Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 16.01.2024 17:52. Дата останніх змін - 24.01.2024 15:48

Мінтай с/м, тушка без голови, 250-500г, ДСТУ 4868, 1 кг; Філе мінтая с/м, без шкіри, 150-250г, ДСТУ 4379, 1 кг; Філе хека с/м, без шкіри, 200-300г, ДСТУ 4379, 1 кг; Хек с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4378, 1 кг

Ідентифікатор закупівлі UA-2024-01-16-015508-a  
ID bf87244e7d2a44d18645bcfd2a255081  
Ідентифікатор плану UA-P-2024-01-16-007050-a  
Очікувана вартість закупівлі
728`000.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Мінтай с/м, тушка без голови, ДСТУ 4868, 1 кг; Філе мінтая с/м, без шкіри, ДСТУ 4379, 1 кг; Філе хека с/м, без шкіри, ДСТУ 4379, 1 кг; Хек с/м, тушка без голови, ДСТУ 4378, 1 кг. Мінтай с/м, тушка. Зовнішній вид: патрана, без луски, без голови та внутрішніх органів, без ознак пошкодження шкіри з видаленим хвостовим плавцем. Тушки риби повинні бути не менш ніж 700г. (у замороженому вигляді). Поверхня риби ціла, рівна, чиста, не деформована, природного кольору, консистенція м'язів щільна. Термін придатності товару на момент поставки не менш 80% до дати завершення терміну придатності. Присутність льоду – сухої заморозки, кількість льоду мінімальна. Пакування- не більше 10 кілограм ящик. Маркування - обов’язкова наявність ярликів із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення, терміну придатності, умов зберігання, (заповнюється учасником) поживної та енергетичної цінності, посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Вимоги до заморозки: заморожена не більше одного разу. Хек с/м, тушка без голови. Зовнішній вид: патрана, без луски, без голови та внутрішніх органів, без ознак пошкодження шкіри з видаленим хвостовим плавцем. Тушки риби повинні бути не менш ніж 700г. (у замороженому вигляді). Поверхня риби ціла, рівна, чиста, не деформована, природного кольору, консистенція м'язів щільна. Термін придатності товару на момент поставки не менш 80% до дати завершення терміну придатності. Присутність льоду – сухої заморозки, кількість льоду мінімальна. Пакування- не більше 10 кілограм ящик. Маркування - обов’язкова наявність ярликів із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення, терміну придатності, умов зберігання, (заповнюється учасником) поживної та енергетичної цінності, посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Вимоги до заморозки: заморожена не більше одного разу. Філе мінтая с/м, без шкіри- чисте, рівне, ціле, без значного деформування. Консистенція після розморожування - туга, властива цьому виду риби. Колір філе властивий цьому виду риби. Запах (після розморожування) - властивий свіжій рибі, без стороннього запаху. Вимоги до заморозки - суха заморозка. Відповідність вимогам ТУУ та/або ДСТУ, та/або інше передбачене чинним законодавством України. Поставка здійснюється Постачальником партіями за заявками Замовника. Споживче пакування (матеріал): • Пакети з полімерної плівки • Пакети з целюлозної плівки •Пакети з полівінілхлоридної плівки для харчових продуктів. Фасування – не більше 5 кг. Заморожене філе повинно бути запаковане таким чином, щоб унеможливити зневоднення, окиснювання і забезпечити цілість та якість під час транспортування, зберігання і реалізації. Заморожене не більше одного разу. Маркування товару повинно відповідати чинному законодавству України.поставки до «31» грудня 2024 року Філе хека с/м, без шкіри- чисте, рівне, ціле, без значного деформування. Консистенція після розморожування - туга, властива цьому виду риби. Колір філе властивий цьому виду риби. Запах (після розморожування) - властивий свіжій рибі, без стороннього запаху. Вимоги до заморозки - суха заморозка. Відповідність вимогам ТУУ та/або ДСТУ, та/або інше передбачене чинним законодавством України. Поставка здійснюється Постачальником партіями за заявками Замовника. Споживче пакування (матеріал): • Пакети з полімерної плівки • Пакети з целюлозної плівки •Пакети з полівінілхлоридної плівки для харчових продуктів. Фасування – не більше 5 кг. Заморожене філе повинно бути запаковане таким чином, щоб унеможливити зневоднення, окиснювання і забезпечити цілість та якість під час транспортування, зберігання і реалізації. Заморожене не більше одного разу. Маркування товару повинно відповідати чинному законодавству України.поставки до «31» грудня 2024 року Розрахунки здійснюються за отриманий товар протягом 30 календарних днів. Розрахунок здійснюється згідно накладних.

