Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупки объявлена 21.10.2020 13:39. Дата последних изменений - 25.11.2020 09:59

Роботи з будівництва каналізаційної насосної станції з напірними трубопроводами по вул. Київська, в с. Зазим’є, Броварського району Київської області -

Идентификатор закупки UA-2020-10-21-003830-c  
ID e971d741a42546229135ed9b632a6ea5  
Ожидаемая стоимость
13`602`677.60 Гривна
Вы еще не принимаете участие в обсуждении этой закупки
Вы еще не принимаете участие в этой закупке
Отметить публикацию
Добавить в избранное
Спрятать
Запланировать участие

Категорія замовника: органи державної влади та органи місцевого самоврядування, зазначені у пункті 1 частини першої статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі» (зі змінами та доповненнями). Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції – українська, Умови надання забезпечення тендерних пропозицій - строк дії – не менше 90 календарних днів із дати кінцевого строку подання тендерних пропозицій, забезпечення тендерної пропозиції не повертається у разі: відкликання тендерної пропозиції учасником після закінчення строку її подання, але до того, як сплив строк, протягом якого тендерні пропозиції вважаються чинними; не підписання учасником, який став переможцем процедури торгів, договору про закупівлю; ненадання переможцем у строк, визначений частиною шостою статті 17 Закону, документів, що підтверджують відсутність підстав, передбачених статтею 17 Закону; ненадання переможцем процедури торгів забезпечення виконання договору про закупівлю після отримання повідомлення про намір укласти договір, якщо надання такого забезпечення передбачено тендерною документацією.

Заказчик (Проводит закупку)

