Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 09.09.2021 21:44. Дата останніх змін - 22.10.2021 00:03

ДСТУ Б.Д.1.1-1-2013 «Реконструкція частини будівлі «колишньої їдальні» під адміністративну будівлю та центр надання адміністративних послуг за адресою: Одеська обл., Білгород-Дністровський р-н, с. Кароліно-Бугаз, вул. Приморська, 3» (ДК 021:2015: 45450000-6 Інші завершальні будівельні роботи) -

Ідентифікатор закупівлі UA-2021-09-09-013255-c  
ID bb3cc81c088540a8850ff2be935416e0  
Очікувана вартість закупівлі
19`796`767.40 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника КАРОЛІНО-БУГАЗЬКА СІЛЬСЬКА РАДА БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ  
Очікувана вартість закупівлі 19`796`767.40 Гривня (з ПДВ)  
Розмір мінімального кроку пониження ціни 197`967.67 Гривня  
Загальний розмір забезпечення тендерних пропозиції 98`983.00 Гривня  
Процедура закупівлі Відкриті торги  
Метод оцінки тендерних пропозицій учасників Оцінка тендерних пропозицій учасників за найменшою пропозицією  
Закупівля оголошена
09.09.21
Період уточнень
до 18.09.21
Період оскаржень
до 24.09.21
Подання пропозицій
до 28.09.21
Аукціон
28.09.21
Кваліфікація переможця
з 28.09.21
Пропозиції розглянуті
з 30.09.21
Торги відмінено
22.10.21
17.09.2021, 14:00
Корупційний звязок між Замовником, учасником фаворитом та іншими =ОПГ
Загальне запитання щодо оголошення
Доброго дня. Шановна уповноважена особа, під час проведення даних відкритих торгів із залученням «фахівців – шахраїв консультантів», які узгодили дії із Вами представником держави щодо визначення претендента та збирають його пакет документів. Але Ви хоча б самостійно візьміть та проанізуйте ваші вимоги документації до вимог законодавства. Привіт, АБ «ЮЛІЯ КОВАЛЬЧУК ТА ПАРТНЕРИ», Мацоле Свете та Лере.
Звертаю увагу всіх заочувальних осіб, які хочуть перемогти у даних відкритих торгах – підготую документи, які 100% будуть відповідати вимогам цієї документації. Можете звертатися на електрону пошту victory2021t@gmail.com.
Правоохоронні органи та контролюючи органи коли буде обрано переможця торгів ПРОСИМО вивчити його пакет документів на відповідність всім вимогам та встановити корупційну складову.
Замовник, поясність в чому річ?
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 21.09.2021, 10:51)
Шановний (-а) учаснику закупівлі чи консультанте у сфері закупівель! За результатами розгляду Вашого звернення уповноважена особа Кароліно-Бугазької сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області повідомляє про наступне:
Відповідно до вимог частини першої статті 24 Закону України «Про публічні закупівлі» (надалі - Закон) фізична/юридична особа має право не пізніше ніж за 10 днів до закінчення строку подання тендерної пропозиції звернутися через електронну систему закупівель до замовника за роз’ясненнями щодо тендерної документації (!!!) та/або звернутися до замовника з вимогою щодо усунення порушення під час проведення тендеру (!!!). Усі звернення за роз’ясненнями та звернення щодо усунення порушення автоматично оприлюднюються в електронній системі закупівель без ідентифікації особи, яка звернулася до замовника. Замовник повинен протягом трьох робочих днів з дня їх оприлюднення надати роз’яснення на звернення та оприлюднити його в електронній системі закупівель відповідно до статті 10 цього Закону.
Звертаю Вашу увагу, що за змістом Вашого повідомлення відсутнє звернення до замовника торгів з приводу надання роз’яснень щодо змісту тендерної документації та/або вимога щодо усунення порушення під час проведення тендеру, відсутнє нормативно-правове обґрунтування з посиланням на конкретні вимоги тендерної документації, що містять корупційну складову (на Вашу думку) та взагалі відсутнє змістовне формулювання мети самого звернення до замовника.
Додатково повідомляю, що враховуючи попередній «зміст» тексту, на запитання «Замовник, поясність в чому річ?» уповноважена особа не має можливості надати змістовну відповідь на дане, можливо, «риторичне» питання.
Крім того, доводжу до Вашого відома, що положеннями пункту 5 частини першої статті 1 Закону встановлено визначення поняття «веб-портал Уповноваженого органу з питань закупівель (далі - веб-портал Уповноваженого органу)», зокрема - інформаційно-телекомунікаційна система, яка має комплексну систему захисту інформації з підтвердженою відповідністю згідно із Законом України "Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах", до складу якої входять модуль електронного аукціону і база даних, та є частиною електронної системи закупівель. Веб-портал Уповноваженого органу є онлайн-сервісом, що забезпечує створення, зберігання, оприлюднення всієї інформації про закупівлі (!!!), проведення електронного аукціону, автоматичний обмін інформацією і документами та користування сервісами з автоматичним обміном інформацією, доступ до якого здійснюється за допомогою мережі Інтернет.
Таким чином, веб-портал Уповноваженого органу не є веб-сервісом для проведення «самореклами» або «передавання привітів».
Враховуючи вищезазначене, Кароліно-Бугазька сільська рада Білгород-Дністровського району Одеської області повідомляє про відсутність змістовних підстав для задоволення вимог, викладених Вашому зверненні та бажає вдалих закупівель!