Мінтай с/м, тушка без голови, 250-500г, ДСТУ 4868, 1 кг; Філе мінтая с/м, без шкіри, 150-250г, ДСТУ 4379, 1 кг; Філе хека с/м, без шкіри, 200-300г, ДСТУ 4379, 1 кг; Хек с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4378, 1 кг
| Ідентифікатор закупівлі | UA-2024-01-16-015508-a | |
| ID | bf87244e7d2a44d18645bcfd2a255081 | |
| Ідентифікатор плану | UA-P-2024-01-16-007050-a |
Мінтай с/м, тушка без голови, ДСТУ 4868, 1 кг; Філе мінтая с/м, без шкіри, ДСТУ 4379, 1 кг; Філе хека с/м, без шкіри, ДСТУ 4379, 1 кг; Хек с/м, тушка без голови, ДСТУ 4378, 1 кг. Мінтай с/м, тушка. Зовнішній вид: патрана, без луски, без голови та внутрішніх органів, без ознак пошкодження шкіри з видаленим хвостовим плавцем. Тушки риби повинні бути не менш ніж 700г. (у замороженому вигляді). Поверхня риби ціла, рівна, чиста, не деформована, природного кольору, консистенція м'язів щільна. Термін придатності товару на момент поставки не менш 80% до дати завершення терміну придатності. Присутність льоду – сухої заморозки, кількість льоду мінімальна. Пакування- не більше 10 кілограм ящик. Маркування - обов’язкова наявність ярликів із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення, терміну придатності, умов зберігання, (заповнюється учасником) поживної та енергетичної цінності, посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Вимоги до заморозки: заморожена не більше одного разу. Хек с/м, тушка без голови. Зовнішній вид: патрана, без луски, без голови та внутрішніх органів, без ознак пошкодження шкіри з видаленим хвостовим плавцем. Тушки риби повинні бути не менш ніж 700г. (у замороженому вигляді). Поверхня риби ціла, рівна, чиста, не деформована, природного кольору, консистенція м'язів щільна. Термін придатності товару на момент поставки не менш 80% до дати завершення терміну придатності. Присутність льоду – сухої заморозки, кількість льоду мінімальна. Пакування- не більше 10 кілограм ящик. Маркування - обов’язкова наявність ярликів із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення, терміну придатності, умов зберігання, (заповнюється учасником) поживної та енергетичної цінності, посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Вимоги до заморозки: заморожена не більше одного разу. Філе мінтая с/м, без шкіри- чисте, рівне, ціле, без значного деформування. Консистенція після розморожування - туга, властива цьому виду риби. Колір філе властивий цьому виду риби. Запах (після розморожування) - властивий свіжій рибі, без стороннього запаху. Вимоги до заморозки - суха заморозка. Відповідність вимогам ТУУ та/або ДСТУ, та/або інше передбачене чинним законодавством України. Поставка здійснюється Постачальником партіями за заявками Замовника. Споживче пакування (матеріал): • Пакети з полімерної плівки • Пакети з целюлозної плівки •Пакети з полівінілхлоридної плівки для харчових продуктів. Фасування – не більше 5 кг. Заморожене філе повинно бути запаковане таким чином, щоб унеможливити зневоднення, окиснювання і забезпечити цілість та якість під час транспортування, зберігання і реалізації. Заморожене не більше одного разу. Маркування товару повинно відповідати чинному законодавству України.поставки до «31» грудня 2024 року Філе хека с/м, без шкіри- чисте, рівне, ціле, без значного деформування. Консистенція після розморожування - туга, властива цьому виду риби. Колір філе властивий цьому виду риби. Запах (після розморожування) - властивий свіжій рибі, без стороннього запаху. Вимоги до заморозки - суха заморозка. Відповідність вимогам ТУУ та/або ДСТУ, та/або інше передбачене чинним законодавством України. Поставка здійснюється Постачальником партіями за заявками Замовника. Споживче пакування (матеріал): • Пакети з полімерної плівки • Пакети з целюлозної плівки •Пакети з полівінілхлоридної плівки для харчових продуктів. Фасування – не більше 5 кг. Заморожене філе повинно бути запаковане таким чином, щоб унеможливити зневоднення, окиснювання і забезпечити цілість та якість під час транспортування, зберігання і реалізації. Заморожене не більше одного разу. Маркування товару повинно відповідати чинному законодавству України.поставки до «31» грудня 2024 року Розрахунки здійснюються за отриманий товар протягом 30 календарних днів. Розрахунок здійснюється згідно накладних.
