Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 09.01.2024 12:32. Дата останніх змін - 22.01.2024 11:41

М'ясо(м’ясо яловиче свіже, тушка курки свіже, куряче філе свіже, м'ясо свинини свіже для закладів дошкільної освіти Вигодської селищної ради)

Ідентифікатор закупівлі UA-2024-01-09-003281-a  
ID 4bd51cc3a2534365afb3f94ab0121111  
Ідентифікатор плану UA-P-2024-01-08-000157-c  
Очікувана вартість закупівлі
468`850.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Закупівля здійснюється відповідно до ЗУ «Про публічні закупівлі» та ПКМУ №1178 від 12.10.2022р. «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування». М’ясо яловиче - вирізка свіжа, охолоджена у вигляді м’якоті кускової без кістки, поверхня чиста незавітрена, без слизнювання, без бахромок, краї зарівнянні. Якість продукції повинна відповідати ДСТУ. М'ясо птиці (тушка курки, філе куряче). Зовнішній вигляд: поверхня біло-рожевого кольору, жир відсутній, тканина м’яз щільна, пружна, злегка волога, але не липка, з чистим характерним для філе запахом. Не допускається наявність ознак псування, ослизнення тощо. Пакування у чисті поліетиленові ящики не більше 15-20кг. На кожному ящику етикетка з вказівкою: найменування продукції; найменування. Товар має бути розфасований та упакований такими способами, які забезпечують збереження споживчих властивостей і безпечність продуктів під час зберігання, транспортування та реалізації, а також унеможливлюють їх фальсифікацію. Для пакування використовують допоміжні засоби і матеріали для виробництва та обігу, які допускаються до контакту з м’ясними продуктами і використанню у м’ясній промисловості. Пакувальні матеріали та оболонки повинні забезпечувати якість м’яса під час зберігання, транспортування та реалізації протягом встановленого строку придатності продуктів при дотриманні визначених режимів. При перепакування товару повинні забезпечуватися умови зберігання, які встановлені виробником. Кожне пакування повинно містити інформацію, нанесену державною мовою будь-яким способом, для забезпечення чіткого читання у доступній для сприйняття формі. На упаковці (тарі) обов’язково повинно бути вказано дату виготовлення товару. Свинина(м’якиш)– має бути вітчизняного виробництва, першого ґатунку без кістки свіжа, повинна мати на своїй поверхні шкірочку підсихання блідо-червоного кольору. Поверхня помірно волога, колір відповідає м’ясу даного виду тварин. Запах доброякісного м’яса, без стороннього запаху, затхлого та гнилісного запаху. Поверхня чиста, не завітрена, без ослизнювання, без бахромок, краї зарівнянні. Глибина надрізів м’язової тканини не більша ніж 10 мм. Колір від світло-рожевого до червоного. Без жил, грубих поверхневих плівок. По консистенції м’ясо повинно бути пружним та еластичним. Свинина повинна відповідати вимогам ветеринарного законодавства та санітарно-епідеміологічним вимогам і нормам. Маркування: державною мовою згідно з вимогою ст.39 Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів». Оцінка якості згідно ДСТУ 7158:2010 На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше ніж 90 % від загального терміну придатності до споживання. Товар має бути вітчизняного походження. Товар повинен бути свіжим, терміни та умови його зберігання не порушені. Товар повинень бути не пошкодженний. Відповідальність за виконання вимог екологічної безпеки та вимог із забезпечення вимог техніки безпеки при постачанні товару несе Учасник. Ціни вказуються з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, транспортних витрат, навантажувально-розвантажувальних робіт. Учасник гарантує зменшення цін на товар у випадку відповідного зменшення ринкових цін. Транспортні засоби для перевезення товару повинні відповідати вимогам санітарних норм та правил і мати санітарний паспорт та санітарну книжку водія (завірені копії подаються одноразово в бухгалтерію). Доставка та відвантаження товару здійснюється транспортом та за рахунок постачальника. Автомобіль повинен відповідати санітарним вимогам. Приймання товару проводиться з обов’язковим виконанням вхідного контролю та візуального огляду. У разі постачання Постачальником товару, який не відповідає якісним та технічним показникам Замовника і не пройшов вхідного контролю та візуального огляду такий товар Замовником не приймається і повертається Постачальнику. Товар, який був повернутий Замовником, як такий що не відповідає вимогам замовника Постачальник у термін до 2 год. 00 хв. замінює на відповідний товар згідно вимог Замовника. У разі не постачання товару (не постачання товару, не своєчасне постачання товару, не заміни товару при поверненні його Замовником, не своєчасну заміну товару при поверненні його Замовником) Замовником в односторонньому порядку складається акт невиконання умов договору Постачальником і повідомляється про це Постачальнику. При невиконанні Постачальником умов договору в кількості трьох разів Замовником в односторонньому порядку здійснюється розірвання угоди. Поставка товару здійснюється невеликими партіями у кількості згідно заявок за рахунок Постачальника, водій автотранспорту, а також особи, що супроводжують продукти, повинні виконувати вантажно-розвантажувальні роботи. Постачальник отримує від Замовника усну заявку за телефоном про необхідний обсяг Товару і має здійснити поставку Товару Замовнику протягом двох днів з моменту отримання усної заявки від Замовника. Доставка товару здійснюється своєчасно без всяких відхилень за адресами закладів освіти: 1) Вигодський заклад дошкільної освіти «Дзвіночок» Вигодської селищної ради - вул. Молодіжна, 3, смт. Вигода, Калуський район, Івано-Франківська обл.; 2) Старомізунський заклад дошкільної освіти «Журавлик» Вигодської селищної ради - вул. Січових Стрільців, 48с, Старий Мізунь, Калуський район, Івано-Франківська обл.; 3) Ілемнянський заклад дошкільної освіти «Перлина Карпат» Вигодської селищної ради - вул. Шевченка, 166, с. Ілемня, Калуський район, Івано-Франківська обл. Термін поставки: з 01.01.2024 року до 31.12.2024 року. Поставка товару повинна здійснюватися 2 рази на тиждень в робочі дні з 08-00 до 16:00 годин. Термін використання товару, що поставляється – не менше 90% від терміну, визначеного виробником. Порядок розрахунків: безготівковий згідно наданих постачальником накладної після поставки товару протягом 30 календарних днів після пред'явлення Учасником-переможцем належно оформленої у встановленому чинним законодавством порядку товарно-транспортної накладної, яка повинна містити відбиток печатки (крім Учасників-переможців, що здійснюють діяльність без печатки згідно з чинним законодавством) та підпис Учасника-переможця).

