Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупки объявлена 09.01.2024 12:32. Дата последних изменений - 22.01.2024 11:41

М'ясо(м’ясо яловиче свіже, тушка курки свіже, куряче філе свіже, м'ясо свинини свіже для закладів дошкільної освіти Вигодської селищної ради)

Идентификатор закупки UA-2024-01-09-003281-a  
ID 4bd51cc3a2534365afb3f94ab0121111  
Идентификатор плана UA-P-2024-01-08-000157-c  
Ожидаемая стоимость
468`850.00 Гривна
Вы еще не принимаете участие в обсуждении этой закупки
Вы еще не принимаете участие в этой закупке
Отметить публикацию
Добавить в избранное
Спрятать
Запланировать участие

Закупівля здійснюється відповідно до ЗУ «Про публічні закупівлі» та ПКМУ №1178 від 12.10.2022р. «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування». М’ясо яловиче - вирізка свіжа, охолоджена у вигляді м’якоті кускової без кістки, поверхня чиста незавітрена, без слизнювання, без бахромок, краї зарівнянні. Якість продукції повинна відповідати ДСТУ. М'ясо птиці (тушка курки, філе куряче). Зовнішній вигляд: поверхня біло-рожевого кольору, жир відсутній, тканина м’яз щільна, пружна, злегка волога, але не липка, з чистим характерним для філе запахом. Не допускається наявність ознак псування, ослизнення тощо. Пакування у чисті поліетиленові ящики не більше 15-20кг. На кожному ящику етикетка з вказівкою: найменування продукції; найменування. Товар має бути розфасований та упакований такими способами, які забезпечують збереження споживчих властивостей і безпечність продуктів під час зберігання, транспортування та реалізації, а також унеможливлюють їх фальсифікацію. Для пакування використовують допоміжні засоби і матеріали для виробництва та обігу, які допускаються до контакту з м’ясними продуктами і використанню у м’ясній промисловості. Пакувальні матеріали та оболонки повинні забезпечувати якість м’яса під час зберігання, транспортування та реалізації протягом встановленого строку придатності продуктів при дотриманні визначених режимів. При перепакування товару повинні забезпечуватися умови зберігання, які встановлені виробником. Кожне пакування повинно містити інформацію, нанесену державною мовою будь-яким способом, для забезпечення чіткого читання у доступній для сприйняття формі. На упаковці (тарі) обов’язково повинно бути вказано дату виготовлення товару. Свинина(м’якиш)– має бути вітчизняного виробництва, першого ґатунку без кістки свіжа, повинна мати на своїй поверхні шкірочку підсихання блідо-червоного кольору. Поверхня помірно волога, колір відповідає м’ясу даного виду тварин. Запах доброякісного м’яса, без стороннього запаху, затхлого та гнилісного запаху. Поверхня чиста, не завітрена, без ослизнювання, без бахромок, краї зарівнянні. Глибина надрізів м’язової тканини не більша ніж 10 мм. Колір від світло-рожевого до червоного. Без жил, грубих поверхневих плівок. По консистенції м’ясо повинно бути пружним та еластичним. Свинина повинна відповідати вимогам ветеринарного законодавства та санітарно-епідеміологічним вимогам і нормам. Маркування: державною мовою згідно з вимогою ст.39 Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів». Оцінка якості згідно ДСТУ 7158:2010 На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше ніж 90 % від загального терміну придатності до споживання. Товар має бути вітчизняного походження. Товар повинен бути свіжим, терміни та умови його зберігання не порушені. Товар повинень бути не пошкодженний. Відповідальність за виконання вимог екологічної безпеки та вимог із забезпечення вимог техніки безпеки при постачанні товару несе Учасник. Ціни вказуються з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, транспортних витрат, навантажувально-розвантажувальних робіт. Учасник гарантує зменшення цін на товар у випадку відповідного зменшення ринкових цін. Транспортні засоби для перевезення товару повинні відповідати вимогам санітарних норм та правил і мати санітарний паспорт та санітарну книжку водія (завірені копії подаються одноразово в бухгалтерію). Доставка та відвантаження товару здійснюється транспортом та за рахунок постачальника. Автомобіль повинен відповідати санітарним вимогам. Приймання товару проводиться з обов’язковим виконанням вхідного контролю та візуального огляду. У разі постачання Постачальником товару, який не відповідає якісним та технічним показникам Замовника і не пройшов вхідного контролю та візуального огляду такий товар Замовником не приймається і повертається Постачальнику. Товар, який був повернутий Замовником, як такий що не відповідає вимогам замовника Постачальник у термін до 2 год. 00 хв. замінює на відповідний товар згідно вимог Замовника. У разі не постачання товару (не постачання товару, не своєчасне постачання товару, не заміни товару при поверненні його Замовником, не своєчасну заміну товару при поверненні його Замовником) Замовником в односторонньому порядку складається акт невиконання умов договору Постачальником і повідомляється про це Постачальнику. При невиконанні Постачальником умов договору в кількості трьох разів Замовником в односторонньому порядку здійснюється розірвання угоди. Поставка товару здійснюється невеликими партіями у кількості згідно заявок за рахунок Постачальника, водій автотранспорту, а також особи, що супроводжують продукти, повинні виконувати вантажно-розвантажувальні роботи. Постачальник отримує від Замовника усну заявку за телефоном про необхідний обсяг Товару і має здійснити поставку Товару Замовнику протягом двох днів з моменту отримання усної заявки від Замовника. Доставка товару здійснюється своєчасно без всяких відхилень за адресами закладів освіти: 1) Вигодський заклад дошкільної освіти «Дзвіночок» Вигодської селищної ради - вул. Молодіжна, 3, смт. Вигода, Калуський район, Івано-Франківська обл.; 2) Старомізунський заклад дошкільної освіти «Журавлик» Вигодської селищної ради - вул. Січових Стрільців, 48с, Старий Мізунь, Калуський район, Івано-Франківська обл.; 3) Ілемнянський заклад дошкільної освіти «Перлина Карпат» Вигодської селищної ради - вул. Шевченка, 166, с. Ілемня, Калуський район, Івано-Франківська обл. Термін поставки: з 01.01.2024 року до 31.12.2024 року. Поставка товару повинна здійснюватися 2 рази на тиждень в робочі дні з 08-00 до 16:00 годин. Термін використання товару, що поставляється – не менше 90% від терміну, визначеного виробником. Порядок розрахунків: безготівковий згідно наданих постачальником накладної після поставки товару протягом 30 календарних днів після пред'явлення Учасником-переможцем належно оформленої у встановленому чинним законодавством порядку товарно-транспортної накладної, яка повинна містити відбиток печатки (крім Учасників-переможців, що здійснюють діяльність без печатки згідно з чинним законодавством) та підпис Учасника-переможця).

