Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 04.12.2023 17:14. Дата останніх змін - 11.12.2023 14:49

Продукція борошномельна круп'яної промисловості (борошно, крупи) -

Ідентифікатор закупівлі UA-2023-12-04-017523-a  
ID 8eac57a62f3c47bcbdfc58f9f640314b  
Очікувана вартість закупівлі
88`570.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Борошно Пшеничне, вищого ґатунку. Колір – переважно білий або білий з кремовим відтінком. Запах – властивий пшеничному борошну, без сторонніх запахів, не затхлий, не пліснявий. Смак – властивий пшеничному борошну, без сторонніх присмаків, не кислий, не гіркий. Вологість – не більше 15%. Зараженість та забрудненість шкідниками хлібних запасів – не допускається. Фасування – від 2 до 10 кг (згідно замовлення), кожна одиниця якої повинна мати пакувальний ярлик та відповідати ГОСТ/ДСТУ. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Крупа перлова колір світло-коричневий, смак і запах відповідає перловій крупі, без затхлого, пліснявого та інших сторонніх запахів і присмаків. Зараженість амбарними шкідниками не допускається. Фасування: харчові пакети вагою 1 кг, кожна одиниця якої повинна мати пакувальний ярлик та відповідати ГОСТ/ДСТУ. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства. Крупа ячнева подрібнені частинки зерен ячменю різної форми, колір світло-коричневий, смак і запах відповідає ячневій крупі, без затхлого, пліснявого та інших сторонніх запахів і присмаків. Зараженість амбарними шкідниками не допускається. Фасування: харчові пакети вагою від 0,7 кг до 1 кг, кожна одиниця якої повинна мати пакувальний ярлик та відповідати ГОСТ/ДСТУ. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства Крупа пшенична подрібнені частинки зерен пшениці різної форми, колір світло- коричневий , смак і запах відповідає пшеничній крупі, без затхлого, пліснявого та інших сторонніх запахів і присмаків. Зараженість амбарними шкідниками не допускається. Фасування: харчові пакети вагою від 0,7 кг до 1 кг, кожна одиниця якої повинна мати пакувальний ярлик та відповідати ГОСТ/ДСТУ. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства. Крупа пшоняна круглої форми, колір – жовтий різних відтінків, чисте, без різних домішків, без затхлого, пліснявого і інших запахів. Не нижче першого сорту. Зараженість амбарними шкідниками не допускається. Фасування: харчові пакети вагою 1 кг, кожна одиниця якої повинна мати пакувальний ярлик та відповідати ГОСТ/ДСТУ.На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства. Пластівці вівсяні виготовлені відповідно ДСТУ. Колір та смак відповідно крупі, без стороннього присмаку та запаху, не затхлий, без плісняви. Розсипчаста маса, характерна для цього виду круп. Масова частка вологи не більше ніж 10%. Зараженість амбарними шкідниками не допускається. Фасування: харчові пакети від 0,4 кг до 1 кг. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства. Гречана крупа ядра гречки повинні бути цілі або надколоті. Колір – коричневий різних відтінків. Запах повинен відповідати крупі даного виду, без затхлого, пліснявого або інших сторонніх запахів. Зараженість амбарними шкідниками не допускається. Фасування: харчові пакети від 0,7 кг до 1 кг, кожна одиниця якої повинна мати пакувальний ярлик та відповідати ГОСТ/ДСТУ. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства. Рис оброблений круглий. Поверхня рису повинна бути шорстка, білого кольору. Запах – властивий рисовій крупі без сторонніх запахів, не затхлий, без плісняви. Смак – властивій рисовій крупі, без сторонніх присмаків. Фасування: харчові пакети від 0,7 кг до 1 кг, кожна одиниця якої повинна мати пакувальний ярлик та відповідати ГОСТ/ДСТУ. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства Крупа кукурудзяна подрібнені частинки зерен кукурудзи різної форми, колір світло- жовто - помаранчевий, смак і запах відповідає кукурудзяній крупі, без затхлого, пліснявого та інших сторонніх запахів і присмаків. Наявність шкідників не допускається. Фасування: харчові пакети вагою від 0,5 кг до 1 кг, кожна одиниця якої повинна мати пакувальний ярлик та відповідати ГОСТ/ДСТУ. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства. Термін придатності продукції повинен складати на момент поставки не менше 90% від загального строку зберігання відповідного товару, який зазначається у супровідній документації на кожну партію товару і вважається гарантійним терміном, який обчислюється від дати виготовлення. Продукція повинна постачатися у спеціальній тарі та у транспорті з дотриманням санітарних вимог, в тому числі щодо сумісності продуктів харчування. Постачання товару здійснюється щоденно з 7.00 по 8.00. 1. Якість запропонованого товару учасник підтверджує наданням якісних посвідчень: декларація виробника або посвідчення про якість, що посвідчують якість товару та його відповідність державним стандартам України, зокрема відповідність ДСТУ, ТУ, а також надати договір про співпрацю (строком дії не менше ніж до 31.12.23р.) з виробником продукції (або його офіційного дистриб’ютора), що є предметом закупівлі, продукцію якого учасник планує до постачання замовнику, та яким підтверджується співпраця виробника (або його офіційного дистриб’ютора) з учасником, та забезпечується простежуваність походження харчової продукції. 2. Результати лабораторних досліджень (зокрема, на відповідність органолептичних показників, фізико-хімічних показників (масової частки білка, масової частки жиру, масової частки солі)), видані на ім’я учасника, які надаються акредитованими лабораторіями (протоколи випробувань або експертні висновки місячної давнини) на продукти харчування, які пропонуються учасником до постачання, з обов’язковим посиланням у таких лабораторних дослідженнях на виробника запропонованого товару. 3. Гарантійний лист від учасника про те, що термін придатності до закінчення реалізації буде складати не менше 90 % від основного терміну придатності. При постачанні товару обов’язково надаються супровідні документи, що підтверджують його походження, безпечність та якість, відповідність вимогам державних та/або міжнародних стандартів, технічних умов (за умови, що технічні умови на зазначений товар мають показники не нижчі, ніж визначено в державних (національних (регіональних)) стандартах). Товар має постачатися дрібними партіями у кількості та асортименті згідно із заявками Замовника. Доставка проводиться транспортом Постачальника з дотриманням санітарно-гігієнічних умов зберігання та перевезення продукції. Транспортування товару здійснюється у транспортних засобах, обладнаних холодильною установкою, або в інших дозволених для даної продукції транспортних засобах з дотриманням вимог наказу Міністерства транспорту України від 14.10.1997 №363 «Про затвердження Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні» (зі змінами та доповненнями Місце поставки Товару – склад Замовника за адресою: м. Рахів (конкретні адреси буде вказана при підписанні договору). Розрахунки за Товар проводяться шляхом безготівкових розрахунків з рахунку Замовника на рахунок Постачальника після пред'явлення Постачальником рахунка на оплату Товару та накладної, відповідно до умов договору.

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ РАХІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ  
Очікувана вартість закупівлі 88`570.00 Гривня (з ПДВ)  
Процедура закупівлі Запит (ціни) пропозицій  
Закупівля оголошена
04.12.23
Подання пропозицій
до 07.12.23
Кваліфікація переможця
з 07.12.23
Пропозиції розглянуті
з 07.12.23
Завершена
11.12.23
Інформація про моніторинг закупівлі органами державного фінансового контролю відсутня