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника Відділ освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради  
Очікувана вартість закупівлі 468`850.00 Гривня (з ПДВ)  
Процедура закупівлі Запит (ціни) пропозицій  
Вид предмету закупівлі: Закупівля товарів  
Закупівля оголошена
09.01.24
Подання пропозицій
до 12.01.24
Кваліфікація переможця
з 12.01.24
Пропозиції розглянуті
з 12.01.24
Завершена
22.01.24

Специфікація закупівлі

1)
Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143, 1 кг
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М'ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Івано-Франківська область, 1) Вигодський заклад дошкільної освіти «Дзвіночок» Вигодської селищної ради - вул. Молодіжна, 3, смт. Вигода, Калуський район, Івано-Франківська обл.; 2) Старомізунський заклад дошкільної освіти «Журавлик» Вигодської селищної ради - вул. Січових Стрільців, 48с, Старий Мізунь, Калуський район, Івано-Франківська обл.; 3) Ілемнянський заклад дошкільної освіти «Перлина Карпат» Вигодської селищної ради - вул. Шевченка, 166, с. Ілемня, Калуський район, Івано-Франківська обл.
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2024
Умови поставки: Закупівля здійснюється відповідно до ЗУ «Про публічні закупівлі» та ПКМУ №1178 від 12.10.2022р. «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування». М’ясо яловиче - вирізка свіжа, охолоджена у вигляді м’якоті кускової без кістки, поверхня чиста незавітрена, без слизнювання, без бахромок, краї зарівнянні. Якість продукції повинна відповідати ДСТУ. М'ясо птиці (тушка курки, філе куряче). Зовнішній вигляд: поверхня біло-рожевого кольору, жир відсутній, тканина м’яз щільна, пружна, злегка волога, але не липка, з чистим характерним для філе запахом. Не допускається наявність ознак псування, ослизнення тощо. Пакування у чисті поліетиленові ящики не більше 15-20кг. На кожному ящику етикетка з вказівкою: найменування продукції; найменування. Товар має бути розфасований та упакований такими способами, які забезпечують збереження споживчих властивостей і безпечність продуктів під час зберігання, транспортування та реалізації, а також унеможливлюють їх фальсифікацію. Для пакування використовують допоміжні засоби і матеріали для виробництва та обігу, які допускаються до контакту з м’ясними продуктами і використанню у м’ясній промисловості. Пакувальні матеріали та оболонки повинні забезпечувати якість м’яса під час зберігання, транспортування та реалізації протягом встановленого строку придатності продуктів при дотриманні визначених режимів. При перепакування товару повинні забезпечуватися умови зберігання, які встановлені виробником. Кожне пакування повинно містити інформацію, нанесену державною мовою будь-яким способом, для забезпечення чіткого читання у доступній для сприйняття формі. На упаковці (тарі) обов’язково повинно бути вказано дату виготовлення товару. Свинина(м’якиш)– має бути вітчизняного виробництва, першого ґатунку без кістки свіжа, повинна мати на своїй поверхні шкірочку підсихання блідо-червоного кольору. Поверхня помірно волога, колір відповідає м’ясу даного виду тварин. Запах доброякісного м’яса, без стороннього запаху, затхлого та гнилісного запаху. Поверхня чиста, не завітрена, без ослизнювання, без бахромок, краї зарівнянні. Глибина надрізів м’язової тканини не більша ніж 10 мм. Колір від світло-рожевого до червоного. Без жил, грубих поверхневих плівок. По консистенції м’ясо повинно бути пружним та еластичним. Свинина повинна відповідати вимогам ветеринарного законодавства та санітарно-епідеміологічним вимогам і нормам. Маркування: державною мовою згідно з вимогою ст.39 Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів». Оцінка якості згідно ДСТУ 7158:2010 На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше ніж 90 % від загального терміну придатності до споживання. Товар має бути вітчизняного походження. Товар повинен бути свіжим, терміни та умови його зберігання не порушені. Товар повинень бути не пошкодженний. Відповідальність за виконання вимог екологічної безпеки та вимог із забезпечення вимог техніки безпеки при постачанні товару несе Учасник. Ціни вказуються з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, транспортних витрат, навантажувально-розвантажувальних робіт. Учасник гарантує зменшення цін на товар у випадку відповідного зменшення ринкових цін. Транспортні засоби для перевезення товару повинні відповідати вимогам санітарних норм та правил і мати санітарний паспорт та санітарну книжку водія (завірені копії подаються одноразово в бухгалтерію). Доставка та відвантаження товару здійснюється транспортом та за рахунок постачальника. Автомобіль повинен