Заказчик (Проводит закупку)

Наименование заказчика Відділ освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради  
Ожидаемая стоимость 468`850.00 Гривна (с НДС)  
Процедура закупки Запрос цены предложения  
Вид предмета закупки: Закупка товаров  
Закупка объявлена
09.01.24
Прием предложений
до 12.01.24
Квалификация
с12.01.24
Предложения рассмотрены
с12.01.24
Завершен
22.01.24

Спецификация закупки

1)
Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143, 1 кг
ДК 021:2015: 15110000-2 - М'ясо
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: Україна, Івано-Франківська область, 1) Вигодський заклад дошкільної освіти «Дзвіночок» Вигодської селищної ради - вул. Молодіжна, 3, смт. Вигода, Калуський район, Івано-Франківська обл.; 2) Старомізунський заклад дошкільної освіти «Журавлик» Вигодської селищної ради - вул. Січових Стрільців, 48с, Старий Мізунь, Калуський район, Івано-Франківська обл.; 3) Ілемнянський заклад дошкільної освіти «Перлина Карпат» Вигодської селищної ради - вул. Шевченка, 166, с. Ілемня, Калуський район, Івано-Франківська обл.
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 31.12.2024
Информация по поставке партиями: Закупівля здійснюється відповідно до ЗУ «Про публічні закупівлі» та ПКМУ №1178 від 12.10.2022р. «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування». М’ясо яловиче - вирізка свіжа, охолоджена у вигляді м’якоті кускової без кістки, поверхня чиста незавітрена, без слизнювання, без бахромок, краї зарівнянні. Якість продукції повинна відповідати ДСТУ. М'ясо птиці (тушка курки, філе куряче). Зовнішній вигляд: поверхня біло-рожевого кольору, жир відсутній, тканина м’яз щільна, пружна, злегка волога, але не липка, з чистим характерним для філе запахом. Не допускається наявність ознак псування, ослизнення тощо. Пакування у чисті поліетиленові ящики не більше 15-20кг. На кожному ящику етикетка з вказівкою: найменування продукції; найменування. Товар має бути розфасований та упакований такими способами, які забезпечують збереження споживчих властивостей і безпечність продуктів під час зберігання, транспортування та реалізації, а також унеможливлюють їх фальсифікацію. Для пакування використовують допоміжні засоби і матеріали для виробництва та обігу, які допускаються до контакту з м’ясними продуктами і використанню у м’ясній промисловості. Пакувальні матеріали та оболонки повинні забезпечувати якість м’яса під час зберігання, транспортування та реалізації протягом встановленого строку придатності продуктів при дотриманні визначених режимів. При перепакування товару повинні забезпечуватися умови зберігання, які встановлені виробником. Кожне пакування повинно містити інформацію, нанесену державною мовою будь-яким способом, для забезпечення чіткого читання у доступній для сприйняття формі. На упаковці (тарі) обов’язково повинно бути вказано дату виготовлення товару. Свинина(м’якиш)– має бути вітчизняного виробництва, першого ґатунку без кістки свіжа, повинна мати на своїй поверхні шкірочку підсихання блідо-червоного кольору. Поверхня помірно волога, колір відповідає м’ясу даного виду тварин. Запах доброякісного м’яса, без стороннього запаху, затхлого та гнилісного запаху. Поверхня чиста, не завітрена, без ослизнювання, без бахромок, краї зарівнянні. Глибина надрізів м’язової тканини не більша ніж 10 мм. Колір від світло-рожевого до червоного. Без жил, грубих поверхневих плівок. По консистенції м’ясо повинно бути пружним та еластичним. Свинина повинна відповідати вимогам ветеринарного законодавства та санітарно-епідеміологічним вимогам і нормам. Маркування: державною мовою згідно з вимогою ст.39 Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів». Оцінка якості згідно ДСТУ 7158:2010 На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше ніж 90 % від загального терміну придатності до споживання. Товар має бути вітчизняного походження. Товар повинен бути свіжим, терміни та умови його зберігання не порушені. Товар повинень бути не пошкодженний. Відповідальність за виконання вимог екологічної безпеки та вимог із забезпечення вимог техніки безпеки при постачанні товару несе Учасник. Ціни вказуються з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, транспортних витрат, навантажувально-розвантажувальних робіт. Учасник гарантує зменшення цін на товар у випадку відповідного зменшення ринкових цін. Транспортні засоби для перевезення товару повинні відповідати вимогам санітарних норм та правил і мати санітарний паспорт та санітарну книжку водія (завірені копії подаються одноразово в бухгалтерію). Доставка та відвантаження товару здійснюється транспортом та за рахунок постачальника. Автомобіль повинен відповідати санітарним вимогам. Приймання товару проводиться