Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 08.11.2019 17:24. Дата останніх змін - 17.12.2019 12:42

Код ДК 021:2015: 48330000-0 Пакети програмного забезпечення для планування часу та офісного програмного забезпечення (Придбання (постачання) ліцензій на програмне забезпечення Microsoft Office 365) -

Ідентифікатор закупівлі UA-2019-11-08-001403-a  
ID 1b4749690b944b7ba4c2025738060f93  
Очікувана вартість закупівлі
2`200`000.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Придбання (постачання) ліцензій на програмне забезпечення Microsoft Office 365

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника Міністерство фінансів України  
Очікувана вартість закупівлі 2`200`000.00 Гривня (без ПДВ)  
Розмір мінімального кроку пониження ціни 22`000.00 Гривня  
Процедура закупівлі Відкриті торги  
Метод оцінки тендерних пропозицій учасників Оцінка тендерних пропозицій учасників за найменшою пропозицією  
Закупівля оголошена
08.11.19
Період уточнень
до 14.11.19
Період оскаржень
до 20.11.19
Подання пропозицій
до 24.11.19
Аукціон
25.11.19
Кваліфікація переможця
з 25.11.19
Пропозиції розглянуті
з 29.11.19
Завершена
17.12.19
11.11.2019, 10:06
Щодо участі ФОП у даній закупівлі
Загальне запитання щодо оголошення
Чи допускаєте Ви до участі в закупівлі фізичних осіб-підприємців неплатників ПДВ? Якщо допускаєте, то як будете оцінювати пропозицію ФО-П неплатника ПДВ: розглядатимете його ціну як остаточну чи додаватимете до його ціни суму ПДВ 20%, чи будете порівнювати ціни всіх учасників без врахування ПДВ?
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 12.11.2019, 18:17)
Згідно з пунктом 35 статті 1 Закону України «Про публічні закупівлі» учасник процедури закупівлі (далі - учасник) - фізична особа, у тому числі фізична особа - підприємець, юридична особа (резидент або нерезидент), яка подала тендерну пропозицію.
Вимоги до цінової пропозиції учасника наведені в додатку 1 тендерної документації.
Відповідно до статті 28 Закону України «Про публічні закупівлі» оцінка тендерних пропозицій проводиться автоматично електронною системою закупівель на основі критеріїв і методики оцінки, зазначених замовником у тендерній документації, та шляхом застосування електронного аукціону. Після оцінки пропозицій замовник розглядає тендерні пропозиції на відповідність вимогам тендерної документації з переліку учасників, починаючи з учасника, пропозиція якого за результатом оцінки визначена найбільш економічно вигідною.
12.11.2019, 15:18
Прохання
Загальне запитання щодо оголошення
Шановний Замовник,

Маємо повідомити, що високе Звання "Silver Cloud Productivity" не має жодного відношення до здатності та права партнера Microsoft поставляти замовникам відкриті ліцензії на будь-який продукт Microsoft.

Надається даний статус або за виконання встановлених Microsft обсягів продажу, або в разі, якщо партнер отримує від замовника адміністративні повноваження щодо керування обліковими записами замовника (так званий Office 365 Delegated Administrator).

Звідти питання:

1) Міністерство Фінансів України дійсно намагається передати третій стороні керування власними ресурсами, в тому числі надати доступ до почтових скриньок, документів та інших даних?

2) Міністерство Фінансів України дійсно прагне прийняти участь у програмі нагородження партнерів Microsoft за виконання планів продажу?

Чи Міністерство Фінансів України просто намагається надати необґрунтовані конкурентні переваги наперед обраним комерційним структурам, мотивуючі це тим, що саме ці структури є найбільш компетентними?

3) Яку ціну готове заплатити Міністерство Фінансів з державного бюджету за своє припущення, що одні партнери є більш компетентними ніж інші, при тому, що результат постачання ліцензій від будь-кого з партнерів - є абсолютно однаковий?