відповідати санітарним вимогам. Приймання товару проводиться з обов’язковим виконанням вхідного контролю та візуального огляду. У разі постачання Постачальником товару, який не відповідає якісним та технічним показникам Замовника і не пройшов вхідного контролю та візуального огляду такий товар Замовником не приймається і повертається Постачальнику. Товар, який був повернутий Замовником, як такий що не відповідає вимогам замовника Постачальник у термін до 2 год. 00 хв. замінює на відповідний товар згідно вимог Замовника. У разі не постачання товару (не постачання товару, не своєчасне постачання товару, не заміни товару при поверненні його Замовником, не своєчасну заміну товару при поверненні його Замовником) Замовником в односторонньому порядку складається акт невиконання умов договору Постачальником і повідомляється про це Постачальнику. При невиконанні Постачальником умов договору в кількості трьох разів Замовником в односторонньому порядку здійснюється розірвання угоди. Поставка товару здійснюється невеликими партіями у кількості згідно заявок за рахунок Постачальника, водій автотранспорту, а також особи, що супроводжують продукти, повинні виконувати вантажно-розвантажувальні роботи. Постачальник отримує від Замовника усну заявку за телефоном про необхідний обсяг Товару і має здійснити поставку Товару Замовнику протягом двох днів з моменту отримання усної заявки від Замовника. Доставка товару здійснюється своєчасно без всяких відхилень за адресами закладів освіти: 1) Вигодський заклад дошкільної освіти «Дзвіночок» Вигодської селищної ради - вул. Молодіжна, 3, смт. Вигода, Калуський район, Івано-Франківська обл.; 2) Старомізунський заклад дошкільної освіти «Журавлик» Вигодської селищної ради - вул. Січових Стрільців, 48с, Старий Мізунь, Калуський район, Івано-Франківська обл.; 3) Ілемнянський заклад дошкільної освіти «Перлина Карпат» Вигодської селищної ради - вул. Шевченка, 166, с. Ілемня, Калуський район, Івано-Франківська обл. Термін поставки: з 01.01.2024 року до 31.12.2024 року. Поставка товару повинна здійснюватися 2 рази на тиждень в робочі дні з 08-00 до 16:00 годин. Термін використання товару, що поставляється – не менше 90% від терміну, визначеного виробником. Порядок розрахунків: безготівковий згідно наданих постачальником накладної після поставки товару протягом 30 календарних днів після пред'явлення Учасником-переможцем належно оформленої у встановленому чинним законодавством порядку товарно-транспортної накладної, яка повинна містити відбиток печатки (крім Учасників-переможців, що здійснюють діяльність без печатки згідно з чинним законодавством) та підпис Учасника-переможця).
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 1070 кілограм
2)
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М'ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Івано-Франківська область, 1) Вигодський заклад дошкільної освіти «Дзвіночок» Вигодської селищної ради - вул. Молодіжна, 3, смт. Вигода, Калуський район, Івано-Франківська обл.; 2) Старомізунський заклад дошкільної освіти «Журавлик» Вигодської селищної ради - вул. Січових Стрільців, 48с, Старий Мізунь, Калуський район, Івано-Франківська обл.; 3) Ілемнянський заклад дошкільної освіти «Перлина Карпат» Вигодської селищної ради - вул. Шевченка, 166, с. Ілемня, Калуський район, Івано-Франківська обл.
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2024
Умови поставки: Закупівля здійснюється відповідно до ЗУ «Про публічні закупівлі» та ПКМУ №1178 від 12.10.2022р. «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування». М’ясо яловиче - вирізка свіжа, охолоджена у вигляді м’якоті кускової без кістки, поверхня чиста незавітрена, без слизнювання, без бахромок, краї зарівнянні. Якість продукції повинна відповідати ДСТУ. М'ясо птиці (тушка курки, філе куряче). Зовнішній вигляд: поверхня біло-рожевого кольору, жир відсутній, тканина м’яз щільна, пружна, злегка волога, але не липка, з чистим характерним для філе запахом. Не допускається наявність ознак псування, ослизнення тощо. Пакування у чисті поліетиленові ящики не більше 15-20кг. На кожному ящику етикетка з вказівкою: найменування продукції; найменування. Товар має бути розфасований та упакований такими способами, які забезпечують збереження споживчих властивостей і безпечність продуктів під час зберігання, транспортування та реалізації, а також унеможливлюють їх фальсифікацію. Для пакування використовують допоміжні засоби і матеріали для виробництва та обігу, які допускаються до контакту з м’ясними продуктами і використанню у м’ясній промисловості. Пакувальні матеріали та оболонки повинні забезпечувати якість м’яса під час зберігання, транспортування