Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупки объявлена 13.01.2025 16:23. Дата последних изменений - 21.01.2025 11:12

Скумбрія с/м, тушка з головою, 300-500г, ДСТУ 4378; Морський окунь с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4868; Хек с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4378

Идентификатор закупки UA-2025-01-13-011830-a  
ID f95d5c1291d240908909ec9deca0d09d  
Идентификатор плана UA-P-2025-01-13-016179-a  
Ожидаемая стоимость
96`000.00 Гривна
Вы еще не принимаете участие в обсуждении этой закупки
Вы еще не принимаете участие в этой закупке
Отметить публикацию
Добавить в избранное
Спрятать
Запланировать участие

1 Скумбрія с/м ДСТУ 4378 : Першого сорту, риба в цілому вигляді вагою 300 г, сухої заморозки (не повинен бути лід), чиста, не деформована, відхилення відповідно до ДСТУ 4378, природнього кольору, консистенція м’язів – щільна, запах (після розморожування) – свіжої риби без стороннього запаху, слабо виражений йодний запах, консистенція розмороженої риби: щільна, пружна, поверхня чиста, без ознак розморожування та повторного заморожування, втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%, умови зберігання: від -12ºС до -18ºС, транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат риби товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів у формі блоків (брикетів), розфасована в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами, на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку, маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі, етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. 2 Окунь морський без голови с/м ДСТУ 4868: Суха заморозка, чиста, не деформована, допускаються відхилення відповідно до ДСТУ 4868, забарвлення тіла яскраво-червоне або золотаво-червоне, плавці червоні без темних смуг, тушка без голови, вага однієї тушки 300 – 500г., смак: властивий даному виду риби, без стороннього присмаку, зовнішній вигляд мороженої тушки: ціла, щільна, поверхня чиста, рівна, зовнішній вид риби після розморожування: поверхня чиста, властива даному виду риби, запах після розморожування: властиві свіжій рибі, без сторонніх запахів, заморожена не більше одного разу, втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%, умови зберігання: від -12ºС до -18ºС, транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів, розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами, на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку, маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі, етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. 3Хек тушка без голови с/м ДСТУ 4378: Першого сорту, тушка вагою 300-500 г, без голови, сухої заморозки (не повинен бути лід), чиста, не деформована, допускаються відхилення відповідно до ДСТУ 4378, природнього кольору, консистенція м’язів – щільна, запах (після розморожування) – свіжої риби без стороннього запаху, слабо виражений йодний запах, втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%, умови зберігання: від -12ºС до -18ºС, без ознак розморожування та повторного заморожування, транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат риби, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів у формі блоків (брикетів), розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами, на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку, маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі, етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Вимоги щодо якості предмету закупівлі та правил перевезення: Товар повинен відповідати вимогам діючих державних стандартів, а також іншій нормативно-технічній документації. Кожна партія товару при постачанні має супроводжуватися документами (видатковими накладними, копіями документів, які засвідчують якість та безпечність товару (посвідчення та/або декларація про якість, та/або декларація виробника) Запропонована Учасником продукція повинна відповідати санітарно-гігієнічним нормам, вимогам до продуктів, які використовуються для харчування. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше 90% до загального терміну придатності до споживання. Місце поставки товарів: Постачання товару здійснюється партіями відповідно до заявки замовника, в робочі дні з 08:00 до 16:00 години. Поставка здійснюється не пізніше трьох робочих днів з моменту одержання відповідної заявки замовника. Поставка та розвантаження предмету закупівлі повинна здійснюватися транспортом та силами Учасника - переможця з дотриманням Правил перевезення вантажів автомобільним транспортом в Україні. При постачанні товару обов’язково надаються супровідні документи, що підтверджують його походження, безпечність та якість, відповідність вимогам державних та/або міжнародних стандартів, технічних умов, за умови, що технічні умови на зазначений товар мають показники не нижчі, ніж визначено в державних (національних (регіональних)) стандартах.

