Процедура закупки объявлена 14.01.2021 01:57. Дата последних изменений - 19.02.2021 12:35
Масло солоковершкове (код ДК 021:2015 - 15530000-2) -
Идентификатор закупки | UA-2021-01-14-000008-b | |
ID | fcddaff00443477aabf31709c4ac61c8 |
Ожидаемая стоимость
335`000.00 Гривна
Вы еще не принимаете участие в обсуждении этой закупки
Вы еще не принимаете участие в этой закупке
Отметить публикацию
Добавить в избранное
Спрятать
Запланировать участие
Заказчик (Проводит закупку)
Наименование заказчика | КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ТРЕТЯ ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА ЛІКАРНЯ ШВИДКОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ" | |
Ожидаемая стоимость | 335`000.00 Гривна (с НДС) | |
Минимальный шаг снижения цены | 6`700.00 Гривна | |
Общий размер обеспечения тендерных предложений | 10`000.00 Гривна | |
Процедура закупки | Открытые торги | |
Метод оценки тендерных предложений участников | Оценка тендерных предложений участников по наименьшей предложением | |
Вид предмета закупки: | Закупка товаров |
Закупка объявлена
14.01.21
Период уточнений
до 23.01.21
Период обжалования
до 29.01.21
Прием предложений
до 02.02.21
Аукцион
02.02.21
Квалификация
с02.02.21
Предложения рассмотрены
с05.02.21
Завершен
19.02.21
20.01.2021, 20:34. ID:
UA-2021-01-14-000008-b.b1
Требование (Жалоба)
Усунення дискримінаційних вимог
Продукція , яку планується придбати Замовником у рамках цього тендеру – « Масло солодковершкове 72,5 % жирності. ДСТУ» (Згідно Дод 1 до ТД).
Згідно ДСТУ 4399:2005 "Масло вершкове" масло солодковершкове класифікується залежно від масової частки жиру. Наприклад «Масло солодковершкове «Селянське» - 72,5-79,9 % масової частки жиру.
Вимога про « Масло солодковершкове 72,5 % жирності. ДСТУ» не є обґрунтованою та суттєво звужує коло можливих учасників тендеру та порушує принципи закупівель, створюється враження пропису умов тендерної документації «під одного учасника»
Вимагаємо внести зміни до додатку 1 тендерної документації стосовно жирності предмету закупівлі та викласти його в такій редакції -« Масло солодковершкове не нижче 72,5 % жирності Згідно ДСТУ 4399:2005 "
Також , Вимагаємо внести ясність по розміру фасовки .
Згідно ДСТУ 4399:2005 "Масло вершкове" масло солодковершкове класифікується залежно від масової частки жиру. Наприклад «Масло солодковершкове «Селянське» - 72,5-79,9 % масової частки жиру.
Вимога про « Масло солодковершкове 72,5 % жирності. ДСТУ» не є обґрунтованою та суттєво звужує коло можливих учасників тендеру та порушує принципи закупівель, створюється враження пропису умов тендерної документації «під одного учасника»
Вимагаємо внести зміни до додатку 1 тендерної документації стосовно жирності предмету закупівлі та викласти його в такій редакції -« Масло солодковершкове не нижче 72,5 % жирності Згідно ДСТУ 4399:2005 "
Також , Вимагаємо внести ясність по розміру фасовки .
До тендерної документації будуть внесені зміни
Ответ заказчика: 25.01.2021 20:14
Типы ответа: Удовлетворено
Выполнена заказчиком