Процедура закупки объявлена 05.12.2025 20:16. Дата последних изменений - 05.12.2025 20:16
Яйця столові курячі
| Идентификатор закупки | UA-2025-12-05-018510-a | |
| ID | baced8c657ef4d5692bcbdab393f4041 | |
| Идентификатор плана | UA-P-2025-12-05-023255-a |
Ожидаемая стоимость
10`800.00 Гривна
Вы еще не принимаете участие в обсуждении этой закупки
Вы еще не принимаете участие в этой закупке
Отметить публикацию
Добавить в избранное
Спрятать
Запланировать участие
Заказчик (Проводит закупку)
| Наименование заказчика | Житомирський дошкільний навчальний заклад №49 | |
| Ожидаемая стоимость | 10`800.00 Гривна (с НДС) | |
| Процедура закупки | Запрос цены предложения | |
| Вид предмета закупки: | Закупка товаров |
Закупка объявлена
05.12.25
Прием предложений
до 10.12.25
Осталось3 дня. Спешите принять участие! Спешите принять участие!
Условия оплаты согласно договора
| Событие | Поставка товара | |
| Описание | Замовник оплачує вартість фактично отриманого товару згідно з накладними, відповідно до умов даного договору по мірі надходження відповідних коштів, протягом 30 календарних днів з дня поставки, якщо інший строк не встановлено даним договором | |
| Тип оплаты | Постоплата | |
| Размер оплаты (Важно: общая сумма должна быть равна 100%) | 100% | |
| Период | 30 Календарные дни |
Условия поставки
| Событие | Дата подачи заявки | |
| Описание | Поставка Товару проводиться дрібними партіями згідно заявки замовника, транспортом постачальника кожного тижня з 8-00 год до 13-00 на умовах укладеного договору. При постачанні товару обов'язково надати видаткову накладну та сертифікати якості. Без наявності супровідних документів щодо якості та безпеки, а також маркування передбаченого чинним законодавством продукція не приймається. Товар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування Товар повинен бути безпечним до споживання та мати достатній термін придатності. Місце поставки: 10014, м.Житомир, вул. Львівська, буд.4, ЖДНЗ № 49. | |
| Тип оплаты | ?:tender milestones item code recurring | |
| Размер оплаты (Важно: общая сумма должна быть равна 100%) | 100% | |
| Период | 1 Рабочие дни |
Спецификация закупки
| 1) |
Яйця столові курячі
ДК 021:2015: 03140000-4 - Продукція тваринництва та супутня продукція
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 10014, Україна, Житомирська область, Житомир, Львівська,4
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 31.12.2025
|
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 1440 штука
|
Тендерная документация
![]() |
Проект договора
Проект договору яйце куряче на 2025 рік оновлений.doc
|
Загружено в ЦБД Prozorro: 05.12.2025 20:13
Версия документа от: 05.12.2025 20:13
ID: b76e80a4ac134d40a83938b2b27ecc93
|
![]() |
Уведомление о закупке
sign.p7s
|
Загружено в ЦБД Prozorro: 05.12.2025 20:16
Версия документа от: 05.12.2025 20:16
ID: 7672f8721c6c4225aa98000c2766961a
|
?:tender item config
▼Oписание критериев
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Ссылка на законодательство
Підтверджується, що
Відповідність ДСТУ 5028 Ожидаемое значение: Да
Маса одного яйця: від 63 до 72,9 г
Категорія: Вища (l)
|
Даты и сроки
| Дата публикации | 05.12.2025 20:16 | |
| Начало периода приема предложений | 05.12.2025 20:16 | |
| Окончание периода приема предложений | 10.12.2025 00:00 | |
| Дата проведения онлайн-аукциона | ожидается |
Заказчик (Проводит закупку)
| Наименование заказчика | Житомирський дошкільний навчальний заклад №49 |
| Код в ЕГРПОУ / ИНН | 25303977 |
| Юридический адрес | 10014, Україна, Житомирська область, місто Житомир, ВУЛИЦЯ ЛЬВІВСЬКА будинок 4 |