Закупівельник (Проводить закупівлю)
| Найменування замовника | ОПОРНИЙ ЗАКЛАД ОСВІТИ "СОФІЇВСЬКО-БОРЩАГІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ" БОРЩАГІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ БУЧАНСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ | |
| Очікувана вартість закупівлі | 728`000.00 Гривня (з ПДВ) | |
| Процедура закупівлі | Запит (ціни) пропозицій | |
| Вид предмету закупівлі: | Закупівля товарів |
Специфікація закупівлі
| 1) |
Мінтай с/м, тушка без голови, 250-500г, ДСТУ 4868, 1 кг
Класифікація за ДК 021:2015: 15220000-6 - Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 08131, Україна, Київська область, с. Софіївська Борщагівка, провулок Шкільний 1-В
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2024
Умови поставки: Мінтай с/м, тушка без голови, ДСТУ 4868, 1 кг; Філе мінтая с/м, без шкіри, ДСТУ 4379, 1 кг; Філе хека с/м, без шкіри, ДСТУ 4379, 1 кг; Хек с/м, тушка без голови, ДСТУ 4378, 1 кг. Мінтай с/м, тушка. Зовнішній вид: патрана, без луски, без голови та внутрішніх органів, без ознак пошкодження шкіри з видаленим хвостовим плавцем. Тушки риби повинні бути не менш ніж 700г. (у замороженому вигляді). Поверхня риби ціла, рівна, чиста, не деформована, природного кольору, консистенція м'язів щільна. Термін придатності товару на момент поставки не менш 80% до дати завершення терміну придатності.
Присутність льоду – сухої заморозки, кількість льоду мінімальна.
Пакування- не більше 10 кілограм ящик. Маркування - обов’язкова наявність ярликів із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення, терміну придатності, умов зберігання, (заповнюється учасником) поживної та енергетичної цінності, посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Вимоги до заморозки: заморожена не більше одного разу.
Хек с/м, тушка без голови. Зовнішній вид: патрана, без луски, без голови та внутрішніх органів, без ознак пошкодження шкіри з видаленим хвостовим плавцем. Тушки риби повинні бути не менш ніж 700г. (у замороженому вигляді). Поверхня риби ціла, рівна, чиста, не деформована, природного кольору, консистенція м'язів щільна. Термін придатності товару на момент поставки не менш 80% до дати завершення терміну придатності.
Присутність льоду – сухої заморозки, кількість льоду мінімальна.
Пакування- не більше 10 кілограм ящик. Маркування - обов’язкова наявність ярликів із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення, терміну придатності, умов зберігання, (заповнюється учасником) поживної та енергетичної цінності, посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Вимоги до заморозки: заморожена не більше одного разу.
Філе мінтая с/м, без шкіри- чисте, рівне, ціле, без значного деформування. Консистенція після розморожування - туга, властива цьому виду риби. Колір філе властивий цьому виду риби. Запах (після розморожування) - властивий свіжій рибі, без стороннього запаху. Вимоги до заморозки - суха заморозка. Відповідність вимогам ТУУ та/або ДСТУ, та/або інше передбачене чинним законодавством України. Поставка здійснюється Постачальником партіями за заявками Замовника. Споживче пакування (матеріал):
• Пакети з полімерної плівки
• Пакети з целюлозної плівки
•Пакети з полівінілхлоридної плівки для харчових продуктів.
Фасування – не більше 5 кг. Заморожене філе повинно бути запаковане таким чином, щоб унеможливити зневоднення, окиснювання і забезпечити цілість та якість під час транспортування, зберігання і реалізації. Заморожене не більше одного разу. Маркування товару повинно відповідати чинному законодавству України.поставки до «31» грудня 2024 року
Філе хека с/м, без шкіри- чисте, рівне, ціле, без значного деформування. Консистенція після розморожування - туга, властива цьому виду риби. Колір філе властивий цьому виду риби. Запах (після розморожування) - властивий свіжій рибі, без стороннього запаху. Вимоги до заморозки - суха заморозка. Відповідність вимогам ТУУ та/або ДСТУ, та/або інше передбачене чинним законодавством України. Поставка здійснюється Постачальником партіями за заявками Замовника. Споживче пакування (матеріал):
• Пакети з полімерної плівки
• Пакети з целюлозної плівки
•Пакети з полівінілхлоридної плівки для харчових продуктів.