з обов’язковим виконанням вхідного контролю та візуального огляду. У разі постачання Постачальником товару, який не відповідає якісним та технічним показникам Замовника і не пройшов вхідного контролю та візуального огляду такий товар Замовником не приймається і повертається Постачальнику. Товар, який був повернутий Замовником, як такий що не відповідає вимогам замовника Постачальник у термін до 2 год. 00 хв. замінює на відповідний товар згідно вимог Замовника. У разі не постачання товару (не постачання товару, не своєчасне постачання товару, не заміни товару при поверненні його Замовником, не своєчасну заміну товару при поверненні його Замовником) Замовником в односторонньому порядку складається акт невиконання умов договору Постачальником і повідомляється про це Постачальнику. При невиконанні Постачальником умов договору в кількості трьох разів Замовником в односторонньому порядку здійснюється розірвання угоди. Поставка товару здійснюється невеликими партіями у кількості згідно заявок за рахунок Постачальника, водій автотранспорту, а також особи, що супроводжують продукти, повинні виконувати вантажно-розвантажувальні роботи. Постачальник отримує від Замовника усну заявку за телефоном про необхідний обсяг Товару і має здійснити поставку Товару Замовнику протягом двох днів з моменту отримання усної заявки від Замовника. Доставка товару здійснюється своєчасно без всяких відхилень за адресами закладів освіти: 1) Вигодський заклад дошкільної освіти «Дзвіночок» Вигодської селищної ради - вул. Молодіжна, 3, смт. Вигода, Калуський район, Івано-Франківська обл.; 2) Старомізунський заклад дошкільної освіти «Журавлик» Вигодської селищної ради - вул. Січових Стрільців, 48с, Старий Мізунь, Калуський район, Івано-Франківська обл.; 3) Ілемнянський заклад дошкільної освіти «Перлина Карпат» Вигодської селищної ради - вул. Шевченка, 166, с. Ілемня, Калуський район, Івано-Франківська обл. Термін поставки: з 01.01.2024 року до 31.12.2024 року. Поставка товару повинна здійснюватися 2 рази на тиждень в робочі дні з 08-00 до 16:00 годин. Термін використання товару, що поставляється – не менше 90% від терміну, визначеного виробником. Порядок розрахунків: безготівковий згідно наданих постачальником накладної після поставки товару протягом 30 календарних днів після пред'явлення Учасником-переможцем належно оформленої у встановленому чинним законодавством порядку товарно-транспортної накладної, яка повинна містити відбиток печатки (крім Учасників-переможців, що здійснюють діяльність без печатки згідно з чинним законодавством) та підпис Учасника-переможця).
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 1070 кілограм
2)
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг
ДК 021:2015: 15110000-2 - М'ясо
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: Україна, Івано-Франківська область, 1) Вигодський заклад дошкільної освіти «Дзвіночок» Вигодської селищної ради - вул. Молодіжна, 3, смт. Вигода, Калуський район, Івано-Франківська обл.; 2) Старомізунський заклад дошкільної освіти «Журавлик» Вигодської селищної ради - вул. Січових Стрільців, 48с, Старий Мізунь, Калуський район, Івано-Франківська обл.; 3) Ілемнянський заклад дошкільної освіти «Перлина Карпат» Вигодської селищної ради - вул. Шевченка, 166, с. Ілемня, Калуський район, Івано-Франківська обл.
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 31.12.2024
Информация по поставке партиями: Закупівля здійснюється відповідно до ЗУ «Про публічні закупівлі» та ПКМУ №1178 від 12.10.2022р. «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування». М’ясо яловиче - вирізка свіжа, охолоджена у вигляді м’якоті кускової без кістки, поверхня чиста незавітрена, без слизнювання, без бахромок, краї зарівнянні. Якість продукції повинна відповідати ДСТУ. М'ясо птиці (тушка курки, філе куряче). Зовнішній вигляд: поверхня біло-рожевого кольору, жир відсутній, тканина м’яз щільна, пружна, злегка волога, але не липка, з чистим характерним для філе запахом. Не допускається наявність ознак псування, ослизнення тощо. Пакування у чисті поліетиленові ящики не більше 15-20кг. На кожному ящику етикетка з вказівкою: найменування продукції; найменування. Товар має бути розфасований та упакований такими способами, які забезпечують збереження споживчих властивостей і безпечність продуктів під час зберігання, транспортування та реалізації, а також унеможливлюють їх фальсифікацію. Для пакування використовують допоміжні засоби і матеріали для виробництва та обігу, які допускаються до контакту з м’ясними продуктами і використанню у м’ясній промисловості. Пакувальні матеріали та оболонки повинні забезпечувати якість м’яса під час зберігання, транспортування та реалізації протягом встановленого