та реалізації протягом встановленого строку придатності продуктів при дотриманні визначених режимів. При перепакування товару повинні забезпечуватися умови зберігання, які встановлені виробником. Кожне пакування повинно містити інформацію, нанесену державною мовою будь-яким способом, для забезпечення чіткого читання у доступній для сприйняття формі. На упаковці (тарі) обов’язково повинно бути вказано дату виготовлення товару. Свинина(м’якиш)– має бути вітчизняного виробництва, першого ґатунку без кістки свіжа, повинна мати на своїй поверхні шкірочку підсихання блідо-червоного кольору. Поверхня помірно волога, колір відповідає м’ясу даного виду тварин. Запах доброякісного м’яса, без стороннього запаху, затхлого та гнилісного запаху. Поверхня чиста, не завітрена, без ослизнювання, без бахромок, краї зарівнянні. Глибина надрізів м’язової тканини не більша ніж 10 мм. Колір від світло-рожевого до червоного. Без жил, грубих поверхневих плівок. По консистенції м’ясо повинно бути пружним та еластичним. Свинина повинна відповідати вимогам ветеринарного законодавства та санітарно-епідеміологічним вимогам і нормам. Маркування: державною мовою згідно з вимогою ст.39 Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів». Оцінка якості згідно ДСТУ 7158:2010 На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше ніж 90 % від загального терміну придатності до споживання. Товар має бути вітчизняного походження. Товар повинен бути свіжим, терміни та умови його зберігання не порушені. Товар повинень бути не пошкодженний. Відповідальність за виконання вимог екологічної безпеки та вимог із забезпечення вимог техніки безпеки при постачанні товару несе Учасник. Ціни вказуються з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, транспортних витрат, навантажувально-розвантажувальних робіт. Учасник гарантує зменшення цін на товар у випадку відповідного зменшення ринкових цін. Транспортні засоби для перевезення товару повинні відповідати вимогам санітарних норм та правил і мати санітарний паспорт та санітарну книжку водія (завірені копії подаються одноразово в бухгалтерію). Доставка та відвантаження товару здійснюється транспортом та за рахунок постачальника. Автомобіль повинен відповідати санітарним вимогам. Приймання товару проводиться з обов’язковим виконанням вхідного контролю та візуального огляду. У разі постачання Постачальником товару, який не відповідає якісним та технічним показникам Замовника і не пройшов вхідного контролю та візуального огляду такий товар Замовником не приймається і повертається Постачальнику. Товар, який був повернутий Замовником, як такий що не відповідає вимогам замовника Постачальник у термін до 2 год. 00 хв. замінює на відповідний товар згідно вимог Замовника. У разі не постачання товару (не постачання товару, не своєчасне постачання товару, не заміни товару при поверненні його Замовником, не своєчасну заміну товару при поверненні його Замовником) Замовником в односторонньому порядку складається акт невиконання умов договору Постачальником і повідомляється про це Постачальнику. При невиконанні Постачальником умов договору в кількості трьох разів Замовником в односторонньому порядку здійснюється розірвання угоди. Поставка товару здійснюється невеликими партіями у кількості згідно заявок за рахунок Постачальника, водій автотранспорту, а також особи, що супроводжують продукти, повинні виконувати вантажно-розвантажувальні роботи. Постачальник отримує від Замовника усну заявку за телефоном про необхідний обсяг Товару і має здійснити поставку Товару Замовнику протягом двох днів з моменту отримання усної заявки від Замовника. Доставка товару здійснюється своєчасно без всяких відхилень за адресами закладів освіти: 1) Вигодський заклад дошкільної освіти «Дзвіночок» Вигодської селищної ради - вул. Молодіжна, 3, смт. Вигода, Калуський район, Івано-Франківська обл.; 2) Старомізунський заклад дошкільної освіти «Журавлик» Вигодської селищної ради - вул. Січових Стрільців, 48с, Старий Мізунь, Калуський район, Івано-Франківська обл.; 3) Ілемнянський заклад дошкільної освіти «Перлина Карпат» Вигодської селищної ради - вул. Шевченка, 166, с. Ілемня, Калуський район, Івано-Франківська обл. Термін поставки: з 01.01.2024 року до 31.12.2024 року. Поставка товару повинна здійснюватися 2 рази на тиждень в робочі дні з 08-00 до 16:00 годин. Термін використання товару, що поставляється – не менше 90% від терміну, визначеного виробником. Порядок розрахунків: безготівковий згідно наданих постачальником накладної після поставки товару протягом 30 календарних днів після пред'явлення Учасником-переможцем належно оформленої у встановленому чинним законодавством порядку товарно-транспортної накладної, яка повинна містити відбиток печатки (крім Учасників-переможців, що здійснюють діяльність без печатки згідно з чинним законодавством) та підпис Учасника-переможця).
