Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 22.08.2023 13:16. Дата останніх змін - 14.09.2023 16:01

Поточний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення О 030105 Ізов-Бортнів-Бужанка-Нововолинськ км 7+000 – км 7+950 Володимирського району Волинської області -

Ідентифікатор закупівлі UA-2023-08-22-006454-a  
ID 9dc8024e6d2c4d1caf77eca57c25b20c  
Загальна очікувана вартість закупівлі
7`249`199.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "СЛУЖБА МІСЦЕВИХ АВТОМОБІЛЬНИХ ДОРІГ У ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛАСТІ"  
Загальна очікувана вартість закупівлі 7`249`199.00 Гривня (з ПДВ)  
Процедура закупівлі Відкриті торги з особливостями  
Метод оцінки тендерних пропозицій учасників Оцінка тендерних пропозицій учасників за найменшою пропозицією  
Закупівля оголошена
22.08.23
Період уточнень
до 31.08.23
Період оскаржень
до 31.08.23
Подання пропозицій
до 03.09.23
Кваліфікація переможця
з 03.09.23
Пропозиції розглянуті
з 06.09.23
Завершена
14.09.23
25.08.2023, 13:09
Кваліфікаційні критерії
Загальне запитання щодо оголошення
Доброго дня шановний Замовнику.
Вимогами тендерної документації на підтвердження критерію наявності учасника техніки та обладнання, які підтверджують спроможність учасника виконати весь комплекс послуг, передбачених технічним завданням на цю закупівлю, передбачено мінімальна кількість основнної техніки учасника закупівлі.
Серед мінімально необхідної техніки зазначено пунктом 5. Бульдозер - не менше 1 од. та пунктом 8. Бульдозер - не менше 1 од.
Скажіть будь-ласка мається наувазі що учасник повинен підтвердити наявність одного бульдозера (технічна помилка) чи двох бульдозерів?
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 25.08.2023, 15:32)
Учасник повинен підтвердити наявність одного бульдозера
30.08.2023, 11:53
Висновок ДСЕЕ
Загальне запитання щодо оголошення
Добрий день. Просимо пояснити вимогу до тендерної документації згідно ПЕРЕЛІКУ ЗМІН внесеного 29.08.2023р. згідно п.3 Інформація про маркування, протоколи випробовувань або сертифікати, що підтверджують відповідність предмета закупівлі встановленим замовником вимогам, а саме: Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, виданий Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. До якого саме п. Технічної специфікації вона відноситься. З ПОВАГОЮ..... .
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 01.09.2023, 10:07)
Відповідно до пункту 6 Розділу 3 Тендерної документації Діяльність на асфальтобетонному(их) заводу(ах) (виробництві) повинна відповідати природо-охоронному законодавству. На підтвердження дотримання природоохоронного законодавства, Учасник повинен надати документи, що підтверджують взяття на державний облік щодо об’єктів, які справляють або можуть справити шкідливий вплив на здоров’я людей і стан атмосферного повітря, видів та обсягів забруднюючих речовин, що викидаються в атмосферне повітря, виданий уповноваженим органом щодо асфальтобетонного(них) заводу(ів) (виробництва), що буде (уть) використовуватись Учасником в рамках цієї закупівлі
Відповідно до ч.2 п. 2 Порядку проведення робіт, пов’язаних з видачею дозволів на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами, обліку суб’єктів господарювання, які отримали такі дозволи, затвердженого Постановою КМУ від 13 березня 2002 р. № 302 (далі –Порядок) дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами (далі - дозвіл на викиди) - це документ дозвільного характеру у сфері охорони атмосферного повітря, який надає право суб’єктам господарювання експлуатувати об’єкти, з яких надходять в атмосферне повітря забруднюючі речовини або їх суміші;
Відповідно до п. 5-6 Порядку:
«5. Дозвіл на викиди видається суб’єкту господарювання після отримання висновку з оцінки впливу на довкілля, в якому визначено допустимість провадження планованої діяльності, яка відповідно до Закону України “Про оцінку впливу на довкілля” підлягає оцінці впливу на довкілля та визначає екологічні умови її провадження.
6. Дозвіл на викиди суб’єкту господарювання видається дозвільним органом або через центри надання адміністративних послуг (у разі, коли така послуга надається через центр надання адміністративних послуг) за наявності висновку щодо можливості видачі дозволу на викиди Держпродспоживслужби, виданого суб’єкту господарювання, об’єкт якого належить до першої групи, та суб’єкту господарювання, об’єкт якого розташований на території зони відчуження, зони безумовного (обов’язкового) відселення території, що зазнала радіоактивного забруднення внаслідок Чорнобильської катастрофи, або її територіального органу, виданого суб’єкту господарювання, об’єкт якого належить до другої та третьої групи.».
Відповідно до ч.1 п.2 Порядку висновок Держпродспоживслужби (її територіальних органів) щодо можливості (неможливості) видачі дозволу на викиди - документ, який видається дозвільному органу за результатами оцінки документів, в яких обґрунтовуються обсяги викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами, дотримання суб’єктом господарювання вимог санітарного законодавства під час експлуатації об’єктів, з яких надходять в атмосферне повітря забруднюючі речовини або їх суміші.
Отож наявність висновку Держпродспоживслужби (її територіальних органів) є обов’язковою умовою для одержання Дозволу на викиди