Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупки объявлена 07.03.2025 11:06. Дата последних изменений - 14.08.2025 11:17

ДК 021:2015: 55520000-1 Кейтерингові послуги (Послуги з організації харчування) -

Идентификатор закупки UA-2025-03-07-003661-a  
ID 68ea697d2b1d44bba216d959a37b5930  
Общая ожидаемая стоимость закупки
15`400`000.00 Гривна
Вы еще не принимаете участие в обсуждении этой закупки
Вы еще не принимаете участие в этой закупке
Отметить публикацию
Добавить в избранное
Спрятать
Запланировать участие

Заказчик (Проводит закупку)

Наименование заказчика Комунальне некомерційне підприємство «Київська міська клінічна лікарня №12» виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)  
Общая ожидаемая стоимость закупки 15`400`000.00 Гривна (без НДС)  
Процедура закупки Открытые торги с особенностями  
Метод оценки тендерных предложений участников Оценка тендерных предложений участников по наименьшей предложением  
Закупка объявлена
07.03.25
Период уточнений
до 09.05.25
Период обжалования
до 09.05.25
Прием предложений
до 12.05.25
Аукцион
16.05.25
Квалификация
с16.05.25
Предложения рассмотрены
с05.08.25
Завершен
14.08.25
10.03.2025, 10:50
кваліфікаційні вимоги
Общий вопрос о закупке
Шановний Замовник .Додаток 2 містить вимогу
результат щорічного санітарно-мікробіологічного дослідження змивів у виробничих приміщеннях учасника, зазначених у довідці, виконаний у 2025 р. Результат має передбачати дослідження не менше 10-ти змивів. Ніяким Законом та нормативною документацією не передбачено кількість змивів. Встановлюючи кількість 10 штук ви свідомо обмежуєте коло учасників і прописуєте документацію під того учасника, в кого є 10 змивів. Посимо змінити трактування без зазначення кількості
Ответ заказчика (ответ зарегистрирован12.03.2025, 20:05)
Шановний учаснику,Інформуємо Вас, що 11.03.2025 об 18:46. ID: UA-2025-03-07-003661-a.c1 було зареєстровано подану Скаргу Товариства з обмеженою відповідальністю "ХІЛІНГ ФУД", зокрема, на обговорюваний Вами пункт. У разі встановлення порушень за вказаним пунктом тендерної документації Колегією АМКУ, Замовником будуть внесені відповідні зміни до умов Документації в цй частині. Про внесення змін, буде повідомлено на веб-порталі Уповноваженого органу.
10.03.2025, 11:01
кваліфікаційні вимоги
Общий вопрос о закупке
Шановний Замовник
В додатку 2 є вимога надати
Інформаційна довідка про наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід, та які будуть залучені для виконання умов договору (кухарів (не менше трьох), кухонних робітників (не менше трьох), вантажників (не менше одного), технолога (не менше одного), водіїв (не менше двох) сестри медичної з дієтичного харчування.
Ми,, висловлюємо зацікавленість у участі в тендері на надання послуг харчування для медичних закладів. Однак, після ознайомлення з умовами тендеру, ми виявили вимогу щодо наявності медичної сестри з дієтичного харчування у нашому штаті.

Ми, як кейтерінгова компанія, забезпечуємо виконання меню, наданого замовником, і не займаємося складанням дієтичних раціонів. У зв'язку з цим, вважаємо цю вимогу дискримінаційною та недоречною для нашого виду діяльності.

Просимо вас надати роз'яснення щодо підстав для цієї вимоги та, за можливості, розглянути можливість її скасування або зміни для кейтерінгових компаній, які не займаються складанням дієтичних меню.

Дякуємо за розуміння та очікуємо на вашу відповідь.

