Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупки объявлена 04.12.2022 11:47. Дата последних изменений - 01.01.2023 12:28

Електрична енергія -

Идентификатор закупки UA-2022-12-04-000348-a  
ID 1756e0085506402b9436d81e1e564ec9  
Общая ожидаемая стоимость закупки
420`238.54 Гривна
Вы еще не принимаете участие в обсуждении этой закупки
Вы еще не принимаете участие в этой закупке
Отметить публикацию
Добавить в избранное
Спрятать
Запланировать участие

Заказчик (Проводит закупку)

Наименование заказчика Відділ молоді та спорту Бучанської міської ради  
Общая ожидаемая стоимость закупки 420`238.54 Гривна (с НДС)  
Процедура закупки Открытые торги с особенностями  
Метод оценки тендерных предложений участников Оценка тендерных предложений участников по наименьшей предложением  
Закупка объявлена
04.12.22
Период уточнений
до 09.12.22
Период обжалования
до 09.12.22
Прием предложений
до 12.12.22
Аукцион
13.12.22
Квалификация
с13.12.22
Предложения рассмотрены
с18.12.22
Завершен
01.01.23
06.12.2022, 15:20
якість проект договору
Общий вопрос о закупке
Шановний Замовник. Розділ 4 проектиу договору не відповідає Додатку 5 до Правил роздрібного ринку електричної енергії, затверджених постановою НКРЕКП від 14.03.2018 № 312. Просимо не порушувати норми чинного законодавства та внести зміни до розділу 4 проекту договору виклавши його в наступній редакції "4. Якість постачання електричної енергії 4.1. Для забезпечення безперервного надання послуг з постачання електричної енергії Споживачу Постачальник зобов'язується здійснювати своєчасну закупівлю електричної енергії в обсягах, що за належних умов забезпечать задоволення попиту на споживання електричної енергії Споживачем. 4.2. Постачальник зобов'язується забезпечити комерційну якість послуг, які надаються Споживачу за цим Договором, що передбачає вчасне та повне інформування Споживача про умови постачання електричної енергії, ціни на електричну енергію та вартість послуг, що надаються, надання роз’яснень положень актів чинного законодавства, якими регулюються відносини Сторін, ведення точних та прозорих розрахунків із Споживачем, а також можливість вирішення спірних питань шляхом досудового врегулювання. 4.3. Споживач має право на отримання компенсації за недотримання показників комерційної якості надання послуг Постачальником. Постачальник зобов’язується надавати компенсацію Споживачу за недотримання показників комерційної якості надання послуг Постачальником у порядку, затвердженому Регулятором, опублікувати на своєму офіційному вебсайті порядок надання компенсацій та їх розміри.", яка відповідає затвердженому примірному договору на підставі якого постиачається Замовнику електрична енергія. Варіант, що прописаний в проекті договору відповідає договору про розподіл електрчної енергії, який укладений Вами з ОСР. Дякуємо
Ответ заказчика (ответ зарегистрирован07.12.2022, 11:40)
Шановний учаснику. Дякуємо за запитання. Ваші зауваження будуть враховані та внесені відповідні зміни!
06.12.2022, 15:20
Щодо групи А чи Б
Общий вопрос о закупке
Шановний Замовник.
Споживачі розподіляються на групи відносно організації обліку (група «А»/ група «Б»).
Споживачі групи «А» – це споживачі, площадки вимірювання яких забезпечені прийнятою до розрахунків за електричну енергію схемою обліку електричної енергії (де вимірюється надходження електричної енергії на площадку) із встановленими та введеними в експлуатацію ЛУЗОД, АСКОЕ, АСЗД або лічильниками диференційного (погодинного, зонного) обліку електричної енергії із гарантованим щодобовим зчитуванням показів, належать до групи “А” за умови забезпечення визначеним споживачем, Оператором АСКОЕ або ППКО щодобового зчитування, формування та передачі сформованих погодинних даних комерційного обліку до ОСР/НЕК.
Споживачі групи «Б» – це споживачі, площадки вимірювання яких, не відповідають вимогам щодо організації обліку електроенергії для групи «а».
Процедура віднесення площадок вимірювання споживачів до групи “А” врегульована додатком до Тимчасового порядку визначення обсягів купівлі електричної енергії на ринку електричної енергії електропостачальниками та операторами систем розподілу на перехідний період, затвердженого постановою НКРЕКП від 28 грудня 2018 року N 2118.
Принципи нарахування за електроенергію для споживачів групи «А»/групи «Б». Для споживачів групи «А», що є споживачами за вільними цінами, погодинна ціна буде розраховуватися на основі фактичного графіка погодинного електроспоживання цих клієнтів та погодинних цін закупівлі електроенергії на ринку. Для споживачів групи «Б» ціна буде розраховуватися з урахуванням графіку погодинного споживання усіх клієнтів групи «Б» постачальника в цілому та погодинної вартості на ринку.
Отже, для правильного розрахунку економічно вигідної ціни пропозиції для торгів учаснику необхідно знати яка група відносно організації обліку у Замовника.
Дана інформація є доступною для Замовника і взяти її можна у оператора системи розподілу.
Просимо надати інформацію щодо групи відносно організації обліку Замовника група «А» чи група «Б».
Від даної інформації залежить і правильність розрахунку економічно вигідної ціни і подальший супровід Замовника в разі укладення договору.
Дякуємо.
Ответ заказчика (ответ зарегистрирован07.12.2022, 09:56)
Доброго дня, дякую за запитання, організація відноситься до категорії площадки виміру споживача – група «В».
06.12.2022, 15:21
група А
Общий вопрос о закупке
Шановний Замовник.
Для споживачів групи «А», що є споживачами за вільними цінами, погодинна ціна буде розраховуватися на основі фактичного графіка погодинного електроспоживання цих клієнтів та погодинних цін закупівлі електроенергії на ринку. Якщо на Вашому підприємстві присутні точки, які відносяться до групи "А" - прохання надати орієнтовний погодинний графік споживання електричної енергії за місяць по цим точкам.
Дана інформація є доступною для Замовника і взяти її можна у оператора системи розподілу.
Дана інформація необхідна для розрахунку ціни учасниками, для надання Вам найкращого варіанту.
Дякуємо.
Ответ заказчика (ответ зарегистрирован07.12.2022, 09:57)
Доброго дня, дякую за запитання, організація відноситься до категорії площадки виміру споживача – група «В».