Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 26.12.2025 14:43. Дата останніх змін - 26.12.2025 14:43

Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг; Свинина тазостегнова, без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг; Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Лопатка теляча без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589; Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143; Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Філе індички, охолоджене, ДСТУ 3143

Ідентифікатор закупівлі UA-2025-12-26-010338-a  
ID 0dec7c69ec474ad58bcd4880afac2621  
Ідентифікатор плану UA-P-2025-12-26-011736-a  
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг; Свинина тазостегнова, без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг; Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) "Даринка" Боярської міської ради  
Очікувана вартість закупівлі 825`000.00 Гривня (з ПДВ)  
Процедура закупівлі Запит (ціни) пропозицій  
Вид предмету закупівлі: Закупівля товарів  
Закупівля оголошена
26.12.25
Подання пропозицій
до 31.12.25
Залишилось 2 дні. Поспішайте взяти учаcть! Поспішайте взяти участь!

Умови оплати згідно із договором

Подія Поставка товару  
Тип оплати Післяплата  
Розмір оплати (ВАЖЛИВО: Загальна сума умов оплати повинна бути рівна 100%) 100%  
Період 15 робочі дні  

Специфікація закупівлі

1)
Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 08150, Україна, Київська область, м.Боярка, вул Сагайдачного,34
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 01.01.2026 - 31.12.2026
Умови поставки: Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг; Свинина тазостегнова, без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг; Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 200 кілограм
2)
Свинина тазостегнова, без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 08150, Україна, Київська область, м.Боярка, вул Сагайдачного,34
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 01.01.2026 - 31.12.2026
Умови поставки: Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг; Свинина тазостегнова, без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг; Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 400 кілограм
3)
Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 08150, Україна, Київська область, м.Боярка, вул Сагайдачного,34
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 01.01.2026 - 31.12.2026
Умови поставки: Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг; Свинина тазостегнова, без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг; Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 250 кілограм
4)
Лопатка теляча без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 08150, Україна, Київська область, м.Боярка, вул Сагайдачного,34
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 01.01.2026 - 31.12.2026
Умови поставки: Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг; Свинина тазостегнова, без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг; Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 300 кілограм
5)
Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 08150, Україна, Київська область, м.Боярка, вул Сагайдачного,34
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 01.01.2026 - 31.12.2026
Умови поставки: Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг; Свинина тазостегнова, без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг; Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 200 кілограм
6)
Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 08150, Україна, Київська область, м.Боярка, вул Сагайдачного,34
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 01.01.2026 - 31.12.2026
Умови поставки: Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг; Свинина тазостегнова, без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг; Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 500 кілограм
7)
Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 08150, Україна, Київська область, м.Боярка, вул Сагайдачного,34
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 01.01.2026 - 31.12.2026
Умови поставки: Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг; Свинина тазостегнова, без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг; Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 900 кілограм
8)
Філе індички, охолоджене, ДСТУ 3143
Класифікація за ДК 021:2015: 15110000-2 - М’ясо
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 08150, Україна, Київська область, м.Боярка, вул Сагайдачного,34
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 01.01.2026 - 31.12.2026
Умови поставки: Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг; Свинина тазостегнова, без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг; Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 600 кілограм

Тендерна документація

Проект договору
Проект Договору ПХ.docx
Завантажено в ЦБД Prozorro: 26.12.2025 14:42
Версія документу від: 26.12.2025 14:42
ID: 2aa6fe13f5a74204895fe643403faa22
Повідомлення про закупівлю
sign.p7s
Завантажено в ЦБД Prozorro: 26.12.2025 14:43
Версія документу від: 26.12.2025 14:43
ID: 7e4cd5df91654565a9514f7d3ffc46db

Параметри тендеру

Опис критеріїв

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590,
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Характеристики не суперечать: ДСТУ 4590
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 26.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 26.12.2025
Частина: ошийок
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 26.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Свинина тазостегнова, без кістки, заморо
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Характеристики не суперечать: ГСТУ 46.019
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 26.12.2025
Термічний стан: заморожене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 26.12.2025
Частина: тазостегнова, без кістки
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 26.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Корейка свинна без кістки, охолоджена, Д
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Характеристики не суперечать: ДСТУ 4590
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 26.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 26.12.2025
Частина: корейка без кістки
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 26.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Лопатка теляча без кістки, охолоджена, Д
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність стандарту: ДСТУ 4589
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 26.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 26.12.2025
Частина: лопатка без кістки
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 26.12.2025
Вид: телятина
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 26.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 26.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 26.12.2025
Частина: кури-тушки
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 26.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Філе куряче, охолоджене, перша категорія
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Категорія: перша
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 26.12.2025
Наявність кісток Очікуване значення: ні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 26.12.2025
З шкірою Очікуване значення: ні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 26.12.2025
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 26.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 26.12.2025
Частина: філе
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 26.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
З шкірою Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 26.12.2025
Наявність кісток Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 26.12.2025
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 26.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 26.12.2025
Частина: стегно
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 26.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Філе індички, охолоджене, ДСТУ 3143
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність ДСТУ 3143 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 26.12.2025
Термічний стан: охолоджене
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 26.12.2025
Частина: філе
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 26.12.2025

Дати та строки

Дата публікації 26.12.2025 14:43  
Початок періоду прийому пропозицій 26.12.2025 14:43  
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій 31.12.2025 10:00  
Дата початку аукціону очікується  

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) "Даринка" Боярської міської ради  
Код в ЄДРПОУ / ІПН 22208445  
Юридична адреса 08150, Україна, Київська область, м. Боярка, вул. П.Сагайдачного, 34