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 50 кілограм
3)
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М'ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Івано-Франківська область, 1) Вигодський заклад дошкільної освіти «Дзвіночок» Вигодської селищної ради - вул. Молодіжна, 3, смт. Вигода, Калуський район, Івано-Франківська обл.; 2) Старомізунський заклад дошкільної освіти «Журавлик» Вигодської селищної ради - вул. Січових Стрільців, 48с, Старий Мізунь, Калуський район, Івано-Франківська обл.; 3) Ілемнянський заклад дошкільної освіти «Перлина Карпат» Вигодської селищної ради - вул. Шевченка, 166, с. Ілемня, Калуський район, Івано-Франківська обл.
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2024
Умови поставки: Закупівля здійснюється відповідно до ЗУ «Про публічні закупівлі» та ПКМУ №1178 від 12.10.2022р. «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування». М’ясо яловиче - вирізка свіжа, охолоджена у вигляді м’якоті кускової без кістки, поверхня чиста незавітрена, без слизнювання, без бахромок, краї зарівнянні. Якість продукції повинна відповідати ДСТУ. М'ясо птиці (тушка курки, філе куряче). Зовнішній вигляд: поверхня біло-рожевого кольору, жир відсутній, тканина м’яз щільна, пружна, злегка волога, але не липка, з чистим характерним для філе запахом. Не допускається наявність ознак псування, ослизнення тощо. Пакування у чисті поліетиленові ящики не більше 15-20кг. На кожному ящику етикетка з вказівкою: найменування продукції; найменування. Товар має бути розфасований та упакований такими способами, які забезпечують збереження споживчих властивостей і безпечність продуктів під час зберігання, транспортування та реалізації, а також унеможливлюють їх фальсифікацію. Для пакування використовують допоміжні засоби і матеріали для виробництва та обігу, які допускаються до контакту з м’ясними продуктами і використанню у м’ясній промисловості. Пакувальні матеріали та оболонки повинні забезпечувати якість м’яса під час зберігання, транспортування та реалізації протягом встановленого строку придатності продуктів при дотриманні визначених режимів. При перепакування товару повинні забезпечуватися умови зберігання, які встановлені виробником. Кожне пакування повинно містити інформацію, нанесену державною мовою будь-яким способом, для забезпечення чіткого читання у доступній для сприйняття формі. На упаковці (тарі) обов’язково повинно бути вказано дату виготовлення товару. Свинина(м’якиш)– має бути вітчизняного виробництва, першого ґатунку без кістки свіжа, повинна мати на своїй поверхні шкірочку підсихання блідо-червоного кольору. Поверхня помірно волога, колір відповідає м’ясу даного виду тварин. Запах доброякісного м’яса, без стороннього запаху, затхлого та гнилісного запаху. Поверхня чиста, не завітрена, без ослизнювання, без бахромок, краї зарівнянні. Глибина надрізів м’язової тканини не більша ніж 10 мм. Колір від світло-рожевого до червоного. Без жил, грубих поверхневих плівок. По консистенції м’ясо повинно бути пружним та еластичним. Свинина повинна відповідати вимогам ветеринарного законодавства та санітарно-епідеміологічним вимогам і нормам. Маркування: державною мовою згідно з вимогою ст.39 Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів». Оцінка якості згідно ДСТУ 7158:2010 На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше ніж 90 % від загального терміну придатності до споживання. Товар має бути вітчизняного походження. Товар повинен бути свіжим, терміни та умови його зберігання не порушені. Товар повинень бути не пошкодженний. Відповідальність за виконання вимог екологічної безпеки та вимог із забезпечення вимог техніки безпеки при постачанні товару несе Учасник. Ціни вказуються з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, транспортних витрат, навантажувально-розвантажувальних робіт. Учасник гарантує зменшення цін на товар у випадку відповідного зменшення ринкових цін. Транспортні засоби для перевезення товару повинні відповідати вимогам санітарних норм та правил і мати санітарний паспорт та санітарну книжку водія (завірені копії подаються одноразово в бухгалтерію). Доставка та відвантаження товару здійснюється транспортом та за рахунок постачальника. Автомобіль повинен відповідати санітарним вимогам. Приймання товару проводиться з обов’язковим виконанням вхідного контролю та візуального огляду. У разі постачання Постачальником товару, який не відповідає якісним та технічним показникам Замовника і не пройшов вхідного