Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупки объявлена 08.04.2021 16:13. Дата последних изменений - 05.05.2021 14:25

Лабораторні дослідження визначення хімічного складу (білки, жири, вуглеводи, сухі речовини) та калорійності готових страв, дослідження на якість термічної обробки м’ясних та рибних кулінарних виробів під час проведення державного нагляду (контролю) за закладами оздоровлення та відпочинку дітей, закладами дошкільної, загальної середньої освіти , іншими об’єктами, в тому числі під час проведення епідрозслідувань спалахів, розгляду звернень та скарг» -

Идентификатор закупки UA-2021-04-08-003169-c  
ID 17aa0060290f4cfb84444bdaf033324d  
Ожидаемая стоимость
175`000.00 Гривна
Вы еще не принимаете участие в обсуждении этой закупки
Вы еще не принимаете участие в этой закупке
Отметить публикацию
Добавить в избранное
Спрятать
Запланировать участие

Головне управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, м. Хмельницький вул. Шевченка, 53 (ЄДРПОУ 40358308), деталізованик код ДК 021:2015 73111000-3 Послуги дослідних лабораторій

Заказчик (Проводит закупку)

Наименование заказчика ГУ Держпродспоживслужби в Хм.обл  
Ожидаемая стоимость 175`000.00 Гривна (с НДС)  
Основание Дважды отменено процедуру открытых торгов, в том числе частично (по лоту), из-за отсутствия достаточного количества тендерных предложений, определенной настоящим Законом  
Обоснование Двічі відмінено процедуру відкритих торгів, у тому числі частково (за лотом), через відсутність достатньої кількості тендерних пропозицій, визначеної цим Законом  
Процедура закупки
Переговорная процедура
 
Закупка объявлена
08.04.21
Выбор контрагента
Подготовка соглашения
Завершен
05.05.21
Информация о мониторинге закупки органами государственного финансового контроля отсутствует