Заказчик (Проводит закупку)

Наименование заказчика УПРАВЛІННЯ СЛУЖБИ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ У ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛАСТІ  
Ожидаемая стоимость 96`000.00 Гривна (с НДС)  
Процедура закупки Запрос цены предложения  
Вид предмета закупки: Закупка товаров  
Закупка объявлена
13.01.25
Прием предложений
до 16.01.25
Квалификация
с16.01.25
Предложения рассмотрены
с17.01.25
Завершен
21.01.25

Условия оплаты согласно договора

Событие Поставка товара  
Тип оплаты Постоплата  
Размер оплаты (Важно: общая сумма должна быть равна 100%) 100%  
Период 30 Банковские дни  

Спецификация закупки

1)
Скумбрія с/м, тушка з головою, 300-500г, ДСТУ 4378
ДК 021:2015: 15220000-6 - Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 43005, Україна, Волинська область, м.Луцьк, проспект Василя Мойсея,4
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 25.12.2025
Информация по поставке партиями: 1 Скумбрія с/м ДСТУ 4378 : Першого сорту, риба в цілому вигляді вагою 300 г, сухої заморозки (не повинен бути лід), чиста, не деформована, відхилення відповідно до ДСТУ 4378, природнього кольору, консистенція м’язів – щільна, запах (після розморожування) – свіжої риби без стороннього запаху, слабо виражений йодний запах, консистенція розмороженої риби: щільна, пружна, поверхня чиста, без ознак розморожування та повторного заморожування, втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%, умови зберігання: від -12ºС до -18ºС, транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат риби товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів у формі блоків (брикетів), розфасована в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами, на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку, маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі, етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. 2 Окунь морський без голови с/м ДСТУ 4868: Суха заморозка, чиста, не деформована, допускаються відхилення відповідно до ДСТУ 4868, забарвлення тіла яскраво-червоне або золотаво-червоне, плавці червоні без темних смуг, тушка без голови, вага однієї тушки 300 – 500г., смак: властивий даному виду риби, без стороннього присмаку, зовнішній вигляд мороженої тушки: ціла, щільна, поверхня чиста, рівна, зовнішній вид риби після розморожування: поверхня чиста, властива даному виду риби, запах після розморожування: властиві свіжій рибі, без сторонніх запахів, заморожена не більше одного разу, втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%, умови зберігання: від -12ºС до -18ºС, транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів, розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами, на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку, маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі, етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. 3Хек тушка без голови с/м ДСТУ 4378: Першого сорту, тушка вагою 300-500 г, без голови, сухої заморозки (не повинен бути лід), чиста, не деформована, допускаються відхилення відповідно до ДСТУ 4378, природнього кольору, консистенція м’язів – щільна, запах (після розморожування) – свіжої риби без стороннього запаху, слабо виражений йодний запах, втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%, умови зберігання: від -12ºС до -18ºС, без ознак розморожування та повторного заморожування, транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат риби, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів у формі блоків (брикетів), розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами, на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку, маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі, етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Вимоги щодо якості предмету закупівлі та правил перевезення: Товар повинен відповідати вимогам діючих державних стандартів, а також іншій нормативно-технічній документації. Кожна партія товару при постачанні має супроводжуватися документами (видатковими накладними, копіями документів, які засвідчують якість та безпечність товару (посвідчення та/або декларація про якість, та/або декларація виробника) Запропонована Учасником продукція повинна відповідати санітарно-гігієнічним нормам, вимогам до продуктів, які використовуються для харчування. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше 90% до загального терміну придатності до споживання. Місце поставки товарів: Постачання товару здійснюється партіями відповідно до заявки замовника, в робочі дні з 08:00 до 16:00 години. Поставка здійснюється не пізніше трьох робочих днів з моменту одержання відповідної заявки замовника. Поставка та розвантаження предмету закупівлі повинна здійснюватися транспортом та силами Учасника - переможця з дотриманням Правил перевезення вантажів автомобільним транспортом в Україні. При постачанні товару обов’язково надаються супровідні документи, що підтверджують його походження, безпечність та якість, відповідність вимогам державних та/або міжнародних стандартів, технічних умов, за умови, що технічні умови на зазначений товар мають показники не нижчі, ніж визначено в державних (національних (регіональних)) стандартах.