Фасування – не більше 5 кг. Заморожене філе повинно бути запаковане таким чином, щоб унеможливити зневоднення, окиснювання і забезпечити цілість та якість під час транспортування, зберігання і реалізації. Заморожене не більше одного разу. Маркування товару повинно відповідати чинному законодавству України.поставки до «31» грудня 2024 року
Розрахунки здійснюються за отриманий товар протягом 30 календарних днів.
Розрахунок здійснюється згідно накладних.
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 800 кілограм
|
| 2) |
Філе мінтая с/м, без шкіри, 150-250г, ДСТУ 4379, 1 кг
Класифікація за ДК 021:2015: 15220000-6 - Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 08131, Україна, Київська область, с. Софіївська Борщагівка, провулок Шкільний 1-В
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2024
Умови поставки: Мінтай с/м, тушка без голови, ДСТУ 4868, 1 кг; Філе мінтая с/м, без шкіри, ДСТУ 4379, 1 кг; Філе хека с/м, без шкіри, ДСТУ 4379, 1 кг; Хек с/м, тушка без голови, ДСТУ 4378, 1 кг. Мінтай с/м, тушка. Зовнішній вид: патрана, без луски, без голови та внутрішніх органів, без ознак пошкодження шкіри з видаленим хвостовим плавцем. Тушки риби повинні бути не менш ніж 700г. (у замороженому вигляді). Поверхня риби ціла, рівна, чиста, не деформована, природного кольору, консистенція м'язів щільна. Термін придатності товару на момент поставки не менш 80% до дати завершення терміну придатності.
Присутність льоду – сухої заморозки, кількість льоду мінімальна.
Пакування- не більше 10 кілограм ящик. Маркування - обов’язкова наявність ярликів із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення, терміну придатності, умов зберігання, (заповнюється учасником) поживної та енергетичної цінності, посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Вимоги до заморозки: заморожена не більше одного разу.
Хек с/м, тушка без голови. Зовнішній вид: патрана, без луски, без голови та внутрішніх органів, без ознак пошкодження шкіри з видаленим хвостовим плавцем. Тушки риби повинні бути не менш ніж 700г. (у замороженому вигляді). Поверхня риби ціла, рівна, чиста, не деформована, природного кольору, консистенція м'язів щільна. Термін придатності товару на момент поставки не менш 80% до дати завершення терміну придатності.
Присутність льоду – сухої заморозки, кількість льоду мінімальна.
Пакування- не більше 10 кілограм ящик. Маркування - обов’язкова наявність ярликів із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення, терміну придатності, умов зберігання, (заповнюється учасником) поживної та енергетичної цінності, посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Вимоги до заморозки: заморожена не більше одного разу.
Філе мінтая с/м, без шкіри- чисте, рівне, ціле, без значного деформування. Консистенція після розморожування - туга, властива цьому виду риби. Колір філе властивий цьому виду риби. Запах (після розморожування) - властивий свіжій рибі, без стороннього запаху. Вимоги до заморозки - суха заморозка. Відповідність вимогам ТУУ та/або ДСТУ, та/або інше передбачене чинним законодавством України. Поставка здійснюється Постачальником партіями за заявками Замовника. Споживче пакування (матеріал):
• Пакети з полімерної плівки
• Пакети з целюлозної плівки
•Пакети з полівінілхлоридної плівки для харчових продуктів.
Фасування – не більше 5 кг. Заморожене філе повинно бути запаковане таким чином, щоб унеможливити зневоднення, окиснювання і забезпечити цілість та якість під час транспортування, зберігання і реалізації. Заморожене не більше одного разу. Маркування товару повинно відповідати чинному законодавству України.поставки до «31» грудня 2024 року
Філе хека с/м, без шкіри- чисте, рівне, ціле, без значного деформування. Консистенція після розморожування - туга, властива цьому виду риби. Колір філе властивий цьому виду риби. Запах (після розморожування) - властивий свіжій рибі, без стороннього запаху. Вимоги до заморозки - суха заморозка. Відповідність вимогам ТУУ та/або ДСТУ, та/або інше передбачене чинним законодавством України. Поставка здійснюється Постачальником партіями за заявками Замовника. Споживче пакування (матеріал):
• Пакети з полімерної плівки
• Пакети з целюлозної плівки
•Пакети з полівінілхлоридної плівки для харчових продуктів.
