Процедура закупки объявлена 26.07.2024 17:34. Дата последних изменений - 30.08.2024 15:59
Консерви м’ясні «Яловичина тушкована вищого ґатунку» -
| Идентификатор закупки | UA-2024-07-26-008688-a | |
| ID | 1f4ff51fa9714d73944564dc1960ff9d |
Общая ожидаемая стоимость закупки
16`868`000.00 Гривна
Вы еще не принимаете участие в обсуждении этой закупки
Вы еще не принимаете участие в этой закупке
Отметить публикацию
Добавить в избранное
Спрятать
Запланировать участие
Заказчик (Проводит закупку)
| Наименование заказчика | Військова частина 3078 Національної гвардії України | |
| Общая ожидаемая стоимость закупки | 16`868`000.00 Гривна (с НДС) | |
| Общий размер обеспечения тендерных предложений | 506`040.00 Гривна | |
| Процедура закупки | Упращенные/Допороговые закупки | |
| Метод оценки тендерных предложений участников | Оценка тендерных предложений участников по наименьшей предложением |
Закупка объявлена
26.07.24
Период уточнений
до 01.08.24
Прием предложений
до 13.08.24
Аукцион
13.08.24
Квалификация
с13.08.24
Предложения рассмотрены
с19.08.24
Завершен
30.08.24
27.07.2024, 16:12
quality
Общий вопрос о закупке
Do you want T-bone or ribeye steaks? Or filet mignon canned?
Delete the words "highest quality" as misleading. Canned meat is made as per standard, but not from the highest quality beef. If you need such beef we can supply it, but not canned :-)
Delete the words "highest quality" as misleading. Canned meat is made as per standard, but not from the highest quality beef. If you need such beef we can supply it, but not canned :-)
Ответ заказчика (ответ зарегистрирован29.07.2024, 12:38)
.
27.07.2024, 16:19
comparison
Общий вопрос о закупке
You want beef at almost the same price as pork and chicken. Who gave you the pricing? Beat him/her the nail in the head... Canned beef at such price is available if made from "uho, gorlo, nos, siska, piska, hvost" ...
:-)
:-)
Ответ заказчика (ответ зарегистрирован29.07.2024, 12:38)
.
28.07.2024, 16:31
Технічна частина
Общий вопрос о закупке
Шановний Замовнику
Підкажіть,будь ласка,що мається на увазі під документом Сканований оригінал в кольоровому вигляді детального конкретизованого опису основних характеристик товару (ОСНОВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ КОНСЕРВИ М’ЯСНІ «ЯЛОВИЧИНА ТУШКОВАНА ВИЩОГО ҐАТУНКУ»
Підкажіть,будь ласка,що мається на увазі під документом Сканований оригінал в кольоровому вигляді детального конкретизованого опису основних характеристик товару (ОСНОВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ КОНСЕРВИ М’ЯСНІ «ЯЛОВИЧИНА ТУШКОВАНА ВИЩОГО ҐАТУНКУ»
Ответ заказчика (ответ зарегистрирован29.07.2024, 12:59)
Шановний Учасник! Надати лист в довільній формі конкретизованих характеристик товару відповідно основних характеристик, які визначені Додатком 2 до Оголошення.
28.07.2024, 16:40
Строк придатності
Общий вопрос о закупке
Шановний Замовнику
Договір містить 2 різні вимоги щодо строку придатності товару,що посиачатиметься
Долаток 2 до договору містить Строк придатності консервів м’ясних «Яловичина тушкована вищого ґатунку» на момент переходу права власності від переможця закупівлі до замовника повинен складати не менше ніж 44 місяці.
В той же час п 2.2 договору зазначає: 2.2. Строк придатності товару повинен відповідати строку, визначеному у ДСТУ 4450:2005 «Консерви м’ясні. М’ясо тушковане. Технічні умови» та Технічному опису (Додаток №2 до Договору), на цей вид товару і повинен складати не менше 7 (семи) місяців до кінцевого терміну придатності харчового продукту з дня поставки на склад Замовника. (товароодержувача). Строк придатності встановлюється виробником
То який має бути кінцевий термін придатності?