Наименование заказчика Департамент житлово-комунального господарства та енергоефективності Київської обласної державної адміністрації  
Ожидаемая стоимость 13`602`677.60 Гривна (с НДС)  
Минимальный шаг снижения цены 68`014.00 Гривна  
Общий размер обеспечения тендерных предложений 68`013.00 Гривна  
Процедура закупки Открытые торги  
Метод оценки тендерных предложений участников Оценка тендерных предложений участников по наименьшей предложением  
Закупка объявлена
21.10.20
Период уточнений
до 27.10.20
Период обжалования
до 02.11.20
Прием предложений
до 06.11.20
Аукцион
09.11.20
Квалификация
с09.11.20
Предложения рассмотрены
с12.11.20
Завершен
25.11.20
22.10.2020, 10:10
Щодо підтвердження досвіду виконання аналогічного договоріву
Общий вопрос о закупке
Доброго дня !
В роздлі 3.5. Кваліфікаційні критерії до учасників є вимога, що Учасник повинен надати інформацію з посиланням на спеціалізований сайт про готовність об’єкта до експлуатації (відповідно до інформаційної довідки про виконання аналогічного (них) договору (рів), не менше ніж за одним договором). Просимо надати пояснення, щодо дискримінаційної вимоги на підтвердження виконання аналогічного договору ?
Ответ заказчика (ответ зарегистрирован22.10.2020, 16:11)
Доброго дня! Замовником розглянуто запитання та інформуємо. Встановлена Замовником вимога щодо надання інформації про готовність об’єкта до експлуатації не є дискримінаційною, оскільки Замовник не вимагає підтверджуючих документів, а просить надати інформацію з посиланням на спеціалізований сайт, а така інформація знаходиться у вільному доступі. Крім того, інформація про готовність об’єкта до експлуатації підтверджує досвід повного виконання аналогічних робіт. Разом з тим, відповідно до вимог тендерної документації передбачено, у кожному випадку неподання (неможливості подання) будь-якого із зазначених документів Учасник зобов’язаний надати лист-пояснення з наведенням обґрунтованих причин про неможливість надання відповідного документа (інформації).
23.10.2020, 20:26
Розширення
Общий вопрос о закупке
Добрий день! Пунктом 116 Технічного завдання передбачено розширення свердловини 110мм-200мм. В той же час, п. 117 передбачене розширення 300мм-400мм. Проте відсутнє розширення свердловини 200мм-300мм, що є технологічно невірним. Роз'ясніть, будь ласка, чи може учасник врахувати у вартість пропозиції роботи з розширення свердловини 200мм-300мм, оскільки виключення цих робіт порушує технологічний процес виконання вказаних робіт? Або внесіть, будь ласка, зміни до технічного завдання щодо включення до нього цього виду робіт. Дякуємо!
Ответ заказчика (ответ зарегистрирован28.10.2020, 08:11)
Доброго ранку! Дякуємо за Ваше звернення та повідомляємо, що учасник може врахувати у вартість пропозиції роботи з розширення свердловини 200мм-300мм.
23.10.2020, 20:29
Матеріали
Общий вопрос о закупке
Добрий день! Технічне завдання до даної закупівлі враховує лише роботи і взагалі не містить інформації про матеріали та обладнання, які необхідно використовувати/монтувати під час виконання робіт (не зазначені види труб, їх SDR, ЗБВ, асфальт, обладнання тощо). Для правильного розрахунку вартості пропозиції, уточніть, будь ласка, інформацію про матеріали. Або матеріали будуть надаватися Замовником? Дякуємо!
Ответ заказчика (ответ зарегистрирован28.10.2020, 08:19)
Доброго ранку! Дякуємо за Ваше звернення та повідомляємо, що Замовником долучено до предмету закупівлі підсумкову відомість робіт без цін
26.10.2020, 10:35
Документи переможця
Общий вопрос о закупке
Добрий день! Уточніть, будь ласка, чи може учасник, враховуючи ситуацію з посиленням карантину на території країни, надати документи переможця (довідка МВС про відсутність судимості) в електронному вигляді з накладенням ЕЦП/КЕП? Дякуємо!
Ответ заказчика (ответ зарегистрирован28.10.2020, 08:24)
Доброго ранку! Вимогами тендерної документації передбачено, що Переможець процедури закупівлі у строк, що не перевищує десяти днів з дати оприлюднення в електронній системі закупівель повідомлення про намір укласти договір про закупівлю, повинен надати замовнику документи шляхом оприлюднення їх в електронній системі закупівель.
26.10.2020, 11:45
Локальний кошторис
Общий вопрос о закупке
Доброго дня! В технічному завданні в наявності локальні кошториси № 2-1-2 та 2-1-4, проте відсутній локальний кошторис № 2-1-3. Уточніть, будь ласка, цю інформацію. Дякуємо!
Ответ заказчика (ответ зарегистрирован28.10.2020, 08:31)
Доброго ранку! Локальний кошторис № 2-1-3, це кошторис на придбання технологічного устаткування, яке зазначене у підсумковій відомості ресурсів, яка долучена Замовником до предмету закупівлі
26.10.2020, 13:27
проект договору
Общий вопрос о закупке
Доброго дня! Уточніть, будь ласка, чи повинен учасник на виконання вимог ТД щодо надання проекту договору надавати також додатки до цього договору, або тільки сам текст договору, завірений підписом уповноваженої особи учасника? Дякуємо!
Ответ заказчика (ответ зарегистрирован28.10.2020, 08:36)
Доброго ранку! Проект договору містить додатки, які є його невід'ємною частиною, а отже Учаснику необхідно подати проект договору із заповненими реквізитами завірений підписом уповноваженої особи та печаткою (у разі використання)
26.10.2020, 15:14
Дозвільна документація
Общий вопрос о закупке
Добрий день! Роз'ясніть, будь ласка, якщо учасник має намір залучати для виконання робіт техніку за договорами про надання послуг, чи може він надати дозволи/декларації на експлуатацію такої техніки/виконання робіт підвищеної небезпеки цією технікою, що видані організаціям, які будуть надавати послуги технікою? Дякуємо!
Ответ заказчика (ответ зарегистрирован29.10.2020, 09:19)
