Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупки объявлена 29.11.2019 17:34. Дата последних изменений - 23.01.2020 18:07

суміш вугілля кам’яного -

Идентификатор закупки UA-2019-11-29-000843-a  
ID 1f12643b12cc4e89aff6c7000d8c584f  
Ожидаемая стоимость
3`023`871.55 Гривна
Вы еще не принимаете участие в обсуждении этой закупки
Вы еще не принимаете участие в этой закупке
Отметить публикацию
Добавить в избранное
Спрятать
Запланировать участие

Заказчик (Проводит закупку)

Наименование заказчика Управління освіти, фізичної культури та спорту Гайсинської районної державної адміністрації  
Ожидаемая стоимость 3`023`871.55 Гривна (с НДС)  
Минимальный шаг снижения цены 1`000.00 Гривна  
Процедура закупки Открытые торги  
Метод оценки тендерных предложений участников Оценка тендерных предложений участников по наименьшей предложением  
Закупка объявлена
29.11.19
Период уточнений
до 05.12.19
Период обжалования
до 11.12.19
Прием предложений
до 15.12.19
Аукцион
16.12.19
Квалификация
с16.12.19
Предложения рассмотрены
с11.01.20
Торги отменены
23.01.20
03.12.2019, 14:25
форма тендерної документації
Общий вопрос о закупке
просимо завантажити ТД у форматі ВОРД для зручності її обробки
Ответ заказчика (ответ зарегистрирован06.12.2019, 14:55)
Розділом 29 частини 1 статті 1 Закону України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 № 922-VIII (із змінами) (далі – Закон) визначено, що тендерна документація – це документація щодо умов проведення публічних закупівель, що розробляється та затверджується замовником і оприлюднюється для вільного доступу на веб-порталі Уповноваженого органу та авторизованих електронних майданчиках. Тендерна документація не є об’єктом авторського права та/або суміжних прав. Відповідно до статті 10 Закону, замовник самостійно та безоплатно через авторизовані електронні майданчики оприлюднює на веб-порталі Уповноваженого органу в порядку, встановленому Уповноваженим органом та цим Законом, інформацію про закупівлю, зокрема тендерну документацію. Відповідно до частини 1 статті 22 Закону тендерна документація безоплатно оприлюднюється замовником на веб-порталі Уповноваженого органу для загального доступу. Оскільки Законом України «Про публічні закупівлі» чітко не визначено в якому форматі Замовник зобов’язаний оприлюднити для вільного доступу на веб-порталі Уповноваженого органу через авторизований електронний майданчик тендерну документацію та додатки до неї, Управлінням освіти, фізичної культури та спорту Гайсинської районної державної адміністрації була розміщена тендерна документація у форматі «.pdf.». Будь-які обмеження щодо перегляду цих файлів відсутні. Додатково зазначаємо, формат файлу може бути змінено Вами самостійно за допомогою відповідного конвертеру з формату «.pdf.» у формат «Word».
03.12.2019, 14:45
дискримінаційна вимога
Общий вопрос о закупке
Просимо внести зміни до п.5 Розділу V та вилучити з переліку документів "копію висновку санітарно-епідеміологічної експертизи технічних умов згідно яких виготовляється вугілля, завіреного безпосереднім виробником вугілля", оскільки зазначений документ не передбачений для даного виду товару. Виробництво вугілля здійснюється без технічних умов, а якість підтверджується сертифікатом і посвідченням про якість
Ответ заказчика (ответ зарегистрирован06.12.2019, 14:56)
Виробництво вугілля здійснюється згідно технічних умов.
03.12.2019, 14:47
дискримінаційна вимога
Общий вопрос о закупке
П.10 розділу V вимгається оплата консультаційних послуг у розмірі 18 000,00 грн. Так як даною закупівлею здійснюється поставка товарів, а не послуг, оплата таких послуг не передбачена ЗУ "Про публічні закупівлі" в рамках даної закупівлі. Просимо видалити дану вимогу з тексту ТД.
Ответ заказчика (ответ зарегистрирован06.12.2019, 14:58)
Відповідно до абзацу 1 частини 3 статті 22 Закону України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 № 922-VIII (із змінами) (далі – Закон) – Тендерна документація може містити також іншу інформацію відповідно до законодавства, яку замовник вважає за необхідне до неї включити. Тому Замовником в тендерній документації була зазначена інформація про залучення Консультанта торгів для допомоги в проведенні процедури відкритих торгів.
Замовником торгів укладено договір про надання консультаційних послуг з консультантом торгів (витрати, пов’язані з укладанням договору), залученого для допомоги замовнику у проведенні процедури відкритих торгів, оплата яких може здійснюватися учасником-переможцем торгів. Також умовами тендерної документації було передбачено, що до розрахунку ціни пропозиції не включаються будь-які витрати, понесені учасником у процесі проведення процедури закупівлі, пов’язані з укладанням договору, у тому числі і ті, що пов'язані із його нотаріальним посвідченням. Зазначені витрати сплачуються за рахунок учасника. Оскільки консультаційні послуги відповідно до Закону не є предметом закупівлі, тому вартість цих послуг не включається до розрахунку ціни тендерної пропозиції.
Вимоги документації, в частині оплати консультативних послуг учасниками торгів, у жодному разі не порушує права учасників торгів, так як документація в цій частині не суперечить нормам Цивільного кодексу України та Закону України «Про публічні закупівлі».
Зокрема, побудова цивільних правовідносин, що виникають між суб'єктами сфери публічних закупівель, може здійснюватися з використанням договору на користь третьої особи. Статтею 636 Цивільного кодексу України визначене поняття такого договору, зокрема, Договором на користь третьої особи є договір, в якому боржник зобов'язаний виконати свій обов'язок на користь третьої особи, яка встановлена або не встановлена у договорі. Виконання договору на користь третьої особи може вимагати як особа, яка уклала договір, так і третя особа, на користь якої передбачено виконання, якщо інше не встановлено договором або законом чи не випливає із суті договору. З моменту вираження третьою особою наміру скористатися своїм правом сторони не можуть розірвати або змінити договір без згоди третьої особи, якщо інше не встановлено договором або законом. Якщо третя особа відмовилася від права, наданого їй на підставі договору, сторона, яка уклала договір на користь третьої особи, може сама скористатися цим правом, якщо інше не випливає із суті договору.
Крім цього, Закон України «Про публічні закупівлі» не містить прямої імперативної норми, яка б забороняла отримувати Замовникам консультаційні послуги та визначати порядок розрахунків за послуги Консультанта на умовах договору на користь третьої особи з покладенням витрат на Учасника-переможця торгів.
03.12.2019, 22:28
Хто вам замовив Суміш вугілля кам’яного ДГ/Г (Г2) (20- 200)?
Общий вопрос о закупке
Поясніть чому саме Суміш вугілля кам’яного ДГ/Г (Г2) (20-
200). Хто ще, крім ТОВ Карбоніка та ТОВ Центр які зареєстровані за однаковою адресою "виробляє" документи на Суміш вугілля кам’яного ДГ/Г (Г2) (20-
200).
Ответ заказчика (ответ зарегистрирован06.12.2019, 14:58)
Дана суміш кам’яного вугілля забезпечує якісне теплопостачання. Щодо виробників даної суміші повідомляємо, що згідно інформації розміщеної на сайті https://prozorro.gov.ua виробниками даної суміші є ТОВ «ВУГЛЕ-ТОРГ», ПрАТ «Вінницяоблпаливо», ТОВ «ГЗФ «ЦЕНТР», ТОВ «ЕНЕРГООСНОВА» та інші.