контролю та візуального огляду такий товар Замовником не приймається і повертається Постачальнику. Товар, який був повернутий Замовником, як такий що не відповідає вимогам замовника Постачальник у термін до 2 год. 00 хв. замінює на відповідний товар згідно вимог Замовника. У разі не постачання товару (не постачання товару, не своєчасне постачання товару, не заміни товару при поверненні його Замовником, не своєчасну заміну товару при поверненні його Замовником) Замовником в односторонньому порядку складається акт невиконання умов договору Постачальником і повідомляється про це Постачальнику. При невиконанні Постачальником умов договору в кількості трьох разів Замовником в односторонньому порядку здійснюється розірвання угоди. Поставка товару здійснюється невеликими партіями у кількості згідно заявок за рахунок Постачальника, водій автотранспорту, а також особи, що супроводжують продукти, повинні виконувати вантажно-розвантажувальні роботи. Постачальник отримує від Замовника усну заявку за телефоном про необхідний обсяг Товару і має здійснити поставку Товару Замовнику протягом двох днів з моменту отримання усної заявки від Замовника. Доставка товару здійснюється своєчасно без всяких відхилень за адресами закладів освіти: 1) Вигодський заклад дошкільної освіти «Дзвіночок» Вигодської селищної ради - вул. Молодіжна, 3, смт. Вигода, Калуський район, Івано-Франківська обл.; 2) Старомізунський заклад дошкільної освіти «Журавлик» Вигодської селищної ради - вул. Січових Стрільців, 48с, Старий Мізунь, Калуський район, Івано-Франківська обл.; 3) Ілемнянський заклад дошкільної освіти «Перлина Карпат» Вигодської селищної ради - вул. Шевченка, 166, с. Ілемня, Калуський район, Івано-Франківська обл. Термін поставки: з 01.01.2024 року до 31.12.2024 року. Поставка товару повинна здійснюватися 2 рази на тиждень в робочі дні з 08-00 до 16:00 годин. Термін використання товару, що поставляється – не менше 90% від терміну, визначеного виробником. Порядок розрахунків: безготівковий згідно наданих постачальником накладної після поставки товару протягом 30 календарних днів після пред'явлення Учасником-переможцем належно оформленої у встановленому чинним законодавством порядку товарно-транспортної накладної, яка повинна містити відбиток печатки (крім Учасників-переможців, що здійснюють діяльність без печатки згідно з чинним законодавством) та підпис Учасника-переможця).
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 1090 кілограм
4)
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М'ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Івано-Франківська область, 1) Вигодський заклад дошкільної освіти «Дзвіночок» Вигодської селищної ради - вул. Молодіжна, 3, смт. Вигода, Калуський район, Івано-Франківська обл.; 2) Старомізунський заклад дошкільної освіти «Журавлик» Вигодської селищної ради - вул. Січових Стрільців, 48с, Старий Мізунь, Калуський район, Івано-Франківська обл.; 3) Ілемнянський заклад дошкільної освіти «Перлина Карпат» Вигодської селищної ради - вул. Шевченка, 166, с. Ілемня, Калуський район, Івано-Франківська обл.
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2024
Умови поставки: Закупівля здійснюється відповідно до ЗУ «Про публічні закупівлі» та ПКМУ №1178 від 12.10.2022р. «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування». М’ясо яловиче - вирізка свіжа, охолоджена у вигляді м’якоті кускової без кістки, поверхня чиста незавітрена, без слизнювання, без бахромок, краї зарівнянні. Якість продукції повинна відповідати ДСТУ. М'ясо птиці (тушка курки, філе куряче). Зовнішній вигляд: поверхня біло-рожевого кольору, жир відсутній, тканина м’яз щільна, пружна, злегка волога, але не липка, з чистим характерним для філе запахом. Не допускається наявність ознак псування, ослизнення тощо. Пакування у чисті поліетиленові ящики не більше 15-20кг. На кожному ящику етикетка з вказівкою: найменування продукції; найменування. Товар має бути розфасований та упакований такими способами, які забезпечують збереження споживчих властивостей і безпечність продуктів під час зберігання, транспортування та реалізації, а також унеможливлюють їх фальсифікацію. Для пакування використовують допоміжні засоби і матеріали для виробництва та обігу, які допускаються до контакту з м’ясними продуктами і використанню у м’ясній промисловості. Пакувальні матеріали та оболонки повинні забезпечувати якість м’яса під час зберігання, транспортування та реалізації протягом встановленого строку придатності продуктів при дотриманні визначених режимів. При перепакування товару повинні забезпечуватися умови зберігання, які встановлені виробником. Кожне пакування повинно містити інформацію, нанесену державною