Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 26.10.2018 19:44. Дата останніх змін - 28.12.2018 08:47

ДК 021:2015:72230000-6 Послуги з розробки програмного забезпечення на замовлення (Послуги зі створення єдиної державної інформаційної системи трансплантації) -

Ідентифікатор закупівлі UA-2018-10-26-001604-b  
ID 15960cde68ad4ba7a355a69b3271d623  
Очікувана вартість закупівлі
26`378`000.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Обсяг надання послуг наведено в Додатку 3 Тендерної документації Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: м. Київ, вул. Грушевського, 7, 01601, Міністерство охорони здоров'я України

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника Міністерство охорони здоров'я України  
Очікувана вартість закупівлі 26`378`000.00 Гривня (з ПДВ)  
Розмір мінімального кроку пониження ціни 20`000.00 Гривня  
Загальний розмір забезпечення тендерних пропозиції 790`000.00 Гривня  
Процедура закупівлі Відкриті торги з публікацією англійською мовою  
Метод оцінки тендерних пропозицій учасників Оцінка тендерних пропозицій учасників за найменшою пропозицією  
Закупівля оголошена
26.10.18
Період уточнень
до 24.11.18
Період оскаржень
до 30.11.18
Подання пропозицій
до 04.12.18
Прекваліфікація
з 06.12.2018
Оскарження прекваліфікації
до 17.12.2018
Аукціон
17.12.18
Кваліфікація переможця
з 17.12.18
Пропозиції розглянуті
17.12.18
Завершена
28.12.18
30.10.2018, 18:42
Щодо термінів
Загальне запитання щодо оголошення
У документації зазначений строк надання послуг до 31.12.2018 року. В той же час на прозорро дата аукціону призначена на 2 січня 2019 року. Навіть, якщо аукціон буде перенесено на початок грудня 2018 і додавши термін узгодження договорів, то згідно з планом запропонованим Замовником, а це 3 місяці - вже неможливо виконати умови. Фактично при найліпшому варіанті у виконавця буде 2-3 тижні на все

2-3 тижні це не реалістичні строки виконання для будь-якого проекту національного рівня.

Питання:
1. Чи може бути термін виконання перенесено згідно запропонованого Замовником графіка мінімум на 3 місяці з дати підписання договору (березень-квітень 2019 року).
2. Якщо термін не може бути перенесено, то чи є бачення Замовника, виходячи з його внутрішніх процесів, яким чином за потенційні 2 тижні грудня 2018 року можливо організаційно реалізувати цей проект. Чи бачить Замовник можливість реалізації проекту за 2 тижні.
3. Чи зможе за термін 2 тижні Замовник провести всі зустрічі, узгодження, інфраструктурні заходи, налаштування, випробування, навчання персоналу, введення в експлуатацію. Приблизне бачення Замовника по кожному з етапів є важливим для Виконавця для усвідомлення що, навіть якщо Виконавець розробить та підготовить своє рішення згідно вимог документації до початку аукціону, то замовник зможе організаційно забезпечити можливість виконання та своєчасного прийняття послуг без наслідків для Виконавця. Скільки часу замовнику треба на кожен етап при терміні виконання проекту 2 тижні?
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 01.11.2018, 18:10)
Шановний Учасник! Дякуємо Вам за інтерес, виявлений до даної закупівлі! Розглянуто Ваше питання та повідомляється.
З приводу дати проведення аукціону зазначаємо наступне:
Відповідно до частини 5 статті 28 Закону України "Про публічні закупівлі" - У разі якщо оголошення про проведення процедури закупівлі оприлюднюється відповідно до норм частини четвертої статті 10 цього Закону, замовник розглядає тендерні пропозиції на відповідність технічним вимогам, визначеним у тендерній документації, та визначає відповідність учасників кваліфікаційним критеріям до проведення автоматичної оцінки тендерних пропозицій у строк, що не перевищує 20 робочих днів, який є максимальним. Замовник має право розглянути тендерні пропозиції з мінімальним строком, необхідним для прийняття рішення.
За результатами розгляду складається протокол розгляду тендерних пропозицій за формою, встановленою Уповноваженим органом, та оприлюднюється замовником на веб-порталі Уповноваженого органу відповідно до статті 10 цього Закону. Після оприлюднення замовником протоколу розгляду тендерних пропозицій електронною системою закупівель автоматично розсилаються повідомлення всім учасникам тендеру та оприлюднюється перелік учасників, тендерні пропозиції яких не відхилені згідно з цим Законом. Дата і час проведення електронного аукціону визначаються електронною системою автоматично, але не раніше ніж через п’ять днів після оприлюднення протоколу розгляду тендерних пропозицій.
Якщо за результатами розгляду тендерних пропозицій до оцінки допущено тендерні пропозиції менше ніж двох учасників, процедура закупівлі відміняється.
Замовник та учасники не можуть ініціювати будь-які переговори з питань внесення змін до змісту або ціни поданої тендерної пропозиції.
Таким чином дата проведення аукціону визначається електронною системою автоматично і буде чітко визначена не раніше ніж буде оприлюднено замовником протокол розгляду тендерних пропозицій.

