Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 31.03.2023 09:40. Дата останніх змін - 05.05.2023 09:28

Послуги з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення Ковельського району Волинської області, протяжністю 218,9 км -

Ідентифікатор закупівлі UA-2023-03-31-000995-a  
ID c91d8dc3adfb4f36a5061d4c7d1a77e7  
Загальна очікувана вартість закупівлі
21`094`313.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "СЛУЖБА МІСЦЕВИХ АВТОМОБІЛЬНИХ ДОРІГ У ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛАСТІ"  
Загальна очікувана вартість закупівлі 21`094`313.00 Гривня (з ПДВ)  
Процедура закупівлі Відкриті торги з особливостями  
Метод оцінки тендерних пропозицій учасників Оцінка тендерних пропозицій учасників за найменшою пропозицією  
Закупівля оголошена
31.03.23
Період уточнень
до 15.04.23
Період оскаржень
до 15.04.23
Подання пропозицій
до 18.04.23
Кваліфікація переможця
з 18.04.23
Пропозиції розглянуті
з 27.04.23
Завершена
05.05.23
10.04.2023, 23:35
Вимоги п.44 Особливостей
Загальне запитання щодо оголошення
Шановний Замовнику! П. 1 Розділу ІІІ Тендреної документації встановлено вимогу, що «Переможець процедури закупівлі у строк, що не перевищує чотирьох днів з дати оприлюднення в електронній системі закупівель повідомлення про намір укласти договір про закупівлю, подає інформацію (документи, встановлені згідно п. 5 цього розділу шляхом оприлюднення їх в електронній системі закупівель. У випадку ненадання переможцем документів згідно п. 5 цього розділу (для переможця) або надання їх з порушенням терміну або вимог, передбачених тендерною документацією, Переможець вважається таким, що не надав у спосіб, зазначений в тендерній документації, документи, що підтверджують відсутність підстав, установлених статтею 17 Закону» із посиланням на п.5 Розділу ІІІ.
В п. 5 Розділу ІІІ Тендерної документації зазначено, що «5.4 Переможець процедури закупівлі у строк, що не перевищує чотири дні з дати оприлюднення в електронній системі закупівель повідомлення про намір укласти договір про закупівлю, повинен надати замовнику шляхом оприлюднення в електронній системі закупівель документи, що підтверджують відсутність підстав, зазначених у підпунктах 3, 5, 6 і 12 Замовник не вимагає документального підтвердження публічної інформації, що оприлюднена у формі відкритих даних згідно із Законом України “Про доступ до публічної інформації” та/або міститься у відкритих публічних електронних реєстрах, доступ до яких є вільним, або публічної інформації, що є доступною в електронній системі закупівель, крім випадків, коли доступ до такої інформації є обмеженим на момент оприлюднення оголошення про проведення відкритих торгів».
Просимо Замовника внести зміни до Тендерної документації та конкретизувати вимоги щодо подачі переможцем документів, що підтверджують відсутність підстав, зазначених у підпунктах 3, 5, 6 і 12. А саме в якій формі та якими документами ПЕРЕМОЖЕЦЬ має підтвердити відсутність вищезазначених підстав.
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 12.04.2023, 08:54)
Учасник процедури закупівлі підтверджує відсутність підстав, зазначених в цьому пункті (крім абзацу чотирнадцятого пункту 44 Особливостей), шляхом самостійного декларування відсутності таких підстав в електронній системі закупівель під час подання тендерної пропозиці До Тендерної документації будуть внесені зміни з одночасним продовження терміну подання пропозицій Учасників відповідно до Особливостей
10.04.2023, 23:37
Вимоги п.40 Особливостей
Загальне запитання щодо оголошення
Шановний Замовнику! Абз. 2 п. 8 Розділу ІІІ тендерної документації встановлено вимогу, що «Учасник процедури закупівлі виправляє невідповідності в інформації та/або документах:
1) що підтверджують відповідність учасника процедури закупівлі кваліфікаційним критеріям відповідно до статті 16 цього Закону;
2) на підтвердження права підпису тендерної пропозиції та/або договору про закупівлю;які подані ним у тендерній пропозиції та виявлені замовником після розкриття тендерних пропозицій, шляхом завантаження через електронну систему закупівель уточнених або нових документів в електронній системі закупівель протягом 24 годин з моменту розміщення замовником в електронній системі закупівель повідомлення з вимогою про усунення таких невідповідностей».
Просимо Замовника внести зміни до тендреної документації, шляхом приведення її у відповідність до п. 40 Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування», затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 12.10.2022 р. №1178.
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 12.04.2023, 08:55)
В тендерну документацію будуть внесені зміни відповідність до п. 40 Особливостей з одночасним продовження терміну подання пропозицій Учасників відповідно до Особливостей
12.04.2023, 17:59
Відомість обсягу робіт
Загальне запитання щодо оголошення
Враховуючи, що форма «Відомість обсягів робіт BOQ» передбачає кодування робіт, просимо роз’яснити відповідно до якого класифікатора покодовано роботи у відомості обсягів робіт BOQ, що є Додатком 2 до тендреної документації, складеної за формою Додатку 1 Методики визначення вартості дорожніх робіт та послуг щодо визначення вартості нового будівництва, реконструкції, ремонтів та експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування?
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 15.04.2023, 13:59)
«Відомістьобсягівробіт BOQ» складено згідно додатку №1 до «Методики визначеннявартостідорожніхробіт та послугщодовизначеннявартості нового будівництва, реконструкції, ремонтів та експлуатаційногоутриманняавтомобільнихдорігзагальногокористування» (далі МЕТОДИКА) затвердженої наказом Міністерства Інфраструктури України №753 від 07.10.2022.
В додатку №1 до МЕТОДИКИ надається роз’яснення, що «під кодовим номером слід розуміти кодовий номер дорожніх робіт чи послуг згідно з класифікацією дорожніх робіт та послуг або відповідною міжнародною системою вимірювання дорожніх робіт та послуг».
У зв’язку з тим, що національний класифікатор дорожніх робіт та послуг на поточний стан не введений в дію, а рішення по застосуванню міжнародної системи вимірювання дорожніх робіт та послуг Замовником не було прийнято як недоцільнез причини відсутності в Україні юстованого (затвердженого уповноваженим державним виконавчим органом влади)видання міжнародної системи вимірювання дорожніх робіт та послуг,
кодування робіт було виконано згідно діючої в Україні класифікаціїдорожніх робіт та послуг з використанням якої складається інвесторська кошторисна документація в сфері державних закупівель, а саме:розрахунків витрат ресурсів на дорожні роботи та кошторисних норм з зазначенням (кодуванням) шифрів видів робіт застосованих розрахунків витрат ресурсів та кошторисних норм в складі затвердженої Замовником інвесторської кошторисної документації.
Це відповідає п. 2.3 МЕТОДИКИ, де вказується, що відомість обсягів робіт (BoQ) формується під час складання інвесторської кошторисної документації із зазначенням видів робіт/послуг відповідно до системи вимірювання дорожніх робіт та послуг.
До вищезазначеного, просимо зауважити, що в формі Договірної ціни (додаток №29 до МЕТОДИКИ), яка складається на підставі відомості обсягів робіт (BoQ),відсутнє кодування видів робіт.