мовою будь-яким способом, для забезпечення чіткого читання у доступній для сприйняття формі. На упаковці (тарі) обов’язково повинно бути вказано дату виготовлення товару. Свинина(м’якиш)– має бути вітчизняного виробництва, першого ґатунку без кістки свіжа, повинна мати на своїй поверхні шкірочку підсихання блідо-червоного кольору. Поверхня помірно волога, колір відповідає м’ясу даного виду тварин. Запах доброякісного м’яса, без стороннього запаху, затхлого та гнилісного запаху. Поверхня чиста, не завітрена, без ослизнювання, без бахромок, краї зарівнянні. Глибина надрізів м’язової тканини не більша ніж 10 мм. Колір від світло-рожевого до червоного. Без жил, грубих поверхневих плівок. По консистенції м’ясо повинно бути пружним та еластичним. Свинина повинна відповідати вимогам ветеринарного законодавства та санітарно-епідеміологічним вимогам і нормам. Маркування: державною мовою згідно з вимогою ст.39 Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів». Оцінка якості згідно ДСТУ 7158:2010 На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше ніж 90 % від загального терміну придатності до споживання. Товар має бути вітчизняного походження. Товар повинен бути свіжим, терміни та умови його зберігання не порушені. Товар повинень бути не пошкодженний. Відповідальність за виконання вимог екологічної безпеки та вимог із забезпечення вимог техніки безпеки при постачанні товару несе Учасник. Ціни вказуються з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, транспортних витрат, навантажувально-розвантажувальних робіт. Учасник гарантує зменшення цін на товар у випадку відповідного зменшення ринкових цін. Транспортні засоби для перевезення товару повинні відповідати вимогам санітарних норм та правил і мати санітарний паспорт та санітарну книжку водія (завірені копії подаються одноразово в бухгалтерію). Доставка та відвантаження товару здійснюється транспортом та за рахунок постачальника. Автомобіль повинен відповідати санітарним вимогам. Приймання товару проводиться з обов’язковим виконанням вхідного контролю та візуального огляду. У разі постачання Постачальником товару, який не відповідає якісним та технічним показникам Замовника і не пройшов вхідного контролю та візуального огляду такий товар Замовником не приймається і повертається Постачальнику. Товар, який був повернутий Замовником, як такий що не відповідає вимогам замовника Постачальник у термін до 2 год. 00 хв. замінює на відповідний товар згідно вимог Замовника. У разі не постачання товару (не постачання товару, не своєчасне постачання товару, не заміни товару при поверненні його Замовником, не своєчасну заміну товару при поверненні його Замовником) Замовником в односторонньому порядку складається акт невиконання умов договору Постачальником і повідомляється про це Постачальнику. При невиконанні Постачальником умов договору в кількості трьох разів Замовником в односторонньому порядку здійснюється розірвання угоди. Поставка товару здійснюється невеликими партіями у кількості згідно заявок за рахунок Постачальника, водій автотранспорту, а також особи, що супроводжують продукти, повинні виконувати вантажно-розвантажувальні роботи. Постачальник отримує від Замовника усну заявку за телефоном про необхідний обсяг Товару і має здійснити поставку Товару Замовнику протягом двох днів з моменту отримання усної заявки від Замовника. Доставка товару здійснюється своєчасно без всяких відхилень за адресами закладів освіти: 1) Вигодський заклад дошкільної освіти «Дзвіночок» Вигодської селищної ради - вул. Молодіжна, 3, смт. Вигода, Калуський район, Івано-Франківська обл.; 2) Старомізунський заклад дошкільної освіти «Журавлик» Вигодської селищної ради - вул. Січових Стрільців, 48с, Старий Мізунь, Калуський район, Івано-Франківська обл.; 3) Ілемнянський заклад дошкільної освіти «Перлина Карпат» Вигодської селищної ради - вул. Шевченка, 166, с. Ілемня, Калуський район, Івано-Франківська обл. Термін поставки: з 01.01.2024 року до 31.12.2024 року. Поставка товару повинна здійснюватися 2 рази на тиждень в робочі дні з 08-00 до 16:00 годин. Термін використання товару, що поставляється – не менше 90% від терміну, визначеного виробником. Порядок розрахунків: безготівковий згідно наданих постачальником накладної після поставки товару протягом 30 календарних днів після пред'явлення Учасником-переможцем належно оформленої у встановленому чинним законодавством порядку товарно-транспортної накладної, яка повинна містити відбиток печатки (крім Учасників-переможців, що здійснюють діяльність без печатки згідно з чинним законодавством) та підпис Учасника-переможця).
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 1070 кілограм