Фасування – не більше 5 кг. Заморожене філе повинно бути запаковане таким чином, щоб унеможливити зневоднення, окиснювання і забезпечити цілість та якість під час транспортування, зберігання і реалізації. Заморожене не більше одного разу. Маркування товару повинно відповідати чинному законодавству України.поставки до «31» грудня 2024 року
Розрахунки здійснюються за отриманий товар протягом 30 календарних днів.
Розрахунок здійснюється згідно накладних.
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 800 кілограм
|
| 3) |
Філе хека с/м, без шкіри, 200-300г, ДСТУ 4379, 1 кг
Класифікація за ДК 021:2015: 15220000-6 - Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 08131, Україна, Київська область, с. Софіївська Борщагівка, провулок Шкільний 1-В
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2024
Умови поставки: Мінтай с/м, тушка без голови, ДСТУ 4868, 1 кг; Філе мінтая с/м, без шкіри, ДСТУ 4379, 1 кг; Філе хека с/м, без шкіри, ДСТУ 4379, 1 кг; Хек с/м, тушка без голови, ДСТУ 4378, 1 кг. Мінтай с/м, тушка. Зовнішній вид: патрана, без луски, без голови та внутрішніх органів, без ознак пошкодження шкіри з видаленим хвостовим плавцем. Тушки риби повинні бути не менш ніж 700г. (у замороженому вигляді). Поверхня риби ціла, рівна, чиста, не деформована, природного кольору, консистенція м'язів щільна. Термін придатності товару на момент поставки не менш 80% до дати завершення терміну придатності.
Присутність льоду – сухої заморозки, кількість льоду мінімальна.
Пакування- не більше 10 кілограм ящик. Маркування - обов’язкова наявність ярликів із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення, терміну придатності, умов зберігання, (заповнюється учасником) поживної та енергетичної цінності, посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Вимоги до заморозки: заморожена не більше одного разу.
Хек с/м, тушка без голови. Зовнішній вид: патрана, без луски, без голови та внутрішніх органів, без ознак пошкодження шкіри з видаленим хвостовим плавцем. Тушки риби повинні бути не менш ніж 700г. (у замороженому вигляді). Поверхня риби ціла, рівна, чиста, не деформована, природного кольору, консистенція м'язів щільна. Термін придатності товару на момент поставки не менш 80% до дати завершення терміну придатності.
Присутність льоду – сухої заморозки, кількість льоду мінімальна.
Пакування- не більше 10 кілограм ящик. Маркування - обов’язкова наявність ярликів із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення, терміну придатності, умов зберігання, (заповнюється учасником) поживної та енергетичної цінності, посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Вимоги до заморозки: заморожена не більше одного разу.
Філе мінтая с/м, без шкіри- чисте, рівне, ціле, без значного деформування. Консистенція після розморожування - туга, властива цьому виду риби. Колір філе властивий цьому виду риби. Запах (після розморожування) - властивий свіжій рибі, без стороннього запаху. Вимоги до заморозки - суха заморозка. Відповідність вимогам ТУУ та/або ДСТУ, та/або інше передбачене чинним законодавством України. Поставка здійснюється Постачальником партіями за заявками Замовника. Споживче пакування (матеріал):
• Пакети з полімерної плівки
• Пакети з целюлозної плівки
•Пакети з полівінілхлоридної плівки для харчових продуктів.
Фасування – не більше 5 кг. Заморожене філе повинно бути запаковане таким чином, щоб унеможливити зневоднення, окиснювання і забезпечити цілість та якість під час транспортування, зберігання і реалізації. Заморожене не більше одного разу. Маркування товару повинно відповідати чинному законодавству України.поставки до «31» грудня 2024 року
Філе хека с/м, без шкіри- чисте, рівне, ціле, без значного деформування. Консистенція після розморожування - туга, властива цьому виду риби. Колір філе властивий цьому виду риби. Запах (після розморожування) - властивий свіжій рибі, без стороннього запаху. Вимоги до заморозки - суха заморозка. Відповідність вимогам ТУУ та/або ДСТУ, та/або інше передбачене чинним законодавством України. Поставка здійснюється Постачальником партіями за заявками Замовника. Споживче пакування (матеріал):
• Пакети з полімерної плівки
• Пакети з целюлозної плівки
•Пакети з полівінілхлоридної плівки для харчових продуктів.
