Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 01.09.2023 18:53. Дата останніх змін - 21.09.2023 08:29

код ДК 021:2015 - 45420000-7 Столярні та теслярні роботи (послуги з поточного ремонту приміщень будівлі із заміною вікон та дверей першого спального корпусу та навчального корпусу комунального закладу "Миколаївський спортивний ліцей") -

Ідентифікатор закупівлі UA-2023-09-01-010199-a  
ID 6e0ab9b9e21c481398995c81e84118c6  
Загальна очікувана вартість закупівлі
2`654`098.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника Комунальний заклад "Миколаївський спортивний ліцей" Миколаївської обласної ради  
Загальна очікувана вартість закупівлі 2`654`098.00 Гривня (з ПДВ)  
Процедура закупівлі Відкриті торги з особливостями  
Метод оцінки тендерних пропозицій учасників Оцінка тендерних пропозицій учасників за найменшою пропозицією  
Закупівля оголошена
01.09.23
Період уточнень
до 06.09.23
Період оскаржень
до 06.09.23
Подання пропозицій
до 09.09.23
Кваліфікація переможця
з 09.09.23
Пропозиції розглянуті
з 13.09.23
Завершена
21.09.23
03.09.2023, 22:59
щодо аналогічного договору
Загальне запитання щодо оголошення
Шановний Замовнику! Умова тендерної документації про те, що аналогічним вважається договір на виконання робіт або надання послуг за кодом ДК 021:2015 - 45420000-7 Столярні та теслярні роботи суттєво звужує коло учасників. Наявність досвіду виконання будівельних робіт, що передбачаються для виконання , учасники можуть підтвердити аналогічними договорами з капітального, поточного ремонту або реконструкції, під час яких були виконані роботи з монтажу металопластикових вікон та дверей. Одночасно, встановлене Вами обмеження щодо років виконання аналогічного договору 2022-2023 також є незаконним, оскільки порушує права учасників, які набули такий досвід раніше. Просимо внести відповідні зміни у тендерну документацію.
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 06.09.2023, 15:36)
Шановний Учаснику! Законом України "Про публічні закупівлі" одним із кваліфікаційних критеріїв передбачено наявність у Учасника необхідного досвіду надання послуг, які є предметом закупівлі. В даному випадку замовник зацікавлений у майбутньому виконанні договору публічної закупівлі Учасником, який має значний та вагомий досвід надання таких послуг. Підтвердженням цього можуть бути виконані повноціннні договори щодо надання аналогічних послуг, виконання робіт, а не епізодичні роботи в рамках виконання інших договірних зобов'язань.
Період, за який повинні бути виконанні аналогічні договори, Замовником встановлено з огляду на наступне. Виконання майбутнього договору публічної закупівлі буде відбуватися в умовах воєнного стану та можливих активних бойових дій. Замовник хоче переконатися, що Учасник має досвід надання таких послуг, виконання робіт в існуючих умовах з огляду на особилвості воєнного стану в країні.
Тому такі вимоги Замовника не суперечать нормам діючого законодавства, а виступають дієвим іструментом кваліфікації Учасників.
04.09.2023, 08:46
За тендером UA-2023-09-01-010199-a
Загальне запитання щодо оголошення
1.Загальні положення п.4.4 - строк надання послуг-Лот 1 – 4 календарних дні з моменту укладання договору публічної закупівлі
Лот 2 - 7 календарних днів з моменту укладання договору публічної закупівлі.
Скажіть хто таке придумав і під кого ви робили тендер???,
Є терміни виготовлення Вікон, склопакетів, Доставка, розвантаження, демонтаж, монтаж і відкоси. На це все потрібен час, але не той що ви встановили, це взалі не реально. Прошу передивитись терміни виконнаня робіт. Чі це розрахованно на свого участника, бо з самого початку Ви знаєте що будете продовжувати договір,
2.Договір -
5.3. У випадку порушення Виконавцем строку надання послуг, передбаченого пунктом 3.2. Договору, Виконавець сплачує Замовнику штраф у розмірі 20 % від загальної суми Договору.
5.8. У разі порушення строків надання послуг більше ніж на 1 календарний день, Замовник має право відмовитися від приймання послуг та розірвати даний Договір в односторонньому порядку. В такому випадку оплата по Договору Замовником не проводиться
У мене таке враження що ви з 90х, коли ставили на * счеткик*, Виставити нереальні терміни, і прописати штрафи.
3. Де в закупівлі хоч слово сказанно за технічні характеристики вікон, склопакетів, тощо. Все придумать щоб відшити участників, крім свого, а саме головне не прописати. Дякую.
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 07.09.2023, 16:02)
За результатами розгляду даного звернення повідомляємо наступне. Питання щодо строків виконання договору публічної закупівлі має особливе значення для Замовника на даному етапі. Організація учбового процесу та розміщення учнів закладу потребує вирішення питання щодо проведення поточного ремонту в найкоротший строк. Діючі норми законодавства не містять в собі обмежень щодо встановлення мінімального строку для виконання певних робіт, надання послуг. В даному випадку Замовник виходить із фактичних потреб отримання вказаних послуг, встановлюючи зазначені строки виконання. Крім того, встановлення обмежених строків надання послуг є законною можливістю для Замовника обрати найбільш відповідального Учасника. Особи, які планують укласти договір публічної закупівлі та не виконати його у визначені Замовником строки повинні нести відповідальність з урахуванням значення отримання цих послуг для Замовника. Тому, на думку Замовника, доцільно встановити саме таку відповідальність, яка зазначена в проєкті договору.
Додатково повідомляємо, що здійснення тиску на уповноважену особу тягне за собою настання юридичної відповідальності. Тому пропонуємо Вам після завершення даної процедури публічної закупівлі надати уповноваженій особі Замовника свої контакті та паспортні дані для направлення відповідної заяви до компетентних державних органів з метою надання юридичної оцінки Вашим висловам під-час звернення до Замовника в процесі публічних торгів.