Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 01.02.2019 14:20. Дата останніх змін - 11.04.2019 15:26

ПГВ 19П-007_ Облаштування Солохівського ГКР. Технічне переоснащення агрегатної та загальностанційної автоматики на Солохівській КС. Роботи "під ключ" -

Ідентифікатор закупівлі UA-2019-02-01-002592-b  
ID ba54b76e180c4d29acc8e32cc5444905  
Очікувана вартість закупівлі
96`026`145.60 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

45220000-5 Інженерні та будівельні роботи (Облаштування Солохівського ГКР. Технічне переоснащення агрегатної та загальностанційної автоматики на Солохівській КС. Роботи "під ключ")

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника ПАТ "Укргазвидобування" в особі філії "Полтавагазвидобування"  
Очікувана вартість закупівлі 96`026`145.60 Гривня (з ПДВ)  
Розмір мінімального кроку пониження ціни 1`920`500.00 Гривня  
Загальний розмір забезпечення тендерних пропозиції 480`130.73 Гривня  
Процедура закупівлі Спрощені закупівлі  
Метод оцінки тендерних пропозицій учасників Оцінка тендерних пропозицій учасників за найменшою пропозицією  
Закупівля оголошена
01.02.19
Період уточнень
до 12.02.19
Подання пропозицій
до 21.02.19
Аукціон
22.02.19
Кваліфікація переможця
з 22.02.19
Пропозиції розглянуті
з 25.03.19
Завершена
11.04.19
06.02.2019, 16:51
Про можливість приняти участь у тендері.
Загальне запитання щодо оголошення
Наше підприємство має можливість приняти участь у тендері але більшість частин іноземного виробництва. Тому просимо розглянути варіант по 50% предоплаті.
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 07.02.2019, 09:34)
Згідно умов документації допорогової закупівлі, оплата проводиться протягом 60 календарних днів після підписання актів виконаних робіт (ф.КБ-2В) і довідки про вартість виконаних робіт та витрат (ф.КБ-3). Остаточний розрахунок після підписання акту прийняття виконаних робіт 60 календарних днів.
Згідно п 6.9. Проекту договору (Додаток 4 до документації) ціна за одиницю устаткування (вартість Робіт) та загальна ціна Договору може бути змінена при застосуванні пункту 6.10. Договору.
08.02.2019, 15:40
О несоответствии между проектными данными и техническими требованиями
Загальне запитання щодо оголошення
Добрый день,

В результате обработки предоставленных исходных данных обнаружены некоторые несоответствия между проектными данными и техническими требованиями, а именно:
1. В документе «Технічні вимоги… Додаток №2 до тендерної документації» указано:
«Основні функції АСК. АСК повинна забезпечувати: резервування контролера шафи управління турбокомпресорними агрегатами для виконання аварійної зупинки при відмові основного контролера.»

В проекте в шкафу ЩтА-КУ-PLC отсутствует резервированная сборка контроллеров. Вместо этого используется система управления, состоящая из 2-ух отдельных контроллеров CPU 1516-3 PN/DP (6ES7516-3AN01-0AB0), соединенных между собой по сети Profinet. Второй контроллер выступает в роли ПАЗ (противоаварийной защиты). Следует отметить, что такая конфигурация не отвечает требованиям резервирования контроллера в случае выхода его из строя. А если контроллер должен выполнять строгие требования ПАЗ, то, возможно, стоило для этого контроллера использовать отказоустойчивые модели (Fail Safety)?

2. В документе «Технічні вимоги… Додаток №2 до тендерної документації» указано:
«Структура АСК. Верхній рівень… у складі:
- АРМ інженера-налагоджувальника. – в проекте отсутствует. Есть программатор Siemens. Можно ли это считать этой позицией?
- центральний сервер архивів. – в проекте отсутствует. Вместо него заложена отдельная (Standalone) система визуализации на базе WinCC V15 RT Professional 8192 Tags с опцией дополнительного архивирования SIMATIC WinCC Logging на 5000 дополнительных архивных тегов. Стоит отметить, что среди функций, выполняемых WinCC Logging есть только функции ведения кратковременных архивов. В качестве центрального сервера архивов, предназначенного для долговременного архивирования данных процесса со всего предприятия Siemens рекомендует использовать программное обеспечение SIMATIC Process Historian.

3. В документе «Технічні вимоги… Додаток №2 до тендерної документації» указано:
«Компресорна станція працює в режимі 3 робочих компресора та 1 в резерві.» В проекте для компрессорных установок применены отдельные станции визуализации на базе WinCC V15 RT Professional 2048 Tags на каждую из установок в отдельности. Следует отметить, что может возникнуть ситуация, когда во время обслуживания (ремонта) одной из компрессорных установок возникнет неисправность на одной из станций визуализации работающих компрессорных установок (либо проблемы в сети). Из-за того, что эти системы независимые, будет невозможно управлять компрессорной установкой с возникшей неисправностью, в следствии чего данное требование не будет исполнено.