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 170 кілограм
2)
Морський окунь с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4868
ДК 021:2015: 15220000-6 - Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 43005, Україна, Волинська область, м.Луцьк, проспект Василя Мойсея,4
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 25.12.2026
Информация по поставке партиями: 1 Скумбрія с/м ДСТУ 4378 : Першого сорту, риба в цілому вигляді вагою 300 г, сухої заморозки (не повинен бути лід), чиста, не деформована, відхилення відповідно до ДСТУ 4378, природнього кольору, консистенція м’язів – щільна, запах (після розморожування) – свіжої риби без стороннього запаху, слабо виражений йодний запах, консистенція розмороженої риби: щільна, пружна, поверхня чиста, без ознак розморожування та повторного заморожування, втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%, умови зберігання: від -12ºС до -18ºС, транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат риби товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів у формі блоків (брикетів), розфасована в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами, на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку, маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі, етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. 2 Окунь морський без голови с/м ДСТУ 4868: Суха заморозка, чиста, не деформована, допускаються відхилення відповідно до ДСТУ 4868, забарвлення тіла яскраво-червоне або золотаво-червоне, плавці червоні без темних смуг, тушка без голови, вага однієї тушки 300 – 500г., смак: властивий даному виду риби, без стороннього присмаку, зовнішній вигляд мороженої тушки: ціла, щільна, поверхня чиста, рівна, зовнішній вид риби після розморожування: поверхня чиста, властива даному виду риби, запах після розморожування: властиві свіжій рибі, без сторонніх запахів, заморожена не більше одного разу, втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%, умови зберігання: від -12ºС до -18ºС, транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів, розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами, на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку, маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі, етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. 3Хек тушка без голови с/м ДСТУ 4378: Першого сорту, тушка вагою 300-500 г, без голови, сухої заморозки (не повинен бути лід), чиста, не деформована, допускаються відхилення відповідно до ДСТУ 4378, природнього кольору, консистенція м’язів – щільна, запах (після розморожування) – свіжої риби без стороннього запаху, слабо виражений йодний запах, втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%, умови зберігання: від -12ºС до -18ºС, без ознак розморожування та повторного заморожування, транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат риби, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів у формі блоків (брикетів), розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами, на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку, маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі, етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Вимоги щодо якості предмету закупівлі та правил перевезення: Товар повинен відповідати вимогам діючих державних стандартів, а також іншій нормативно-технічній документації. Кожна партія товару при постачанні має супроводжуватися документами (видатковими накладними, копіями документів, які засвідчують якість та безпечність товару (посвідчення та/або декларація про якість, та/або декларація виробника) Запропонована Учасником продукція повинна відповідати санітарно-гігієнічним нормам, вимогам до продуктів, які використовуються для харчування. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше 90% до загального терміну придатності до споживання. Місце поставки товарів: Постачання товару здійснюється партіями відповідно до заявки замовника, в робочі дні з 08:00 до 16:00 години. Поставка здійснюється не пізніше трьох робочих днів з моменту одержання відповідної заявки замовника. Поставка та розвантаження предмету закупівлі повинна здійснюватися транспортом та силами Учасника - переможця з дотриманням Правил перевезення вантажів автомобільним транспортом в Україні. При постачанні товару обов’язково надаються супровідні документи, що підтверджують його походження, безпечність та якість, відповідність вимогам державних та/або міжнародних стандартів, технічних умов, за умови, що технічні умови на зазначений товар мають показники не нижчі, ніж визначено в державних (національних (регіональних)) стандартах.
