Процедура закупівлі оголошена 09.03.2023 12:21. Дата останніх змін - 17.03.2023 10:43
М'ясо свинини та курятини -
| Ідентифікатор закупівлі | UA-2023-03-09-004594-a | |
| ID | 5d7d9c1a25a64bc3943c44a9eb277629 |
Очікувана вартість закупівлі
157`500.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь
Назва кожної номенклатурної позиції предмета закупівлі та код за Єдиним закупівельним словником, що найбільше відповідає номенклатурній позиції: 1. Філе свинне, охолоджене за кодом Єдиного закупівельного словника згідно з ДК 021:2015: 15113000-3 – Свинина. 2. Стегно без кістки свинне, охолоджене за кодом Єдиного закупівельного словника згідно з ДК 021:2015: 15113000-3 – Свинина. 3. Філе куряче, охолоджене, вагове за кодом Єдиного закупівельного словника згідно з ДК 021:2015: 15112130-6 – Курятина. 4. Кури-тушки, охолоджені, вагові за кодом Єдиного закупівельного словника згідно з ДК 021:2015: 15112130-6 – Курятина. Товар має бути розфасованим у вакуумні упаковки: для свинини – по п’ять та десять кілограмів, для курятини – по два та п’ять кілограмів.
Закупівельник (Проводить закупівлю)
| Найменування замовника | Національний університет харчових технологій | |
| Очікувана вартість закупівлі | 157`500.00 Гривня (з ПДВ) | |
| Процедура закупівлі | Запит (ціни) пропозицій |
Закупівля оголошена
09.03.23
Подання пропозицій
до 14.03.23
Кваліфікація переможця
з 14.03.23
Пропозиції розглянуті
з 14.03.23
Завершена
17.03.23