Зателефонуйте мені
Вкажіть свій номер телефону і наш менеджер незабаром зв’яжеться з Вами
Номер телефону

Скасувати
Надіслати

Очікуйте дзвінка

Закрити
Процедура закупівлі оголошена 17.01.2018 08:50. Дата останніх змін - 05.04.2018 15:07

Електричне приладдя та супутні товари до електричного обладнання (Опори повітряних ліній електропередачі) -

Ідентифікатор закупівлі UA-2018-01-17-000123-c  
ID 989e77342eae4c118985639ee32e4f88  
Загальна очікувана вартість закупівлі
17`075`736.00 Гривня
Ви ще не берете участь в обговоренні цієї закупівлі
Ви ще не берете участь у цій закупівлі
Відмітити оголошення
Додати у вибране
Приховати
Запланувати участь

Місце поставки товарів визначається в заявці, що буде направлятися постачальнику відповідно до укладеного з ним договору (ПАТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО»)

Закупівельник (Проводить закупівлю)

Найменування замовника ПАТ "ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО"  
Загальна очікувана вартість закупівлі 17`075`736.00 Гривня (без ПДВ)  
Процедура закупівлі Відкриті торги з публікацією англійською мовою  
Метод оцінки тендерних пропозицій учасників Оцінка тендерних пропозицій учасників за найменшою пропозицією  
Закупівля оголошена
17.01.18
Період уточнень
до 09.02.18
Період оскаржень
до 15.02.18
Подання пропозицій
до 19.02.18
Прекваліфікація
з 19.02.2018
Оскарження прекваліфікації
до 11.03.2018
Кваліфікація переможця
з 13.03.18
Пропозиції розглянуті
15.03.18
Завершена
05.04.18
22.01.2018, 15:30
Тендер
Запитання щодо предмету закупівлі Опори повітряних ліній електропередачі (лот - Опори повітряних ліній електропередачі)
Підскажіть, будь ласка:
1. Чи можна підгрузити лист-згоду з умовами договору замість заповненого погодженого проекту договору чи це різне?
2. В тендерній пропозиції в табличці ціну не вказувати взагалі?
3. Для підтверження виконання аналогічного договору достатнім буде аналогічний договір і видаткові накладні до нього з підписами отпримувача замість акту прийомки-передачі та відгуку?
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 23.01.2018, 08:01)
«Доброго дня!
1. За вимогам тендерної документації у складі тендерної пропозиції учасником повинен бути наданий погоджений проект договору згідно Додатку 5 – усі сторінки, завірені підписом уповноваженої особи та печаткою.
2. Учасники торгів станом на дату розкриття пропозицій подають Тендерну пропозицію за формою Додатку №1 Тендерної документації без заповнення колонок 8 та 9. Колонки 8, 9 цінової пропозиції та відповідні рядки цінової пропозиції заповнюються лише переможцем торгів при підготовці документального підтвердження розрахунку ціни після аукціону та визначення переможця. Дата і час проведення електронного аукціону визначаються електронною системою автоматично, але не раніше ніж через п’ять днів після оприлюднення протоколу розгляду тендерних пропозицій (так як процедура закупівлі в даному випадку – відкриті торги з публікацією англ. мовою).
3. Для підтвердження виконання аналогічного договору учасник у складі тендерної пропозиції повинен надати будь-який один договір (копію договору), що вказаний у формі, підготовленій відповідно до Додатку 7 тендерної документації, та копії актів прийомки передачі/копії інших документів, які підтверджують факт передачі майна (виконання договору ), або копію, завірену учасником торгів, відгуку про виконання учасником аналогічного договору від замовника. Тобто, надання аналогічного договору (копії договору) та видаткових накладних до нього буде достатнім для даного пункту.
23.01.2018, 08:13
Опори
Запитання щодо лоту Опори повітряних ліній електропередачі
1. Чи потрібно заповнювати незаповнені пункти договору чи подавати такий же, як на прозорро (незаповнений), тільки з підписами і печаткою?
2. Якщо ми можемо запропонувати кращі технічні показники, можна вказати діапазон чи обовязково такі, як у вимогах у додатку 4?
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 23.01.2018, 08:54)
Доброго дня!
1. Учасник у складі Тендерної пропозиції повинен надати погоджений проект договору (Додаток 5), який розміщений на «Прозорро».