Фасування – не більше 5 кг. Заморожене філе повинно бути запаковане таким чином, щоб унеможливити зневоднення, окиснювання і забезпечити цілість та якість під час транспортування, зберігання і реалізації. Заморожене не більше одного разу. Маркування товару повинно відповідати чинному законодавству України.поставки до «31» грудня 2024 року
Розрахунки здійснюються за отриманий товар протягом 30 календарних днів.
Розрахунок здійснюється згідно накладних.
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 800 кілограм
|
| 4) |
Хек с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4378, 1 кг
Класифікація за ДК 021:2015: 15220000-6 - Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 08131, Україна, Київська область, с. Софіївська Борщагівка, провулок Шкільний 1-В
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2024
Умови поставки: Мінтай с/м, тушка без голови, ДСТУ 4868, 1 кг; Філе мінтая с/м, без шкіри, ДСТУ 4379, 1 кг; Філе хека с/м, без шкіри, ДСТУ 4379, 1 кг; Хек с/м, тушка без голови, ДСТУ 4378, 1 кг. Мінтай с/м, тушка. Зовнішній вид: патрана, без луски, без голови та внутрішніх органів, без ознак пошкодження шкіри з видаленим хвостовим плавцем. Тушки риби повинні бути не менш ніж 700г. (у замороженому вигляді). Поверхня риби ціла, рівна, чиста, не деформована, природного кольору, консистенція м'язів щільна. Термін придатності товару на момент поставки не менш 80% до дати завершення терміну придатності.
Присутність льоду – сухої заморозки, кількість льоду мінімальна.
Пакування- не більше 10 кілограм ящик. Маркування - обов’язкова наявність ярликів із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення, терміну придатності, умов зберігання, (заповнюється учасником) поживної та енергетичної цінності, посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Вимоги до заморозки: заморожена не більше одного разу.
Хек с/м, тушка без голови. Зовнішній вид: патрана, без луски, без голови та внутрішніх органів, без ознак пошкодження шкіри з видаленим хвостовим плавцем. Тушки риби повинні бути не менш ніж 700г. (у замороженому вигляді). Поверхня риби ціла, рівна, чиста, не деформована, природного кольору, консистенція м'язів щільна. Термін придатності товару на момент поставки не менш 80% до дати завершення терміну придатності.
Присутність льоду – сухої заморозки, кількість льоду мінімальна.
Пакування- не більше 10 кілограм ящик. Маркування - обов’язкова наявність ярликів із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення, терміну придатності, умов зберігання, (заповнюється учасником) поживної та енергетичної цінності, посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Вимоги до заморозки: заморожена не більше одного разу.
Філе мінтая с/м, без шкіри- чисте, рівне, ціле, без значного деформування. Консистенція після розморожування - туга, властива цьому виду риби. Колір філе властивий цьому виду риби. Запах (після розморожування) - властивий свіжій рибі, без стороннього запаху. Вимоги до заморозки - суха заморозка. Відповідність вимогам ТУУ та/або ДСТУ, та/або інше передбачене чинним законодавством України. Поставка здійснюється Постачальником партіями за заявками Замовника. Споживче пакування (матеріал):
• Пакети з полімерної плівки
• Пакети з целюлозної плівки
•Пакети з полівінілхлоридної плівки для харчових продуктів.
Фасування – не більше 5 кг. Заморожене філе повинно бути запаковане таким чином, щоб унеможливити зневоднення, окиснювання і забезпечити цілість та якість під час транспортування, зберігання і реалізації. Заморожене не більше одного разу. Маркування товару повинно відповідати чинному законодавству України.поставки до «31» грудня 2024 року
Філе хека с/м, без шкіри- чисте, рівне, ціле, без значного деформування. Консистенція після розморожування - туга, властива цьому виду риби. Колір філе властивий цьому виду риби. Запах (після розморожування) - властивий свіжій рибі, без стороннього запаху. Вимоги до заморозки - суха заморозка. Відповідність вимогам ТУУ та/або ДСТУ, та/або інше передбачене чинним законодавством України. Поставка здійснюється Постачальником партіями за заявками Замовника. Споживче пакування (матеріал):
• Пакети з полімерної плівки
• Пакети з целюлозної плівки
•Пакети з полівінілхлоридної плівки для харчових продуктів.
Фасування – не більше 5 кг. Заморожене філе повинно бути запаковане таким чином, щоб унеможливити зневоднення, окиснювання і забезпечити цілість та якість під час транспортування, зберігання і реалізації. Заморожене не більше одного разу. Маркування товару повинно відповідати чинному законодавству України.поставки до «31» грудня 2024 року
Розрахунки здійснюються за отриманий товар протягом 30 календарних днів.