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника ОПОРНИЙ ЗАКЛАД ОСВІТИ "СОФІЇВСЬКО-БОРЩАГІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ" БОРЩАГІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ БУЧАНСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ  
Очікувана вартість закупівлі 728`000.00 Гривня (з ПДВ)  
Процедура закупівлі Запит (ціни) пропозицій  
Вид предмету закупівлі: Закупівля товарів  
Закупівля оголошена
16.01.24
Подання пропозицій
до 19.01.24
Кваліфікація переможця
з 19.01.24
Пропозиції розглянуті
з 19.01.24
Завершена
24.01.24

Специфікація закупівлі

1)
Мінтай с/м, тушка без голови, 250-500г, ДСТУ 4868, 1 кг
Класифікація за ДК 021:2015: 15220000-6 - Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 08131, Україна, Київська область, с. Софіївська Борщагівка, провулок Шкільний 1-В
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2024
Умови поставки: Мінтай с/м, тушка без голови, ДСТУ 4868, 1 кг; Філе мінтая с/м, без шкіри, ДСТУ 4379, 1 кг; Філе хека с/м, без шкіри, ДСТУ 4379, 1 кг; Хек с/м, тушка без голови, ДСТУ 4378, 1 кг. Мінтай с/м, тушка. Зовнішній вид: патрана, без луски, без голови та внутрішніх органів, без ознак пошкодження шкіри з видаленим хвостовим плавцем. Тушки риби повинні бути не менш ніж 700г. (у замороженому вигляді). Поверхня риби ціла, рівна, чиста, не деформована, природного кольору, консистенція м'язів щільна. Термін придатності товару на момент поставки не менш 80% до дати завершення терміну придатності. Присутність льоду – сухої заморозки, кількість льоду мінімальна. Пакування- не більше 10 кілограм ящик. Маркування - обов’язкова наявність ярликів із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення, терміну придатності, умов зберігання, (заповнюється учасником) поживної та енергетичної цінності, посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Вимоги до заморозки: заморожена не більше одного разу. Хек с/м, тушка без голови. Зовнішній вид: патрана, без луски, без голови та внутрішніх органів, без ознак пошкодження шкіри з видаленим хвостовим плавцем. Тушки риби повинні бути не менш ніж 700г. (у замороженому вигляді). Поверхня риби ціла, рівна, чиста, не деформована, природного кольору, консистенція м'язів щільна. Термін придатності товару на момент поставки не менш 80% до дати завершення терміну придатності. Присутність льоду – сухої заморозки, кількість льоду мінімальна. Пакування- не більше 10 кілограм ящик. Маркування - обов’язкова наявність ярликів із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення, терміну придатності, умов зберігання, (заповнюється учасником) поживної та енергетичної цінності, посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Вимоги до заморозки: заморожена не більше одного разу. Філе мінтая с/м, без шкіри- чисте, рівне, ціле, без значного деформування. Консистенція після розморожування - туга, властива цьому виду риби. Колір філе властивий цьому виду риби. Запах (після розморожування) - властивий свіжій рибі, без стороннього запаху. Вимоги до заморозки - суха заморозка. Відповідність вимогам ТУУ та/або ДСТУ, та/або інше передбачене чинним законодавством України. Поставка здійснюється Постачальником партіями за заявками Замовника. Споживче пакування (матеріал): • Пакети з полімерної плівки • Пакети з целюлозної плівки •Пакети з полівінілхлоридної плівки для харчових продуктів. Фасування – не більше 5 кг. Заморожене філе повинно бути запаковане таким чином, щоб унеможливити зневоднення, окиснювання і забезпечити цілість та якість під час транспортування, зберігання і реалізації. Заморожене не більше одного разу. Маркування товару повинно відповідати чинному законодавству України.поставки до «31» грудня 2024 року Філе хека с/м, без шкіри- чисте, рівне, ціле, без значного деформування. Консистенція після розморожування - туга, властива цьому виду риби. Колір філе властивий цьому виду риби. Запах (після розморожування) - властивий свіжій рибі, без стороннього запаху. Вимоги до заморозки - суха заморозка. Відповідність вимогам ТУУ та/або ДСТУ, та/або інше передбачене чинним законодавством України. Поставка здійснюється Постачальником партіями за заявками Замовника. Споживче пакування (матеріал): • Пакети з полімерної плівки • Пакети з целюлозної плівки •Пакети з полівінілхлоридної плівки для харчових продуктів. Фасування – не більше 5 кг. Заморожене філе повинно бути запаковане таким чином, щоб унеможливити зневоднення, окиснювання і забезпечити цілість та якість під час транспортування, зберігання і реалізації. Заморожене не більше одного разу. Маркування товару повинно відповідати чинному законодавству України.поставки до «31» грудня 2024 року Розрахунки здійснюються за отриманий товар протягом 30 календарних днів. Розрахунок здійснюється згідно накладних.