строку придатності продуктів при дотриманні визначених режимів. При перепакування товару повинні забезпечуватися умови зберігання, які встановлені виробником. Кожне пакування повинно містити інформацію, нанесену державною мовою будь-яким способом, для забезпечення чіткого читання у доступній для сприйняття формі. На упаковці (тарі) обов’язково повинно бути вказано дату виготовлення товару. Свинина(м’якиш)– має бути вітчизняного виробництва, першого ґатунку без кістки свіжа, повинна мати на своїй поверхні шкірочку підсихання блідо-червоного кольору. Поверхня помірно волога, колір відповідає м’ясу даного виду тварин. Запах доброякісного м’яса, без стороннього запаху, затхлого та гнилісного запаху. Поверхня чиста, не завітрена, без ослизнювання, без бахромок, краї зарівнянні. Глибина надрізів м’язової тканини не більша ніж 10 мм. Колір від світло-рожевого до червоного. Без жил, грубих поверхневих плівок. По консистенції м’ясо повинно бути пружним та еластичним. Свинина повинна відповідати вимогам ветеринарного законодавства та санітарно-епідеміологічним вимогам і нормам. Маркування: державною мовою згідно з вимогою ст.39 Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів». Оцінка якості згідно ДСТУ 7158:2010 На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше ніж 90 % від загального терміну придатності до споживання. Товар має бути вітчизняного походження. Товар повинен бути свіжим, терміни та умови його зберігання не порушені. Товар повинень бути не пошкодженний. Відповідальність за виконання вимог екологічної безпеки та вимог із забезпечення вимог техніки безпеки при постачанні товару несе Учасник. Ціни вказуються з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, транспортних витрат, навантажувально-розвантажувальних робіт. Учасник гарантує зменшення цін на товар у випадку відповідного зменшення ринкових цін. Транспортні засоби для перевезення товару повинні відповідати вимогам санітарних норм та правил і мати санітарний паспорт та санітарну книжку водія (завірені копії подаються одноразово в бухгалтерію). Доставка та відвантаження товару здійснюється транспортом та за рахунок постачальника. Автомобіль повинен відповідати санітарним вимогам. Приймання товару проводиться з обов’язковим виконанням вхідного контролю та візуального огляду. У разі постачання Постачальником товару, який не відповідає якісним та технічним показникам Замовника і не пройшов вхідного контролю та візуального огляду такий товар Замовником не приймається і повертається Постачальнику. Товар, який був повернутий Замовником, як такий що не відповідає вимогам замовника Постачальник у термін до 2 год. 00 хв. замінює на відповідний товар згідно вимог Замовника. У разі не постачання товару (не постачання товару, не своєчасне постачання товару, не заміни товару при поверненні його Замовником, не своєчасну заміну товару при поверненні його Замовником) Замовником в односторонньому порядку складається акт невиконання умов договору Постачальником і повідомляється про це Постачальнику. При невиконанні Постачальником умов договору в кількості трьох разів Замовником в односторонньому порядку здійснюється розірвання угоди. Поставка товару здійснюється невеликими партіями у кількості згідно заявок за рахунок Постачальника, водій автотранспорту, а також особи, що супроводжують продукти, повинні виконувати вантажно-розвантажувальні роботи. Постачальник отримує від Замовника усну заявку за телефоном про необхідний обсяг Товару і має здійснити поставку Товару Замовнику протягом двох днів з моменту отримання усної заявки від Замовника. Доставка товару здійснюється своєчасно без всяких відхилень за адресами закладів освіти: 1) Вигодський заклад дошкільної освіти «Дзвіночок» Вигодської селищної ради - вул. Молодіжна, 3, смт. Вигода, Калуський район, Івано-Франківська обл.; 2) Старомізунський заклад дошкільної освіти «Журавлик» Вигодської селищної ради - вул. Січових Стрільців, 48с, Старий Мізунь, Калуський район, Івано-Франківська обл.; 3) Ілемнянський заклад дошкільної освіти «Перлина Карпат» Вигодської селищної ради - вул. Шевченка, 166, с. Ілемня, Калуський район, Івано-Франківська обл. Термін поставки: з 01.01.2024 року до 31.12.2024 року. Поставка товару повинна здійснюватися 2 рази на тиждень в робочі дні з 08-00 до 16:00 годин. Термін використання товару, що поставляється – не менше 90% від терміну, визначеного виробником. Порядок розрахунків: безготівковий згідно наданих постачальником накладної після поставки товару протягом 30 календарних днів після пред'явлення Учасником-переможцем належно оформленої у встановленому чинним законодавством порядку товарно-транспортної накладної, яка повинна містити відбиток печатки (крім Учасників-переможців, що здійснюють діяльність без печатки згідно з чинним законодавством) та підпис Учасника-переможця).