Розрахунок здійснюється згідно накладних.
|
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 800 кілограм
|
Тендерна документація
![]() |
Проект договору
Договір тушка та філе хека та мінтая.doc
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 16.01.2024 17:49
Версія документу від: 16.01.2024 17:49
ID: 8a2d28ce5fbd466192babb78e433a2f5
|
![]() |
Повідомлення про закупівлю
sign.p7s
|
Завантажено в ЦБД Prozorro: 16.01.2024 17:50
Версія документу від: 16.01.2024 17:50
ID: 107e19f6027041deae3c15723b3369e8
|
Параметри тендеру
▼Опис критеріїв
|
Технічні характеристики предмета закупівлі
Мінтай с/м, тушка без голови, 250-500г, ДСТУ 4868, 1 кг
Технічні характеристики
Відповідність ДСТУ: ДСТУ 4868
Розмірний ряд: 250-500г
Частина: тушка без голови
Вид: мінтай
|
|
Технічні характеристики предмета закупівлі
Філе мінтая с/м, без шкіри, 150-250г, ДСТУ 4379, 1 кг
Технічні характеристики
Відповідність ДСТУ: ДСТУ 4379
Розмірний ряд: 150-250г
Частина: філе без шкіри
Вид: мінтай
|
|
Технічні характеристики предмета закупівлі
Філе хека с/м, без шкіри, 200-300г, ДСТУ 4379, 1 кг
Технічні характеристики
Відповідність ДСТУ: ДСТУ 4379
Розмірний ряд: 200-300г
Частина: філе без шкіри
Вид: хек
|
|
Технічні характеристики предмета закупівлі
Хек с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4378, 1 кг
Технічні характеристики
Відповідність ДСТУ: ДСТУ 4378
Розмірний ряд: 300-500г
Частина: тушка без голови
Вид: хек
|
Дати та строки
| Дата публікації | 16.01.2024 17:52 | |
| Початок періоду прийому пропозицій | 16.01.2024 17:52 | |
| Кінцевий строк подання тендерних пропозицій | 19.01.2024 00:00 | |
| Дата початку аукціону | очікується |
Закупівельник (Проводить закупівлю)
| Найменування замовника | ОПОРНИЙ ЗАКЛАД ОСВІТИ "СОФІЇВСЬКО-БОРЩАГІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ" БОРЩАГІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ БУЧАНСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ |
| Код в ЄДРПОУ / ІПН | 25667113 |
| Юридична адреса | 08131, Україна, Київська область, с. Софіївська Борщагівка, пров. Шкільний, 1-В |
Реєстр пропозицій
Протокол розкриття
Мінтай с/м, тушка без голови, 250-500г, ДСТУ 4868, 1 кг
Філе мінтая с/м, без шкіри, 150-250г, ДСТУ 4379, 1 кг
Філе хека с/м, без шкіри, 200-300г, ДСТУ 4379, 1 кг
Хек с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4378, 1 кг
Мінтай с/м, тушка без голови, 250-500г, ДСТУ 4868, 1 кг
Філе мінтая с/м, без шкіри, 150-250г, ДСТУ 4379, 1 кг
Філе хека с/м, без шкіри, 200-300г, ДСТУ 4379, 1 кг
Хек с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4378, 1 кг
Мінтай с/м, тушка без голови, 250-500г, ДСТУ 4868, 1 кг
Філе мінтая с/м, без шкіри, 150-250г, ДСТУ 4379, 1 кг
Філе хека с/м, без шкіри, 200-300г, ДСТУ 4379, 1 кг
Хек с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4378, 1 кг
Мінтай с/м, тушка без голови, 250-500г, ДСТУ 4868, 1 кг
Філе мінтая с/м, без шкіри, 150-250г, ДСТУ 4379, 1 кг
Філе хека с/м, без шкіри, 200-300г, ДСТУ 4379, 1 кг
Хек с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4378, 1 кг
Мінтай с/м, тушка без голови, 250-500г, ДСТУ 4868, 1 кг
Філе мінтая с/м, без шкіри, 150-250г, ДСТУ 4379, 1 кг
Філе хека с/м, без шкіри, 200-300г, ДСТУ 4379, 1 кг
Хек с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4378, 1 кг