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 800 кілограм
2)
Філе мінтая с/м, без шкіри, 150-250г, ДСТУ 4379, 1 кг
Класифікація за ДК 021:2015: 15220000-6 - Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 08131, Україна, Київська область, с. Софіївська Борщагівка, провулок Шкільний 1-В
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2024
Умови поставки: Мінтай с/м, тушка без голови, ДСТУ 4868, 1 кг; Філе мінтая с/м, без шкіри, ДСТУ 4379, 1 кг; Філе хека с/м, без шкіри, ДСТУ 4379, 1 кг; Хек с/м, тушка без голови, ДСТУ 4378, 1 кг. Мінтай с/м, тушка. Зовнішній вид: патрана, без луски, без голови та внутрішніх органів, без ознак пошкодження шкіри з видаленим хвостовим плавцем. Тушки риби повинні бути не менш ніж 700г. (у замороженому вигляді). Поверхня риби ціла, рівна, чиста, не деформована, природного кольору, консистенція м'язів щільна. Термін придатності товару на момент поставки не менш 80% до дати завершення терміну придатності. Присутність льоду – сухої заморозки, кількість льоду мінімальна. Пакування- не більше 10 кілограм ящик. Маркування - обов’язкова наявність ярликів із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення, терміну придатності, умов зберігання, (заповнюється учасником) поживної та енергетичної цінності, посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Вимоги до заморозки: заморожена не більше одного разу. Хек с/м, тушка без голови. Зовнішній вид: патрана, без луски, без голови та внутрішніх органів, без ознак пошкодження шкіри з видаленим хвостовим плавцем. Тушки риби повинні бути не менш ніж 700г. (у замороженому вигляді). Поверхня риби ціла, рівна, чиста, не деформована, природного кольору, консистенція м'язів щільна. Термін придатності товару на момент поставки не менш 80% до дати завершення терміну придатності. Присутність льоду – сухої заморозки, кількість льоду мінімальна. Пакування- не більше 10 кілограм ящик. Маркування - обов’язкова наявність ярликів із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення, терміну придатності, умов зберігання, (заповнюється учасником) поживної та енергетичної цінності, посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Вимоги до заморозки: заморожена не більше одного разу. Філе мінтая с/м, без шкіри- чисте, рівне, ціле, без значного деформування. Консистенція після розморожування - туга, властива цьому виду риби. Колір філе властивий цьому виду риби. Запах (після розморожування) - властивий свіжій рибі, без стороннього запаху. Вимоги до заморозки - суха заморозка. Відповідність вимогам ТУУ та/або ДСТУ, та/або інше передбачене чинним законодавством України. Поставка здійснюється Постачальником партіями за заявками Замовника. Споживче пакування (матеріал): • Пакети з полімерної плівки • Пакети з целюлозної плівки •Пакети з полівінілхлоридної плівки для харчових продуктів. Фасування – не більше 5 кг. Заморожене філе повинно бути запаковане таким чином, щоб унеможливити зневоднення, окиснювання і забезпечити цілість та якість під час транспортування, зберігання і реалізації. Заморожене не більше одного разу. Маркування товару повинно відповідати чинному законодавству України.поставки до «31» грудня 2024 року Філе хека с/м, без шкіри- чисте, рівне, ціле, без значного деформування. Консистенція після розморожування - туга, властива цьому виду риби. Колір філе властивий цьому виду риби. Запах (після розморожування) - властивий свіжій рибі, без стороннього запаху. Вимоги до заморозки - суха заморозка. Відповідність вимогам ТУУ та/або ДСТУ, та/або інше передбачене чинним законодавством України. Поставка здійснюється Постачальником партіями за заявками Замовника. Споживче пакування (матеріал): • Пакети з полімерної плівки • Пакети з целюлозної плівки •Пакети з полівінілхлоридної плівки для харчових продуктів. Фасування – не більше 5 кг. Заморожене філе повинно бути запаковане таким чином, щоб унеможливити зневоднення, окиснювання і забезпечити цілість та якість під час транспортування, зберігання і реалізації. Заморожене не більше одного разу. Маркування товару повинно відповідати чинному законодавству України.поставки до «31» грудня 2024 року Розрахунки здійснюються за отриманий товар протягом 30 календарних днів. Розрахунок здійснюється згідно накладних.