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 50 кілограм
3)
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
ДК 021:2015: 15110000-2 - М'ясо
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: Україна, Івано-Франківська область, 1) Вигодський заклад дошкільної освіти «Дзвіночок» Вигодської селищної ради - вул. Молодіжна, 3, смт. Вигода, Калуський район, Івано-Франківська обл.; 2) Старомізунський заклад дошкільної освіти «Журавлик» Вигодської селищної ради - вул. Січових Стрільців, 48с, Старий Мізунь, Калуський район, Івано-Франківська обл.; 3) Ілемнянський заклад дошкільної освіти «Перлина Карпат» Вигодської селищної ради - вул. Шевченка, 166, с. Ілемня, Калуський район, Івано-Франківська обл.
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 31.12.2024
Информация по поставке партиями: Закупівля здійснюється відповідно до ЗУ «Про публічні закупівлі» та ПКМУ №1178 від 12.10.2022р. «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування». М’ясо яловиче - вирізка свіжа, охолоджена у вигляді м’якоті кускової без кістки, поверхня чиста незавітрена, без слизнювання, без бахромок, краї зарівнянні. Якість продукції повинна відповідати ДСТУ. М'ясо птиці (тушка курки, філе куряче). Зовнішній вигляд: поверхня біло-рожевого кольору, жир відсутній, тканина м’яз щільна, пружна, злегка волога, але не липка, з чистим характерним для філе запахом. Не допускається наявність ознак псування, ослизнення тощо. Пакування у чисті поліетиленові ящики не більше 15-20кг. На кожному ящику етикетка з вказівкою: найменування продукції; найменування. Товар має бути розфасований та упакований такими способами, які забезпечують збереження споживчих властивостей і безпечність продуктів під час зберігання, транспортування та реалізації, а також унеможливлюють їх фальсифікацію. Для пакування використовують допоміжні засоби і матеріали для виробництва та обігу, які допускаються до контакту з м’ясними продуктами і використанню у м’ясній промисловості. Пакувальні матеріали та оболонки повинні забезпечувати якість м’яса під час зберігання, транспортування та реалізації протягом встановленого строку придатності продуктів при дотриманні визначених режимів. При перепакування товару повинні забезпечуватися умови зберігання, які встановлені виробником. Кожне пакування повинно містити інформацію, нанесену державною мовою будь-яким способом, для забезпечення чіткого читання у доступній для сприйняття формі. На упаковці (тарі) обов’язково повинно бути вказано дату виготовлення товару. Свинина(м’якиш)– має бути вітчизняного виробництва, першого ґатунку без кістки свіжа, повинна мати на своїй поверхні шкірочку підсихання блідо-червоного кольору. Поверхня помірно волога, колір відповідає м’ясу даного виду тварин. Запах доброякісного м’яса, без стороннього запаху, затхлого та гнилісного запаху. Поверхня чиста, не завітрена, без ослизнювання, без бахромок, краї зарівнянні. Глибина надрізів м’язової тканини не більша ніж 10 мм. Колір від світло-рожевого до червоного. Без жил, грубих поверхневих плівок. По консистенції м’ясо повинно бути пружним та еластичним. Свинина повинна відповідати вимогам ветеринарного законодавства та санітарно-епідеміологічним вимогам і нормам. Маркування: державною мовою згідно з вимогою ст.39 Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів». Оцінка якості згідно ДСТУ 7158:2010 На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше ніж 90 % від загального терміну придатності до споживання. Товар має бути вітчизняного походження. Товар повинен бути свіжим, терміни та умови його зберігання не порушені. Товар повинень бути не пошкодженний. Відповідальність за виконання вимог екологічної безпеки та вимог із забезпечення вимог техніки безпеки при постачанні товару несе Учасник. Ціни вказуються з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, транспортних витрат, навантажувально-розвантажувальних робіт. Учасник гарантує зменшення цін на товар у випадку відповідного зменшення ринкових цін. Транспортні засоби для перевезення товару повинні відповідати вимогам санітарних норм та правил і мати санітарний паспорт та санітарну книжку водія (завірені копії подаються одноразово в бухгалтерію). Доставка та відвантаження товару здійснюється транспортом та за рахунок постачальника. Автомобіль повинен відповідати санітарним вимогам. Приймання товару проводиться з обов’язковим виконанням вхідного контролю та візуального огляду. У разі постачання Постачальником товару, який не відповідає якісним та технічним показникам Замовника і не пройшов вхідного контролю та візуального огляду такий товар