Ответ заказчика (ответ зарегистрирован12.03.2025, 20:06)
Шановний учасник! Інформуємо Вас, що встановлені вимоги є такими, що не обмежують учасників процедури закупівлі від участі у тендері.
10.03.2025, 18:26
Щодо меню
Общий вопрос о закупке
В меню, що представлено замовником є неточності, а саме:
1. Наявність каш з ячною крупою (ця крупа не дозволена згідно 931наказу) - понеділок обід (для гіпертрофії), вівторок обід - для гіпертрофії, п'ятниця вечеря (для гіпотрофії, нормотрофії, та гіпертрофії), субота обід (для гіпертрофії).
2. П'ятниця обід - нормотрія на обід 2 мясні страви, а саме "Бігос з гречкою та куркою" і "Котлета яловича (асорті) парова" - чи це не помилка?
3. Середа вечеря страва Котлета рибна парова - 0,500кг вихід порції - це не забагато для однієї порції м'ясної страви?
4. Вівторок обід відсутня перша страва "Суп Селянський з вершковим маслом" для дієти гіпотрофії та п'яниця обід "Суп з булгуром та рослинною олією" та неділя обід також відсутня перша страва для гіпотрофії.
Ответ заказчика (ответ зарегистрирован12.03.2025, 20:07)
Шановний учаснику, інформуємо Вас, що тендерна документація містить лише орієнтовний перелік страв, їх обсяги.
07.04.2025, 12:29
Щодо одиниці виміру послуг
Общий вопрос о закупке
Шановний замовник.
В тендерної документації зазначається в якості одиниці виміру послуг - «порція».
При цьому в меню вимагається окремо розцінити вартість сніданку, обіду, полуденка та вечері, а також загальну вартість за день.
А ні в договорі, а ні в технічної специфікації не дається роз’яснення – що мається на увазі під «порція»? Це порція сніданку, порція обіду, порція полуденка та порція вечері? Чи це порція макаронів, каші, супу?
Звертаємо вашу увагу на те, що якщо в тендерній документації під терміном «порція» мається на увазі харчування пацієнтів за день – одиниця послуг при виконанні тендерних умов є неподільною. Тобто, при наданні послуг Виконавець зобов’язаний постачати саме «порції», а не окремо сніданок, окремо обід, окремо полуденок та вечерю – кількість сніданків, обідів, полуденків та вечерь – повинна бути однакова протягом дня – тоді це буде «порція».
Ответ заказчика (ответ зарегистрирован10.04.2025, 13:23)
Доброго дня! Інформуємо вас, що 27 березня 2025року, у відповідь на запит ДЕПАРТАМЕНТУ
ВНУТРІШНЬОГО ФІНАНСОВОГО КОНТРОЛЮ ТА АУДИТУ ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ"КИЇВАУДИТ" замовником було внесена зміни, що стосуються розрахунку пропонованого учасниками закупівлі меню та розрахунку вартості пропозиції.
10.04.2025, 14:09
Щодо одиниці виміру
Общий вопрос о закупке
У зв’язку з тим, що ви відповідаєте на запитання інформацією, яка не є відповіддю, задаємо питання ще раз.
В технічному завданні зазначається, що одиниця виміру – ПОРЦІЯ, а всього потрібно поставити 103375 ПОРЦІЙ.
Також техзавданням вимагається надати розцінені окремо сніданок, обід, полуденок та вечерю, відповідно ми вважаємо, що одна ПОРЦІЯ – це один сніданок, один обід, один полуденок та одна вечеря.
Тобто, за день Виконавець надає ЧОТИРИ ПОРЦІЇ на одну людину.
Враховуючи, що строк надання послуг «з моменту підписання договору» та до 31 грудня 2025 року, виходить орієнтовно 245 днів (умовно обрали дату підписання договору 1 травня 2025 року).
Виходячи з умов техзавдання та тендерної документації при плануванні логістичних послуг ми беремо за основу наступні розрахунки:
103375 порцій : 4 порції на день : 245 днів = 106 пацієнтів на день у середньому повинні бути забезпечені харчуванням.
Також звертаємо вашу увагу, що одиниця виміру встановлена в техвимогами та тендерної закупівлею (в цей закупівлі – ПОРЦІЯ) – є суттєвою умовою закупівлі та договору та не може змінюватися (зокрема ділитися на складові) в період його виконання.
У разі не отримання від вас конкретної відповіді – ми будемо вважати наші розрахунки вірними.
Ответ заказчика (ответ зарегистрирован30.04.2025, 09:50)
Доброго ранку! Корегування внесено