Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 12.01.2019 13:11. Дата останніх змін - 28.01.2019 11:44

теплопостачання за адресою : м.Лисичанськ вул. ім. В.Сосюри 430 -

Ідентифікатор закупівлі UA-2019-01-12-000024-b  
ID afbc33e6ceb94a00a4f73db157d28908  
Очікувана вартість закупівлі
299`156.20 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Розпорядження голови ОДА-керівника ОВЦА від 20.12.2018р.,Розшифровка до плану асигнувань загального фонду бюджету на 2019р.,Протокол засідання тендерного комітету БН від 11.01.2019р.

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника Лисичанська комунальна лікувально-профілактична установа станція швидкої медичної допомоги  
Очікувана вартість закупівлі 299`156.20 Гривня (з ПДВ)  
Підстава cт. 35, п 2 Відсутність конкуренції (у тому числі з технічних причин) на відповідному ринку, внаслідок чого договір про закупівлю може бути укладено лише з одним постачальником, за відсутності при цьому альтернативи  
Обгрунтування Частиною 2 статті 5 Закону України «Про природні монополії» передбачено, що зведений перелік суб’єктів природних монополій ведеться Антимонопольним комітетом України на підставі реєстрів суб’єктів природних монополій у сфері житлово-комунального господарства, що формуються Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг. На день проведення переговорів у зведеному переліку КП «Лисичанськтепломережа» зазначений, як суб’єкт природних монополій на території Луганської області, тому враховуючи об’єктивну відсутність конкуренції, щодо постачання теплової енергії, а саме єдиним можливим постачальником теплової енергії для потреб Лисичанської комунальної лікувально-профілактичної установи станція швидкої медичної допомоги (за адресою Луганська обл., м.Лисичанськ, вул..ім.В.Сосюри, 430) є КП «Лисичанськепломережа», як таке, що займає монопольне (домінуюче) становище на ринку транспортування теплової енергії в межах території м.Лисичанськ, де знаходяться належні йому теплові мережі та відповідно до статті 5 Закону України «Про природні монополії» віднесено до сфери діяльності природних монополій. У даному випадку, відповідно до пункту 2 частини 2 статті 35 Закону України про публічні закупівлі може бути застосована переговорна процедура закупівлі. На запрошення замовника, відповідно до 2 абзацу частини 1 статті 35 Закону України про публічні закупівлі, Представниками КП «Лисичанськтепломережа» було надано інформацію про його відповідність вимогам відповідно до запрошення. Перелік документів, що підтверджують наявність умов застосування переговорної процедури закупівлі: Копії документів КП «Лисичанськтепломережа»про відповідність кваліфікаційним вимогам: Ліцензія на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії, статуту, свідоцтва про державну реєстрацію, довідки ЄДРПОУ.  
Процедура закупівлі
Переговорна процедура (скорочена)
 
Закупівля оголошена
12.01.19
Вибір контрагента
Підготовка угоди
Завершена
28.01.19