Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупки объявлена 25.12.2025 15:02. Дата последних изменений - 25.12.2025 15:02

М’ясо (філе куряче, яловичина, свинина) за кодом Єдиного закупівельного словника ДК 021:2015 15110000-2 М’ясо

Идентификатор закупки UA-2025-12-25-010879-a  
ID 0deb46f434f84dbf8a036f4fb77b69b9  
Идентификатор плана UA-P-2025-12-25-012565-a  
Вы еще не принимаете участие в обсуждении этой закупки
Вы еще не принимаете участие в этой закупке
Отметить публикацию
Добавить в избранное
Спрятать
Запланировать участие

Заказчик (Проводит закупку)

Наименование заказчика КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ЗАПОРІЗЬКИЙ ОБЛАСНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ ЛІЦЕЙ АЛЬТА ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ  
Ожидаемая стоимость 263`800.00 Гривна (с НДС)  
Процедура закупки Запрос цены предложения  
Вид предмета закупки: Закупка товаров  
Закупка объявлена
25.12.25
Прием предложений
до 30.12.25
Осталось4 дня. Спешите принять участие! Спешите принять участие!

Условия оплаты согласно договора

Событие Поставка товара  
Описание Оплата здійснюється шляхом безготівкового переказу на поточний рахунок Постачальника, зазначений у реквізитах Постачальника в Договорі на підставі видаткової накладної протягом 10 робочих днів. У разі затримки бюджетного фінансування, розрахунок здійснюється впродовж семи робочих днів з моменту отримання Замовником бюджетного призначення на фінансування закупівлі на свій рахунок. Розрахунки за цим Договором здійснюються відповідно до підпункту 2 пункту 19 «Порядку виконання повноважень Державною казначейською службою в особливому режимі в умовах воєнного стану», затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 09.06.2021 року № 590 (зі змінами та доповненнями) в національній валюті України гривні у безготівковій формі шляхом перерахування належних до сплати сум коштів на поточний рахунок Постачальника, що вказаний у цьому Договорі. Замовник здійснює оплату у межах отриманого бюджетного фінансування.  
Тип оплаты Постоплата  
Размер оплаты (Важно: общая сумма должна быть равна 100%) 100%  
Период 10 Рабочие дни  

Спецификация закупки

1)
Курятина
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 69096, Україна, Запорізька область, ЗАПОРІЖЖЯ, м. Запоріжжя, вулиця Краєвидна, 1а
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 31.12.2026
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 420 кілограм
2)
Яловичина тазостегнова, без кістки, охолоджена, сорт перший, ДСТУ 4426
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 69096, Україна, Запорізька область, ЗАПОРІЖЖЯ, м. Запоріжжя, вулиця Краєвидна, 1а
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 31.12.2026
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 300 кілограм
3)
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 69096, Україна, Запорізька область, ЗАПОРІЖЖЯ, м. Запоріжжя, вулиця Краєвидна, 1а
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 31.12.2026
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 160 кілограм

Тендерная документация

Проект договора
Мясо.docx
Загружено в ЦБД Prozorro: 25.12.2025 15:01
Версия документа от: 25.12.2025 15:01
ID: a5d56e9a6766481dad5ebcbc3c9e9030
Уведомление о закупке
sign.p7s
Загружено в ЦБД Prozorro: 25.12.2025 15:02
Версия документа от: 25.12.2025 15:02
ID: aad6f65558d143148cbb779e83fe4982

?:tender item config

Oписание критериев

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерий относится к предмету закупки Курятина
Информация для ознакомления организатору процедур Информация для ознакомления участникам процедур
Підтверджується, що
Частина: філе
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 25.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 25.12.2025
Відповідність ДСТУ 3143 Ожидаемое значение: Да
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 25.12.2025
З шкірою Ожидаемое значение: нет
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 25.12.2025
Наявність кісток Ожидаемое значение: нет
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 25.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерий относится к предмету закупки Яловичина тазостегнова, без кістки, охол
Информация для ознакомления организатору процедур Информация для ознакомления участникам процедур
Підтверджується, що
Вид: яловичина
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 25.12.2025
Частина: тазостегнова, без кістки
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 25.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 25.12.2025
Сорт: перший
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 25.12.2025
Відповідність стандарту: ДСТУ 4426
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 25.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерий относится к предмету закупки М'якоть без кістки свинна, охолоджена, Д
Информация для ознакомления организатору процедур Информация для ознакомления участникам процедур
Підтверджується, що
Частина: м'якоть без кістки
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 25.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 25.12.2025
Характеристики не суперечать: ДСТУ 4590
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 25.12.2025

Даты и сроки

Дата публикации 25.12.2025 15:02  
Начало периода приема предложений 25.12.2025 15:02  
Окончание периода приема предложений 30.12.2025 12:00  
Дата проведения онлайн-аукциона ожидается  

Заказчик (Проводит закупку)

Наименование заказчика КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ЗАПОРІЗЬКИЙ ОБЛАСНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ ЛІЦЕЙ АЛЬТА ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ  
Код в ЕГРПОУ / ИНН 20509042  
Юридический адрес 69096, Україна, Запорізька область, ЗАПОРІЖЖЯ, вулиця Краєвидна, будинок 1-а