Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 05.12.2025 09:45. Дата останніх змін - 05.12.2025 09:45

Родзинки сушені коричневого кольору, сорт вищий, розмір середній, 1 кг, Чорнослив сушений, без кісточки, сорт вищий, розмір середній, 1 кг, Квасоля біла консервована, Огірки консервовані без оцту скляна банка 3л, Горошок зелений консервований 420гр, Кукурудза консервована 340гр, Паста томатна 25% з сіллю, сорт перший, ДСТУ 5081, банка скляна, 1 кг, Томати консервовані без оцту скло 3л, Повидло яблучне, Cуміш сухофруктів, ДСТУ 8494, 1 кг

Ідентифікатор закупівлі UA-2025-12-05-002122-a  
ID 5ec502cad1d541138f387775cef72594  
Ідентифікатор плану UA-P-2025-12-05-002708-a  
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника Комунальний заклад "Хмільницький ліцей №2 Хмільницької міської ради"  
Очікувана вартість закупівлі 16`476.20 Гривня (з ПДВ)  
Процедура закупівлі Запит (ціни) пропозицій  
Вид предмету закупівлі: Закупівля товарів  
Закупівля оголошена
05.12.25
Подання пропозицій
до 10.12.25
Залишилось 4 дні. Поспішайте взяти учаcть! Поспішайте взяти участь!

Умови оплати згідно із договором

Подія Поставка товару  
Опис Замовник здійснює оплату за поставлений товар в національній валюті України в безготівковій формі шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок Постачальника. Розрахунки за поставлений товар здійснюються проводяться протягом 10 календарних днів з моменту поставки Товару. Постачальник здійснює поставку Продукції на умовах DDP за адресою: 22000, Вінницька область, м. Хмільник, вул. Столярчука, №29, 24200, Вінницька область, с. Томашпіль, вул. Івана Богуна, №16.  
Тип оплати Післяплата  
Розмір оплати (ВАЖЛИВО: Загальна сума умов оплати повинна бути рівна 100%) 100%  
Період 10 календарні дні  

Специфікація закупівлі

1)
Cуміш сухофруктів
Класифікація за ДК 021:2015: 15330000-0 - Оброблені фрукти та овочі
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 22000, Україна, Вінницька область, м. Хмільник, Столярчука, 29
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2025
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 20 кілограм
2)
Родзинки
Класифікація за ДК 021:2015: 15330000-0 - Оброблені фрукти та овочі
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 22000, Україна, Вінницька область, м. Хмільник, Столярчука, 29
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2025
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 10 кілограм
3)
Чорнослив
Класифікація за ДК 021:2015: 15330000-0 - Оброблені фрукти та овочі
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 22000, Україна, Вінницька область, м. Хмільник, Столярчука, 29
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2025
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 3 кілограм
4)
Квасоля консервована
Класифікація за ДК 021:2015: 15330000-0 - Оброблені фрукти та овочі
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 22000, Україна, Вінницька область, м. Хмільник, Столярчука, 29
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2025
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 14.31 кілограм
5)
Огірки консервовані
Класифікація за ДК 021:2015: 15330000-0 - Оброблені фрукти та овочі
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 22000, Україна, Вінницька область, м. Хмільник, Столярчука, 29
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2025
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 13.6 кілограм
6)
Горошок зелений консервований
Класифікація за ДК 021:2015: 15330000-0 - Оброблені фрукти та овочі
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 22000, Україна, Вінницька область, м. Хмільник, Столярчука, 29
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2025
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 5.3 кілограм
7)
Кукурудза цукрова консервована
Класифікація за ДК 021:2015: 15330000-0 - Оброблені фрукти та овочі
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 22000, Україна, Вінницька область, м. Хмільник, Столярчука, 29
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2025
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 3.4 кілограм
8)
Паста томатна вагова
Класифікація за ДК 021:2015: 15330000-0 - Оброблені фрукти та овочі
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 22000, Україна, Вінницька область, м. Хмільник, Столярчука, 29
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2025
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 29.68 кілограм
9)
Томати консервовані
Класифікація за ДК 021:2015: 15330000-0 - Оброблені фрукти та овочі
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 22000, Україна, Вінницька область, м. Хмільник, Столярчука, 29
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2025
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 13.6 кілограм
10)
Повидло та джеми вагові
Класифікація за ДК 021:2015: 15330000-0 - Оброблені фрукти та овочі
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 22000, Україна, Вінницька область, м. Хмільник, Столярчука, 29
Кінцевий строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31.12.2025
Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг: 33.92 кілограм

Тендерна документація

Проект договору
15330000_0 «Оброблені фрукти та овочі» 1_4.docx
Завантажено в ЦБД Prozorro: 05.12.2025 09:44
Версія документу від: 05.12.2025 09:44
ID: 06fc992f0ede40e0931f14869fc72624
Повідомлення про закупівлю
sign.p7s
Завантажено в ЦБД Prozorro: 05.12.2025 09:45
Версія документу від: 05.12.2025 09:45
ID: 76f6b686abbe4957a430c7ccc23ebf30