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 800 кілограм
3)
Філе хека с/м, без шкіри, 200-300г, ДСТУ 4379, 1 кг
Класифікація за ДК 021:2015: 15220000-6 - Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 08131, Україна, Київська область, с. Софіївська Борщагівка, провулок Шкільний 1-В
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2024
Умови поставки: Мінтай с/м, тушка без голови, ДСТУ 4868, 1 кг; Філе мінтая с/м, без шкіри, ДСТУ 4379, 1 кг; Філе хека с/м, без шкіри, ДСТУ 4379, 1 кг; Хек с/м, тушка без голови, ДСТУ 4378, 1 кг. Мінтай с/м, тушка. Зовнішній вид: патрана, без луски, без голови та внутрішніх органів, без ознак пошкодження шкіри з видаленим хвостовим плавцем. Тушки риби повинні бути не менш ніж 700г. (у замороженому вигляді). Поверхня риби ціла, рівна, чиста, не деформована, природного кольору, консистенція м'язів щільна. Термін придатності товару на момент поставки не менш 80% до дати завершення терміну придатності. Присутність льоду – сухої заморозки, кількість льоду мінімальна. Пакування- не більше 10 кілограм ящик. Маркування - обов’язкова наявність ярликів із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення, терміну придатності, умов зберігання, (заповнюється учасником) поживної та енергетичної цінності, посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Вимоги до заморозки: заморожена не більше одного разу. Хек с/м, тушка без голови. Зовнішній вид: патрана, без луски, без голови та внутрішніх органів, без ознак пошкодження шкіри з видаленим хвостовим плавцем. Тушки риби повинні бути не менш ніж 700г. (у замороженому вигляді). Поверхня риби ціла, рівна, чиста, не деформована, природного кольору, консистенція м'язів щільна. Термін придатності товару на момент поставки не менш 80% до дати завершення терміну придатності. Присутність льоду – сухої заморозки, кількість льоду мінімальна. Пакування- не більше 10 кілограм ящик. Маркування - обов’язкова наявність ярликів із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення, терміну придатності, умов зберігання, (заповнюється учасником) поживної та енергетичної цінності, посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Вимоги до заморозки: заморожена не більше одного разу. Філе мінтая с/м, без шкіри- чисте, рівне, ціле, без значного деформування. Консистенція після розморожування - туга, властива цьому виду риби. Колір філе властивий цьому виду риби. Запах (після розморожування) - властивий свіжій рибі, без стороннього запаху. Вимоги до заморозки - суха заморозка. Відповідність вимогам ТУУ та/або ДСТУ, та/або інше передбачене чинним законодавством України. Поставка здійснюється Постачальником партіями за заявками Замовника. Споживче пакування (матеріал): • Пакети з полімерної плівки • Пакети з целюлозної плівки •Пакети з полівінілхлоридної плівки для харчових продуктів. Фасування – не більше 5 кг. Заморожене філе повинно бути запаковане таким чином, щоб унеможливити зневоднення, окиснювання і забезпечити цілість та якість під час транспортування, зберігання і реалізації. Заморожене не більше одного разу. Маркування товару повинно відповідати чинному законодавству України.поставки до «31» грудня 2024 року Філе хека с/м, без шкіри- чисте, рівне, ціле, без значного деформування. Консистенція після розморожування - туга, властива цьому виду риби. Колір філе властивий цьому виду риби. Запах (після розморожування) - властивий свіжій рибі, без стороннього запаху. Вимоги до заморозки - суха заморозка. Відповідність вимогам ТУУ та/або ДСТУ, та/або інше передбачене чинним законодавством України. Поставка здійснюється Постачальником партіями за заявками Замовника. Споживче пакування (матеріал): • Пакети з полімерної плівки • Пакети з целюлозної плівки •Пакети з полівінілхлоридної плівки для харчових продуктів. Фасування – не більше 5 кг. Заморожене філе повинно бути запаковане таким чином, щоб унеможливити зневоднення, окиснювання і забезпечити цілість та якість під час транспортування, зберігання і реалізації. Заморожене не більше одного разу. Маркування товару повинно відповідати чинному законодавству України.поставки до «31» грудня 2024 року Розрахунки здійснюються за отриманий товар протягом 30 календарних днів. Розрахунок здійснюється згідно накладних.