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 100 кілограм
3)
Хек с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4378
ДК 021:2015: 15220000-6 - Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: 43005, Україна, Волинська область, м.Луцьк, проспект Василя Мойсея,4
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 25.12.2025
Информация по поставке партиями: 1 Скумбрія с/м ДСТУ 4378 : Першого сорту, риба в цілому вигляді вагою 300 г, сухої заморозки (не повинен бути лід), чиста, не деформована, відхилення відповідно до ДСТУ 4378, природнього кольору, консистенція м’язів – щільна, запах (після розморожування) – свіжої риби без стороннього запаху, слабо виражений йодний запах, консистенція розмороженої риби: щільна, пружна, поверхня чиста, без ознак розморожування та повторного заморожування, втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%, умови зберігання: від -12ºС до -18ºС, транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат риби товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів у формі блоків (брикетів), розфасована в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами, на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку, маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі, етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. 2 Окунь морський без голови с/м ДСТУ 4868: Суха заморозка, чиста, не деформована, допускаються відхилення відповідно до ДСТУ 4868, забарвлення тіла яскраво-червоне або золотаво-червоне, плавці червоні без темних смуг, тушка без голови, вага однієї тушки 300 – 500г., смак: властивий даному виду риби, без стороннього присмаку, зовнішній вигляд мороженої тушки: ціла, щільна, поверхня чиста, рівна, зовнішній вид риби після розморожування: поверхня чиста, властива даному виду риби, запах після розморожування: властиві свіжій рибі, без сторонніх запахів, заморожена не більше одного разу, втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%, умови зберігання: від -12ºС до -18ºС, транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів, розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами, на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку, маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі, етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. 3Хек тушка без голови с/м ДСТУ 4378: Першого сорту, тушка вагою 300-500 г, без голови, сухої заморозки (не повинен бути лід), чиста, не деформована, допускаються відхилення відповідно до ДСТУ 4378, природнього кольору, консистенція м’язів – щільна, запах (після розморожування) – свіжої риби без стороннього запаху, слабо виражений йодний запах, втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%, умови зберігання: від -12ºС до -18ºС, без ознак розморожування та повторного заморожування, транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат риби, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів у формі блоків (брикетів), розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами, на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку, маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі, етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Вимоги щодо якості предмету закупівлі та правил перевезення: Товар повинен відповідати вимогам діючих державних стандартів, а також іншій нормативно-технічній документації. Кожна партія товару при постачанні має супроводжуватися документами (видатковими накладними, копіями документів, які засвідчують якість та безпечність товару (посвідчення та/або декларація про якість, та/або декларація виробника) Запропонована Учасником продукція повинна відповідати санітарно-гігієнічним нормам, вимогам до продуктів, які використовуються для харчування. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше 90% до загального терміну придатності до споживання. Місце поставки товарів: Постачання товару здійснюється партіями відповідно до заявки замовника, в робочі дні з 08:00 до 16:00 години. Поставка здійснюється не пізніше трьох робочих днів з моменту одержання відповідної заявки замовника. Поставка та розвантаження предмету закупівлі повинна здійснюватися транспортом та силами Учасника - переможця з дотриманням Правил перевезення вантажів автомобільним транспортом в Україні. При постачанні товару обов’язково надаються супровідні документи, що підтверджують його походження, безпечність та якість, відповідність вимогам державних та/або міжнародних стандартів, технічних умов, за умови, що технічні умови на зазначений товар мають показники не нижчі, ніж визначено в державних (національних (регіональних)) стандартах.
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 200 кілограм

