Відповідність ДСТУ 3143 : Так
Термічний стан: охолоджене
Частина: філе
|
Дати та строки
| Дата публікації | 25.02.2024 16:51 | |
| Початок періоду прийому пропозицій | 25.02.2024 16:51 | |
| Кінцевий строк подання тендерних пропозицій | 28.02.2024 10:00 | |
| Дата початку аукціону | очікується |
Закупівельник (Проводить закупівлю)
| Найменування замовника | КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "БІЛЬЧЕ-ЗОЛОТЕЦЬКА ОБЛАСНА ЛІКАРНЯ РЕАБІЛІТАЦІЇ ІМЕНІ В.Г. ВЕРШИГОРИ" ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ |
| Код в ЄДРПОУ / ІПН | 21132409 |
| Юридична адреса | 48733, Україна, Тернопільська область, с. Більче-Золоте, вул. Осередок, буд. 27 |
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття 28.02.2024 10:02
№
Учасник
Початкова пропозиція
Остаточна пропозиція
Документи пропозиції
Протокол розкриття
№
Учасник
Остаточна пропозиція
Статус
Документи
1
706`000.00
Гривня з ПДВ
Легені яловичі, заморожені, 1 кг
0.00 без ПДВ
Гомілка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143, 1 кг
0.00 без ПДВ
Язик яловичий, заморожений, 1 кг
0.00 без ПДВ
Печінка куряча, заморожена, ДСТУ 3143, 1 кг
0.00 без ПДВ
Серце куряче, заморожене, 1 кг
0.00 без ПДВ
Серце свинне, заморожене, 1 кг
0.00 без ПДВ
Стегно без кістки яловиче, охолоджене, ДСТУ 4589, 1 кг
0.00 без ПДВ
Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг
0.00 без ПДВ
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
0.00 без ПДВ
Переможець
28.02.2024 17:28
2
724`200.00
Гривня з ПДВ
Легені яловичі, заморожені, 1 кг
0.00 без ПДВ
Гомілка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143, 1 кг
0.00 без ПДВ
Язик яловичий, заморожений, 1 кг
0.00 без ПДВ
Печінка куряча, заморожена, ДСТУ 3143, 1 кг
0.00 без ПДВ
Серце куряче, заморожене, 1 кг
0.00 без ПДВ
Серце свинне, заморожене, 1 кг
0.00 без ПДВ
Стегно без кістки яловиче, охолоджене, ДСТУ 4589, 1 кг
0.00 без ПДВ
Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг
0.00 без ПДВ
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
0.00 без ПДВ
Не розглядався
Повідомлення про намір укласти договір
ФОП "БУРМАС РОМАН ТАРАСОВИЧ"
Код ЄДРПОУ: 3129300975
706`000.00
Гривня з ПДВ
28.02.2024
17:28
Укладені договори
Номер договору
03/01
Дата підписання
01.03.2024
Дата початку дії
01.03.2024
Дата завершення дії
31.01.2025
Ціна договору
706`000.00 Гривня без ПДВ