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 800 кілограм
4)
Хек с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4378, 1 кг
Класифікація за ДК 021:2015: 15220000-6 - Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 08131, Україна, Київська область, с. Софіївська Борщагівка, провулок Шкільний 1-В
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2024
Умови поставки: Мінтай с/м, тушка без голови, ДСТУ 4868, 1 кг; Філе мінтая с/м, без шкіри, ДСТУ 4379, 1 кг; Філе хека с/м, без шкіри, ДСТУ 4379, 1 кг; Хек с/м, тушка без голови, ДСТУ 4378, 1 кг. Мінтай с/м, тушка. Зовнішній вид: патрана, без луски, без голови та внутрішніх органів, без ознак пошкодження шкіри з видаленим хвостовим плавцем. Тушки риби повинні бути не менш ніж 700г. (у замороженому вигляді). Поверхня риби ціла, рівна, чиста, не деформована, природного кольору, консистенція м'язів щільна. Термін придатності товару на момент поставки не менш 80% до дати завершення терміну придатності. Присутність льоду – сухої заморозки, кількість льоду мінімальна. Пакування- не більше 10 кілограм ящик. Маркування - обов’язкова наявність ярликів із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення, терміну придатності, умов зберігання, (заповнюється учасником) поживної та енергетичної цінності, посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Вимоги до заморозки: заморожена не більше одного разу. Хек с/м, тушка без голови. Зовнішній вид: патрана, без луски, без голови та внутрішніх органів, без ознак пошкодження шкіри з видаленим хвостовим плавцем. Тушки риби повинні бути не менш ніж 700г. (у замороженому вигляді). Поверхня риби ціла, рівна, чиста, не деформована, природного кольору, консистенція м'язів щільна. Термін придатності товару на момент поставки не менш 80% до дати завершення терміну придатності. Присутність льоду – сухої заморозки, кількість льоду мінімальна. Пакування- не більше 10 кілограм ящик. Маркування - обов’язкова наявність ярликів із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення, терміну придатності, умов зберігання, (заповнюється учасником) поживної та енергетичної цінності, посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Вимоги до заморозки: заморожена не більше одного разу. Філе мінтая с/м, без шкіри- чисте, рівне, ціле, без значного деформування. Консистенція після розморожування - туга, властива цьому виду риби. Колір філе властивий цьому виду риби. Запах (після розморожування) - властивий свіжій рибі, без стороннього запаху. Вимоги до заморозки - суха заморозка. Відповідність вимогам ТУУ та/або ДСТУ, та/або інше передбачене чинним законодавством України. Поставка здійснюється Постачальником партіями за заявками Замовника. Споживче пакування (матеріал): • Пакети з полімерної плівки • Пакети з целюлозної плівки •Пакети з полівінілхлоридної плівки для харчових продуктів. Фасування – не більше 5 кг. Заморожене філе повинно бути запаковане таким чином, щоб унеможливити зневоднення, окиснювання і забезпечити цілість та якість під час транспортування, зберігання і реалізації. Заморожене не більше одного разу. Маркування товару повинно відповідати чинному законодавству України.поставки до «31» грудня 2024 року Філе хека с/м, без шкіри- чисте, рівне, ціле, без значного деформування. Консистенція після розморожування - туга, властива цьому виду риби. Колір філе властивий цьому виду риби. Запах (після розморожування) - властивий свіжій рибі, без стороннього запаху. Вимоги до заморозки - суха заморозка. Відповідність вимогам ТУУ та/або ДСТУ, та/або інше передбачене чинним законодавством України. Поставка здійснюється Постачальником партіями за заявками Замовника. Споживче пакування (матеріал): • Пакети з полімерної плівки • Пакети з целюлозної плівки •Пакети з полівінілхлоридної плівки для харчових продуктів. Фасування – не більше 5 кг. Заморожене філе повинно бути запаковане таким чином, щоб унеможливити зневоднення, окиснювання і забезпечити цілість та якість під час транспортування, зберігання і реалізації. Заморожене не більше одного разу. Маркування товару повинно відповідати чинному законодавству України.поставки до «31» грудня 2024 року Розрахунки здійснюються за отриманий товар протягом 30 календарних днів. Розрахунок здійснюється згідно накладних.
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 800 кілограм