Замовником не приймається і повертається Постачальнику. Товар, який був повернутий Замовником, як такий що не відповідає вимогам замовника Постачальник у термін до 2 год. 00 хв. замінює на відповідний товар згідно вимог Замовника. У разі не постачання товару (не постачання товару, не своєчасне постачання товару, не заміни товару при поверненні його Замовником, не своєчасну заміну товару при поверненні його Замовником) Замовником в односторонньому порядку складається акт невиконання умов договору Постачальником і повідомляється про це Постачальнику. При невиконанні Постачальником умов договору в кількості трьох разів Замовником в односторонньому порядку здійснюється розірвання угоди. Поставка товару здійснюється невеликими партіями у кількості згідно заявок за рахунок Постачальника, водій автотранспорту, а також особи, що супроводжують продукти, повинні виконувати вантажно-розвантажувальні роботи. Постачальник отримує від Замовника усну заявку за телефоном про необхідний обсяг Товару і має здійснити поставку Товару Замовнику протягом двох днів з моменту отримання усної заявки від Замовника. Доставка товару здійснюється своєчасно без всяких відхилень за адресами закладів освіти: 1) Вигодський заклад дошкільної освіти «Дзвіночок» Вигодської селищної ради - вул. Молодіжна, 3, смт. Вигода, Калуський район, Івано-Франківська обл.; 2) Старомізунський заклад дошкільної освіти «Журавлик» Вигодської селищної ради - вул. Січових Стрільців, 48с, Старий Мізунь, Калуський район, Івано-Франківська обл.; 3) Ілемнянський заклад дошкільної освіти «Перлина Карпат» Вигодської селищної ради - вул. Шевченка, 166, с. Ілемня, Калуський район, Івано-Франківська обл. Термін поставки: з 01.01.2024 року до 31.12.2024 року. Поставка товару повинна здійснюватися 2 рази на тиждень в робочі дні з 08-00 до 16:00 годин. Термін використання товару, що поставляється – не менше 90% від терміну, визначеного виробником. Порядок розрахунків: безготівковий згідно наданих постачальником накладної після поставки товару протягом 30 календарних днів після пред'явлення Учасником-переможцем належно оформленої у встановленому чинним законодавством порядку товарно-транспортної накладної, яка повинна містити відбиток печатки (крім Учасників-переможців, що здійснюють діяльність без печатки згідно з чинним законодавством) та підпис Учасника-переможця).
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 1090 кілограм
4)
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
ДК 021:2015: 15110000-2 - М'ясо
Место поставки товаров или место выполнения работ или оказания услуг: Україна, Івано-Франківська область, 1) Вигодський заклад дошкільної освіти «Дзвіночок» Вигодської селищної ради - вул. Молодіжна, 3, смт. Вигода, Калуський район, Івано-Франківська обл.; 2) Старомізунський заклад дошкільної освіти «Журавлик» Вигодської селищної ради - вул. Січових Стрільців, 48с, Старий Мізунь, Калуський район, Івано-Франківська обл.; 3) Ілемнянський заклад дошкільної освіти «Перлина Карпат» Вигодської селищної ради - вул. Шевченка, 166, с. Ілемня, Калуський район, Івано-Франківська обл.
Окончательный срок поставки товаров, выполнения работ или оказания услуг: 31.12.2024
Информация по поставке партиями: Закупівля здійснюється відповідно до ЗУ «Про публічні закупівлі» та ПКМУ №1178 від 12.10.2022р. «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування». М’ясо яловиче - вирізка свіжа, охолоджена у вигляді м’якоті кускової без кістки, поверхня чиста незавітрена, без слизнювання, без бахромок, краї зарівнянні. Якість продукції повинна відповідати ДСТУ. М'ясо птиці (тушка курки, філе куряче). Зовнішній вигляд: поверхня біло-рожевого кольору, жир відсутній, тканина м’яз щільна, пружна, злегка волога, але не липка, з чистим характерним для філе запахом. Не допускається наявність ознак псування, ослизнення тощо. Пакування у чисті поліетиленові ящики не більше 15-20кг. На кожному ящику етикетка з вказівкою: найменування продукції; найменування. Товар має бути розфасований та упакований такими способами, які забезпечують збереження споживчих властивостей і безпечність продуктів під час зберігання, транспортування та реалізації, а також унеможливлюють їх фальсифікацію. Для пакування використовують допоміжні засоби і матеріали для виробництва та обігу, які допускаються до контакту з м’ясними продуктами і використанню у м’ясній промисловості. Пакувальні матеріали та оболонки повинні забезпечувати якість м’яса під час зберігання, транспортування та реалізації протягом встановленого строку придатності продуктів при дотриманні визначених режимів. При перепакування товару повинні забезпечуватися умови зберігання, які встановлені виробником. Кожне пакування повинно містити