4. В документе «Доповнення до технічних вимог …» на основании которого был выполнен проект, указано:
«14. Для забезпечення надійності передбачити використання в ШСКО двох серверів з функціями дублювання. Передбачити відповідне програмне забезпечення.» В проекте заложена отдельная (Standalone) система визуализации на базе WinCC V15 RT Professional 8192 Tags с опцией дополнительного архивирования SIMATIC WinCC Logging на 5000 дополнительных архивных тегов.

5. В документе «Доповнення до технічних вимог …» на основании которого был выполнен проект, указано:
«13. Передбачити улаштування системи зв’язку між компонентами САК КС за допомогою оптичних кабелів за топологією «кільце» з використанням одного 4/8 портового комутатору Scalance 2xx серії в кожній шафі автоматики»
В проекте в состав САК КС входят следующие системы:
1. САК КРД (1 шкаф).
2. САК КС (1 шкаф).
3. СК3 ДКС (1 шкаф).
4. САК БКІП (3 шкафа).
5. САК БВП (1 шкаф).
6. 2 АРМа

Связь между данными шкафами обеспечивается через шкаф ШСКО. Документ «05-ДКС-ШСКО-C4-Схема соединений внешних проводок.pdf» показывающий подключение данного оборудования во вложении. Оптическая связь обеспечивается только для одного шкафа САК БКІП (между собой шкафы этой системы связаны электрической линией связи) и для шкафа САК БВП. В остальных местах используется электрический вид связи.

На основании вышеизложенного прошу предоставить уточняющую информацию
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 11.02.2019, 16:09)
1. САК КС (ЩтА-КС) та САК КУ (ЩтА-PLC) повинні мати по два контролери CPU 1516-3 PN/DP (основний і резервний).
Функція АСК - резервування контролера шафи управління реалізована 2 способами:
1) Автоматичний – резервний контролер, при несправності основного контролера, видає команду на аварійну перестановку кранів та зупинення роботи КУ (минаючи основний контролер), що і відповідає Завданню на проектування;
2) Дистанційний – за командою оператора, з Пульта дистанційного керування подається команда до Блоку екстреного зупинення, який видає команду (минаючи основний і резервний контролери) на аварійну перестановку кранів та зупинення роботи КУ, що і відповідає Завданню на проектування.
2. АРМ інженера-налагоджувальника – це АРМ резервний. Також для редагування проекту було закладено програматор.
3. АРМ оператора КУ дозволяє контролювати роботу будь-якого із КУ1…КУ4.
4. В Додатку №1 до Договору №1113/18 від 27.08.2018 р. «Доповнення до технічних умов для проектування», на підставі якого було виконано проект, п. 14 відсутній.
5. Системи зв’язку між компонентами АСК ТП:
1) Системи зв’язку між ШСКО та САК:
– оптичний зв’язок за топологією «кільце» для віддалених систем (САК КУ, САК БКІП, САК БВП);
– електричний зв’язок за топологією «кільце» для систем, розташованих в одному приміщенні (САК КРД, САК КС, СКЗ ДКС).
– електричний зв’язок, для ближніх пристроїв: САК_КРД; САК_КС; СКЗ ДКС; АРМ_КУ№1; АРМ_КУ№2; АРМ_КУ№3; АРМ_КУ№4; АРМ_КС№1; АРМ_КС№2; АРМ начальника станції; АРМ технолога; АРМ резервний; принтер (3 шт.); програматор.
2) САК_КУ. Оптичний зв’язок за топологією «кільце» між ЩтА-PLC та ЩтА-АПОГ;
3) САК_БКІП. Електричний зв’язок між ЩтА-Вент та ЩтА: ЩтА-КП№1; ЩтА-КП№2; ЩтА-ОП;
4) Радіозв’язок між ЩтА-WLAN та АРМ_ГС.
6. Додатково до комплекту постачання ввести ЩтА-WLAN – 1 шт. (всього – 2 шт.).


12.02.2019, 09:09
Об уточнении исходных данных
Загальне запитання щодо оголошення
В документе «Доповнення до технічних вимог …» на основании которого был выполнен проект, указано:
«14. Для забезпечення надійності передбачити використання в ШСКО двох серверів з функціями дублювання. Передбачити відповідне програмне забезпечення.»
В проекте заложена отдельная (Standalone) система визуализации на базе WinCC V15 RT Professional 8192 Tags с опцией дополнительного архивирования SIMATIC WinCC Logging на 5000 дополнительных архивных тегов.
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 12.02.2019, 10:33)
Пітверджуємо вимоги п.14 Доповнення до технічних умов для проектування «Облаштування Солохівського ГКР. Технічне переоснащення агрегатної та загальностанційної автоматики на Солохівській КС».
Для забезпечення надійності передбачити використання в ШСКО двох серверів з функціями дублювання. Передбачити відповідне програмне забезпечення.
В процесі реалізації проекту необхідно буде внести зміни в конструкторську документацію.