Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 22.08.2023 21:38. Дата останніх змін - 30.08.2023 23:33

Овочі та зелень -

Ідентифікатор закупівлі UA-2023-08-22-013458-a  
ID b54e6857875a430c874aaa6ed85e4a59  
Очікувана вартість закупівлі
28`537.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Постачання товару з 01.09.2023 за заявками Замовника, але не рідше 3 рази на тиждень. Технічні характеристики товару: Капуста свіжа Товар має відповідати вимогам ДСТУ 7037:2009 або ТУ. Зовнішній вигляд: Капуста білоголова, свіжа, середньостиглих сортів. Головки цілі, цілком сформовані. Качани капусти повинні бути щільні, свіжі, без гнилі та сухого листя, без механічних пошкоджень та пошкоджень шкідниками. Вага не менше 1 кг. Пакування: полімерні сітки. Обов’язкова наявність інформаційних ярликів. Цибуля Зовнішній вигляд: відбірні цибулини, свіжі, сухі, здорові, зрілі, за формою та забарвленням властивим ботанічному сорту, без механічних пошкоджень і сортової домішки, без стрілок, добре закритими, сухими лусочками, без сухих корінців, висушеною шийкою від 2 см. до 5 см. НЕ ДОПУСКАЄТЬСЯ наявність гнилої, пророслої, ушкодженої шкідниками, механічно пошкодженої, ураженої хворобами, в’ялої та підмороженої цибулі. Розмір цибулини (за найбільшим поперечним діаметром) від 50 мм до 70 мм. Морква Зовнішній вигляд: корнеплоди свіжі, чисті, цілі, здорові, не зів’ялі, без механічних пошкоджень та не ушкоджені шкідниками та хворобами, не тріснуті, типового забарвлення та форми, без зайвої зовнішньої вологості, без ознак загнивання, без бадилля, без стороннього запаху та присмаку. Діаметр не менше 2,5 см. Допускаються коренеплоди з незначним відхиленням по формі. Буряк 1го сорту Товар має відповідати вимогам ДСТУ 7033:2009 або ТУ. Зовнішній вигляд: корнеплоди свіжі, чисті, цілі, здорові, не зів’ялі, без механічних пошкоджень та не ушкоджені шкідниками та хворобами, не тріснуті, типового забарвлення та форми, без ознак загнивання, без бадилля, без стороннього запаху та присмаку. Допустимі коренеплоди із зарубцьованими тріщинами (біля головки коренеплоду), які не спотворюють його форму. Середнього і великого розміру. Помідори Товар має відповідати вимогам ДСТУ 3246-95. Зовнішній вигляд: плоди повинні бути свіжі, цілі, чисті, здорові, щільні, не перестиглі, типової форми та забарвлення, з плодоніжкою або без неї, без механічних пошкоджень та сонячних опіків, без зарубцьованих тріщин, не підморожені, не ушкоджені шкідниками та хворобами. Не допускається наявність землі. Пакування в картонні або пластмасові ящики. Огірки Товар має відповідати вимогам ДСТУ 3247-95. Зовнішній вигляд: плоди, свіжі, цілі, без механічних пошкоджень. короткоплідні (довжина не більше 10 см., найбільший поперечний діаметр не більше 3 см. Без ознак гнилі. Без стороннього запаху та присмаку. М’якуш щільний з недорозвиненим насінням. Пакування в картонні ящики або поліетиленові мішки. Перець солодкий Товар має відповідати вимогам ДСТУ 2659-94. Зовнішній вигляд: свіжий, зрілий, чистий, здоровий, цілий, без перевищеного вмісту хімічних речовин, сухий та не порослий. Форма та колір мають відповідати ботанічному сорту. Не допускається підморожений перець та той, що містить сторонні запахи. Кабачки Товар має відповідати вимогам ДСТУ 318-91. Зовнішній вигляд: плоди молоді, свіжі, чисті, здорові, цілі, з ніжною (не грубою) шкірою. Форма та колір мають відповідати ботанічному сорту. Розмір плоду по найбільшому поперечному діаметрі має бути не більше 8 см. Баклажани Товар має відповідати вимогам ДСТУ 2660-94. Зовнішній вигляд: плоди свіжі, чисті, здорові, цілі, здорові, нев’ялі, з плодоніжкою. Форма та колір мають відповідати ботанічному сорту. Часник Товар має відповідати вимогам ДСТУ 3233-95. Зовнішній вигляд: свіжий, зрілий, чистий, здоровий, цілий, без перевищеного вмісту хімічних речовин, сухий та не порослий, з сухим зовнішнім часничним лушпинням. Форма та колір мають відповідати ботанічному сорту. Не допускається підморожений часник, той що загнив із сторонніми запахами Петрушка свіжа. Товар має відповідати вимогам ДСТУ 6010:2008. Зовнішній вигляд: свіжа, зріла, чиста, здорова, ціла, без перевищеного вмісту хімічних речовин, суха, не поросла. Форма та колір мають відповідати ботанічному сорту. Не допускається підморожена,з ознаками загнивання та із сторонніми запахами. Кріп свіжий Товар має відповідати вимогам ДСТУ 8624:2016 Зовнішній вигляд: свіжий, зрілий, чистий, здоровий, цілий, без перевищеного вмісту хімічних речовин, сухий, не порослий. Форма та колір мають відповідати ботанічному сорту. Не допускається підмороженаий,з ознаками загнивання та із сторонніми запахами. Інформаційний ярлик має містити наступну інформацію: назва харчового продукту, відомості про виробника, дата виготовлення, терміни придатності, умови зберігання та дані про енергетичну та харчову цінність. На етикетці має бути наявна інформація щодо відсутності ГМО в товарі.

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника Житомирська спеціальна школа Житомирської обласної ради  
Очікувана вартість закупівлі 28`537.00 Гривня (з ПДВ)  
Процедура закупівлі Запит (ціни) пропозицій  
Закупівля оголошена
22.08.23
Подання пропозицій
до 25.08.23
Кваліфікація переможця
з 25.08.23
Пропозиції розглянуті
з 25.08.23
Завершена
30.08.23