інформацію, нанесену державною мовою будь-яким способом, для забезпечення чіткого читання у доступній для сприйняття формі. На упаковці (тарі) обов’язково повинно бути вказано дату виготовлення товару. Свинина(м’якиш)– має бути вітчизняного виробництва, першого ґатунку без кістки свіжа, повинна мати на своїй поверхні шкірочку підсихання блідо-червоного кольору. Поверхня помірно волога, колір відповідає м’ясу даного виду тварин. Запах доброякісного м’яса, без стороннього запаху, затхлого та гнилісного запаху. Поверхня чиста, не завітрена, без ослизнювання, без бахромок, краї зарівнянні. Глибина надрізів м’язової тканини не більша ніж 10 мм. Колір від світло-рожевого до червоного. Без жил, грубих поверхневих плівок. По консистенції м’ясо повинно бути пружним та еластичним. Свинина повинна відповідати вимогам ветеринарного законодавства та санітарно-епідеміологічним вимогам і нормам. Маркування: державною мовою згідно з вимогою ст.39 Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів». Оцінка якості згідно ДСТУ 7158:2010 На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше ніж 90 % від загального терміну придатності до споживання. Товар має бути вітчизняного походження. Товар повинен бути свіжим, терміни та умови його зберігання не порушені. Товар повинень бути не пошкодженний. Відповідальність за виконання вимог екологічної безпеки та вимог із забезпечення вимог техніки безпеки при постачанні товару несе Учасник. Ціни вказуються з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, транспортних витрат, навантажувально-розвантажувальних робіт. Учасник гарантує зменшення цін на товар у випадку відповідного зменшення ринкових цін. Транспортні засоби для перевезення товару повинні відповідати вимогам санітарних норм та правил і мати санітарний паспорт та санітарну книжку водія (завірені копії подаються одноразово в бухгалтерію). Доставка та відвантаження товару здійснюється транспортом та за рахунок постачальника. Автомобіль повинен відповідати санітарним вимогам. Приймання товару проводиться з обов’язковим виконанням вхідного контролю та візуального огляду. У разі постачання Постачальником товару, який не відповідає якісним та технічним показникам Замовника і не пройшов вхідного контролю та візуального огляду такий товар Замовником не приймається і повертається Постачальнику. Товар, який був повернутий Замовником, як такий що не відповідає вимогам замовника Постачальник у термін до 2 год. 00 хв. замінює на відповідний товар згідно вимог Замовника. У разі не постачання товару (не постачання товару, не своєчасне постачання товару, не заміни товару при поверненні його Замовником, не своєчасну заміну товару при поверненні його Замовником) Замовником в односторонньому порядку складається акт невиконання умов договору Постачальником і повідомляється про це Постачальнику. При невиконанні Постачальником умов договору в кількості трьох разів Замовником в односторонньому порядку здійснюється розірвання угоди. Поставка товару здійснюється невеликими партіями у кількості згідно заявок за рахунок Постачальника, водій автотранспорту, а також особи, що супроводжують продукти, повинні виконувати вантажно-розвантажувальні роботи. Постачальник отримує від Замовника усну заявку за телефоном про необхідний обсяг Товару і має здійснити поставку Товару Замовнику протягом двох днів з моменту отримання усної заявки від Замовника. Доставка товару здійснюється своєчасно без всяких відхилень за адресами закладів освіти: 1) Вигодський заклад дошкільної освіти «Дзвіночок» Вигодської селищної ради - вул. Молодіжна, 3, смт. Вигода, Калуський район, Івано-Франківська обл.; 2) Старомізунський заклад дошкільної освіти «Журавлик» Вигодської селищної ради - вул. Січових Стрільців, 48с, Старий Мізунь, Калуський район, Івано-Франківська обл.; 3) Ілемнянський заклад дошкільної освіти «Перлина Карпат» Вигодської селищної ради - вул. Шевченка, 166, с. Ілемня, Калуський район, Івано-Франківська обл. Термін поставки: з 01.01.2024 року до 31.12.2024 року. Поставка товару повинна здійснюватися 2 рази на тиждень в робочі дні з 08-00 до 16:00 годин. Термін використання товару, що поставляється – не менше 90% від терміну, визначеного виробником. Порядок розрахунків: безготівковий згідно наданих постачальником накладної після поставки товару протягом 30 календарних днів після пред'явлення Учасником-переможцем належно оформленої у встановленому чинним законодавством порядку товарно-транспортної накладної, яка повинна містити відбиток печатки (крім Учасників-переможців, що здійснюють діяльність без печатки згідно з чинним законодавством) та підпис Учасника-переможця).
Количество товаров или объем выполнения работ или оказания услуг:: 1070 кілограм

