Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупки объявлена 15.09.2021 15:40. Дата последних изменений - 22.09.2021 11:09

Код ДК 021:2015 72260000-5 – «Послуги, пов’язані з програмним забезпеченням» (Інформаційно-консультаційна підтримка, розроблення та модернізація програмного забезпечення) -

Идентификатор закупки UA-2021-09-15-009917-b  
ID 8168669f3b48464398de56fc2905b0dc  
Ожидаемая стоимость
60`000.00 Гривна
Вы еще не принимаете участие в обсуждении этой закупки
Вы еще не принимаете участие в этой закупке
Отметить публикацию
Добавить в избранное
Спрятать
Запланировать участие

Заказчик (Проводит закупку)

Наименование заказчика Комунальне підприємство "Миргородводоканал" Миргородської міської ради  
Ожидаемая стоимость 60`000.00 Гривна (с НДС)  
Минимальный шаг снижения цены 600.00 Гривна  
Процедура закупки Упращенные/Допороговые закупки  
Метод оценки тендерных предложений участников Оценка тендерных предложений участников по наименьшей предложением  
Метод избрания процедуры закупки Упрощенная закупка  
Закупка объявлена
15.09.21
Период уточнений
до 21.09.21
Прием предложений
до 27.09.21
Торги отменены
22.09.21
17.09.2021, 14:03
Запит на уточнення, щодо закупівлі
Общий вопрос о закупке
Доброго дня! Розробка додаткових обробок згідно технічного завдання Замовника. надайте технічне завдання. До якого періоду договір? В якій кількості повині бути консультації? І який формат роботи віддалений чи на офісі замовника?
Ответ заказчика (ответ зарегистрирован17.09.2021, 15:04)
Доброго дня, шановний Учаснику! Розробка додаткових обробок здійснюється за необхідністю по програмному забезпеченню, що вказане в Додатку 1 до Оголошення. Згідно Додатку 4 "Проєкт договору" п. 10.1.Договір набирає чинності з дати його підписання уповноваженими представниками Сторін та скріплення його печатками Сторін і діє до 31 грудня 2021 року. Кількість консультацій згідно заявок Замовника. Формат роботи - змішаний, так як специфіка роботи передбачає як роботу віддалено так і в офісі безпосередньо.
21.09.2021, 14:16
Порушення законодавства про санкції
Общий вопрос о закупке
Добрий день! З оголошеної Замовником закупівлі очевидно, що ви використовуєте та маєте намір надалі користуватися (обслуговування, конфігурування та подальший розвиток) програмним забезпеченням «BAS ERP», який є санкційним продуктом.
Відповідно Указу Президента України від 14 травня 2020 року №184/2020, яким введено в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 14 травня 2020 року «Про застосування, скасування і внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» застосовано персональні спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи (санкції) до юридичних осіб, що пов’язані з виробництвом та реалізацією програмних продуктів «1С», «Парус», «BAS ERP» та їх похідних. Зокрема, заборона здійснення державних закупівель товарів, послуг, робіт та використання державними підприємствами, установами і організаціями України програмних продуктів ''1C: Бухгалтерія 8 для України'', ''1C: Бухгалтерія 8 для України Базова'', ''1C: Бухгалтерія 8 для України. Учбова версія'', ''1C: Підприємство 8. Торгівля для приватних підприємців України'', ''1C: Підприємство 8. Комплексний облік для бюджетних установ України'', ''1C: Підприємство 8. Комплексний облік для бюджетних установ України Базова'', ''1C: Підприємство 8. Управління торгівлею для України'', ''1C: Підприємство 8. Управління невеликою фірмою для України'', ''1C: Підприємство 8. Зарплата і Управління Персоналом для України'', ''1C: Підприємство 8. Зарплата і Управління Персоналом для України Базова'', ''1С: Підприємство 8. Управління торговим підприємством для України'' (''1С: Управління торговим підприємством 8, 1С: УТП8''), ''1С: Підприємство 8. Бухгалтерія для бюджетних установ України'' (''1С бухгалтерія 8 для бюджетних установ''), ''1С: Підприємство 8. Зарплата та кадри для бюджетних установ України'' (''1С: Зарплата та кадри для бюджетних установ України''), ''1С: Підприємство 8. Управління виробничим підприємством для України'', ''1С: Підприємство 8. Документообіг КОРП для України'', ''1С: Підприємство 7.7. Бухгалтерський облік для України'' (1С:Бухгалтерія 7.7.), ''1С: Торгівля і Склад 7.7. для України'', ''1С: Зарплата і Кадри 7.7. для України'', ''1С: Підприємство 7.7. Комплексна поставка для України'', ''1С: Підприємство 7.7. Виробництво+Послуги+Бухгалтерія для України'', ''BAS ERP'', ''BAS Управління холдингом'', ''BAS Документообіг КОРП'', ''BAS Управління торгівлею'', ''BAS Роздрібна торгівля'', ''UA-Бюджет''.
Вимагаємо відмінити дану державну закупівлю, оскільки це є порушенням Указу Президента України від 14 травня 2020 року №184/2020, яким введено в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 14 травня 2020 року «Про застосування, скасування і внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)».
21.09.2021, 14:28
Порушення законодавства щодо технічного захисту інформації
Общий вопрос о закупке
Шановний Замовнику, звертаємо увагу на те, що в процесі аналізу Вашої тендерної документації, нами виявлені факти, які свідчать про грубе порушення Положення про технічний захист інформації в Україні (затверджене Указом Президента України від 27.09.1999 р. №1229), створює загрозу та передумови для витоку інформації.
Оприлюднена Вами тендерна документація містить у собі посилання на цілком конкретний програмний продукт, а саме: «Business automation software for accounting».
Використання програмного забезпечення «BAS» та його впровадження в органах місцевого самоврядування є порушенням державних вимог та стандартів, що випливає з наступного.
Відповідно до Положення про технічний захист інформації в Україні, затвердженого Указом Президента України від 27.09.1999 р. №1229 (далі - Положення) технічний захист інформації здійснюється щодо органів державної влади, органів місцевого самоврядування, органів управління Збройних Сил України та інших військових формувань, утворених згідно із законодавством України, відповідних підприємств, установ, організацій.
Інформація, яка є власністю держави, або інформація з обмеженим доступом, вимога щодо захисту якої встановлена законом, повинна оброблятися в інформаційних, телекомунікаційних та інформаційно-телекомунікаційних системах із застосуванням комплексної системи захисту інформації з підтвердженою відповідністю. Підтвердження відповідності здійснюється за результатами державної експертизи в порядку, встановленому законодавством.
Для створення комплексної системи захисту інформації, яка є власністю держави, або інформації з обмеженим доступом, вимога щодо захисту якої встановлена законом, використовуються засоби захисту інформації, які мають сертифікат відповідності або позитивний експертний висновок за результатами державної експертизи у сфері технічного та/або криптографічного захисту інформації. Підтвердження відповідності та проведення державної експертизи цих засобів здійснюються в порядку, встановленому законодавством.
Перейшовши за наступним посиланням (Держспецзв’язок) - https://cip.gov.ua/ua/news/zasobi-tzi-yaki-mayut-ekspertnii-visnovok-pro-vidpovidnist-do-vimog-tekhnichnogo-zakhistu-informaciyi Ви зможете пересвідчитись, що програмне забезпечення (продукт) - «BAS» не має сертифіката відповідності або позитивного експертного висновку за результатами державної експертизи у сфері технічного захисту інформації.
Вимагаємо відмінити оголошену закупівлю