Тендерная документация

Проект договора
Договір.docx
Загружено в ЦБД Prozorro: 13.01.2025 16:22
Версия документа от: 13.01.2025 16:22
ID: c2fa18b11be24987bb3dba4d9f4904b0
Уведомление о закупке
sign.p7s
Загружено в ЦБД Prozorro: 13.01.2025 16:23
Версия документа от: 13.01.2025 16:23
ID: c6dbb8198ca24a369131f261dbd4ea8a

?:tender item config

Oписание критериев

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Критерий относится к предмету закупки Скумбрія с/м, тушка з головою, 300-500г,
Информация для ознакомления организатору процедур Информация для ознакомления участникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність ДСТУ: ДСТУ 4378
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 13.01.2025
Розмірний ряд: 300-500г
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 13.01.2025
Частина: тушка з головою
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 13.01.2025
Вид: скумбрія
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 13.01.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Критерий относится к предмету закупки Морський окунь с/м, тушка без голови, 30
Информация для ознакомления организатору процедур Информация для ознакомления участникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність ДСТУ: ДСТУ 4868
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 13.01.2025
Розмірний ряд: 300-500г
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 13.01.2025
Частина: тушка без голови
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 13.01.2025
Вид: морський окунь
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 13.01.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Критерий относится к предмету закупки Хек с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТ
Информация для ознакомления организатору процедур Информация для ознакомления участникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність ДСТУ: ДСТУ 4378
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 13.01.2025
Розмірний ряд: 300-500г
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 13.01.2025
Частина: тушка без голови
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 13.01.2025
Вид: хек
Статус требования: "Активная"

Дата публикации требования: 13.01.2025

Даты и сроки

Дата публикации 13.01.2025 16:23  
Начало периода приема предложений 13.01.2025 16:23  
Окончание периода приема предложений 16.01.2025 16:20  
Дата проведения онлайн-аукциона ожидается  

Заказчик (Проводит закупку)

Наименование заказчика УПРАВЛІННЯ СЛУЖБИ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ У ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛАСТІ  
Код в ЕГРПОУ / ИНН 20001487  
Юридический адрес 43005, Україна, Волинська область, м.Луцьк, пр-т Василя Мойсея,4  

Реестр предложений

Дата и время раскрытия 16.01.2025 16:20
Участник
Начальное предложение
Ценовое предложение
Документы
1
ФОП "Лець Тетяна Василівна"
ID: b118133a41794288a129d72b0ceeda4a
86`350.00
Гривна с НДС
2
ФОП Коваль Богдан Михайлович
ID: 0a931204e5e24a0581c163b756d5f45d
69`610.00
Гривна с НДС
3
77`408.00
Гривна с НДС

Квалификация участников

Участник
Ценовое предложение
Статус
Документы
1
69`610.00
Гривна с НДС

Скумбрія с/м, тушка з головою, 300-500г, ДСТУ 4378, 1 кг

0.00 без НДС

Морський окунь с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4868, 1 кг

0.00 без НДС

Хек с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4378, 1 кг

0.00 без НДС
Победитель
17.01.2025 15:59
2
77`408.00
Гривна с НДС

Скумбрія с/м, тушка з головою, 300-500г, ДСТУ 4378, 1 кг

0.00 без НДС

Морський окунь с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4868, 1 кг

0.00 без НДС

Хек с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4378, 1 кг

0.00 без НДС
Не рассматривался
3
86`350.00
Гривна с НДС

Скумбрія с/м, тушка з головою, 300-500г, ДСТУ 4378, 1 кг

0.00 без НДС

Морський окунь с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4868, 1 кг

0.00 без НДС

Хек с/м, тушка без голови, 300-500г, ДСТУ 4378, 1 кг

0.00 без НДС
Не рассматривался

Сообщение о намерении заключить договор

Участник
Окончательное предложение
Дата и время публикации
ФОП Коваль Богдан Михайлович
Код ЕГРПОУ:1869203838
69`610.00
Гривна с НДС
17.01.2025
15:59

Заключенные договоры

Номер договора
№35
Дата подписания
21.01.2025
Дата начала действия
21.01.2025
Дата завершения действия
31.12.2025
Цена договора
69`610.00 Гривна без НДС