Параметри тендеру

Опис критеріїв

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Cуміш сухофруктів
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність ДСТУ: ДСТУ 8494
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 05.12.2025
Вид сушених фруктів: суміш сухофруктів
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 05.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Родзинки
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Наявність плодоніжки Очікуване значення: ні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 05.12.2025
Наявність кісточки Очікуване значення: ні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 05.12.2025
Колір: коричневий
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 05.12.2025
Розмір: середній
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 05.12.2025
Сорт: вищий
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 05.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Чорнослив
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Розмір: середній
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 05.12.2025
Наявність кісточки Очікуване значення: ні
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 05.12.2025
Сорт: вищий
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 05.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Критерій відноситься до предмету закупівлі Квасоля консервована
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Характеристики не суперечать ДСТУ 6074: так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 05.12.2025
Фасування: банка металева
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 05.12.2025
Сорт: вищий
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 05.12.2025
Вид: квасоля натуральна
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 05.12.2025
Бренд: econom
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 05.12.2025
Маса нетто ?:tender criteria requirement min_maxValue: 0.42 - 0.42 кілограм
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 05.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Огірки консервовані
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність ДСТУ: ДСТУ 7989
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 05.12.2025
Заливка: маринад без оцту
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 05.12.2025
Сорт: перший
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 05.12.2025
Бренд: ЗАКРУТТО
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 05.12.2025
Маса нетто ?:tender criteria requirement min_maxValue: 3 - 3 кілограм
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 05.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Горошок зелений консервований
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Фасування: банка металева
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 05.12.2025
Відповідність ДСТУ 7165 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 05.12.2025
Сорт: перший
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 05.12.2025
Бренд: econom
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 05.12.2025
Маса нетто ?:tender criteria requirement min_maxValue: 0.42 - 0.42 кілограм
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 05.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Кукурудза цукрова консервована
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Вид: кукурудза цукрова з цілих зерен
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 05.12.2025
Фасування: банка металева
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 05.12.2025
Відповідність ДСТУ 7164 Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 05.12.2025
Сорт: вищий
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 05.12.2025
Бренд: econom
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 05.12.2025
Маса нетто ?:tender criteria requirement min_maxValue: 0.34 - 0.34 кілограм
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 05.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Учасники процедури закупівлі повинні надати у складі тендерних пропозицій інформацію та документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, установленим замовником
Критерій відноситься до предмету закупівлі Паста томатна вагова
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Вид фасування: банка скляна
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 05.12.2025
Характеристики не суперечать ДСТУ 5081: так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 05.12.2025
Сорт: перший
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 05.12.2025
Сіль у складі продукту Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 05.12.2025
Масова частка сухих речовин ?:tender criteria requirement min_maxValue: 25 - 25 відсоток
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 05.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Томати консервовані
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність ДСТУ: ДСТУ 4697
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 05.12.2025
Заливка: маринад без оцту
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 05.12.2025
Ґатунок (Сорт): перший
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 05.12.2025
Вид: томати консервовані з зеленню
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 05.12.2025
Бренд: ГЛИБКОН
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 05.12.2025
Маса нетто ?:tender criteria requirement min_maxValue: 3 - 3 кілограм
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 05.12.2025
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Технічна специфікація повинна містити опис усіх необхідних характеристик товарів, робіт або послуг, що закуповуються, у тому числі їх технічні, функціональні та якісні характеристики. Характеристики товарів, робіт або послуг можуть містити опис конкретного технологічного процесу або технології виробництва чи порядку постачання товару (товарів), виконання необхідних робіт, надання послуги (послуг)
Критерій відноситься до предмету закупівлі Повидло та джеми вагові
Інформація для ознайомлення організатору процедур Інформація для ознайомлення учасникам процедур
Підтверджується, що
Відповідність ДСТУ: ДСТУ 6072
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 05.12.2025
Ґатунок: вищий
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 05.12.2025
Стерилізовано Очікуване значення: Так
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 05.12.2025
Фруктово-ягідна основа: яблуко
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 05.12.2025
Вид: повидло
Статус вимоги: "Активна"

Дата публікації вимоги: 05.12.2025

Дати та строки

Дата публікації 05.12.2025 09:45  
Початок періоду прийому пропозицій 05.12.2025 09:45  
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій 10.12.2025 00:00  
Дата початку аукціону очікується  

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника Комунальний заклад "Хмільницький ліцей №2 Хмільницької міської ради"  
Код в ЄДРПОУ / ІПН 25984049  
Юридична адреса 22000, Україна, Вінницька область, місто Хмільник, ВУЛИЦЯ СТОЛЯРЧУКА будинок 23