Процедура закупки объявлена 25.12.2025 15:02. Дата последних изменений - 25.12.2025 15:02
М’ясо (філе куряче, яловичина, свинина) за кодом Єдиного закупівельного словника ДК 021:2015 15110000-2 М’ясо
| Идентификатор закупки | UA-2025-12-25-010879-a | |
| ID | 0deb46f434f84dbf8a036f4fb77b69b9 | |
| Идентификатор плана | UA-P-2025-12-25-012565-a |
Ожидаемая стоимость
263`800.00 Гривна
Вы еще не принимаете участие в обсуждении этой закупки
Вы еще не принимаете участие в этой закупке
Отметить публикацию
Добавить в избранное
Спрятать
Запланировать участие
Заказчик (Проводит закупку)
| Наименование заказчика | КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ЗАПОРІЗЬКИЙ ОБЛАСНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ ЛІЦЕЙ АЛЬТА ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ | |
| Ожидаемая стоимость | 263`800.00 Гривна (с НДС) | |
| Процедура закупки | Запрос цены предложения | |
| Вид предмета закупки: | Закупка товаров |
Закупка объявлена
25.12.25
Прием предложений
до 30.12.25
Осталось4 дня. Спешите принять участие! Спешите принять участие!
Условия оплаты согласно договора
| Событие | Поставка товара | |
| Описание | Оплата здійснюється шляхом безготівкового переказу на поточний рахунок Постачальника, зазначений у реквізитах Постачальника в Договорі на підставі видаткової накладної протягом 10 робочих днів. У разі затримки бюджетного фінансування, розрахунок здійснюється впродовж семи робочих днів з моменту отримання Замовником бюджетного призначення на фінансування закупівлі на свій рахунок. Розрахунки за цим Договором здійснюються відповідно до підпункту 2 пункту 19 «Порядку виконання повноважень Державною казначейською службою в особливому режимі в умовах воєнного стану», затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 09.06.2021 року № 590 (зі змінами та доповненнями) в національній валюті України гривні у безготівковій формі шляхом перерахування належних до сплати сум коштів на поточний рахунок Постачальника, що вказаний у цьому Договорі. Замовник здійснює оплату у межах отриманого бюджетного фінансування. | |
| Тип оплаты | Постоплата | |
| Размер оплаты (Важно: общая сумма должна быть равна 100%) | 100% | |
| Период | 10 Рабочие дни |
Спецификация закупки
| 1) |
Курятина
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 69096, Україна, Запорізька область, ЗАПОРІЖЖЯ, м. Запоріжжя, вулиця Краєвидна, 1а
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 31.12.2026
|
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 420 кілограм
|
| 2) |
Яловичина тазостегнова, без кістки, охолоджена, сорт перший, ДСТУ 4426
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 69096, Україна, Запорізька область, ЗАПОРІЖЖЯ, м. Запоріжжя, вулиця Краєвидна, 1а
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 31.12.2026
|
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 300 кілограм
|
| 3) |
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 69096, Україна, Запорізька область, ЗАПОРІЖЖЯ, м. Запоріжжя, вулиця Краєвидна, 1а
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 31.12.2026
|
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 160 кілограм
|
Тендерная документация
![]() |
Проект договора
Мясо.docx
|
Загружено в ЦБД Prozorro: 25.12.2025 15:01
Версия документа от: 25.12.2025 15:01
ID: a5d56e9a6766481dad5ebcbc3c9e9030
|
![]() |
Уведомление о закупке
sign.p7s
|
Загружено в ЦБД Prozorro: 25.12.2025 15:02
Версия документа от: 25.12.2025 15:02
ID: aad6f65558d143148cbb779e83fe4982
|
?:tender item config
▼Oписание критериев
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Ссылка на законодательство
Підтверджується, що
Частина: філе
Термічний стан: охолоджене
Відповідність ДСТУ 3143 Ожидаемое значение: Да
З шкірою Ожидаемое значение: нет
Наявність кісток Ожидаемое значение: нет
|
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Ссылка на законодательство
Підтверджується, що
Вид: яловичина
Частина: тазостегнова, без кістки
Термічний стан: охолоджене
Сорт: перший
Відповідність стандарту: ДСТУ 4426
|
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Ссылка на законодательство
Підтверджується, що
Частина: м'якоть без кістки
Термічний стан: охолоджене
Характеристики не суперечать: ДСТУ 4590
|
Даты и сроки
| Дата публикации | 25.12.2025 15:02 | |
| Начало периода приема предложений | 25.12.2025 15:02 | |
| Окончание периода приема предложений | 30.12.2025 12:00 | |
| Дата проведения онлайн-аукциона | ожидается |
Заказчик (Проводит закупку)
| Наименование заказчика | КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ЗАПОРІЗЬКИЙ ОБЛАСНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ ЛІЦЕЙ АЛЬТА ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ |
| Код в ЕГРПОУ / ИНН | 20509042 |
| Юридический адрес | 69096, Україна, Запорізька область, ЗАПОРІЖЖЯ, вулиця Краєвидна, будинок 1-а |