Тендерна документація

Проект договору
Договір тушка та філе хека та мінтая.doc
Завантажено в ЦБД Prozorro: 16.01.2024 17:49
Версія документу від: 16.01.2024 17:49
ID: 8a2d28ce5fbd466192babb78e433a2f5
Повідомлення про закупівлю
sign.p7s
Завантажено в ЦБД Prozorro: 16.01.2024 17:50
Версія документу від: 16.01.2024 17:50
ID: 107e19f6027041deae3c15723b3369e8

Параметри тендеру

Опис критеріїв

Технічні характеристики предмета закупівлі
Мінтай с/м, тушка без голови, 250-500г, ДСТУ 4868, 1 кг
Критерій відноситься до предмету закупівлі Мінтай с/м, тушка без голови, 250-500г,
Технічні характеристики
Відповідність ДСТУ: ДСТУ 4868
Розмірний ряд: 250-500г
Частина: тушка без голови
Вид: мінтай
Технічні характеристики предмета закупівлі
Філе мінтая с/м, без шкіри, 150-250г, ДСТУ 4379, 1 кг
Критерій відноситься до предмету закупівлі Філе мінтая с/м, без шкіри, 150-250г, ДС
Технічні характеристики
Відповідність ДСТУ: ДСТУ 4379
Розмірний ряд: 150-250г
Частина: філе без шкіри
Вид: мінтай
Технічні характеристики предмета закупівлі
Філе хека с/м, без шкіри, 200-300г, ДСТУ 4379, 1 кг
Критерій відноситься до предмету закупівлі Філе хека с/м, без шкіри, 200-300г, ДСТУ
Технічні характеристики
Відповідність ДСТУ: ДСТУ 4379
Розмірний ряд: 200-300г
Частина: філе без шкіри
Вид: хек
Технічні характеристики предмета закупівлі
Хек с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4378, 1 кг
Критерій відноситься до предмету закупівлі Хек с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТ
Технічні характеристики
Відповідність ДСТУ: ДСТУ 4378
Розмірний ряд: 300-500г
Частина: тушка без голови
Вид: хек