Радикально звужуючи коло конкурентів, Міністерство Фінансів створює ідеальні умови для антиконкурентної змови обмеженого кола учасників, і результатом цієї змови є завищення ціни, яку, далі, Міністерство Фінансів покриває коштами державного бюджету. Але в державному бюджеті, здається, нема відповідних статей. Хоча міністерству, звісно, видніше.

В нас все одно є прохання: будь ласка, приберіть вимоги до статусу Silver Cloud Productivity, проведіть відкриті торги та отримайте жаданий товар за гарантовано найнижчою ціною.

Дякуємо, та сподіваємось на розуміння.
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 15.11.2019, 15:03)
Згідно з вимогою пункту 5.1. (Налаштування програмного забезпечення, супроводження діяльності та надання консультацій щодо функціонування програмного забезпечення) Додатку 3 тендерної документації, необхідна наявність в учасника листа від виробника або його представництва / філії (якщо їх відповідні повноваження поширюються на території України) або від офіційного представника виробника (дистриб’ютора) програмного забезпечення про те, що учасник відповідає компетенціям в рамках програми Microsoft Partner Network, а саме - Silver Cloud Productivity для забезпечення налаштування та сталого використання отриманого програмного забезпечення. Наявність Silver Cloud Productivity - це забезпечення надання не тільки платформи ліцензування, підписки на продукти Microsoft Cloud. Cloud Reseller зобов’язаний мати діючу угоду «Advance support for partners», що надає право отримувати розширену технічну підримку від Microsoft та найвищий рівень SLA. Окрім постачання замовнику права використання продуктів, обов’язковою складовою цієї програми є надання безпосередньо Cloud Reseller послуг технічної підтримки в режимі 24/7 впродовж всього терміну дії підписки на продукти Microsoft та наявність сертифікованих інженерів. Зважаючи на вищезазначене, замовник, з метою дотримання принципів здійснення закупівель, не вважає за доцільне вносити запропоновані Вами зміни до тендерної документації.
13.11.2019, 17:04
Тип лицензии
Загальне запитання щодо оголошення
Добрый вечер.
Подскажите, пожалуйста:
1. Какой тип лицензии ( https://www.microsoft.com/uk-ua/microsoft-365/government/compare-office-365-government-plans ) Вам необходим, т.к. в ТД это не обозначено?
2. Планируется ли использование корпоративной почтовой системы Exchange?

Спасибо.
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 15.11.2019, 15:04)
Вимоги до предмету закупівлі описані в додатку 3 до тендерної документації.
14.11.2019, 17:44
Термін діі ліцензій
Загальне запитання щодо оголошення
Підкажіть, будь ласка, термін діі ліцензій та тип ліцензій, яка потрібна до потреби,
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 18.11.2019, 16:57)
Вимоги до предмету закупівлі описані в додатку 3 до тендерної документації.
14.11.2019, 17:56
Захист персональних даних
Загальне запитання щодо оголошення
Яким чином може бути замінена інформація щодо надання номеру телефону та ПІБ замовника згідно вимоги ТД: . Довідка у довільній формі, що містить інформацію щодо раніше укладених договорів (не менше 1-го) на постачання програмного забезпечення для автоматизації офісу (крім відомостей, що становлять комерційну таємницю або інформацію з обмеженим доступом) із зазначенням номеру та дати укладання договорів, предметів договорів, замовників (контрагентів) та їх контактних осіб (ПІБ та контактний телефон). Так, як дана вимога порушує вимоги Закону Украіни про захист персональних даних?
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 18.11.2019, 16:58)
Вимога в Додатку 2 ТД щодо зазначення ПІБ та контактного телефону контактних осіб замовників (контрагентів), з якими учасник уклав аналогічні договори, не порушує вимоги Закону України “Про захист персональних даних”, оскільки не вимагають додаткових відомостей за допомогою яких фізична особа може бути конкретно ідентифікована. ПІБ та контактний телефон контактних осіб замовників (контрагентів), з якими учасник уклав аналогічні договори, вимагаються з метою перевірки виконання аналогічних договорів.