Доброго ранку! Замовником розглянуто запитання та інформуємо, що надання дозвільних документів передбачено виключно тільки для Переможця закупівлі. Крім того, Переможець повинен оприлюднити їх в електронній системі закупівель у строк, що не перевищує десяти днів з дати оприлюднення в електронній системі закупівель повідомлення про намір укласти договір про закупівлю. Слід зазначити, що саме Переможець повинен надати всі необхідні ліцензії для виконання робіт, вказаних у Технічному завданні, чинні на дату розкриття тендерних пропозицій з додатками до них (якщо отримання ліцензій на виконання таких робіт передбачено законодавством), копію діючого дозволу та/або декларації на виконання робіт відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 26.10.2011року № 1107 «Про затвердження Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки»). Якщо ліцензії та/або дозволи видані переможцю (субпідрядній організації), як електронні документи і знаходяться у вільному доступі, то такий переможець повен надати довідку в довільній формі із посиланням на відповідний ресурс в мережі Інтернет. У разі, якщо виконання робіт передбачених у Технічному завданні до тендерної документації не потребує наявності дозвільних документів, такий переможець надає лист-роз’яснення в довільній формі, за підписом уповноваженої особи учасника й завірений печаткою*, в якому зазначає законодавчі підстави ненадання відповідних документів.
Разом з тим, вимогами тендерної документації передбачено, що Учасник може для підтвердження відповідності критерію щодо наявності обладнання та матеріально-технічної бази залучити потужності інших суб’єктів господарювання як субпідрядників. У випадку використання матеріально-технічної бази субпідрядників для виконання робіт, на підтвердження цього критерію, учасник додатково надає довідку в довільній формі із зазначенням будівельних машин та механізмів.
Крім того, у разі, якщо Учасник планує залучити до виконання робіт субпідрядника, такий Учасник зазначає в тендерній пропозиції повне найменування та місцезнаходження щодо кожного суб'єкта господарювання, якого учасник планує залучати як субпідрядника до виконання робіт у обсязі не менше ніж 20 відсотків від вартості договору про закупівлю. У разі залучення субпідрядних організацій учасник повинен надати довідку, у якій має бути зазначено інформацію про повне найменування, місцезнаходження, код ЄДРПОУ субпідрядника, види робіт, які доручатимуться йому на виконання та орієнтовну вартість робіт субпідрядної організації сумою (грн.) та у відсотках (%) до ціни тендерної пропозиції. Разом з довідкою учасник має надати копiї лiцензiй субпідрядників на виконання робіт (якщо необхідність наявності таких ліцензій передбачене законодавством), які передбачається доручити субпідрядникам та оригінал листа від субпідрядника про згоду на виконання робіт, що будуть йому доручені.
26.10.2020, 15:26
Дилер
Общий вопрос о закупке
Доброго дня! Згідно вимог ТД учасник має надати документ, що підтверджує статус Учасника як виробника товару або офіційного представника (дилера, дистриб’ютора та інше) заводу – виробника або його офіційного представника в Україні (лист від заводу-виробника або його офіційного представника в Україні, що підтверджує статус Учасника та його відповідальність за обладнання, що поставляється). Проте, виконуючи роботи, що є предметом вказаної закупівлі, учасник може просто придбати для цих робіт обладнання у відповідного заводу-виробника або дилера чи представника, не маючи при цьому особисто статусу такого виробника товару або офіційного представника (дилера, дистриб’ютора та інше). У зв'язку з вищевикладеним, просимо усунути цю вимогу, як дискримінаційну, яка обмежує коло учасників. Дякуємо!
Ответ заказчика (ответ зарегистрирован28.10.2020, 09:37)
Доброго ранку! Замовником розглянуто запитання та інформуємо, що вимога встановлена тендерною документацією щодо надання документу, що підтверджує статус Учасника як виробника товару або офіційного представника (дилера, дистриб’ютора та інше) заводу – виробника або його офіційного представника в Україні (лист від заводу-виробника або його офіційного представника в Україні, що підтверджує статус Учасника та його відповідальність за обладнання, що поставляється) не є дискримінаційною, оскільки вимагається Замовником у зв’язку з можливою майбутньою необхідністю в заміні, ремонті, налаштуванні, встановленні, монтажу обладнання, що передбачене предметом закупівлі. Крім того, слід зазначити, що дилерський договір, як форма змішаного правочину, передбачає безоплатне надання послуг післягарантійного обслуговування, тощо, в той час як договір купівлі-продажу після закінчення гарантійного терміну на обладнання таких послуг не передбачає.
26.10.2020, 15:50
Плити
Общий вопрос о закупке
Добрий день! У п. 20 локальному кошторисі № 2-1-2 п. 20-передбачена плита днища, проте не зазначені тип плити монолитна (яка марка бетона) або збірна (який тип плити). Уточніть, будь ласка, вказану інформацію. Дякуємо!
Ответ заказчика (ответ зарегистрирован28.10.2020, 08:40)
Доброго ранку! Дякуємо за Ваше звернення та повідомляємо, що Замовником долучено до предмету закупівлі підсумкову відомість ресурсів без цін, де зазначена запитувана інформація
26.10.2020, 15:53
Фундаментні плити
Общий вопрос о закупке
Добрий день! У п. 46 та 61 локального кошторису № 2-1-2 передбачено улаштування фундаментних плит у розмірі 0,0065 м3 та 0,0024м3 відповідно. Зазначений об'єм є замалим для фундаментних плит. Уточніть, будь ласк, можливо виникла помилка у кількості м3? Дякуємо!
Ответ заказчика (ответ зарегистрирован28.10.2020, 08:44)
Доброго ранку! Дякуємо за Ваше звернення та повідомляємо, що Замовником долучено до предмету закупівлі підсумкову відомість ресурсів без цін, де зазначена запитувана інформація