Договір містить 2 різні вимоги щодо строку придатності товару,що посиачатиметься
Долаток 2 до договору містить Строк придатності консервів м’ясних «Яловичина тушкована вищого ґатунку» на момент переходу права власності від переможця закупівлі до замовника повинен складати не менше ніж 44 місяці.
В той же час п 2.2 договору зазначає: 2.2. Строк придатності товару повинен відповідати строку, визначеному у ДСТУ 4450:2005 «Консерви м’ясні. М’ясо тушковане. Технічні умови» та Технічному опису (Додаток №2 до Договору), на цей вид товару і повинен складати не менше 7 (семи) місяців до кінцевого терміну придатності харчового продукту з дня поставки на склад Замовника. (товароодержувача). Строк придатності встановлюється виробником
То який має бути кінцевий термін придатності?
Ответ заказчика (ответ зарегистрирован29.07.2024, 12:59)
Шановний Учасник! Будуть внесені відповідні зміни.
29.07.2024, 17:04
фасування
Общий вопрос о закупке
Шановний замовнику, для забезпечення рівних умов для всіх учасників закупівлі а також можливості оримання вами більш інноваційного та зручнішого продукту, пропонуємо внести зміни до оголошення , а саме зняти обмеження щодо пакування каші в жестяну банку. Так як є більш інноваційне пакування реторт пакет, який має наступні переваги: *Легкість і компактність: Реторт пакети важать значно менше і займають менше місця, ніж жестяні банки. Це забезпечує економію місця під час транспортування та зберігання. *Безпека та довготривалість: Реторт пакети здатні зберігати продукти протягом довгого часу без ризику окислення або впливу зовнішнього середовища. Вони щільно упаковані, що дозволяє зберігати продукти від дії світла, кисню та вологи. *Екологічна ефективність: Реторт пакети мають менший вплив на навколишнє середовище порівняно з жестяними банками. *Зручність використання: Реторт пакети мають зручну форму, яка дозволяє легко відкривати та використовувати продукт. Що стосується інших технічних вимог до предмету закупівлі продукт в пакуванні реторт пакет повністю відповідає заявленим вимогам щодо самої каші. Дякуємо.
Ответ заказчика (ответ зарегистрирован29.07.2024, 20:17)
Шановний Учасник! В Додатку 2 до Оголошення про спрощену закупівлю вказано, яке маєх бути пакування предмету закупівлі.
31.07.2024, 16:15
Щодо матеріально-технічної бази
Общий вопрос о закупке
Оголошенням передбачено надати Сканований оригінал(и) в кольоровому вигляді документа(ів), підтверджуючих наявність складського(их) приміщення(ь), пристосованого(их) для зберігання товару, що закуповується, та іншого(их) приміщення(ь) із зазначенням площ(и) цього(их) приміщення(ь) та адреси його/їх розташування, та обладнання, (оригінал документа(ів) на право власності або договору(ів) оренди, або іншого(их) документа(ів), що підтверджують право на використання приміщення(ь), обладнання зі всіма додатками, дійсних на дату розкриття пропозицій).
Тобто учасник повинен підтвердити наявність складського приміщення, іншого приміщення та обладнання. Що Ви маєте на увазі під поняттям "інше приміщення"?
Тобто учасник повинен підтвердити наявність складського приміщення, іншого приміщення та обладнання. Що Ви маєте на увазі під поняттям "інше приміщення"?
Ответ заказчика (ответ зарегистрирован31.07.2024, 16:56)
Шановний Учасник!
Поняття «інше приміщення» включає різноманітні постійні, тимчасові, стаціонарні або пересувні будівлі чи споруди, призначені для розміщення людей або матеріальних цінностей (виробниче або службове приміщення підприємства, установи чи організації, гараж, інша будівля господарського призначення, відокремлена від житлових будівель, тощо). Тобто вказуєте всі приміщення, які у вас стосуються процедури закупівлі.
Поняття «інше приміщення» включає різноманітні постійні, тимчасові, стаціонарні або пересувні будівлі чи споруди, призначені для розміщення людей або матеріальних цінностей (виробниче або службове приміщення підприємства, установи чи організації, гараж, інша будівля господарського призначення, відокремлена від житлових будівель, тощо). Тобто вказуєте всі приміщення, які у вас стосуються процедури закупівлі.