Дати та строки

Дата публікації 16.01.2024 17:52  
Початок періоду прийому пропозицій 16.01.2024 17:52  
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій 19.01.2024 00:00  
Дата початку аукціону очікується  

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника ОПОРНИЙ ЗАКЛАД ОСВІТИ "СОФІЇВСЬКО-БОРЩАГІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ" БОРЩАГІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ БУЧАНСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ  
Код в ЄДРПОУ / ІПН 25667113  
Юридична адреса 08131, Україна, Київська область, с. Софіївська Борщагівка, пров. Шкільний, 1-В  

Реєстр пропозицій

Дата і час розкриття 19.01.2024 00:00
Учасник
Початкова пропозиція
Остаточна пропозиція
Документи пропозиції
1
626`592.00
Гривня з ПДВ
2
590`400.00
Гривня з ПДВ
3
ПП "Продфіш"
ID: 277400335512453198647c5eac05ac1d
632`000.00
Гривня з ПДВ
5
597`600.00
Гривня з ПДВ

Протокол розкриття

Учасник
Остаточна пропозиція
Статус
Документи
1
590`400.00
Гривня з ПДВ

Мінтай с/м, тушка без голови, 250-500г, ДСТУ 4868, 1 кг

0.00 без ПДВ

Філе мінтая с/м, без шкіри, 150-250г, ДСТУ 4379, 1 кг

0.00 без ПДВ

Філе хека с/м, без шкіри, 200-300г, ДСТУ 4379, 1 кг

0.00 без ПДВ

Хек с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4378, 1 кг

0.00 без ПДВ
Переможець
19.01.2024 14:01
2
597`600.00
Гривня з ПДВ

Мінтай с/м, тушка без голови, 250-500г, ДСТУ 4868, 1 кг

0.00 без ПДВ

Філе мінтая с/м, без шкіри, 150-250г, ДСТУ 4379, 1 кг

0.00 без ПДВ

Філе хека с/м, без шкіри, 200-300г, ДСТУ 4379, 1 кг

0.00 без ПДВ

Хек с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4378, 1 кг

0.00 без ПДВ
Не розглядався
3
626`592.00
Гривня з ПДВ

Мінтай с/м, тушка без голови, 250-500г, ДСТУ 4868, 1 кг

0.00 без ПДВ

Філе мінтая с/м, без шкіри, 150-250г, ДСТУ 4379, 1 кг

0.00 без ПДВ

Філе хека с/м, без шкіри, 200-300г, ДСТУ 4379, 1 кг

0.00 без ПДВ

Хек с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4378, 1 кг

0.00 без ПДВ
Не розглядався
4
632`000.00
Гривня з ПДВ

Мінтай с/м, тушка без голови, 250-500г, ДСТУ 4868, 1 кг

0.00 без ПДВ

Філе мінтая с/м, без шкіри, 150-250г, ДСТУ 4379, 1 кг

0.00 без ПДВ

Філе хека с/м, без шкіри, 200-300г, ДСТУ 4379, 1 кг

0.00 без ПДВ

Хек с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4378, 1 кг

0.00 без ПДВ
Не розглядався
5
663`320.00
Гривня з ПДВ

Мінтай с/м, тушка без голови, 250-500г, ДСТУ 4868, 1 кг

0.00 без ПДВ

Філе мінтая с/м, без шкіри, 150-250г, ДСТУ 4379, 1 кг

0.00 без ПДВ

Філе хека с/м, без шкіри, 200-300г, ДСТУ 4379, 1 кг

0.00 без ПДВ

Хек с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4378, 1 кг

0.00 без ПДВ
Не розглядався

Повідомлення про намір укласти договір

Учасник
Остаточна пропозиція
Дата та час публікації
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ТОРГПРОДСЕРВІС ПЛЮС"
Код ЄДРПОУ: 45175078
590`400.00
Гривня з ПДВ
19.01.2024
14:01

Укладені договори

Номер договору
21
Дата підписання
22.01.2024
Дата початку дії
22.01.2024
Дата завершення дії
31.12.2024
Ціна договору
590`400.00 Гривня з ПДВ
Ціна договору без ПДВ
492`000.00 Гривня