Тендерна документація

Проект договору
мясо 2024.docx
Завантажено в ЦБД Prozorro: 09.01.2024 12:27
Версія документу від: 09.01.2024 12:27
ID: 72a6d826544848ab98f780f7a0327bde
Повідомлення про закупівлю
sign.p7s
Завантажено в ЦБД Prozorro: 09.01.2024 12:28
Версія документу від: 09.01.2024 12:28
ID: fd6a65a44a634be9980d54a7b8965c56

Параметри тендеру

Опис критеріїв

Технічні характеристики предмета закупівлі
Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143, 1 кг
Критерій відноситься до предмету закупівлі Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143, 1 кг
Технічні характеристики
Відповідність ДСТУ 3143 : Так
Частина: кури-тушки
Термічний стан: охолоджене
Технічні характеристики предмета закупівлі
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Критерій відноситься до предмету закупівлі М'якоть без кістки свинна, охолоджена, Д
Технічні характеристики
Частина: м'якоть без кістки
Відповідність стандарту: ДСТУ 4590
Термічний стан: охолоджене
Технічні характеристики предмета закупівлі
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Критерій відноситься до предмету закупівлі Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Технічні характеристики
Відповідність ДСТУ 3143 : Так
Термічний стан: охолоджене
Частина: філе
Наявність кісток : ні
З шкірою : ні
Технічні характеристики предмета закупівлі
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг
Критерій відноситься до предмету закупівлі М'якоть без кістки яловича, охолоджена,
Технічні характеристики
Відповідність стандарту: ДСТУ 4589
Вид: яловичина
Термічний стан: охолоджене
Частина: м'якоть без кістки

Дати та строки

Дата публікації 09.01.2024 12:30  
Початок періоду прийому пропозицій 09.01.2024 12:30  
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій 12.01.2024 13:00  
Дата початку аукціону очікується  

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника Відділ освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради  
Код в ЄДРПОУ / ІПН 43162486  
Юридична адреса 77552, Україна, Івано-Франківська область, селище міського типу Вигода, вул. Д. Галицького, 75  

Реєстр пропозицій

Дата і час розкриття 12.01.2024 13:02
Учасник
Початкова пропозиція
Остаточна пропозиція
Документи пропозиції
1
ФОП МИХАЙЛЮК ЛЮБОМИР РОМАНОВИЧ
ID: 3d8ff5ade81945818c182ce3a5f1131a
435`850.00
Гривня з ПДВ

Протокол розкриття

Учасник
Остаточна пропозиція
Статус
Документи
1
435`850.00
Гривня з ПДВ

Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143, 1 кг

0.00 без ПДВ

М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг

0.00 без ПДВ

М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг

0.00 без ПДВ

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг

0.00 без ПДВ
Переможець
12.01.2024 13:54

Повідомлення про намір укласти договір

Учасник
Остаточна пропозиція
Дата та час публікації
ФОП МИХАЙЛЮК ЛЮБОМИР РОМАНОВИЧ
Код ЄДРПОУ: 3133522371
435`850.00
Гривня з ПДВ
12.01.2024
13:54

Укладені договори

Номер договору
13
Дата підписання
17.01.2024
Дата початку дії
17.01.2024
Дата завершення дії
31.12.2024
Ціна договору
435`850.00 Гривня з ПДВ
Ціна договору без ПДВ
435`850.00 Гривня