Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 24.03.2018 09:50. Дата останніх змін - 25.04.2018 09:53

Наконечник тріангеля лівий, наконечник тріангеля правий, закидка, башмак гальмівної колодки, підвіска гальмівного башмака, сектор лівий, сектор правий -

Ідентифікатор закупівлі UA-2018-03-24-000004-a  
ID ee88348b4f3d4b279b1373c7b51a804b  
Очікувана вартість закупівлі
3`374`116.80 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника Філія "Панютинський вагоноремонтний завод" публічного акціонерного товариства "Українська залізниця"  
Очікувана вартість закупівлі 3`374`116.80 Гривня (з ПДВ)  
Розмір мінімального кроку пониження ціни 16`870.58 Гривня  
Загальний розмір забезпечення тендерних пропозиції 33`741.17 Гривня  
Процедура закупівлі Відкриті торги  
Метод оцінки тендерних пропозицій учасників Оцінка тендерних пропозицій учасників за найменшою пропозицією  
Закупівля оголошена
24.03.18
Період уточнень
до 31.03.18
Період оскаржень
до 06.04.18
Подання пропозицій
до 10.04.18
Аукціон
11.04.18
Кваліфікація переможця
з 11.04.18
Пропозиції розглянуті
з 13.04.18
Завершена
25.04.18
28.03.2018, 10:05
Вимоги до технічної частини тендерної документації
Запитання щодо предмету закупівлі Наконечник тріангеля лівий, наконечник т
Просимо надати роз’яснення, щодо Додатку № 5 тендерної документації.
Згідно пункт 6 Додатка № 5 для продукції, що підлягає інспекторському контролю відповідно до наказу Укрзалізниці від 01.02.2016 № 044, учасник повинен надати документи чи їх копії, завірені тим кому видані:
а) договір про надання послуг з інспекторського та приймального контролю продукції, укладеним з уповноваженою організацією Укрзалізниці (Філія «НДКТІ» ПАТ «Укрзалізниця»);
або:
б) витяг з вказаного договору;
або:
в) лист від уповноваженої організації Укрзалізниці (Філія «НДКТІ» ПАТ «Укрзалізниця»), який підтверджує, що при постачанні кожна партія продукції буде проходити інспекційний та приймальний контроль;
або
г) Довідка у довільній формі, у якій Постачальник гарантує проходження ТОВАРУ інспекторського контролю інспекторами приймальниками Філії «НДКТІ» ПАТ «Укрзалізниця» та наявність печатки інспектора - приймальника у документах якості при поставці. (На башмак гальмівної колодки).
На продукцію, яка виготовлена на території Російської Федерації, дозволяється надавати документи про підтвердження щодо інспекційного та приймального контролю продукції від Центру технічного аудиту ВАТ «РЖД» чи їх копії, завірені тим, кому видані.
На продукцію іноземного виробництва від інших іноземних виробників вимоги аналогічні тим, що встановлені для вітчизняної продукції, за виключенням тієї продукції, що вже має досвід її використання за призначенням на території України до 2011 року. Для продукції, що має вказаний досвід використання і є оригінальними запасними частинами учасник торгів має надати лист-довідку від виробника або профільного департаменту Укрзалізниці (або копію, завірену тим, кому надана) про позитивний досвід постачання та використання продукції для потреб залізничного транспорту України.
Просимо надати роз’яснення який самє документ буде мати перевагу при розгляді пропозицій: договір про надання послуг з інспекторського та приймального контролю продукції, витяг з вказаного договору, лист від уповноваженої організації Укрзалізниці або довідка у довільній формі, адже йдеться мова про запасну частину автогальмівного обладнання (башмак гальмівної колодки), яка безпосередньо впливає на безпеку руху залізничного транспорту. Довідку у довільній формі може надати будь хто, в той час як договір є офіційним документом, який відповідає вимогам нормативно-технічної документації та підвищує ефективність вхідного контролю та якості продукції, що випускається для потреб ПАТ «Укрзалізниця».
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 29.03.2018, 15:58)
Учаснику необхідно надати:
а) договір про надання послуг з інспекторського та приймального контролю продукції, укладеним з уповноваженою організацією Укрзалізниці (Філія «НДКТІ» ПАТ «Укрзалізниця»);
або:
б) витяг з вказаного договору;
або:
в) лист від уповноваженої організації Укрзалізниці (Філія «НДКТІ» ПАТ «Укрзалізниця»), який підтверджує, що при постачанні кожна партія продукції буде проходити інспекційний та приймальний контроль;
або
г) Довідка у довільній формі, у якій Постачальник гарантує проходження ТОВАРУ інспекторського контролю інспекторами приймальниками Філії «НДКТІ» ПАТ «Укрзалізниця» та наявність печатки інспектора –приймальника у документах якості при поставці. (На башмак гальмівної колодки).
А при поставці товару відповідно до п. 2.7 Проекту договору "Постачальник гарантує проходження ТОВАРУ інспекторського контролю інспекторами-приймальниками філії "НДКТІ УЗ" та наявність печатки інспектора-приймальника на супровідних документах ТОВАРУ на наступні запасні частини: башмак гальмівної колодки."