Тендерная документация

Проект договора
мясо 2024.docx
Загружено в ЦБД Prozorro: 09.01.2024 12:27
Версия документа от: 09.01.2024 12:27
ID: 72a6d826544848ab98f780f7a0327bde
Уведомление о закупке
sign.p7s
Загружено в ЦБД Prozorro: 09.01.2024 12:28
Версия документа от: 09.01.2024 12:28
ID: fd6a65a44a634be9980d54a7b8965c56

?:tender item config

Oписание критериев

Технічні характеристики предмета закупівлі
Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143, 1 кг
Критерий относится к предмету закупки Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143, 1 кг
Технічні характеристики
Відповідність ДСТУ 3143 : Да
Частина: кури-тушки
Термічний стан: охолоджене
Технічні характеристики предмета закупівлі
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Критерий относится к предмету закупки М'якоть без кістки свинна, охолоджена, Д
Технічні характеристики
Частина: м'якоть без кістки
Відповідність стандарту: ДСТУ 4590
Термічний стан: охолоджене
Технічні характеристики предмета закупівлі
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Критерий относится к предмету закупки Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Технічні характеристики
Відповідність ДСТУ 3143 : Да
Термічний стан: охолоджене
Частина: філе
Наявність кісток : нет
З шкірою : нет
Технічні характеристики предмета закупівлі
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг
Критерий относится к предмету закупки М'якоть без кістки яловича, охолоджена,
Технічні характеристики
Відповідність стандарту: ДСТУ 4589
Вид: яловичина
Термічний стан: охолоджене
Частина: м'якоть без кістки

Даты и сроки

Дата публикации 09.01.2024 12:30  
Начало периода приема предложений 09.01.2024 12:30  
Окончание периода приема предложений 12.01.2024 13:00  
Дата проведения онлайн-аукциона ожидается  

Заказчик (Проводит закупку)

Наименование заказчика Відділ освіти, молоді та спорту Вигодської селищної ради  
Код в ЕГРПОУ / ИНН 43162486  
Юридический адрес 77552, Україна, Івано-Франківська область, селище міського типу Вигода, вул. Д. Галицького, 75  

Реестр предложений

Дата и время раскрытия 12.01.2024 13:02
Участник
Начальное предложение
Ценовое предложение
Документы
1
ФОП МИХАЙЛЮК ЛЮБОМИР РОМАНОВИЧ
ID: 3d8ff5ade81945818c182ce3a5f1131a
435`850.00
Гривна с НДС

Квалификация участников

Участник
Ценовое предложение
Статус
Документы
1
435`850.00
Гривна с НДС

Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143, 1 кг

0.00 без НДС

М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг

0.00 без НДС

М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг

0.00 без НДС

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг

0.00 без НДС
Победитель
12.01.2024 13:54

Сообщение о намерении заключить договор

Участник
Окончательное предложение
Дата и время публикации
ФОП МИХАЙЛЮК ЛЮБОМИР РОМАНОВИЧ
Код ЕГРПОУ:3133522371
435`850.00
Гривна с НДС
12.01.2024
13:54

Заключенные договоры

Номер договора
13
Дата подписания
17.01.2024
Дата начала действия
17.01.2024
Дата завершения действия
31.12.2024
Цена договора
435`850.00 Гривна с НДС
?:tender contract amountNet
435`850.00 Гривна