2. Учасник повинен надати технічні характеристики запропонованого ним товару, а також завірені копії документів, які підтверджують відповідність предмету закупівлі вимогам державних норм та стандартів, що діють в Україні, технічним вимогам відповідно Додатку №4. Запропонований постачальником товар повинен відповідати технічним вимогам, вказаним Замовником у Додатку 4.
25.01.2018, 13:14
Дата довідки з банку
Загальне запитання щодо оголошення
Підскажіть, якою датою повинна бути видана довідка з банку? В вимогах вказано, що "не раніше ніж 30днів до дати розкриття пропозицій", тобто до дати аукціону. Аукціон - 27.03. Якщо відняти місяць назад - то виходить довідка повинна бути видана не раніше 27.02. А кінцева дата подачі пропозицій - 19.02. Тобто вже треба податись. Як тоді подати довідку датою не раніше 27.02, якщо податися необхідно вже до 19.02.
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 25.01.2018, 15:00)
Доброго дня!
Очікувана вартість закупівлі перевищує межі, встановлені в ч.4 ст.10 Закону України «Про публічні закупівлі», тобто процедура закупівлі в даному випадку – відкриті торги з публікацією англ. мовою. У день і час закінчення строку подання тендерних пропозицій, зазначених в оголошенні про проведення процедури закупівлі, електронною системою закупівель автоматично розкривається частина тендерної пропозиції з інформацією та документами, що підтверджують відповідність учасника кваліфікаційним критеріям, та інформацією і документами, що містять технічний опис предмета закупівлі. Тобто, довідки з банку повинні бути не раніше, ніж тридцятиденної давнини по відношенню до дати розкриття тендерних пропозицій, а саме: до дати подання тендерних пропозицій (19.02.2018 року до 10.00 години за Київським часом).
29.01.2018, 11:07
Аналогічні довідки
Загальне запитання щодо оголошення
Чи можна подавати одні і ті ж (ідентичні) довідки на різні лоти, якщо суть та сама? Наприклад, довідки про працівників, матеріально-технічну базу, довідку з банку і тому подібне?
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 29.01.2018, 11:39)
Доброго дня!
Так, можна, але акцентуємо Вашу увагу, що за кожним лотом окремо пакет документів учасника повинен містити повний обсяг документів відповідно до вимог Розділу 3 тендерної документації «Інструкція з підготовки тендерної пропозиції.
02.02.2018, 09:36
Конфіденційна інформація
Загальне запитання щодо оголошення
Доброго дня! Скажіть, чи можна замалювати чорним кольором в договорі (аналогічному) та видаткових накладних до нього ціни (цифри), так як ця інформація є комерційною таємницею. Чи не буде це порушенням?
Відповідь замовника (Відповідь зареєстровано 02.02.2018, 13:24)
Доброго дня!
Конфіденційна інформація — це інформація, доступ до якої обмежено фізичною або юридичною особою, крім суб’єктів владних повноважень, та яка може поширюватися у визначеному ними порядку за їхнім бажанням відповідно до передбачених ними умов (частина 1 статті 7 Закону України «Про доступ до публічної інформації»).
Своєрідним підвидом конфіденційної інформації можна вважати комерційну таємницю.
До комерційної інформації можуть бути віднесені дані про розрахунок відпускних цін, розміри знижок тощо.
Але для можливості оцінки наявності документально підтвердженого досвіду виконання аналогічного договору Замовник (відповідно до ст. 16 Закону «Про публічні закупівлі») вимагає в складі тендерної документації копії актів прийомки передачі/ копії інших документів, які підтверджують факт передачі майна (виконання договору), або копію, завірену учасником торгів, відгуку про виконання учасником аналогічного договору від замовника. Відгук повинен містити інформацію про назву предмету закупівлі (договору), кількість, роки виконання договору та інформацію про виконання договору в повному обсязі.
Таким чином, у випадку визнання учасником комерційною інформацією Ціни за одиницю товару в аналогічному договорі, Замовнику все ж таки необхідно отримати інформацію про обсяг виконання аналогічного договору, що можливо шляхом співставлення загальної суми договору та сум поставок відповідно до видаткових накладних. Тобто для Замовника бажано отримати інформацію хоча б про загальну суму договору та загальну суму поставок за видатковими накладними. Відповідно, утаємничення інформації щодо ціни за одиницю товару та кількості в одиницях виміру при зазначенні загальної суми договору та загальної суми за видатковою накладною (накладними) на розсуд Замовника не є порушенням.