Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 08.12.2021 08:35. Дата останніх змін - 19.01.2022 08:29

Лабораторні меблі -

Ідентифікатор закупівлі UA-2021-12-08-000241-a  
ID 3054510ce93a4f449cabd1f2bf9b7e48  
Очікувана вартість закупівлі
318`112.45 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Лабораторні меблі

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЗАПОРІЗЬКЕ МАШИНОБУДІВНЕ КОНСТРУКТОРСЬКЕ БЮРО "ПРОГРЕС" ІМЕНІ АКАДЕМІКА О.Г.Івченко  
Очікувана вартість закупівлі 318`112.45 Гривня (без ПДВ)  
Розмір мінімального кроку пониження ціни 1`590.56 Гривня  
Процедура закупівлі Спрощені закупівлі  
Метод оцінки тендерних пропозицій учасників Оцінка тендерних пропозицій учасників за найменшою пропозицією  
Вид предмету закупівлі: Закупівля товарів  
Закупівля оголошена
08.12.21
Період уточнень
до 21.12.21
Подання пропозицій
до 26.12.21
Кваліфікація переможця
з 26.12.21
Пропозиції розглянуті
з 29.12.21
Завершена
19.01.22
16.12.2021, 09:45. ID: UA-2021-12-08-000241-a.b1
Вимоги до замовника
Дискримінаційні вимоги
Шановний Замовник!
В технічних вимогах позиції №1 «Шафа витяжна лабораторна» є вимога щодо використання при виготовленні шафи витяжної матеріалу склопластик. Внутрішня робоча зона має бути виконана за технологією склопластик моноліт. Всі внутрішні деталі шафи не мають містити металу і повинні являти собою цільний склопластиковий купол, стійкий до кислот, лугів, розчинників і підвищених температур. На всю довжину шафи в робочій зоні має бути встановлена панель з склопластику, призначена для утворення рівномірних повітряних потоків і видалення з робочої зони легких і важких випарів. Обидва відділення тумби повинні комплектуватися вентильованими цільними хімічно-стійкими капсулами зі склопластику.
Основна мета спеціальних, хімічно-стійких шаф витяжних, полягає в забезпечені захисту персоналу та металевих складових шаф витяжних від агресивного впливу хімічних речовин під час проведення робіт в лабораторіях.
Але для забезпечення такого захисту можна використовувати не тільки склопластик. Хімічно-стійким матеріалом може виступати поліпропілен (представляє собою цільну конструкцію без стиків та швів), хімічно-стійкий пластик або керамограніт.
Витяжні шафи із склопластиковим матеріалом на сьогодні пропонує тільки один виробник лабораторних меблів (ТОВ «Хімлаборреактив»).
Всі інші учасники не можуть запропонувати такий товар, тому, що в документації до закупівлі відсутня інформації щодо «еквіваленту» такого матеріалу.
Отже, відсутність інформації щодо еквіваленту матеріалу склопластик значно обмежує коло учасників.
Наше підприємство може запропонувати якісні лабораторні меблі, якщо буде надана можливість подання еквіваленту матеріалу склопластик.
Виходячи з зазначеного вище, просимо внести зміни до документації, виключивши дискримінаційні вимоги, що дасть змогу розширити коло учасників та провести ефективну закупівлю.
В камері витяжної шафи лабораторної будуть проводитися визначення масо-вої частки легуючих елементів сталей та сплавів на нікелевій основі, тому в ній постійно будуть утворюватися пари сірчаної, азотної, хлористоводневої, хлорної, фтористоводневої кислот та їх суміші за температури до 200 оС, а також використовуватися гарячі лужні розчини і органічні розчинники. Тому матеріал внутрішньої поверхні має бути стійким до всіх зазначених вище чинників. Крім того, поверхня має бути монолітною для запобігання руйну-вання на стиках плиток. Виходячи із зазначеного, внутрішня поверхня каме-ри витяжної шафи має бути монолітною капсулою, виконаною з стійких до агресивних чинників та підвищених температур матеріалів, а саме склоплас-тику, фторопласту або іншого, хімічно та термічно стійкого матеріалу на ос-нові епоксидних смол. Внутрішня поверхня камери, виконана з керамограні-ту буде руйнуватися під дією зазначених чинників, а саме парів фтористово-дневої кислоти. Поліпропілен не є стійким до дії азотної кислоти.
На даний час зазначені в технічних вимогам матеріали та технологія заре-комендували себе з найкращої сторони. Технологія і матеріали не є запатен-тованими виробником, тому вимога використання саме цього матеріалу та технології не може бути дискримінаційною.
Можлива заміна матеріалу куполу та капсул на фторопласт або хімічно та термічно стійкий матеріал на основі епоксидних смол. Технологія має забез-печити виконання куполу та капсул у вигляді моноліту. Виконання внутріш-ньої робочої зони з інших матеріалів не є допустимим.
До конкурсної документації внесено відповідні зміни.
Відповідь замовника: 17.12.2021 14:03
Тип відповіді: Задоволено
Виконана замовником