З приводу строку надання послуг зазначаємо наступне:
Відповідно до пункту 5.3 Додатку 4 до Тендерної документації (проекту Договору про закупівлю послуг за державні кошти) Замовник має право здійснити попередню оплату, відповідно до встановлених постановою Кабінету Міністрів України від 23 квітня 2014 р. № 117 умов. У разі здійснення попередньої оплати строк надання послуг продовжується відповідно до встановлених постановою Кабінету Міністрів України строків.
Згідно постанови Кабінету Міністрів України від 23.04.2014 № 117 "Про здійснення попередньої оплати товарів, робіт і послуг, що закуповуються за бюджетні кошти" розпорядники бюджетних коштів та одержувачі бюджетних коштів у договорах про закупівлю товарів, робіт і послуг за бюджетні кошти можуть передбачати, відповідно до належним чином оформленого рішення головного розпорядника бюджетних коштів, попередню оплату лише у разі закупівлі: на строк не більше трьох місяців: програмного забезпечення (програмних продуктів, зокрема ліцензійних примірників комп'ютерних програм, інформаційних продуктів, інформаційних систем та комплексів, баз даних) та робіт з його створення.
Таким чином замовник має право здійснити попередню оплату наданих послуг за предметом закупівлі та продовжити строк надання послуг не більше як на 3 місяці з моменту здійснення такої передоплати.
13.11.2018, 11:26
Уточнення вимог тендерної документації
Запитання щодо предмету закупівлі Послуги зі створення єдиної державної ін

Доброго дня!
1.у тендерній документації вказана одна із вимог до керівника проекту: "досвід успішної реалізації ІТ проектів аналогічного масштабу не менше ніж трьох проекті в ролі керівника -- з обовязковим наданням прикладів".

Що у даному випадку,нам, як потенційному учаснику тенедру, необхідно розуміти під словопсполученням "успішна реалізація ІТ проекту" та "аналогічний масштаб"? які критерії будуть Вами застосовуватися до оцінки дотримання цих вимог?

2. у тендерній документації вказана вимога щодо наявності документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних договорів у вигляді інформаційної довідки у довільній формі, що містить інформацію, щодо раніше укладеного (них) договору (ів) на постачання аналогічних послуг (крім відомостей, що становлять комерційну таємницю або інформацію з обмеженим доступом) із заначенням предметів договорів, замовників та їх місцезнаходження".

Що у даному випадку, нам, як потенційному учаснику тенедру, слід розуміти під словосполученням "аналогічні договори" та "аналогічні послуги"?

3. у тендерній документації зазначена вимога до керівника проекту: "досвід роботи керівником проектів не менше ніж 3-х років".
якими конкретними документами учасник тендеру може підтвердити досвід роботи особи керівником проекту?

4.у тендерній документації зазначена вимога до інших спеціалістів: "не менше 5 років досвіду у сфері розробки та впровадження інформаційних систем".
якими конкретними документами учасник тендеру може підтвердити досвід роботи своїх спеціалістів у сфері розробки та впровадження інформаційних систем?
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 26.11.2018, 21:54)
У відповідності до статті 16 Закону Замовником установлено такий кваліфікаційний критерій як наявність документально підтвердженого досвіду виконання аналогічного договору.
Загальноприйнятним є те що під аналогічними договорами у тендерній документації розуміється виконання учасником договорів щодо поставок товарів, надання послуг, виконання робіт того ж виду товару, роботи чи послуги, який є предметом закупівлі для торгів, якщо інше не передбачене тендерною документацією.
З самої назви предмету закупівлі вбачається яка послуга замовляється замовником - ДК 021:2015:72230000-6: Послуги з розробки програмного забезпечення на замовлення.

Відповідно до вимог статті 16 Закону Замовником установлено один з таких кваліфікаційних критеріїв як наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід.
Відповідно до цього критерію Замовником вимагається довідка в довільній формі